View Full Version : Ще се върне ли тръпката??
FaTaLnO_sLaDkA
01-25-2008, 12:14
Ами ходя с едно момче от няколко месеца .. а преди това бях влюбена в него както и той в мен но ходехме с други но накрая се събрахме ии много се обичахме адски много сичко беше перфектно само че усещам че вече не го обичам преди като го видех и сърцето ми щеше да изкочи но вече не е така .. станал ми е безразличен ;( а неискам да е така защото той много ме обича и другата седмица има рожден и идва и свети валентин и незнам дали да го зарежа или ще се върнат чувствата ми към него и незнам какво да правя ;(
ot moi opit , kaot mi se izgubi trypkata ... ne se vryshta
no ti si se poznavash po-dobre ... moje bi ne e za teb
8)
разнообразие :) направи нещо ново .. явно нищо интересно не се случва че да ти омръзне. Незнам чесно да ти кажа какво да те посаветвам :( ама поне не му разваляй рождения ден :?
tva pyk e mn gadno s razvalqnkata na rd
zashtoto ako se muchi da e snego , samo zahstoot ima rd , oznachava da go mychi i kako ? na dr den , sled praznenstvoto " mi trqq da ti kaja neshto , iskam da se razdelim ..." ne stava to taka , tova ne se qsni i chisti otnosheniq :( :?
FaTaLnO_sLaDkA
01-25-2008, 12:28
neznam neiskam da go naranq zashtoto toi e mn svesten ii neiskam da go boli puk i sega da mu razvalq praznicite no neznam kak e redno da postupq
adidas_boy
01-25-2008, 13:25
eIi ako go zareje6 predi rojdeniq mu den hxahaxh tfa she eee mn gadno :D
Iz4akai da mu mine rd i sv.valentin i togava misli kvo da pravi6 a ne sa da mu razvali6 praznika...Moito mnenie e 4e edva li 6te se varnat ama...nz pri tebe moje i da stane :wink: :)
4ustvata se vru6tat opredeleno, garantiram ti.. tva e smao period. samo 6te sajalqva6 sled tva!
sentient_
01-25-2008, 13:43
4ustvata se vru6tat opredeleno, garantiram ti.. tva e smao period. samo 6te sajalqva6 sled tva!
Съгласна съм! Ако скъсаш с него ще разбереш че си направила грешка, изчакай ако трябва направи срещите ви по редки така ще ти е по добре
akitametam
01-25-2008, 13:49
според мен това е временно после ще разбереш че го обичаш :o
аа и аз имам рд др та седмица :) щом те обича щом си го обичала преди значи и че сега го обичаш , ти си знаееш най-добре 8)
marmalad4e
01-25-2008, 13:56
и аз имах същия проблем по едно време..само 4е тогава бях с приятеля си ве4е около 2 год...мислех си 4е ве4е се е из4ерпала връзката и 4е вси4ко хубаво е приклю4ило...тогава си въобразих 4е харесвам друг и след половин месец (в който видях колко неприятни за мен 4ерти има другото мом4е) вси4ко отново беше розова :smt049 :smt055 дори знам 4е сега 4увствата ми са по-силни отвсякога :)
така 4е не приклю4вай тази връзка..из4акай малко :)
krem4et0
01-25-2008, 14:05
ot moi opit , kaot mi se izgubi trypkata ... ne se vryshta
no ti si se poznavash po-dobre ... moje bi ne e za teb
8)
От опит....тръпката се връща и то мног по-силно.....Извод-всичко е индивидуално и всяка връзка е сама за себе си. Потърси причината защо са се променили чувствата ти. Ако просто по цял ден си с него или си всеки ден с него, е нормално да не се вълнуваш така при среща. Кажи, че си заета, не си виждайте 2-3 дни и ще видиш-липсва ли ти, нетърпелива ли си да го видиш или изобщо ти е все тая!
FaTaLnO_sLaDkA
01-25-2008, 14:18
mii tfa prava ve4e 1 mesec po4ti ne se vijdame otbqgvam go v sedmicata po 3 4 puti se vijdame se si namiram opravdanie .. a da ne govorim za sex ve4e neiskam nishto ot nego ;( a neznam za6to e taka .. prosto ve4e ne mi se zanimava neiskam nishto seriozno .. iskam da sum si kakto predi samo da se zabavlqvam i da se zaribqvam s dr mom4eta s pove4e ot 1 mom4e be6e mi zabavno predi diskotekit gluposti a sega mi e gadno hoda ama vse gledam da ne mu iznevera tfa onova
krem4et0
01-25-2008, 14:23
Ами тогава какво се чудиш-не искаш връзка и не си дорасла за връзка!
Съгласна съм! Ако скъсаш с него ще разбереш че си направила грешка, изчакай ако трябва направи срещите ви по редки така ще ти е по добре
absolutno!!imah toq problem i goo zarqzah i toi me pomoli po nai neveroqtnia na4in da se vurna i vs e qko sega
FaTaLnO_sLaDkA
01-25-2008, 14:32
Ами тогава какво се чудиш-не искаш връзка и не си дорасла за връзка!
emi sigurno e taka neznam.. az mu namekvam 4e ve4e ne e su6toto kakto predi ama toi ne shva6ta ili taka mu iznasq da se pravi 4e ne shva6ta .. onq den go pzz s Preslava - Bezrazlichna .. i mu vikam Bebe pozdrav za teb i toi mersi i nishto pove4e
Ami stoi s nego ii se opitai pak da go zaobi4a6 .. za6toto ako go ostavi6 nai veroqtno shte sujalqva6 !!
zaklevam se ot4aqla sam se ot vas hora. po to4no kam avtorkata....... kav e toq namek zapo4va6t s ''bebe''???? nz ne6ta da te obijda z atva 6te zamul4a.
FaTaLnO_sLaDkA
01-25-2008, 16:15
hahaa BeBsIto kvo??
nikinkaa
01-25-2008, 16:28
Недей да бъдеш с него от съжаление,никой не обича да си проси любов ...Помисли добре,преди да направиш нещо-Изчакай няколко дена да преосмилиш всичко,за да не съжаляваш после ;)
Щом чувстваш, че нямаш нищо към него, нямаш тръпка няма смисъл да си с него...Не знам, но най-добре го обмисли, защото да не стане така, че да почне да ти липсва и да съжалиш, че си го скъсала.И аз съм "за" да го направиш след рд-то му, защото ще му е гадно...още повече.
FaTaLnO_sLaDkA
01-25-2008, 16:41
neznam mn mi e gadno da go ostavq .. puk ako go ostavq predi Rd mu toi 6e me namrazi totalno .. iskam pak da go obi4am no nemoga .. neiskam da go luja zaradi vsi4ko koeto sme prejiveli i iskam da mu kaja 4e ve4e mi e bezrazli4en no neznam kak ;(
MiMcHeToOo
01-26-2008, 00:12
Тръпката според мен я има само в началото и не може да се върне.
FaTaLnO_sLaDkA
01-26-2008, 10:23
mii qvno e to4no taka nqma da se vurne taq trupka sno6ti bqhme v tqh i samo gledah 4asovnika da si trugna po burzo za6toto neizdurjah .. mislq 4e ima pri4ina da ne go obi4am ve4e mislq 4e sum vliubena v drugo mom4e ... no s dr mom4e nqmam nikakuv shans za6toto toi hodi s nai dobrata mi priqtelka .. ii mi e mn trudno neiskam da sum sama no neiskam i da preebvam gadjeto si