PDA

View Full Version : Раздвоен съм между приятелката ми и състудентка



Sevt
01-24-2008, 20:49
Такам доживях и аз да искам съвет за тъп проблем, който не ми отговаря на годините, ама кво да се прави, пусто сърце...Ще бъда кратък :
1) Значи имам си сериозна връзка от доста време, с момиче няколко години по - голямо от мен - отговорна, сериозна, готина и готова на всичко за мен / тва съм си го заслужил с бая труд повярвайте ми / . Точно връзката, която винаги съм си мислил, че искам. Това е единственото момиче с което се виждам задомен и всичко както си му е редът след години...Но... :
2) Имам една състудентка, която от известно време така ми хвана окото, че не мога да си я избия от главата. Лягам и ставам с мисълта за нея, сънувам я и по цял ден отново мисля за нея...Момичето е супер готино, невероятно чаровно и безумно диво. Че същевременно красиво и интелигентно. От известно време си пускаме бъзици, които напоследък вече са си откровени и прекалено явни намеци и от двете страни. Мисля, че и тя си е паднала по мен, но знае че имам сериозна връзка и явно чака аз да направя първата ясна стъпка....а и да я направя нямам представа точно как я вижда тя ситуацията...от една страна наистина е супер дива, а от друга...бе и аз незнам...
3) Ситуацията явно ме побърква безумно....Така или иначе за не малкото количество връзки и години, които имам зад гърба си никога не съм изневерявал и не съм такъв човек...същевременно сегашната ми приятелка ми е безкрайно близка и мисля че не мога да живея без нея...и същевременно не мога да спра да мисля за другото момиче.....та такам драснете някой ред ако ви се занимава. Поздрави, мир вам :)

т.7
krem4et0

SINDEL
01-24-2008, 20:56
:) Без да се засягаш, о4аквах да кажеш нещо такова след онази тема с моми4ето, което ходело с някакъв дето си имал сериозна приятелка. Просто беше пуснал коментар, от който си ли4еше, 4е ситуацията не ти е съвсем 4ужда...
Ех, какво да ти кажа, положението е кофти... И все пак, колкото и глупаво да прозву4и, мислил ли си дали и коя от двете оби4аш? И как? И какво полу4аваш от едната и съответно и от другата? И какво търсиш, от какво имаш нужда?
Май се оплетох доста.. :?

Sevt
01-24-2008, 21:02
:) Без да се засягаш, о4аквах да кажеш нещо такова след онази тема с моми4ето, което ходело с някакъв дето си имал сериозна приятелка. Просто беше пуснал коментар, от който си ли4еше, 4е ситуацията не ти е съвсем 4ужда...
Ех, какво да ти кажа, положението е кофти... И все пак, колкото и глупаво да прозву4и, мислил ли си дали и коя от двете оби4аш? И как? И какво полу4аваш от едната и съответно и от другата? И какво търсиш, от какво имаш нужда?
Май се оплетох доста.. :?

Няма начин да се засягам особено от човек, който с мненията си е доказал, че е интелигентен и на ниво :) Точно от такива търся някакъв съвет.
Иначе определено знам, че обичам приятелката си. Определено знам, че тя ми дава спокойствието, което търся от години, и въобще се раздава и ми дава всичко, което една жена може да даде. и затва точно ми е безкрайно кофти. А колкото до другото момиче....не съм на 13, знам какво значи " любов " и не си правя илюзии. Тя определено не може да ми даде почти нищо от това, което ми дава приятелката ми. И все пак съм луд по нея...де да знам не мога да ти го обесня с думи, надявам се че хващаш смисъла... Колкото до това, което търся...точно когато бях убеден на 1100% че съм го намерил и правех планове за бъдещето изведнъж всичко ми се разби на парчета....не знам и аз съм безкрайно объркан :/

MiMcHeToOo
01-24-2008, 21:20
Знаеш ли, стигнала съм до заключението, че всеки (добре хайде почти всеки) човек изпада в някакво увлечение точно когато връзката му е много сериозна.. И тръпката е към някой страничен човек а всъщност трябва да е към сериозния/сериозната любим/а ... Според мен трябва да почакаш малко .. Може пък да вземе да ти излезне от главата онази твоя състудентка, тва е най-хубавия и най-често срещания изход.. Ако така обаче не стане може би трябва да опиташ да сложиш плюсовете и минусите и на двете .. Сам казваш, че не можеш да получиш от състудентката това което получаваш от приятелката.. Ами ако имаш нужда от нещо найстина по-диво а не от това спокойствие и тази сигурност което приятелката ти дава ? (думите приятелка и състудентка не знам колко пъти ги казах вече ..) Не знам, добре си помисли над всичко и тогава можеш да решиш кво да правиш.. Успех! :-$

BrokenInnocence
01-24-2008, 21:51
Един мой мн близък човек е в абсолютно същата ситуация, ама едно към едно. И ще ти дам съвета, който дадох и на него: Просто се замисли дали си струва да хвърляш на вятъра сериозна връзка, в която си вложил толкова усилия и в, която не ти липсва нищо, заради нещо, което ще изтрае... незнам, ти ми кажи до колко можеш да си се представиш в сериозни отношения с това друго момиче...

Crus
01-24-2008, 22:00
Ами то е просто колега:

ако приемаш спокойно вероятността да си загубиш връзката и вероятно да разбиеш сърцето на сегашната си приятелка - действай.

Ако наистина мислиш това което си написал за връзката си значи отговора е ясен.

бтв. ако беше момиче щеха веднага да те нарекат с онази дума дет почва с "к"...

