View Full Version : Бяла пяна по време на мастурбация
torresinho
01-25-2008, 17:54
Така момче съм и като маструбирам ми излиза некфа бела пяна по к*ра!Това нормално ли е?
Т.7 от правилника
swords1010
ъъъъ...такова...т'ва да не ти е спермата бе :razz: :razz: :razz:
torresinho
01-25-2008, 17:56
НЕ!
ЗНАМ КФО Е СПЕРМА БЕ ИДИОТ ТИ МЕНЕ НА ТЪП ЛИ МЕ ПРАВИШ?
Аре малко по спокойно а ? Човекът те пита нормално,достатъчно деца на по 11-12 години има във форума.По темата мисля че не е нормално !
ммм....тогава не знам човече :( на лекар
къде е батко?
01-25-2008, 18:06
ше мреш, честито. амин!
ludoto_f
01-25-2008, 18:29
4e ne e kakto trqbva ne e..
idi na genekolog..
idi na genekolog..
Ubedena sym,che tochno na ginekolog shte otide. :lol: :lol: :lol: Ti pak kato ne go prati na psihiatyr. :lol: :-P
ludoto_f
01-25-2008, 18:31
idi na genekolog..
Ubedena sym,che tochno na ginekolog shte otide. :lol: :lol: :lol: Ti pak kato ne go prati na psihiatyr. :lol: :-P
em ili na nevrolog :lol:
idi na genekolog..
A az shte vzema da ida na urolog,a ? :D
ludoto_f
01-25-2008, 18:33
nali.. :lol: to4no za tam si :lol: v ramkite na shegata ;)
Tai tai :D Ama samo dai da mu obesnim tam za cervikalna namazka li otiva ili za videozon,da ne e bremenen neshto :lol: :lol: :lol:
ludoto_f
01-25-2008, 18:36
Tai tai :D Ama samo dai da mu obesnim tam za cervikalna namazka li otiva ili za videozon,da ne e bremenen neshto :lol: :lol: :lol:
moje moje.. i pri akusherkata da mine :grin: :shock: :lol: :lol:
Xa-xa.I ot tuk go vijdam,che na Babinden nashiqt shte e pryv v bolnicata da podarqva sapuni i kyrpi. :lol: :lol: :lol:
ludoto_f
01-25-2008, 18:40
Xa-xa.I ot tuk go vijdam,che na Babinden nashiqt shte e pryv v bolnicata da podarqva sapuni i kyrpi. :lol: :lol: :lol:
dam :lol: au ne samo i 4arshafi... dokato si bie 4ikii.. znaesh li kakvi shte stanat ot taq piqna :? :lol:
dam :lol: au ne samo i 4arshafi... dokato si bie 4ikii.. znaesh li kakvi shte stanat ot taq piqna :? :lol:
Xa-xa-xa. :lol:
Of,aidi stiga ligavshtini.Dai seriozno.Po temata,spored men avtora trqbva da otide na lekar.
ludoto_f
01-25-2008, 18:48
4e trqbva to e qsno... :(
Lorelei и ludoto_f много му помогнахте :-D :-D
Lorelei и ludoto_f много му помогнахте :-D :-D
E,razbira se,che kak nqma :D Priqtel v nujda se poznava :lol:
torresinho
01-25-2008, 19:14
Не бих отишъл на лекар!
swords1010
01-25-2008, 19:24
На колко години си? Когато мастурбираш, еякулираш ли? Ако да, от скоро ли? Отговори ми на тези въпроси за да съм сигурен, че не става въпрос за първите еякулации. Тогава е възможно след края или по време на самата мастурбация да се образува пяна. :)
fire_magic
01-25-2008, 19:34
i na men obsto mi e izlizalo kam 3-4 pyti ot nad 5 000 :D
ama i az neznam ot kakvo e... 8-)
i nz dali e normalno 8)
Zarazata
01-25-2008, 19:36
На колко години си? Когато мастурбираш, еякулираш ли? Ако да, от скоро ли? Отговори ми на тези въпроси за да съм сигурен, че не става въпрос за първите еякулации. Тогава е възможно след края или по време на самата мастурбация да се образува пяна. :) +1 след като еякулира6 и продалжи6 да мастурбира6 става така (ако не се измие6 и не махне6 останалото по глави4ката ) ако е така мисля 4е е нормално и на мен ми е ставало така 8)
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-25-2008, 19:37
idi na genekolog..
