Влез

View Full Version : Срамната тема...никой не говори, но почти всеки го прави...

maci
01-25-2008, 14:39
taby temata-mastyrbaciqta...kak go pravite i sramyvate li se ot tova :oops: :-D

bibo
01-25-2008, 14:42
винаги когато ми е кеф...не се срамувам вуоб6те т'ва е нормално...е,ако майка ми ме хване ш'се фурля отнякъде де :lol: :oops: :oops:

CragHack
01-25-2008, 14:44
Не се срамувам изобщо. Ама не е речено че трябва да го правя пред други хора чак. Всеки сере и пикае, ама не го прави демонстративно пред другите...

amatorium
01-25-2008, 14:46
Che kakvo sramno ima v tova. 8) Pravq go sus sebe si redovno. Taka poddurjam forma i se razvlicham. Pravq go s dqsnata si ruka (vednuj mi beshe gipsirana i mi beshe super zle dokato svikna s lqvata). Bavno-burzo i mnogo. A pomaga i za relef na predmishnicite 8-)

CragHack
01-25-2008, 14:47
Аз па с лявата, щото дясната е заета с мишката на компа :-D Винаги го правя пред компа - гледам всякакви щуротии в нета :D

sharkybul
01-25-2008, 14:52
Аз па с лявата, щото дясната е заета с мишката на компа :-D Винаги го правя пред компа - гледам всякакви щуротии в нета :D

ааааа,нееееее! махай ръката докато четеш ТОЗИ ПОСТ :АМАМАМАМА

CragHack
01-25-2008, 15:06
Тоя па, да не мислиш че жуля по 24 часа... Даже напоследък от много джиткане на Хироус не ми остава време ни за ебане ни за чекия :D

FelisDirus
01-25-2008, 15:23
срамно ли? никой не говори ли? Тук има поне 4546778923984610854 такива теми.. кой да не говори?

Callyer
01-25-2008, 15:27
нищо срамно няма :) даже поддържаш форма :P:P:P

Lorelei
01-25-2008, 15:33
Ima dosta takiva temi,no kakto i da e.Veche sym zabelqzala,che v tozi forum nikoi ne si pravi truda pyrvo da proveri i sled tova da slaga novi temi.
Az dosta chesto masturbiram i ne go kriq,i nikoga ne sym go krila.Spored men vseki go pravi i tova,che nqkoi go skriva ili spestqva na okolnite si e negovo reshenie i pravo na izbor.

CragHack
01-25-2008, 15:36
Еми разкажи как маструбираш. Само скречове или ползваш плодове и зелнчуци?

FelisDirus
01-25-2008, 15:41
Еми разкажи как маструбираш. Само скречове или ползваш плодове и зелнчуци?

краставиците са особено вървежни

CragHack
01-25-2008, 15:47
Онея корнишоновите, дето са дебели и с брадавички?

maci
01-25-2008, 15:48
ъъъъъ....само не се карайте

vaniLL
01-25-2008, 15:51
ъъъъъ....само не се карайте

aaa samo deto temata ti ne e "tabu" ot dosta godini nasam :-D

kakto mi skimne , tei go praq 8)

FelisDirus
01-25-2008, 15:55
Онея корнишоновите, дето са дебели и с брадавички?

Ц.. ние с малко не се задоволяваме (във всеки смисъл на думата).

П.С.
кой се кара?

CragHack
01-25-2008, 15:57
Е нали уж Ф-то било най-важно?

lwsu
01-25-2008, 16:01
ми не е срамно.. табу пък въобще.. е като бях на 12 беше де.. изглежда ти си на толкова.. :D

FelisDirus
01-25-2008, 16:13

Ф-то ли? Ще ми споделиш ли тази малка тайна (защото няма представа за какво говориш)?

stefity
01-25-2008, 16:14
Hah emi vseki put kogato mi se otdade vuzmojnost go praq 8-) ne se sramuvam ot tova nikak daje :P kato go pravq izrazhodvam natrupalata se energiq v men i mi e po qko 8) :grin: :D

CragHack
01-25-2008, 16:18

Ф-то ли? Ще ми споделиш ли тази малка тайна (защото няма представа за какво говориш)?