SINDEL
01-24-2008, 22:06
:?
Така, да си събера мислите и да видим дали ще се полу4и нещо свързано..
Първо на първо - съжалявам, но не мисля, 4е има някакво просто и лесно решение, от което вси4ки да останете доволни. И едва ли ти казвам нещо ново, предполагам много си го мислил и ти е ясно. Или ще скъсаш с приятелката си, или ще се дръпнеш от другото моми4е, или ще се стигне до изневяра. Май друг вариант няма :?
Така.. може би в някакво отношение връзката ти куца. Като под "куца" нямам предвид нещо сериозно. Може да са много дребни нещица, може да е просто липсата на разнообразие. Окей, приятелката ти ти дава много – вси4ко, което си си мислел, 4е може да искаш, и все пак ти гледаш настрани. Може просто да си се събудил един ден и да си се по4увствал ужасен и задушен от идеята колко време си прекарал само с един 4овек и то на тези години. Колкото и да се оби4ате, 4овек винаги се замисля дали не изпуска нещо, дали не се прецаква като толкова млад избира да се обвърже толкова сериозно. Понеже сте били заедно няколко години, знаете си и кътните зъби както се вика и бавно и полека заприли4вате на стара семейна двойка, на която й липсват единствено двете (примерно) деца. Особено пък ако и живеете заедно. Любовта става уважение, разбирателство, привързаност, навик. И сигурността може да се окаже нещо безкрайно ску4но. А за един млад 4овек това няма как да не е плашещо.
Може пък да не опира до това коя какво би могла да ти даде, ами до двете като ли4ности, като разли4ни характери. След като тази колежка не ти излиза от главата, зна4и все с нещо е успяла да те омагьоса. Което пък предполага, 4е това нещо липсва у сериозната ти приятелка. Оф, дано ме разбираш, имам предвид това, 4е просто има хора, които си пасват и такива, които не си пасват като характери.
А пък може и да е някаква моментна тръпка, която след време да отмине и заради която много да съжаляваш..
Апф.. пак се разприказвах. Това горе са просто някакви мои си предположения. Просто исках да ти кажа, 4е в такава ситуация трябва да претеглиш нещата наистина внимателно и пак няма никаква гаранция, 4е накрая няма да сбъркаш.
Виж сега, както и да го погледнеш - не сме на по 50, живее ни се. Аз те разбирам, въпреки 4е сигурно ще се намери някой да каже, 4е си някакъв си, понеже имаш перфектната приятелка, но си мислиш за друга. Оба4е както и да го въртиш, ще се наложи да избираш - новото и привлекателното (но също така и несигурното) или познатото и сигурното.. Дали да сложиш край на години връзка заради по4ти непознат 4овек, от когото не знаеш какво може да се о4аква. Но пък неизвестното не зна4и по-лошо.. може и да е по-хубаво.
Де да знам, затвори се някъде и му тегли едно сериозно мислене. Каквото и да решиш, имай предвид, 4е ще нараниш някого. Не се знае дали въпросната ти колежка би останала много нещастна, ако избереш да не се виждаш пове4е с нея (понеже така и не разбрах дали тя изпитва нещо към теб, какво е това нещо и т.н.), но със сигурност ще разбиеш сърцето на твоето моми4е, ако я оставиш. (И тук, отново с риск да бъда оплюта от някого, ще кажа, 4е това не би трябвало да те кара да се 4увстваш гузен, ако в някакъв момент решиш, 4е не искаш да бъдеш с нея. Малко е егоисти4но, но така стоят нещата..)
А за варианта с изневеряването да не говорим.. Принципно ли4но аз съм против, но пак опира до твоята преценка и твоите разбирания. Той би бил най-прост, наистина – криете се от моми4ето ти и същевременно си даваш време и възможност да прецениш имаш ли някакво бъдеще с колежката. Удобно, но и подло. И все пак си е вариант, каквото и да си говорим...
ПП: Омг, писанието ми е огромно и най-вероятно адски несвързано... И все пак аз не съм съгласна с горните мнения. Само защото си бил дълго време с един 4овек, не озна4ава, 4е си длъжен да останеш с него завинаги. Реши как ще си по-щастлив, просто е – до това опира вси4ко :)

Vangeloff E.I
01-24-2008, 22:33
:?
Така, да си събера мислите и да видим дали ще се полу4и нещо свързано..
Първо на първо - съжалявам, но не мисля, 4е има някакво просто и лесно решение, от което вси4ки да останете доволни. И едва ли ти казвам нещо ново, предполагам много си го мислил и ти е ясно. Или ще скъсаш с приятелката си, или ще се дръпнеш от другото моми4е, или ще се стигне до изневяра. Май друг вариант няма :?
Така.. може би в някакво отношение връзката ти куца. Като под "куца" нямам предвид нещо сериозно. Може да са много дребни нещица, може да е просто липсата на разнообразие. Окей, приятелката ти ти дава много – вси4ко, което си си мислел, 4е може да искаш, и все пак ти гледаш настрани. Може просто да си се събудил един ден и да си се по4увствал ужасен и задушен от идеята колко време си прекарал само с един 4овек и то на тези години. Колкото и да се оби4ате, 4овек винаги се замисля дали не изпуска нещо, дали не се прецаква като толкова млад избира да се обвърже толкова сериозно. Понеже сте били заедно няколко години, знаете си и кътните зъби както се вика и бавно и полека заприли4вате на стара семейна двойка, на която й липсват единствено двете (примерно) деца. Особено пък ако и живеете заедно. Любовта става уважение, разбирателство, привързаност, навик. И сигурността може да се окаже нещо безкрайно ску4но. А за един млад 4овек това няма как да не е плашещо.
Може пък да не опира до това коя какво би могла да ти даде, ами до двете като ли4ности, като разли4ни характери. След като тази колежка не ти излиза от главата, зна4и все с нещо е успяла да те омагьоса. Което пък предполага, 4е това нещо липсва у сериозната ти приятелка. Оф, дано ме разбираш, имам предвид това, 4е просто има хора, които си пасват и такива, които не си пасват като характери.
А пък може и да е някаква моментна тръпка, която след време да отмине и заради която много да съжаляваш..
Апф.. пак се разприказвах. Това горе са просто някакви мои си предположения. Просто исках да ти кажа, 4е в такава ситуация трябва да претеглиш нещата наистина внимателно и пак няма никаква гаранция, 4е накрая няма да сбъркаш.
Виж сега, както и да го погледнеш - не сме на по 50, живее ни се. Аз те разбирам, въпреки 4е сигурно ще се намери някой да каже, 4е си някакъв си, понеже имаш перфектната приятелка, но си мислиш за друга. Оба4е както и да го въртиш, ще се наложи да избираш - новото и привлекателното (но също така и несигурното) или познатото и сигурното.. Дали да сложиш край на години връзка заради по4ти непознат 4овек, от когото не знаеш какво може да се о4аква. Но пък неизвестното не зна4и по-лошо.. може и да е по-хубаво.
Де да знам, затвори се някъде и му тегли едно сериозно мислене. Каквото и да решиш, имай предвид, 4е ще нараниш някого. Не се знае дали въпросната ти колежка би останала много нещастна, ако избереш да не се виждаш пове4е с нея (понеже така и не разбрах дали тя изпитва нещо към теб, какво е това нещо и т.н.), но със сигурност ще разбиеш сърцето на твоето моми4е, ако я оставиш. (И тук, отново с риск да бъда оплюта от някого, ще кажа, 4е това не би трябвало да те кара да се 4увстваш гузен, ако в някакъв момент решиш, 4е не искаш да бъдеш с нея. Малко е егоисти4но, но така стоят нещата..)
А за варианта с изневеряването да не говорим.. Принципно ли4но аз съм против, но пак опира до твоята преценка и твоите разбирания. Той би бил най-прост, наистина – криете се от моми4ето ти и същевременно си даваш време и възможност да прецениш имаш ли някакво бъдеще с колежката. Удобно, но и подло. И все пак си е вариант, каквото и да си говорим...
ПП: Омг, писанието ми е огромно и най-вероятно адски несвързано... И все пак аз не съм съгласна с горните мнения. Само защото си бил дълго време с един 4овек, не озна4ава, 4е си длъжен да останеш с него завинаги. Реши как ще си по-щастлив, просто е – до това опира вси4ко :)
+1

lwsu
01-24-2008, 23:31
един въпрос (имаш право на една милисекунда размисъл):

Готов ли си утре да се ожениш за текущата си приятелка?!

