View Full Version : Верно ли е ????????????????
Искам да попитам, верно ли е 4е,ако мом4ето свърши вътре по време на месе4ния цикъл на моми4ето,няма опастност от забременяване.
Не съм пробвала, щото ме е страх да не стане нещо,но вс ми казват 4е докато си неразположена няма опастност да забременнеш....и все пак не бих рискувала.
Айде който знае плс да каже.
stomah4eto
01-25-2008, 14:03
Не е вярно! Можеш да забременееш докато си в мензис! :?
amatorium
01-25-2008, 14:10
Shansa e strashno maluk i vse pak takuv ima. A puk ako krachetata sa ti kato na avatara az lichno bih svurshil vurhu tqh 8)
sh3_1s_7h3_0n3
01-25-2008, 14:12
Не, не е вярно. Можеш да забременеееш по всяко време, ако не изпозлваш предпазни средства.
amatorium, фетишист! :-D
krem4et0
01-25-2008, 14:25
Не, не е вярно. Можеш да забременеееш по всяко време, ако не изпозлваш предпазни средства.
Защо пък да не е вярно, като си е напълно вярно? Изключително рядко срещано е овулацията да съвпадне с менструацията. За това се водят и календарчета и се пищат тонове книги за безопасни и опасни дни!
sh3_1s_7h3_0n3
01-25-2008, 14:39
Можеш ли да гарантираш, че това е 100% безопасно?
krem4et0 - Имаш ли такъв ли4ен опит? /Ако не е тайна де/ :-P
sharkybul
01-25-2008, 14:53
Можеш ли да гарантираш, че това е 100% безопасно?
Абе на тфое място не бих рискувал въпреки че целият ми живот се гради на рискове
FelisDirus
01-25-2008, 15:25
Най-евтините презервативи са по 20ст, нима това е проблем?
MOJE da se zachene i po vreme na mesechniq cikyl! Nezavisimo kolko rqdko sreshtano qvlenie e,shtom ima shans tova da se sluchi nie sme dlyjni da go dadem na avtorkata kato vyzmojen.
Защо пък да не е вярно, като си е напълно вярно? Изключително рядко срещано е овулацията да съвпадне с менструацията. За това се водят и календарчета и се пищат тонове книги за безопасни и опасни дни! ok,davai i sled 8-9 mesaca pishi kvo e stanalo :razz:
А проблем ли е да правите секс без презерватив, но той да не свършва в теб?
то че вероятността е малка - малка е, ама не е ли малко гнусничко..
FelisDirus
01-25-2008, 16:08
Нали знаеш, че гнусливите не ги бива в секса? хаха 8-)
amatorium
01-25-2008, 16:12
I az i Udi Alan sme za 8-)
ludoto_f
01-25-2008, 16:12
vinagi ima malka veroqtnost!!!
FelisDirus
01-25-2008, 16:14
I az i Udi Alan sme za 8-)
хаха, доообре бе
swords1010
01-25-2008, 19:41
Принципно, никой нищо не може да ти гарантира. Ами гаранция, просто няма! Вярно е обаче, че възможността овулацията да съвпадне с менструацията е нищожна. А дали да рискуваш? Това решаваш ти. :)
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-25-2008, 19:44
такъв секс се прави задължително с кондомче ... трябва си бати идиота иначе ... риска за забременяване е малък
такъв секс се прави задължително с кондомче ... трябва си бати идиота иначе ... риска за забременяване е малък
Imenno,da.Seks po vreme na cikyl bez prezarvativ si e bahti nenormalnata istoriq.Pyrvo,che e leko gnusno,vtoro,che momcheto moje da si dokara tolkova mnogo infekcii...
Mislete be hora!
Wrathchild
01-25-2008, 19:52
Защо пък да не е вярно, като си е напълно вярно? Изключително рядко срещано е овулацията да съвпадне с менструацията. За това се водят и календарчета и се пищат тонове книги за безопасни и опасни дни!Не е вярно, щото резултат от свършване в жената, докато тя е била в менструация в момента се подвизава из форума с ник Wrathchild. Кажете го на мен или на майка ми, че не може. :razz:
mimsa_lapetyy
01-25-2008, 20:02
Защо пък да не е вярно, като си е напълно вярно? Изключително рядко срещано е овулацията да съвпадне с менструацията. За това се водят и календарчета и се пищат тонове книги за безопасни и опасни дни!Не е вярно, щото резултат от свършване в жената, докато тя е била в менструация в момента се подвизава из форума с ник Wrathchild. Кажете го на мен или на майка ми, че не може. :razz:
^^Даммм и има още едно тука дето се подвизава :grin: :grin: :-)