Мярка за дебелина на тръба - Фи.

ludoto_f
01-25-2008, 16:25
emi ne e sramno da otvreme na vreme ;)

FelisDirus
01-25-2008, 16:31

Мярка за дебелина на тръба - Фи.

О, благодаря.
Аз съм алчна, не стига само това.

CragHack
01-25-2008, 16:32
Сега да не кажеш, че не стига само един...

DevilWish
01-25-2008, 16:33
A3 MHoro с1м се дразнила винаги ако някой не си признава :o Да ,аз мастурбирам и не виждам нищо лошо в това ,даже напротив ;)

FelisDirus
01-25-2008, 16:35
Сега да не кажеш, че не стига само един...

Повече от един х... около мен и почвам да се плаша, признавам.

CragHack
01-25-2008, 16:36
Не само ти. Самите х** и те се плашат един от друг. Не знаят кой кого ще изненада :D

feelthless4o
01-25-2008, 16:36
Ми правя го
И не се срамувам от това
Мисля че е нещо нормално
:-D

swords1010
01-25-2008, 19:18
Правя го и не се срамувам да говоря за това. Определено не смятам, че е тема табу. Това, че някои хора имат изкривени разбирания за мастурбацията е друг въпрос. :)

acidburn1
01-25-2008, 19:22
Късам му синджира направо ! :D

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-25-2008, 19:22
между връстници не се срамувам .... на момиче не го споменавам ... а го правя както се прави ... ръката ... стискам и лъскам :D

CucAgMuH
01-25-2008, 19:23
"Моите приятели всичките са някакви- никакви такива жмундляци. Никаква съпричастност, към чуждите нужди немат. Оня месец, кат се напиха, кат трета смяна железничари до пълна безпомощност, аз така съвсем приятелски и неангажиращо се възползвах от тях сексуално. Един вид ги изплющях, кат немско торпедо английски параход ги изшляках. И после кво? Да вземат да не ми говорят три седмици след това. Чувствителни го раздават един вид, обидчиви. Хубу, викам аз, няма да се изпокараме за глупости сега, земАх си бележка. Викам си ще пренасоча нагона и почнАх да им плюща приятелките. Аз доволен, приятелките им доволни, ония пак пищят. Как да си приятел с такива хора баси! Амчи те ме натоварват по тоя начин. Па не ми говориха три седмици, па се вкараха у некви сапунки. Да ги еба в жмудляците/пак/, кат ми пуснат филма "Непростимо" и по три седмици ми го прожектират. Пишман станах! Викам си убаво тогава, сапикясвам се оттука на сетне, няма да еба демек, сиреч минавам на чикии. Кви са тия приятели до тука да те докарат, аз не ги разбирам тия работи, ама супер мноо се дразня вече. Е хуу минах на мастрибучки, ония па недоволни. Единия ми смърди нещо, па тръгнал да се сърди. Нямал нищо против да си бия чикии, ама що трябвало да бъде в техния хол и що точно пред майка му. Е сега па що та що. Щото там ме е настигнала нуждата ебаси!"

PS. Ne ostavih samo chastta s "мастрибучки"-te, za da ne se zagubi smisula...

varnen4e
01-26-2008, 08:46
Абе според мене ВСЕКИ го прави!!!