ако "не".. тогава я остави да си живее живота и смело напред с колежката..

ПП аз самият преди 2 седмици прекратих 3 годишна връзка..

Leksi23
01-25-2008, 07:29
Напълно подкрепям SINDEL , мисля, че все пак ти липсва нещо, макар, че мразя изневярата, според мен в този случай само така можеш да съпоставиш двете неща. Помисли...

ani4ka_bani4ka
01-25-2008, 07:40
:?
Колкото и да се оби4ате, 4овек винаги се замисля дали не изпуска нещо, дали не се прецаква като толкова млад избира да се обвърже толкова сериозно. Любовта става уважение, разбирателство, привързаност, навик. И сигурността може да се окаже нещо безкрайно ску4но. А за един млад 4овек това няма как да не е плашещо.


напълно съгласна съм... фактът, че може би изпускам нещо толкова важно и прекрасно, че няма да изживея младоста си на 100%, а ще я пропилея, ме плаши до смърт, затова никога не ме е бивало във връзките...

първо ще ти кажа - не й изневерявай. ако наистина я обичаш както твърдиш, а не се съмнявам, че е така, няма смисъл да правиш такива глупости. не само заради нея /че ще й разбиеш сърцето/, ами заради теб самия... това ще те яде отвътре и няма да можеш да я гледаш в очите.

сега ще ти кажа моята гледна точка... мисля си, че не искаш да се разделяш със сегашната си приятелка. и сигурно и ти предполагаш, че, ако все пак се разделиш с нея и тръгнеш с колежката, тази връзка няма да изтрае много дълго. и дори да решиш да се върнеш при приятелката си след това и тя да те приеме обратно... нещата вече никога няма да са същите.
струва ли си?

и това е моят съвет: замисли се, ... какви бяха взаимоотношенията с приятелката ти още в самото начало? припомни си тръпката, страстта, глупостите, които сте правили заедно. трябва да разпалиш огъня на любовта отново. не оставяй любовта ви да тлее, защото накрая ще угасне!
отиди при нея и я погледни в очите, ако докато я гледаш в очите мислиш за другата, трябва да се разделите... но, ако все още като я погледнеш, забравяш всички останали, просто я хвани за ръка, събери една раница с няколко дрешки и тръгнете на някое приключение!!! отидете на някое усамотено място или в някой интересен град в друга държава. припомни си какво сте обичали да правите заедно на времето, но вече не го правите.
направи нещо диво!!! но го направи с истинската!

CfEtii
01-25-2008, 07:40
Помисли има ли смисъл да проваляш толкова сериозна връзка с жената на живота ти(поне аз разбрах че е такава) за някфа мацка,която не ти дава и половината,което ти дава твойто момиче?

JiMiTo
01-25-2008, 08:05
Живота си е скапан от кадето и да го погледнеш. Сигорен съм, че ти се върти такава мисъл из главата. В момента имаш това което си искал, което други хора искат и за което други хора просто си мечтаят. Явно е , че можеш да имаш и много повече от това което имаш, но на каква цена ? Вярно пнякога в живота трябва да се рискува. Готов ли си да рискуваш ? И какво си готов да заложиш ? Помисли тя как би се почувствала.... постави се на нейно място, ако наистина я обичаш и си готов да прекараш живота си с нея. Ами я си представи, че тя е на твоето място и на нея и се въртяха такива мисли в главата и в краина сметка тя те зарежеше заради някакъв си "флирт" (от който не се знае какво ще излезе), как би се почувствал ? Сега замислис е наистина ли искаш да причиниш това на теб и на нея ? По-добре размисли сам на спокойствие, ако е нужно, но вземери решението което те прави щастлив наистина.

Sevt
01-25-2008, 11:09
Едно Огромно благодаря на Sindel и на всички други, които отделихте от времето си и написахте обширни и дълбоки мнения. Определено ми помогнахте, ако не другото почувствах някаква подкрепа :) Мислил съм адски много и е явно, че тепърва ще ми предстои още по - голямо мислене. И явно ще трябва да достигна до някакво крайно решение защото иначе май ще нараня някой. а и аз ще се самоунищожа. Както и да е, отново мерси. Желая ви успех и всичко най :)

SINDEL
01-25-2008, 14:19
Извинявам се за нахалството, но ще ми е много интересно да разбера как са се развили нещата. Може да драснеш 2-3 реда, ако ти се иска :)

Patetu
01-25-2008, 14:29
Ами да ти каже човек дето е изневерявал, почваш ли да си мислиш за някой друг, значи връзката ви е пред разпад. Започнеш ли да си я представяш, дори и да не обърнеш внимание на тази сега, след време ще дойде друга...пак ще ти хване окото, пак ще има бъзици...Не знам , аз така живях 2 години с приятеля ми. Реално целта ми не е била да изневеряверявам, просто имах нужда от някаква друга емоция. За това излизах с други, така се стигна и до това да се влюбя, да ме оставят, и все си бях с него...Лошото е, че той не беше в час със всичко и просто се отдалечихме...но все пак твоя случай може да е съвсем различен..

gostut
01-25-2008, 16:17
:?
Така, да си събера мислите и да видим дали ще се полу4и нещо свързано..
Първо на първо - съжалявам, но не мисля, 4е има някакво просто и лесно решение, от което вси4ки да останете доволни. И едва ли ти казвам нещо ново, предполагам много си го мислил и ти е ясно. Или ще скъсаш с приятелката си, или ще се дръпнеш от другото моми4е, или ще се стигне до изневяра. Май друг вариант няма :?
Така.. може би в някакво отношение връзката ти куца. Като под "куца" нямам предвид нещо сериозно. Може да са много дребни нещица, може да е просто липсата на разнообразие. Окей, приятелката ти ти дава много – вси4ко, което си си мислел, 4е може да искаш, и все пак ти гледаш настрани. Може просто да си се събудил един ден и да си се по4увствал ужасен и задушен от идеята колко време си прекарал само с един 4овек и то на тези години. Колкото и да се оби4ате, 4овек винаги се замисля дали не изпуска нещо, дали не се прецаква като толкова млад избира да се обвърже толкова сериозно. Понеже сте били заедно няколко години, знаете си и кътните зъби както се вика и бавно и полека заприли4вате на стара семейна двойка, на която й липсват единствено двете (примерно) деца. Особено пък ако и живеете заедно. Любовта става уважение, разбирателство, привързаност, навик. И сигурността може да се окаже нещо безкрайно ску4но. А за един млад 4овек това няма как да не е плашещо.
Може пък да не опира до това коя какво би могла да ти даде, ами до двете като ли4ности, като разли4ни характери. След като тази колежка не ти излиза от главата, зна4и все с нещо е успяла да те омагьоса. Което пък предполага, 4е това нещо липсва у сериозната ти приятелка. Оф, дано ме разбираш, имам предвид това, 4е просто има хора, които си пасват и такива, които не си пасват като характери.
А пък може и да е някаква моментна тръпка, която след време да отмине и заради която много да съжаляваш..
Апф.. пак се разприказвах. Това горе са просто някакви мои си предположения. Просто исках да ти кажа, 4е в такава ситуация трябва да претеглиш нещата наистина внимателно и пак няма никаква гаранция, 4е накрая няма да сбъркаш.
Виж сега, както и да го погледнеш - не сме на по 50, живее ни се. Аз те разбирам, въпреки 4е сигурно ще се намери някой да каже, 4е си някакъв си, понеже имаш перфектната приятелка, но си мислиш за друга. Оба4е както и да го въртиш, ще се наложи да избираш - новото и привлекателното (но също така и несигурното) или познатото и сигурното.. Дали да сложиш край на години връзка заради по4ти непознат 4овек, от когото не знаеш какво може да се о4аква. Но пък неизвестното не зна4и по-лошо.. може и да е по-хубаво.
Де да знам, затвори се някъде и му тегли едно сериозно мислене. Каквото и да решиш, имай предвид, 4е ще нараниш някого. Не се знае дали въпросната ти колежка би останала много нещастна, ако избереш да не се виждаш пове4е с нея (понеже така и не разбрах дали тя изпитва нещо към теб, какво е това нещо и т.н.), но със сигурност ще разбиеш сърцето на твоето моми4е, ако я оставиш. (И тук, отново с риск да бъда оплюта от някого, ще кажа, 4е това не би трябвало да те кара да се 4увстваш гузен, ако в някакъв момент решиш, 4е не искаш да бъдеш с нея. Малко е егоисти4но, но така стоят нещата..)
А за варианта с изневеряването да не говорим.. Принципно ли4но аз съм против, но пак опира до твоята преценка и твоите разбирания. Той би бил най-прост, наистина – криете се от моми4ето ти и същевременно си даваш време и възможност да прецениш имаш ли някакво бъдеще с колежката. Удобно, но и подло. И все пак си е вариант, каквото и да си говорим...
ПП: Омг, писанието ми е огромно и най-вероятно адски несвързано... И все пак аз не съм съгласна с горните мнения. Само защото си бил дълго време с един 4овек, не озна4ава, 4е си длъжен да останеш с него завинаги. Реши как ще си по-щастлив, просто е – до това опира вси4ко :)

мн мн мнверни неща

на кратко ми се струва, че знавш, че си срещнал жената за която искаш да се ожениш и да имаш семейство и деца и тн тн и да си остареете заедно ОБАЧЕ не си готов още за всички тези неща. Като казвам, че не си готов имам предвид, че още ти се живее, знаеш че сериозния живот с приятелката ти отхвърля сяка мисъл за подобни закачки, камоли за нещо друго. и естествено това почва малко или много да ти влиае, се пак знаем, че човек иска това което не може да има дори още повече. След толкова време на сериозна връзка и отдаденост на 1 човек има нужда от да го наречем разнообразие, нещо различно, което намираш в колежката си... сичко което изписах до тук не се и доближава до решение, а е само още един опит за анализиране на ситуацията.

Обаче едва ли имаш нужда от разяснения. Кофтито в този случай е, че не си човек който толкова лесно ще предаде доверието на момичето до себеси (или поне така ми се струва от прочетеното), дори не толкова от любов, ами по-скоро от уважение и най'вече заради собствените ти принципи на чесност. От друга страна, докато ти се хвърляш в пододни размишления приятелката ти най-вероятно мисли с най-добри чувства за общото ви бъдеще и от това става още по-тежко, не стига това, ами с тези си мисли почвате да се отдалечавате един от друг... това евентуално ще е решение на проблема с времето, обаче няма да е никак приятно решение за никой.
Също така дори и да подминеш флирта с новото момиче, каква е вероятността да не се появи нов обект на желание след 4-5 месеца примерно, когато пак ще се измъчваш по същия начи. И когато поостарееш и се замислиш за тези възможности най-вероятно ще изпитваш извесна доза съжаление... обаче от друга страна най-верочтно ще съжаляваш и ако оставиш приятелката си заради подобни увлечения. И единствената възможност остава изневярата, която обаче е неприемлива в твоя случай..

Знам, че до тук изписах куп безмислени неща с оглед на това, че ако съм прав в расъжденията ми, тези неща си ги знаеш, но предполага, че мислиш какъв друг вариант има... и за съжаление няма друг вариант. Според мен няма и какво толкова да му мислиш. Смислене нищо няма да се промени. Просто трябва да избереш на къде искаш да продължиш. Аз лично мисля, че в живота няма верен и грешен път, просто избираме нещо в дадена ситуация и с течение на времето тези избори ни правят хората които сме (блаааа как мразя да говоря така, а на последак се повече и повече го правя)
така че избирай, при това бързо, защото колкото повече се чудиш, толкова повече ще се разминавате с приятелката ти.

Sevt
01-25-2008, 17:32
Извинявам се за нахалството, но ще ми е много интересно да разбера как са се развили нещата. Може да драснеш 2-3 реда, ако ти се иска :)

Няма никакво нахалство тук още повече предвид времето, което отдели да се занимаваш с моите глупости...ако не тема, то поне един ПМ ще ти драсна, когато има някакъв краен изход :)

SINDEL
01-25-2008, 19:30
Извинявам се за нахалството, но ще ми е много интересно да разбера как са се развили нещата. Може да драснеш 2-3 реда, ако ти се иска :)

Няма никакво нахалство тук още повече предвид времето, което отдели да се занимаваш с моите глупости...ако не тема, то поне един ПМ ще ти драсна, когато има някакъв краен изход :)

О, да.. ще се радвам :)
Всъщност си един от малкото, с които бих си водила пове4ко кореспонденция :)

LetiCherry
01-25-2008, 21:36
Ами кофти ситуация, която обаче често се случва на хора, имащи връзка повече от 2-3-4 години...Просто трябва да решиш какво е по-важно за теб сега - сегашната ти приятелка и сигурността, която ти дава или колежката, която е дива (забелязах, че използва думата 2 или 3 пъти, може би точно идеята за необузданото и различното те привлича...). Значи много е хубаво, че осъзнаваш какво ти дава приятелката, ама ако ти беше наистина достатъчно може би нямаше да си в тази ситуция, или може би това си е човешката природа - от една страна искаме сигурното и го търсим, а като го имаме - хоп на лов за нещо диво и интерсно...

Предлагам ти да си помислиш - струва ли си например да скъсаш със сегашната си приятелка, за да видиш как е с другата, но да знаеш, че после няма да има (най-вероятно )връщане назад към сегашното момиче или просто да игнорираш мисълта за колежката ти и да се пребориш с изкушението вътре в теб...Помисли добре преди да вземеш каквото и да е решение. А сегашната ти приятелка предполага ли за твоите съмнения?
Желая ти успех!

Sevt
01-26-2008, 06:04
Извинявам се за нахалството, но ще ми е много интересно да разбера как са се развили нещата. Може да драснеш 2-3 реда, ако ти се иска :)

Няма никакво нахалство тук още повече предвид времето, което отдели да се занимаваш с моите глупости...ако не тема, то поне един ПМ ще ти драсна, когато има някакъв краен изход :)

О, да.. ще се радвам :)
Всъщност си един от малкото, с които бих си водила пове4ко кореспонденция :)

Поласкан съм, същото важи и с обратен знак :)


Ами leti_cherry не не предполага....или поне аз се старая да не предполага, въпреки, че заради това напоследък се караме малко повече и има повече нервност в отношенията ни....просто и на мен ми е супер трудно да я гледам в очите :/

WaKo
01-26-2008, 18:11
Много дълги писания има, изчетох само това на Sindel, просто и другите ще стане много, но да си кажа аз мнението понеже съм бил в твоята сигуация преди време с предишната приятелка - при това 2 пъти.
Първо - малко анализ на ситуацията - а тя е патова за теб. Каквото и да направиш все ще ти е гадно в една или друга степен. Ако решиш да не се занимаваш с новото момиче ще ти е гадно и няма да ти излезе от главата много време. Ако решиш да скъсаш с приятелката ти, за да си с другата - ще ти е гадно заради това и поради това най-вероятно нищо няма да излезе с другата. Ако пък решиш да направиш нещо с другото момиче тайно после ще те гложди съвестта. Да идеята е да избереш, това което ще е най-добро и безболезнено за ТЕБ.
Знам каква е ситуацията - бях точно в същото положение - дълга връзка, малко станала монотонна и друго готино момиче, за което нищо не знаех, но се харесвахме. Какво направих - скъсах с приятелката, ходих известно време с новото момиче, но установих, че още не съм прежалил старата приятелка и пак се събрахме ( те не знаеше за другата) - извода - беше ми гадно от скъсването, но ми беше хубаво с другото момиче и ми помогна да си съживя чувствата към старата приятелка и да възродим за известно време силните чувства. Същото нещо се случи и втори път, но тогава вече скъсването беше окончателно. Но това което осъзнах е друго - щом веднъж се появят такива желания, те не изчезват, а винаги се появяват отново и отново. Което пък значи, че във връзката ви нещо куца - на пръв поглед не е така, но всъщост нещата, които изглеждат, че са най-доброто на една връзка са всъщност най-лошите. Ти казваш, че тя ти дава всичко - най-голямата грешка. В една връзка трябва да има нещо към което да се стремиш, нещо което да те кара да потръпваш, да очакваш... Когато имаш всичко наготово всички тези тръпки изчезват и ти естествено почваш да търсиш нова цел. Мъжа е така устроен - непрекъснато да преследва някаква цел, а достигне ли я, просто оставя тази цел и продължава след следващата. Ти си постигнал твоята цел - положил си усилия и си получил всичко и вече няма какво да търсиш в тази връзка. Поне не на този етап. Следващия етап би бил да се ожениш и да създадете семейство, но не се чувстваш готов за това. В момента съм сигурен, че си стигнал до момент, в който чувстваш, че си достигнал максимума на връзката си и просто не виждаш повече накъде може да се развие освен брак, защото вече си постигнал всичко, което една друга връзка би могла да ти даде. И естествено идва момента, в който мисълта за женитба ти се вижда направо ужасяваща - обичаш си момичето, но просто не можеш да понесеш още мисълта да си само с завинаги. И естествено тръгваш да търсиш друго.
Идеята на цялото ми писание е проста, кратка и неприятна - връзката ти се е изчерпала, но просто още не си готов да го осъзнаеш и да го приемеш и да предприемеш съответното действие. Може би просто сте се срещнали прекалено рано, а тя в действителност да е момичето за теб, но просто сте се срещнали прекалено рано. Ако сега решиш да се опиташ да си заздравиш връзката и да загърбиш другото момиче ще се получи за известно време, но след време, ако не пак същото момиче, то друго пак ще те привлече.
Та това което ти предлагам е - щом казваш, че другото момиче е толкова готино - излез няколко пъти с нея, ако решиш може и само да преспиш с нея и ще разбереш какво наистина чувстваш към сегашната ти приятелка и дали нещо ще излезе за по-натам с нея. В моменти като твоя на човек понякога му трябва просто малко разнообразие. Отдай му се. Това ще е най-добрия вариант - ше ти е неприятно заради изневярата, но ще имаш приятни усещания от новото. Във всички останали ситуации само ще губиш.

TeKiLaSuNrIsE
01-26-2008, 18:28
mi az ne obi4am izneverite vapreki 4e bez da izkam 4esto se slu4va no mislq 4e moje6 samo vednaj da spi6 s neq kolkoto da ti mine meraka polse 6te q zabravi6 i 6te si spokoen s serioznata ti priqtelka davai pi4 ti si DEISTVAI :grin:

Sevt
01-26-2008, 18:58
Та това което ти предлагам е - щом казваш, че другото момиче е толкова готино - излез няколко пъти с нея, ако решиш може и само да преспиш с нея и ще разбереш какво наистина чувстваш към сегашната ти приятелка и дали нещо ще излезе за по-натам с нея. В моменти като твоя на човек понякога му трябва просто малко разнообразие. Отдай му се. Това ще е най-добрия вариант - ше ти е неприятно заради изневярата, но ще имаш приятни усещания от новото. Във всички останали ситуации само ще губиш.

Ми човек, може и да си прав. В една такава ситуация ще ми е супер гадно ( то и в другите де ) тъй като просто не съм такъв човек....никога не съм изневерявал и винаги съм смятал че няма да го допусна....но както каза ситуацията е твърде патова...ще си дам още 5 - 7 дни размисъл и после каквото реша с рогите напред....още веднъж благодаря на всички отделили от времето си за моите глупости :)

Lainovoz
01-26-2008, 19:04
Може би , ако се опиташ да обясниш на приятелката си за това увлечение , вариянтите стават повече . Освен ако сам не прецениш , че това е невъзможно и връзката ви не е чак толкова откровенна .

Нз човек , живота затова е интересен 8-)

BaiboCo
01-26-2008, 23:27
:?
Така, да си събера мислите и да видим дали ще се полу4и нещо свързано..
Първо на първо - съжалявам, но не мисля, 4е има някакво просто и лесно решение, от което вси4ки да останете доволни. И едва ли ти казвам нещо ново, предполагам много си го мислил и ти е ясно. Или ще скъсаш с приятелката си, или ще се дръпнеш от другото моми4е, или ще се стигне до изневяра. Май друг вариант няма :?
Така.. може би в някакво отношение връзката ти куца. Като под "куца" нямам предвид нещо сериозно. Може да са много дребни нещица, може да е просто липсата на разнообразие. Окей, приятелката ти ти дава много – вси4ко, което си си мислел, 4е може да искаш, и все пак ти гледаш настрани. Може просто да си се събудил един ден и да си се по4увствал ужасен и задушен от идеята колко време си прекарал само с един 4овек и то на тези години. Колкото и да се оби4ате, 4овек винаги се замисля дали не изпуска нещо, дали не се прецаква като толкова млад избира да се обвърже толкова сериозно. Понеже сте били заедно няколко години, знаете си и кътните зъби както се вика и бавно и полека заприли4вате на стара семейна двойка, на която й липсват единствено двете (примерно) деца. Особено пък ако и живеете заедно. Любовта става уважение, разбирателство, привързаност, навик. И сигурността може да се окаже нещо безкрайно ску4но. А за един млад 4овек това няма как да не е плашещо.
Може пък да не опира до това коя какво би могла да ти даде, ами до двете като ли4ности, като разли4ни характери. След като тази колежка не ти излиза от главата, зна4и все с нещо е успяла да те омагьоса. Което пък предполага, 4е това нещо липсва у сериозната ти приятелка. Оф, дано ме разбираш, имам предвид това, 4е просто има хора, които си пасват и такива, които не си пасват като характери.
А пък може и да е някаква моментна тръпка, която след време да отмине и заради която много да съжаляваш..
Апф.. пак се разприказвах. Това горе са просто някакви мои си предположения. Просто исках да ти кажа, 4е в такава ситуация трябва да претеглиш нещата наистина внимателно и пак няма никаква гаранция, 4е накрая няма да сбъркаш.
Виж сега, както и да го погледнеш - не сме на по 50, живее ни се. Аз те разбирам, въпреки 4е сигурно ще се намери някой да каже, 4е си някакъв си, понеже имаш перфектната приятелка, но си мислиш за друга. Оба4е както и да го въртиш, ще се наложи да избираш - новото и привлекателното (но също така и несигурното) или познатото и сигурното.. Дали да сложиш край на години връзка заради по4ти непознат 4овек, от когото не знаеш какво може да се о4аква. Но пък неизвестното не зна4и по-лошо.. може и да е по-хубаво.
Де да знам, затвори се някъде и му тегли едно сериозно мислене. Каквото и да решиш, имай предвид, 4е ще нараниш някого. Не се знае дали въпросната ти колежка би останала много нещастна, ако избереш да не се виждаш пове4е с нея (понеже така и не разбрах дали тя изпитва нещо към теб, какво е това нещо и т.н.), но със сигурност ще разбиеш сърцето на твоето моми4е, ако я оставиш. (И тук, отново с риск да бъда оплюта от някого, ще кажа, 4е това не би трябвало да те кара да се 4увстваш гузен, ако в някакъв момент решиш, 4е не искаш да бъдеш с нея. Малко е егоисти4но, но така стоят нещата..)
А за варианта с изневеряването да не говорим.. Принципно ли4но аз съм против, но пак опира до твоята преценка и твоите разбирания. Той би бил най-прост, наистина – криете се от моми4ето ти и същевременно си даваш време и възможност да прецениш имаш ли някакво бъдеще с колежката. Удобно, но и подло. И все пак си е вариант, каквото и да си говорим...
ПП: Омг, писанието ми е огромно и най-вероятно адски несвързано... И все пак аз не съм съгласна с горните мнения. Само защото си бил дълго време с един 4овек, не озна4ава, 4е си длъжен да останеш с него завинаги. Реши как ще си по-щастлив, просто е – до това опира вси4ко :)
+1
Ебати сапунките го рпавите немате ли си живот бе хора

MiMcHeToOo
01-27-2008, 00:55
Та това което ти предлагам е - щом казваш, че другото момиче е толкова готино - излез няколко пъти с нея, ако решиш може и само да преспиш с нея и ще разбереш какво наистина чувстваш към сегашната ти приятелка и дали нещо ще излезе за по-натам с нея. В моменти като твоя на човек понякога му трябва просто малко разнообразие. Отдай му се. Това ще е най-добрия вариант - ше ти е неприятно заради изневярата, но ще имаш приятни усещания от новото. Във всички останали ситуации само ще губиш.

Ми човек, може и да си прав. В една такава ситуация ще ми е супер гадно ( то и в другите де ) тъй като просто не съм такъв човек....никога не съм изневерявал и винаги съм смятал че няма да го допусна....но както каза ситуацията е твърде патова...ще си дам още 5 - 7 дни размисъл и после каквото реша с рогите напред....още веднъж благодаря на всички отделили от времето си за моите глупости :)

Не са глупости мен ако питаш.. След като са човешки чувства, глупости няма :wink:

stomah4eto
01-27-2008, 15:27
А замислял ли си се да поговориш с приятелката си за това?Мисля че ако и споделиш всичко това което споделяш на нас които сме ти никакви ,ако тя те оби4а няма да започнат скандали и караници(познавяш я знаеш най-добре ка ще реагира аз просто предполагам) ами може би ще ти каже сам да прецениш защото тя може да разбере рано или късно и представи си се тогава на нейно нясто! Не те опреквам защото това са нормални човешки състояния и чувства но струва ли си да изпуснеш любовта на живота си може би заради нещо което сигурно е просто моментно? Причината за цялото това нещо може да е защото сте в такъв период с приятелката ти -не се виждате често не си отделяте достатъчно време(пак предположения) не правите нищо ново ...и т.н. Това е поправимо стига да имаш желание да си с прекрасното момиче което би дало цялата си любов и живота си за теб! Пожелавам ти много успех защото спрямо това което прочетох разбирам че се сериозен трезвомислещ човек и вярвам че каквото и да решиш ще бъде правилно! И все пак не мисля че да зарежеш истинската любов заради нещо което би могло да те съсипе тотално е правилно! Още веднъж успех :smt008
пп:извинявам се за правописа си но нямам време за поправка!

princesa_viki
01-27-2008, 16:37
Според мен я зарязвай тая студентка,защото представи си стане така:
Късаш с приятелката си.Казваш на другото момиче и сте заедно,но тя един ден решава,че не иска да е с теб,защото не си й интересен.Естествено и старата ти приятелка не те иска вече и ти оставаш сам.И защо става всичко това?>Заради твоето,може би мимолетно,увлечение по друга.
Помисли...струва ли си?

WaKo
01-30-2008, 07:59
Според мен я зарязвай тая студентка,защото представи си стане така:
Късаш с приятелката си.Казваш на другото момиче и сте заедно,но тя един ден решава,че не иска да е с теб,защото не си й интересен.Естествено и старата ти приятелка не те иска вече и ти оставаш сам.И защо става всичко това?>Заради твоето,може би мимолетно,увлечение по друга.
Помисли...струва ли си?
А помисли струва ли си да си трови живота с една връзка, която може би е това, което иска, а по-вероятно да не е и непрекъснато да е измъчван от чувсто за вина, че не може да е пълноценен в тази връзка и да има усещането, че все пак лъже приятелката си, защото крие това, че го привлича друга? Моят принцип в такива ситуации е, че ако имаш някакви съмнения в чувствата си и в сегашната си връзка - значи връзката си отива. Ако всичко е толкова ОК, колкото е описано изобщо нямаше да задава тия въпроси, на които се мъчим да му дадем отговор сега.
А това пък да каже на приятелката си изобщо няма да го коментирам - още не съм срещнал момиче, което да понесе нормално да й кажеш, че те привлича друга. Това е вариант тип "камикадзе" - най-малкото, което ще стане е да я нараниш жестоко и да ти няма никога повече доверие, а като нищо ще отнесеш някакъв тежък предмет хвърлен по теб.

Chikiponita
01-30-2008, 08:14
Защо си си паднал по твоята състудентка? Защото очите ти търсят това. А какво всъщност търсят очите? Жени, пари, коли... Защо? Защото имаш нужда постоянно да ти се случват все нови и нови неща. Защото старото става навик. Да, ти сигърно държиш на приятелката си, може би я обичаш искрено, но тя се е превърнала в нещо сигурно, постоянно, в рутина. Тя е навик. За да осъзнаеш, че тя не е просто онова сигурно нещо, което винаги си е там, ще се случи така, че ще се скарате за състудентката ти или за нещо друго и ще видиш приятелката си от друга светлина: като момичето, което е била преди да успееш да я завладееш. И ще осъзнаеш, че тя никога не е спирала да бъде това момиче: самостоятелно, независимо и достойно. Ако си направил глупавата грешка да тръгнеш към изкушението, скоро дълбоко ще съжаляваш и ще бъдеш огорчен, че си загърбил своята прекрасна любов, заради желание, което всъщност не е твое. И току виж се окаже, че никога повече няма да си я върнеш.

krem4et0
01-30-2008, 10:02
От опит ти казвам-не ходи да гониш димото, като имаш питомното. И аз съм изпадала в подобна ситуация, пак с колега, но се взех в ръце. Прецених, че това, което имам в къщи няма да получа от мимолетна връзка. Разбира се всичко е субктивно, но аз се радвам, че се осъзнах на време. И не съм съгласна с wако, че после пак ще ти шарят очите. това моето се случи преди около 3 години-съвсем в началото на нашата връзка с моето момче, но оттогава насам съм осъзнала къкво имам до себе си и не гледам настрани. Не съм поглеждала дори 1 път!!!

SINDEL
01-30-2008, 10:06
:?
Аз не съм съгласна..
Веднъж като си поискал 4уждо, пак ще ти се прииска в някакъв момент.

krem4et0
01-30-2008, 10:10
Е, аз съдя само по себе си. Вече 3 години не ми се е присиквало нищо чуждо, при все че дълги месеци гаджето ми не е бил с мен(в казармата), а аз съм ходила по купони, дискотеки и кръчми......Нямам желанието да съм с никой друг вече......Или може би не съм открила мъж на и над неговото ниво...

Barbie
01-30-2008, 15:46
Та това което ти предлагам е - щом казваш, че другото момиче е толкова готино - излез няколко пъти с нея, ако решиш може и само да преспиш с нея и ще разбереш какво наистина чувстваш към сегашната ти приятелка и дали нещо ще излезе за по-натам с нея. В моменти като твоя на човек понякога му трябва просто малко разнообразие. Отдай му се. Това ще е най-добрия вариант - ше ти е неприятно заради изневярата, но ще имаш приятни усещания от новото. Във всички останали ситуации само ще губиш.

Ъхъ, и ще падне голям смях, когато той реши, че всъщност наистина обича сегашната си приятелка, а тя разбере, че й е кръшкал...

...колко му е, некъф си секс...

Не мога да приема изневярата като решение на какъвто и да е било проблем. Дори и да не обича приятелката си - дължи й елементарно уважение и честност. Баси, това момиче може би му вярва безрезервно - как един човек би могъл да осъзнава, че някой има такова доверие в него и да преобърне целия му свят с щракане на пръсти?!

