View Full Version : Пениса - Миризмата ...
HardlyAwakened
01-25-2008, 19:53
Ами ..мия си го редовно .. всеки ден го подмивам ..ама като си бия чекии ..мирише на нещо..незнам .. като правите секс мирише ли ви половият орган..или по точно главата..какво да правя за да не мирише така... :shock:
Anna5339
01-25-2008, 19:57
Еми. . .нз.. . . или използвай някакъв интимен ароматизиран сапун или иди на лекар. . . . Но нз. . .сигурен ли си,че примерно не се потиш,че е винаги чист и т.н. . . . . . Лекаря му е майката(:
Kofti.Ami mii go po-chesto :)
confused_m
01-25-2008, 20:24
Ами ..мия си го редовно .. всеки ден го подмивам ..ама като си бия чекии ..мирише на нещо..незнам .. като правите секс мирише ли ви половият орган..или по точно главата..какво да правя за да не мирише така... :shock:
незнам
HardlyAwakened
01-25-2008, 20:27
Кви лекари ви гонят бе..искам мнение не лекари ... някой от тук не ползва ли нещо? ИЛИ ВСИЧКИ МИРИШЕТЕ ДОЛУ НА ПРОЛЕТЕН ДЕН !??! :x
Мий го по-често с някакъв мек, неутрален сапун или най-добре само с вода. Понякога сапуните правят проблеми, защото отмиват много агресивно нормалната мастна покривка на лигавицата и кожата, а това предизвиква допълнително отделяне на много повече нови мазнини и такива работи и на това място просто почва да си мирише. Ама основно - мии го по-често. Един път на ден не е често. Поне сутрин и вечер задължително
Кви лекари ви гонят бе..искам мнение не лекари ... някой от тук не ползва ли нещо? ИЛИ ВСИЧКИ МИРИШЕТЕ ДОЛУ НА ПРОЛЕТЕН ДЕН !??! :x
Ne che merishat,prosto nqmat tvoq problem.
torresinho
01-25-2008, 20:38
Кви лекари ви гонят бе..искам мнение не лекари ... някой от тук не ползва ли нещо? ИЛИ ВСИЧКИ МИРИШЕТЕ ДОЛУ НА ПРОЛЕТЕН ДЕН !??! :xИнтимен сапун му е майката!
russianmafiaboss
01-25-2008, 21:22
...
макар, че е добре да се миеш честно
на мен например - нищо не ми мирише
а за теб - ако не си обръснат отдолу, това може да е 1 от причините
2-ра може да е твои особенности на организма ти, и да отделяш някакви секрети, може пък на сперма да ти мирише
но най-вероятно е че не го измиваш в някои места и затова да мирише..
аве намери си приятелка :oops: я да "ти духа супата" и да ти измуче миризмата :shock:
след чакии го мий :) и няа ти мирише
sharkybul
01-25-2008, 21:41
мий се често!
след уриниране или чикии...
още веднага ли след като се изкъпеш мирише ?
ако да тогава нещо не е както трябва
amatorium
01-25-2008, 22:29
Ami mii go s intimen sapun. Ako go miesh chesto (2 puti na den nqkude) i mirishe znachi idi na urolog.
mita4eto
01-26-2008, 10:59
ми нз аз нямам такъв проблем и дано а нямам , но или не се бръснеш достатъчно или не се миеш достатъчно добре
Обрежи се,хората го правят с цел по-добра хигиена :)
Пробвай на вкус :) Ако е зле - значи се мий по-често :grin: :razz:
Кат ви мирише не си го душете ве
това е на хормонална основа в пубертета това се случва на доста момчета, но спокс ще се оправи
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-26-2008, 21:47
Кат ви мирише не си го душете ве :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: остави ме бе
Тва е един от вариантите ... другият е да ползваш и малко препарати като белина солна или сярна киселина може и калиева основа ....
Ако го миеш само с вода не се и учудвай че мирише.... сапунчето е спасението :) :o
minava6t 4i4ko :)
01-27-2008, 10:52
Тва е един от вариантите ... другият е да ползваш и малко препарати като белина солна или сярна киселина може и калиева основа ....
Ако го миеш само с вода не се и учудвай че мирише.... сапунчето е спасението :) :o
толкова много полезни съвета ти дават!в този дух на мисли за царския инструмент ти трябва царска вода /3:1 солна към азотна киселина / ... дори и златото бледнее от нейното действие...
Международен симпозиум на фармацевтите. Обсъждат се хапчета за полова потентност.
Става англичанина и казва:
- Ние, господа, създадохме хапче, дето като го изпиеш - след час ти става 8 cm.
Въпрос от залата:
- Ама на дължина, дебелина, обиколка ли...? Англичанина гордо отговаря:
- О-о-о, господа, ние проблеми с дължината нямаме - на диаметър...
Ръкопляскания в залата...
Става французина и казва:
- Ние, господа, създадохме хапче, дето като го изпиеш - след час ти става 25 cm.
Въпрос от залата:
- Ама на дължина, дебелина, обиколка ли...?
Французина гордо отговаря:
- О-о-о, господа, ние проблеми с дебелината нямаме - на дължина...