Quasar
01-26-2008, 09:08
най добре с 2 ръце...развива трицепс, делтовиден раменен и трапецовиден гръбен мускул :)

bibo
01-26-2008, 09:12
ся ш ви кажа най-доброто средтво(за момчетата де)...зимате едно парче сланина,пробивате дупкаи го оставяте на слънфце да се размекне и...тъпчиш...става уникално

Quasar
01-26-2008, 09:24
епа ти луд ли си е да хабим сланината за чАкии...как не за сланината си има праз и сиренье и пекан 'ляб :D

MakeMeLaugh
01-26-2008, 09:46
Моята пр-ка пък в последно време не ме оставя да си помисля за "ножка" :D :-D :grin: Хеее :-P

Иначе по темата - абсолютно всяко момче го прави, някои често някои рядко - зависи от сексулания му живот ;) Но няма изключения.
Пък ако не си прави сам ножка.. то пр-ката/жена му върши тая работа 8-)

Момичетата - не всяко се задоволява. Обаче веднъж задоволи ли се и види, че й харесва... продължава. Границата е само първите 1-2 пъти после и тя става от нашата банда 8-) Честотата и там е както при мъжа :)

А бе поне 70-80% от всички хора го правят няма се лъжем :)

mita4eto
01-26-2008, 10:14
:D :D :D :D :D Вече не е табу и много ясно че всички мастурбират , и почти никой не го крие :P

mecho_puh
01-26-2008, 10:20
Срамна тема ли? Никога не ме е било срам да говоря за това. Разбира се, че маструбирам :) Винаги когато искам :)

radito
01-26-2008, 10:41
вече има много такива теми, пък и тука как да ти обясня как го правя :-D

niko86`
01-26-2008, 21:13
Естествено,това е напълно нормално и изобщо никой не трябва да го е срам.Аз например си посягам винаги когато ми се прииска,когато водя активен сексуален живот както в момента,не си правя ножки често,но като закъсам някоя и друга седмица иии... :oops:

BaiboCo
01-26-2008, 21:30
Който не лъска е педал. Еnd of topic

suunlight
01-26-2008, 21:39
Естествено, че мастурбирам .. после спа много сладко .. кеф ми е .. свършвам и .. заспивам след 3-4 мин мах .. перфектнооо .. хххах!

BaiboCo
01-26-2008, 23:54
И със белото млекце в гащите на топличко. Да и е кеф после на мама да пере :)

Devian
01-27-2008, 06:23
:D аахаххаах :lol:

Shane
01-27-2008, 06:31
И със белото млекце в гащите на топличко. Да и е кеф после на мама да пере :)
Може да спи без гащички ... Знае ли човек... :? Ениуей, и аз го правя, ама най- най- най- редовно :P

minava6t 4i4ko :)
01-27-2008, 08:04
"Моите приятели всичките са някакви- никакви такива жмундляци. Никаква съпричастност, към чуждите нужди немат. Оня месец, кат се напиха, кат трета смяна железничари до пълна безпомощност, аз така съвсем приятелски и неангажиращо се възползвах от тях сексуално. Един вид ги изплющях, кат немско торпедо английски параход ги изшляках. И после кво? Да вземат да не ми говорят три седмици след това. Чувствителни го раздават един вид, обидчиви. Хубу, викам аз, няма да се изпокараме за глупости сега, земАх си бележка. Викам си ще пренасоча нагона и почнАх да им плюща приятелките. Аз доволен, приятелките им доволни, ония пак пищят. Как да си приятел с такива хора баси! Амчи те ме натоварват по тоя начин. Па не ми говориха три седмици, па се вкараха у некви сапунки. Да ги еба в жмудляците/пак/, кат ми пуснат филма "Непростимо" и по три седмици ми го прожектират. Пишман станах! Викам си убаво тогава, сапикясвам се оттука на сетне, няма да еба хдемек, сиреч минавам на чикии. Кви са тия приятели до тука да те докарат, аз не ги разбирам тия работи, ама супер мноо се дразня вече. Е хуу минах на мастрибучки, ония па недоволни. Единия ми смърди нещо, па тръгнал да се сърди. Нямал нищо против да си бия чикии, ама що трябвало да бъде в техния хол и що точно пред майка му. Е сега па що та що. Щото там ме е настигнала нуждата ебаси!"

PS. Ne ostavih samo chastta s "мастрибучки"-te, za da ne se zagubi smisula...

