View Full Version : Св. Валентин
hmm ako praznuvate s polovinkata, zamislili li ste nqkakvo po spec obleklo,grim i t.n.... za men samata ve4er 6te e po specqlna i iskam da izmislq ne6to po neobiknovenno? nqkakvi predoljeniq?
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Seducti0n
01-25-2008, 13:43
Ако ще прекарате и ноща заедно може да измислиш нещо романтино.Или пък да отидете някъде извън града, да излезнете на вечеря и после да се сгушите в топлото легълце.Аз, ако имах възможността да бъда с приятеля си на този ден, може би щях да преливам от идеи, относно това какво да направя за да го ощастливя. :)
sexy_eJlz
01-25-2008, 13:47
Оффф аз както винаги сигурно ще съм самичка на 14 февруари и затова нямам такива проблеми!!! :? :( :( :( :booooomb:
:D e az idei imam baq,izmislila sam kvo da napravq... no vaprosa mi be6e, svurzan s viziqta mi.... z atva se 4udq nqkak si da go iznenadam
v_shveda
01-25-2008, 16:04
Аз както винаги ще бъда сам на този ден :( :( :(
Тази година отново ще празнувам Трифон Зарезан :grin:
chipi_kaoo
01-25-2008, 16:09
Оффф аз както винаги сигурно ще съм самичка на 14 февруари и затова нямам такива проблеми!!! :? :( :( :( :booooomb:И аз ще съм самичък, така че си поканена :-D :P
viki_beb4ety
01-25-2008, 17:02
АЗ пък за 1-ви път няма да сък сама и се надявам да си прекараме хубаво с моито си мом4енце :)
az p1k mai za 1vi p1t 6te s1m sama...ujs ;(
eXtRaoRdinaRy
01-25-2008, 20:22
Сама трябва да знаеш как най-много ще го изненадаш. ;)
Аз за моето момченце все още не съм измислила никаква изненада..и най-вероятно нещо спонтанно ще стане, защото винаги, когато планувам нещо и става точно това, което не е трябвало да стане. :(
За това ще разчитам на импровизацията, пък каквото ще да става . :-)
:D e az idei imam baq,izmislila sam kvo da napravq... no vaprosa mi be6e, svurzan s viziqta mi.... z atva se 4udq nqkak si da go iznenadam
С визията?Това е най-малкият проблем,бе маце.Панталонче и примерно поло-блузка с гол гръб мисля е идеално.Аз нещо такова съм си замислила. :smt008
varnen4e
01-26-2008, 14:01
Оффф аз както винаги сигурно ще съм самичка на 14 февруари и затова нямам такива проблеми!!! :? :( :( :( :booooomb:
+1
SexYLipS
01-26-2008, 14:58
Постарай се да изглеждаш много секси така че като те види да те награби.. да речем наблегни на по тъмни сенки за очите,секси бельо..
Аз пък за първа година няма бъда сама.. :grin: незнам ама винаги стваше така, че да съм сама..
Jamalska
01-26-2008, 15:23
О дааа!Розови чорапогащи,черна пола,розова блуза,розови сенки и червило,къдрици ...хахах
Аз с гадже,без гадже все го мразя тоя празник :-x
SexYLipS
01-26-2008, 15:26
О дааа!Розови чорапогащи,черна пола,розова блуза,розови сенки и червило,къдрици ...хахах
Аз с гадже,без гадже все го мразя тоя празник :-x
А да бе розов чорапогащ и черна пола.. това е ужасно,, като някаква сервитьорка :lol:
oh ne mersi.... nqma da praznuvam na magistralata se pak :D
_SilveR_MooN_
01-26-2008, 16:57
И аз ще съм сама...Както винаги...
А на мен не ми пука...както винаги...
Надали ще съм сама...
Няма да съм в розово 10000000000% ...
Ебала съм го...само да измисля нещо яко да зема...щото...се пак...
bloodfrozen
01-26-2008, 17:40
Все пак за Трифон Зарезан не се искат чак такива приготовления.. :D
Jamalska
01-27-2008, 12:46
Добре дее айде и полата ще е розава хахаха
хм нещо секси... :P облечи се с това с коетоз наеш че той най-мн те харесва... ааа и още един въпрос имам пък аз... какви подаръци ще си подарявате вие? :-P
oh 4esno da ti kaja 4udq se vse o6te ! golqma muka sa mi tezi podaruci.... ti kakvo predlaga6 :D
+1
+1
ami moq sveti valentin nqma da e to4no na 14 moq 4ovek nqma da si e tuk togava no petuk subota i nedelq 6te si e pri men :) i ne sum izmislila vse o6te ne6to specialno a 6te obleka ne6to seksi koeto bi mu haresalo
kaka_lara
01-28-2008, 08:07
аз ще празнувам ТРИФОН
ami moq sveti valentin nqma da e to4no na 14 moq 4ovek nqma da si e tuk togava no petuk subota i nedelq 6te si e pri men :) i ne sum izmislila vse o6te ne6to specialno a 6te obleka ne6to seksi koeto bi mu haresalo +1
ElisaDay
01-29-2008, 14:07
Аз за първа година ще празнувам Свети Валентин :grin: ако естествено не скъсам с мишката до тогава :?
мишката
:-D И аз си имам една мишка ;P