:D :D гастроентеролог не искате ли :D
по темата : не мисля че е нормално ... може пяната да не е от пениса, а от някакво почистващо средство с което го миеш ....
На колко години си? Когато мастурбираш, еякулираш ли? Ако да, от скоро ли? Отговори ми на тези въпроси за да съм сигурен, че не става въпрос за първите еякулации. Тогава е възможно след края или по време на самата мастурбация да се образува пяна. :) +1 след като еякулира6 и продалжи6 да мастурбира6 става така (ако не се измие6 и не махне6 останалото по глави4ката ) ако е така мисля 4е е нормално и на мен ми е ставало така 8)
И аз се чудех :oops: Щот мастурбирам ,сваршвам кат си трябва 8-) И после като продалжа без да се измия и то става едно такова на главичката прилича даже на Плюнка :lol:
И аз се чудех :oops: Щот мастурбирам ,сваршвам кат си трябва 8-) И после като продалжа без да се измия и то става едно такова на главичката прилича даже на Плюнка :lol:
Ако е от това си е нормално-от останалата сперма се получава това (нещо като бита сметана :-D )
swords1010
01-25-2008, 20:23
Ами обикновено, ако количеството на еякулата (или пък това което е останало по главата на пениса след еякулацията) е по-малко и след края продължиш, може да се образува пяна от триенето. Ако обаче, количеството на семенната течност е по-голямо едва ли ще стане така. :)
torresinho
01-25-2008, 20:27
На колко години си? Когато мастурбираш, еякулираш ли? Ако да, от скоро ли? Отговори ми на тези въпроси за да съм сигурен, че не става въпрос за първите еякулации. Тогава е възможно след края или по време на самата мастурбация да се образува пяна. :) +1 след като еякулира6 и продалжи6 да мастурбира6 става така (ако не се измие6 и не махне6 останалото по глави4ката ) ако е така мисля 4е е нормално и на мен ми е ставало така 8)Това е!
torresinho
01-25-2008, 20:28
Аре да не се изразявам как не тряя,обаче тая тема я напраихте на пазар:
-Купувам ябълки!
-Много са ми скъпи!
Zarazata
01-25-2008, 20:33
На колко години си? Когато мастурбираш, еякулираш ли? Ако да, от скоро ли? Отговори ми на тези въпроси за да съм сигурен, че не става въпрос за първите еякулации. Тогава е възможно след края или по време на самата мастурбация да се образува пяна. :) +1 след като еякулира6 и продалжи6 да мастурбира6 става така (ако не се измие6 и не махне6 останалото по глави4ката ) ако е така мисля 4е е нормално и на мен ми е ставало така 8)Това е! Ами зна4и ни6то ти няма :)
torresinho
01-25-2008, 20:37
:grin: :grin:
Ок да знам :)
Така момче съм и като маструбирам ми излиза некфа бела пяна по к*ра!Това нормално ли е?
Т.7 от правилника
swords1010
ходи на уролог :D :D :D :D
znachi ... imash bqs , samo deto ne te izbiva v ustata a ... :-o
LiLGrizzly
01-26-2008, 15:49
emi 6tom ti izliza pqna :D f 4a6kata i fliza6 f bisnesa sas smetana :D
emi 6tom ti izliza pqna :D f 4a6kata i fliza6 f bisnesa sas smetana :D
Vyiii ti orosqvash li se ?!
Тва е пред еякулациона течност простно не усещаш кога я изпускаш и от самите движения се превръща в пяна ;) Споко нищо ти няма !
emi 6tom ti izliza pqna :D f 4a6kata i fliza6 f bisnesa sas smetana :D :grin: :grin: :grin: :grin:
HardlyAwakened
01-27-2008, 12:37
ЗНАМ КФО Е СПЕРМА БЕ ИДИОТ ТИ МЕНЕ НА ТЪП ЛИ МЕ ПРАВИШ?
:D :D