:-D естествено е да се сърдят, те майките и те са хора и имат нужди, отделно 4е и го правиш в хола/кой ще ти 4исти флуидите 8-) а?/, а не в банята...да знаеш приятелите ти са много добри хорица, направо светци други на тяхно място отдавна да са те :smt072 :smt073

по темата - "Лъскам и еба следователно съществувам" /Рене Декарт..е малко преиначихме сентенцията , но пак има смисъл ../

8-)

kPuCkA
01-27-2008, 08:58
Добре де,само аз ли съм на мнение,че на момичетата/жените не им харесва до толкова да мастурбират.Винаги съм завиждала на момчетата,че на тях им доставя много по-голямо удоволствие от самозадоволяването.

MakeMeLaugh
01-27-2008, 09:35
Добре де,само аз ли съм на мнение,че на момичетата/жените не им харесва до толкова да мастурбират.Винаги съм завиждала на момчетата,че на тях им доставя много по-голямо удоволствие от самозадоволяването.
Точно обратното.
Пък и вие имате възможност от многократен оргазъм, пък ние не ;)
И доколкото съм чел и са ми казвали - вашият е по-продължителен.
Вярно, че по всяко време можем да извадим патлака.. ма вашите са си по-качествени... :-o

martoo
01-27-2008, 09:41
nqma ni6o sramno ,pravq go kogato iskam :)

[B]a[N]D[i]T[k]a
01-27-2008, 10:18
ест .. сички си имаме нужди :D

kPuCkA
01-27-2008, 11:33
Точно обратното.
Пък и вие имате възможност от многократен оргазъм, пък ние не ;)
И доколкото съм чел и са ми казвали - вашият е по-продължителен.
Вярно, че по всяко време можем да извадим патлака.. ма вашите са си по-качествени... :-oХм...аз пък не съм превърженичка.Предпочитам тея неща дето мога аз да си ги правя,да ми ги прави някой друг.Е,тогава ми е кеф наистина. :oops:

steffa4ko
01-27-2008, 12:24
всеки го прави вий кво си мислите.

vaniLL
01-27-2008, 12:27
"Моите приятели всичките са някакви- никакви такива жмундляци. Никаква съпричастност, към чуждите нужди немат. Оня месец, кат се напиха, кат трета смяна железничари до пълна безпомощност, аз така съвсем приятелски и неангажиращо се възползвах от тях сексуално. Един вид ги изплющях, кат немско торпедо английски параход ги изшляках. И после кво? Да вземат да не ми говорят три седмици след това. Чувствителни го раздават един вид, обидчиви. Хубу, викам аз, няма да се изпокараме за глупости сега, земАх си бележка. Викам си ще пренасоча нагона и почнАх да им плюща приятелките. Аз доволен, приятелките им доволни, ония пак пищят. Как да си приятел с такива хора баси! Амчи те ме натоварват по тоя начин. Па не ми говориха три седмици, па се вкараха у некви сапунки. Да ги еба в жмудляците/пак/, кат ми пуснат филма "Непростимо" и по три седмици ми го прожектират. Пишман станах! Викам си убаво тогава, сапикясвам се оттука на сетне, няма да еба хдемек, сиреч минавам на чикии. Кви са тия приятели до тука да те докарат, аз не ги разбирам тия работи, ама супер мноо се дразня вече. Е хуу минах на мастрибучки, ония па недоволни. Единия ми смърди нещо, па тръгнал да се сърди. Нямал нищо против да си бия чикии, ама що трябвало да бъде в техния хол и що точно пред майка му. Е сега па що та що. Щото там ме е настигнала нуждата ебаси!"

Gospodi , Boje moi :lol: :lol: :lol: :lol:

LitTleJ
01-27-2008, 12:30
Нищо срамно!?Да живее чекията. :P :-P 8-)

Zodiac
01-27-2008, 14:14
Нищо срамно!?Да живее чекията. :P :-P 8-)

За век и веков!! :grin: :grin: