View Full Version : Уважавате ли родителите си?
Mihitu_`
01-25-2008, 18:03
Zdraveite.Imate li chesti problemi sys roditelite? :x Ima li period v koito ste ili bili v puberteta i do takava stepen da mrazite vashte che da vi se iska da izbqgate i nikoga poveche da ne se vyrnete?Imali li ste tokova problemi?Pri uslovie da nqmate bashta [da e zaminal na 4-godishna vyzrast i nikoga da ne se e vyrnal :lol: ],da imate maika [koqto e dalech ot vas,no vo ostava oshte malko da se syberete s neq :lol: ]i da jiveete s baba si i lelq si,koito ne vi razbirat..Dali e ot vyzrastta ili ot tova che mi lipsva uvajenie? :lol: :lol: :lol:
Уважавам ги. И ги обичам. Разбира се, карам се с тях, повече с майка ми, но какво от това? Мисля, че всеки нормален тийнейджър се кара поне малко с родителите си. И пак си ги обичаме.
Съжалявам, че баба ти и леля ти не те разбират, но откъде знаеш, че няма да е същото с родителите ти? Те дори биха те ограничавали повече... Опитай да намериш общ език с тях, докато чакаш да " се събереш с майка ти". Все пак е ужасно да живееш с някой, който не те разбира.
П.П. Не виждам нищо смешно.
:lol: :lol: :lol:Dali e ot vyzrastta ili ot tova che mi lipsva uvajenie?
И от двете . Хем ти липсва уважение - погледни само с каква несериозност и насмешка се отнасяш към проблема; хем си пуберче /не, че аз не съм, де!/
Ами аз уважавам и оби4ам майка ми....За баща ми не мога да кажа същото...
Ина4е...когато се скараме,най-силноти ми желание е примерно да не се бях раждала или защо по дяволите не съм някъде на Бахамите,а кисна тука в София и само ми праят проблеми..?! :lol: :lol: :lol: :lol: Хаха...Да бее..на Бахамите!Ей сега... :lol:
уважавам ги естествено 8-) на моменти ми идва да ги .... да си тръгна :lol: :o
Естествено ,че ги уважавам.Може ли да не уважаваш тоя дет те храни..
mhmhmhmhm
01-25-2008, 19:23
^не е само да те 'храни'...
Mitio_man
01-25-2008, 19:26
уважавам ги естествено.ма на моменти ми идва да ги .... да си тръгна :lol: :o
Не се прави на остроумна и не прави иронични иэкаэвания,насочени към мнението ми.Предполагам хората,които имат нормално оросяване на моэъчните клетки,са ме раэбрали.
Seducti0n
01-25-2008, 21:33
Уважавам ги, не са идеалните, но са ми родитли.Отгледали са ме, осигурили са ми благоприятни условия за живот, добро възпитание и образование.Стремят се да бъдат либерални и справедливи.Дават всичко от себе си, въпреки че нещата понякога просто не се получават.Дори и да не бяха толкова добри, аз пак щях да ги уважавам, защото са ми дали живот.Защото съм получила възможността да бъда част от този свят. :)
Разбира се! Що за въпрос?! :)
LadyCarameL
01-26-2008, 09:07
Мн ясно..Може всякакви да са ама тряа да си бахти боклука(с извинение),че да не ги уважаваш!
Може да прозвучи жестоко, но уважавам само баща ми. Той е най-невероятния човек за мен. Единствения, на който мога да кажа абсолютно всичко и да получа адекватен съвет.
Майка ми не е заслужила с нищо уважението ми. Знам, че ми е майка и че това е прекалено крайно, но човек, който се държи така със сина и дъщеря си, нарича ги по този начин и се отказва от тях незаслужава уважение, камо ли да го нарека добър родител.
Razbira se 4e gi uvajavam ...no nqkaksi maika mi pove4e ot ba6ta mi za6toto toi si pada taka leko piqnica...aide da ne prodaljavam...ama ako cqlo si gi obi4am i dvamata po ravno...
Pedigree
01-26-2008, 13:38
Уважавам ги,да.
Естествено,че ще ги уважавам.
Само те си знаят какво са правили за мен,нечовешки много неща.
Аз също понякога мога да се нацупя,да кресна,когато съм ядосана за нещо,но няма да посмея да изтърся "мразя ви".
Не можеш да кажеш на някого,че го мразиш,при положение,че те е гледал от къс месо и си е съдирал задника от работа само да не гледаш другите деца,и да си доволен.
mhmhmhmhm
01-26-2008, 13:50
Не се прави на остроумна и не прави иронични иэкаэвания,насочени към мнението ми.Предполагам хората,които имат нормално оросяване на моэъчните клетки,са ме раэбрали.
ахахаххаа,щом казваш ...
какви ли не има...
не е само да ти дава 'кинти'
примерно ...
уважавам ги..
speedbreaker
01-26-2008, 15:18
Мда. :)
HAGVXSXVH
01-26-2008, 15:23
разбира се!много си ги обичкам е ядосвам ги ама то неможе без хич :grin:
BlueMushroom
01-26-2008, 17:27
Уважавам ги,но за съжаление не го показвам често.
Галена_Петрова
01-26-2008, 17:49
Само майка ми и вуйчо ми
pepita87
02-13-2008, 18:15
Уважавам ги!!!Те са били,са и 6те продължават да бъдат хората,които 6те са до мен,дори и в калта :)
[B]a[N]D[i]T[k]a
02-13-2008, 18:31
то1но в момента не мога да понасям маика ми :shock: :-x
MemoRieS
02-14-2008, 20:52
Разбира се! :-)