Това, което бих направила аз - говори с приятелката си. Не се оплитай в залъгалки, защото това е възможно най-тъжният край на една връзка . В името на времето ви заедно и на чувствата ви един към друг бъди честен (е, може малко да смекчиш нещата). Кажи й, че си объркан, че не можеш да го криеш от нея...че имаш нужда от време да си проветриш главата. Знам ли, помоли я за почивка и разбиране. Отдели се от нея, за да усетиш, че ти липсва. Постави се в ситуация, в която я губиш, за да прецениш можеш ли без нея.

И аз смятам, че когато обичаш истински в мислите ти не би трябвало да има място за друг/а. И все пак, емоциите не са толкова лесни за тълкуване, а пък любовта изисква грижи. Не рискувай да нараниш човека, който те обича, защото после може да няма път назад. Недей да я държиш със завързани очи - аз бих била не по-малко наранена ако приятелят ми желае друго момиче, а ме оставя да вярвам, че в мислите му съм само аз (за мен това си е вече чиста проба лъжа и изневяра). Бъди честен и ако тя те разбере може би ще успеете заедно да преминете през това.

princesa_viki
01-30-2008, 17:43
Напълно съм съгласна с теб Barbie :)

miteto
01-30-2008, 18:18
:?
Така, да си събера мислите и да видим дали ще се полу4и нещо свързано..
Първо на първо - съжалявам, но не мисля, 4е има някакво просто и лесно решение, от което вси4ки да останете доволни. И едва ли ти казвам нещо ново, предполагам много си го мислил и ти е ясно. Или ще скъсаш с приятелката си, или ще се дръпнеш от другото моми4е, или ще се стигне до изневяра. Май друг вариант няма :?
Така.. може би в някакво отношение връзката ти куца. Като под "куца" нямам предвид нещо сериозно. Може да са много дребни нещица, може да е просто липсата на разнообразие. Окей, приятелката ти ти дава много – вси4ко, което си си мислел, 4е може да искаш, и все пак ти гледаш настрани. Може просто да си се събудил един ден и да си се по4увствал ужасен и задушен от идеята колко време си прекарал само с един 4овек и то на тези години. Колкото и да се оби4ате, 4овек винаги се замисля дали не изпуска нещо, дали не се прецаква като толкова млад избира да се обвърже толкова сериозно. Понеже сте били заедно няколко години, знаете си и кътните зъби както се вика и бавно и полека заприли4вате на стара семейна двойка, на която й липсват единствено двете (примерно) деца. Особено пък ако и живеете заедно. Любовта става уважение, разбирателство, привързаност, навик. И сигурността може да се окаже нещо безкрайно ску4но. А за един млад 4овек това няма как да не е плашещо.
Може пък да не опира до това коя какво би могла да ти даде, ами до двете като ли4ности, като разли4ни характери. След като тази колежка не ти излиза от главата, зна4и все с нещо е успяла да те омагьоса. Което пък предполага, 4е това нещо липсва у сериозната ти приятелка. Оф, дано ме разбираш, имам предвид това, 4е просто има хора, които си пасват и такива, които не си пасват като характери.
А пък може и да е някаква моментна тръпка, която след време да отмине и заради която много да съжаляваш..
Апф.. пак се разприказвах. Това горе са просто някакви мои си предположения. Просто исках да ти кажа, 4е в такава ситуация трябва да претеглиш нещата наистина внимателно и пак няма никаква гаранция, 4е накрая няма да сбъркаш.
Виж сега, както и да го погледнеш - не сме на по 50, живее ни се. Аз те разбирам, въпреки 4е сигурно ще се намери някой да каже, 4е си някакъв си, понеже имаш перфектната приятелка, но си мислиш за друга. Оба4е както и да го въртиш, ще се наложи да избираш - новото и привлекателното (но също така и несигурното) или познатото и сигурното.. Дали да сложиш край на години връзка заради по4ти непознат 4овек, от когото не знаеш какво може да се о4аква. Но пък неизвестното не зна4и по-лошо.. може и да е по-хубаво.
Де да знам, затвори се някъде и му тегли едно сериозно мислене. Каквото и да решиш, имай предвид, 4е ще нараниш някого. Не се знае дали въпросната ти колежка би останала много нещастна, ако избереш да не се виждаш пове4е с нея (понеже така и не разбрах дали тя изпитва нещо към теб, какво е това нещо и т.н.), но със сигурност ще разбиеш сърцето на твоето моми4е, ако я оставиш. (И тук, отново с риск да бъда оплюта от някого, ще кажа, 4е това не би трябвало да те кара да се 4увстваш гузен, ако в някакъв момент решиш, 4е не искаш да бъдеш с нея. Малко е егоисти4но, но така стоят нещата..)
А за варианта с изневеряването да не говорим.. Принципно ли4но аз съм против, но пак опира до твоята преценка и твоите разбирания. Той би бил най-прост, наистина – криете се от моми4ето ти и същевременно си даваш време и възможност да прецениш имаш ли някакво бъдеще с колежката. Удобно, но и подло. И все пак си е вариант, каквото и да си говорим...
ПП: Омг, писанието ми е огромно и най-вероятно адски несвързано... И все пак аз не съм съгласна с горните мнения. Само защото си бил дълго време с един 4овек, не озна4ава, 4е си длъжен да останеш с него завинаги. Реши как ще си по-щастлив, просто е – до това опира вси4ко :)
+1

не мога да не му се изсмея на тоя: ахахахахахахаххахахахах ти си яко тъп бе!!!
Относно автора - приеми тоя казус като тест на любовта си към гаджето. Това е изкушение и слабост. Пораснал ли си достатъчно, за да я преодолееш, или все още си твърде слаб за това. Имаш ли представа колко диви и красиви девойки има на тоя свят, които завъртат главите на такива като теб? Ти мъж ли си или лайно? Огледай се около себе си и прецени спокойно възможните изходи от казуса. КАКВО ИСКАШ ?!?!?!? Мисля, че вече знаеш отговора.

koalka
01-30-2008, 18:51
Няма да кажа нещо по-различно от другите, но все пак...
Моя съвет е да не правиш нищо прибързано.Ок, харесваш това момиче, влезнало ти е под кожата, но какво ще стане, ако разбереш след време, че не я харесваш толкова и съжалиш за грешката, че си зарязал приятелката си?Трябва да си отговориш и на един въпрос - щастлив ли си в момента, за коя мислиш повече, какво харесваш в това момиче и струва ли си да жертваш всичко това, тези усилия, които си хвърлил, за да може тя да е готова на всичко за теб?Помисли, не бързай.Това е хубаво, че си имаш принципи и не искаш да изневериш, защото в случая това не е решение - ти ще продължиш да мислиш за нея най-вероятно.Успех ти пожелавам и дано вземеш правилното решение...