Става българина и казва:
- А ние, господа, създадохме хапче, дето като го изпиеш - след час ти става като пъпеш.
Въпрос от залата:
- Ама как, на дължина, дебелина, обиколка ли...?
Българина гордо отговаря:
- О-о-о, господа, ние проблеми с дължината и ширината нямаме - на вкус...
толкова много полезни съвета ти дават!в този дух на мисли за царския инструмент ти трябва царска вода /3:1 солна към азотна киселина / ... дори и златото бледнее от нейното действие...
Международен симпозиум на фармацевтите. Обсъждат се хапчета за полова потентност.
Става англичанина и казва:
- Ние, господа, създадохме хапче, дето като го изпиеш - след час ти става 8 cm.
Въпрос от залата:
- Ама на дължина, дебелина, обиколка ли...? Англичанина гордо отговаря:
- О-о-о, господа, ние проблеми с дължината нямаме - на диаметър...
Става французина и казва:
- Ние, господа, създадохме хапче, дето като го изпиеш - след час ти става 25 cm.
Въпрос от залата:
- Ама на дължина, дебелина, обиколка ли...?
Французина гордо отговаря:
- О-о-о, господа, ние проблеми с дебелината нямаме - на дължина...
Става българина и казва:
- А ние, господа, създадохме хапче, дето като го изпиеш - след час ти става като пъпеш.
Въпрос от залата:
- Ама как, на дължина, дебелина, обиколка ли...?
Българина гордо отговаря:
- О-о-о, господа, ние проблеми с дължината и ширината нямаме - на вкус...
:-D :-D :-D :-D
spored men po-chestototo "zabelvane" mai taka mu vikahte na "podmivaneto " pri vas :-D sys nqkakvi intimni preparati shte ti e ot polza
Моето експертно мнение е че трябва да СЕ МИЕШ след като мастурбираш :D
Кви лекари ви гонят бе..искам мнение не лекари ... някой от тук не ползва ли нещо? ИЛИ ВСИЧКИ МИРИШЕТЕ ДОЛУ НА ПРОЛЕТЕН ДЕН !??! :xю
Ами да ти кажа тъй като ежедневните ми превръзки са с ухание на Water Lilly, верно си мириша на пролет там долу. Но иначе по темата: според мен не- вземи си интимен сапун с по-силна регулация на PH. Явно кислените там долу са ти в повечко, но подобен проблем нямаш само ти, спокс. Ти поне си взел мерки. 8)
LiLGrizzly
01-27-2008, 12:47
abe napraskai go s parfium :D
Bubble15
01-27-2008, 14:16
абе дечко ти нещо по-умно не можеш ли да измислиш
Bubble15
01-27-2008, 14:17
по въпроса - мий се след маструбация и ще се оправи . и на мен ми се е случвало
HardlyAwakened
01-27-2008, 14:33
8) мерси
Понякога не е до това колко често се миеш.Нормално е да хванеш някаква инфекция все пак и колкото и да се миеш все ще си мирише.Трябва да се отиде на гинеколог.Не е нищо страшно,ще ти предпиши антибиотик и готово
JustaMan
01-27-2008, 15:06
Понякога не е до това колко често се миеш.Нормално е да хванеш някаква инфекция все пак и колкото и да се миеш все ще си мирише.Трябва да се отиде на гинеколог.Не е нищо страшно,ще ти предпиши антибиотик и готово
Извинявам се за спама, но моля ти се! Махни си депресиращия слабоумен подпис! Това може да го сложи само човек, който няма никакво самоуважение. Осъзнаваш ли какво влияние насаждаш с тая простотия в дечицата, които пишат из тоя форум! Изправяйте се срещу проблемите, а не се крийте и не ревете като някакви комплексирани нещастници!
Criss_Angell
02-01-2008, 21:03
Еми. . .нз.. . . или използвай някакъв интимен ароматизиран сапун или иди на лекар. . . . Но нз. . .сигурен ли си,че примерно не се потиш,че е винаги чист и т.н. . . . . . Лекаря му е майката(:
Залепих си пръста с тиксо!
Айде на лекар!
Банални сте вече с тея лекари
Criss_Angell
02-01-2008, 21:09
абе дечко ти нещо по-умно не можеш ли да измислиш
Безпризорни деца по цал ден се занимавате с простотий из нета,а ние тука хора с проблеми се чудим какво да правим!
miminka__94
02-01-2008, 21:10
abeeee :D vinagi sam se pitala moje li da ima tolkova tapi hora-qvno moje :grin: :grin: horata sa sazdali sapun sredno cenata my e kam 50 st :-o :-o priqtno podmivane :D :D :D :-P
И при мен е така отскоро отдолу съм бръснат е не напълно едно мм да има разбрах че и това може да е причина . Оф незнам вече много проблеми имам отдолу незнам що така :-o
Aa пич и аз от скоро съм така? Незнам.
pubertet mu se vika :D
cherinka
02-02-2008, 00:14
Мноо пикаеш, мойто момче..
acidburn1
02-02-2008, 02:33
Моя мирише на варена пот...кво да хленча ли ?
HardlyAwakened
02-02-2008, 05:16
:D