Влез

View Full Version : Притеснена съм

jotitu
01-25-2008, 23:57
Преди около 3-4 седмици с приятеля ми го направихме.. 2 дни след това ми дойде - пада се на 29-30 (баш за нг :( )
Правим секс винаги с презерватив и преди да свърши той се дърпа и никога не е свършвал в мен въпреки, че е с презерватив...
Обикновено ми идва на 23-5 ден, но сега се пада 27 и ми е много притеснено.. изобщо паника.. най-голяма пауза съм имала 28 дни.. сигурно няма нищо, но имам нужда и някой друг да ми го потвърди, защото имам една топка в корема и ми се плаче...
Знам, че е невъзможно да е станала белята ама пак ми е кофти.. още не съм купувала тестове и т.н. искам да изчакам още 2 дни цикъла..

jotitu
01-26-2008, 00:04
Не може ли малко по сериозни отговори?!?! НЕ е като "наврях си дезедорант и ми заседна капа4ката" :shock: ПРитеснено ми е

lwsu
01-26-2008, 00:13
ами виж сега, то просто е очевадно че няма как да си бременна. откъдето и да го погледнеш е така..нормално е да си притеснена.. ама не се плаши въобще, 2 дена ще минат като нищо и ще видиш че не е толкова страшно... може да пийнеш нещо да се отпуснеш.. пий една малка ракия и си пусни хубава музика.. малко релакс не е зле в такива моменти..

vaniLL
01-26-2008, 00:18
ne se pritesnqvai taka , samo si vredish , nali zn , che i ot nervi moje da ti zakysnqva , a inache ima bezbori mn prikcihniii kaot promqnata na vremeto , dieti . vypreki , che ti e tochen cikyla , za interval ot nqkolko dena ne biva da se panirash taka
imash li pms ? :-)

amatorium
01-26-2008, 00:19
Nqma ot kakvo da se pritesnqvash. Kakuv e tozi svqt, v koito horata jiveqt samo v strah. Q po veselo. Jivota e prekrasen i kolkoto po-vesela si tolkova po-maluk shans ima da te spoletqt bedi 8)

lwsu
01-26-2008, 00:20
кво е пмс

vaniLL
01-26-2008, 00:22
predmenstrualen sindorm 8)
demek chast ot jenite gi izbiva na pypki , dr gi bolqt cicite , treti stavat mn nervni ... syjqlqvam momchetata , chiito priqtelki sa s poveche ot 1 beleg na pms :? :-D

jotitu
01-26-2008, 00:22
пмс май е предместруален синдром, но аз никога не съм имала.. бях и болна и предполагам.. може и от това да е. Диети не съм правила.

vaniLL
01-26-2008, 00:24
ne te bolqt gyrdi , ne useshtash li nqkolko sni predi da ti doide , kak ti se poduva leko korema i oblastta okolo taza ? ne si li zabelqzala da se chustvash edna taka "podpuhnala" , obache drugite da ne go useshtat ...
moje i toi priemani lekarstva da byde :-) emi az kato sym bolna i ne qm ... taka che stava 2no ...sq si predstavqm pak s kolko dena shte mi zakysneee , ama ...

jotitu
01-26-2008, 00:28
по време на цикъл ми се е подувал корема и съм имала болки.. даже ми се е случвало да плача, но не и преди това.. сега няма никакви такива симптоми

lwsu
01-26-2008, 00:28
predmenstrualen sindorm 8)
demek chast ot jenite gi izbiva na pypki , dr gi bolqt cicite , treti stavat mn nervni ... syjqlqvam momchetata , chiito priqtelki sa s poveche ot 1 beleg na pms :? :-D

10х 8-)

amatorium
01-26-2008, 00:30
ne te bolqt gyrdi , ne useshtash li nqkolko sni predi da ti doide , kak ti se poduva leko korema i oblastta okolo taza ? ne si li zabelqzala da se chustvash edna taka "podpuhnala" , obache drugite da ne go useshtat ...
moje i toi priemani lekarstva da byde :-) emi az kato sym bolna i ne qm ... taka che stava 2no ...sq si predstavqm pak s kolko dena shte mi zakysneee , ama ...

+1 Kolkoto i da me zaqjda miss california i da imame nqkoi razlichiq v mnniqta ne moga da i otreka, che se izazva dosta dobre i gi znae neshtata. :)

vaniLL
01-26-2008, 00:32
a vikash , che ti e normaliziran i che nqmash problemi s preskachane na mesec i ti idva v takyv interval 25-27 li ko beshe ...
emi spored men ne e nishto seriozno i si prechish sama s tova panikiosvane .... posledniq pyt zakysnq ,kogato mi zakysnq s nad 10 dena , bez da ima kakvo da se pritesnqvam (ne go kazvasm zashtoto ne normalno , toi moq cikyl si go zabelqzala e mn podatliv na vynshi i vytreshni faktori :D svikva se) iii ediniq den si kupih 1 test i s edna fr v nas ... pishai , puhsi po 1 cigara , razbira se mi behse pritesneno i ... sled den i polovina mi doide .... 8)

vaniLL
01-26-2008, 00:35

+1 Kolkoto i da me zaqjda miss california i da imame nqkoi razlichiq v mnniqta ne moga da i otreka, che se izazva dosta dobre i gi znae neshtata. :)

a mersi :smt006 ne che sym drebnava , malko sym pedantichna , ta vikash , smqtash da me motivirash po-chessto da visq tuka i da sporq s teb , 500 minaha 8)
tamyn myjo dovolen , shtoto sq sym bolna i po cql den se chudq ko da praq :-D

amatorium
01-26-2008, 00:38

a mersi :smt006 ne che sym drebnava , malko sym pedantichna , ta vikash , smqtash da me motivirash po-chessto da visq tuka i da sporq s teb , 500 minaha 8)
tamyn myjo dovolen , shtoto sq sym bolna i po cql den se chudq ko da praq :-D

Uhh ne sum oburnal vnimanie kolko sa stanali. Puk i az tezi sedmitsi sum zatochen i gledam da pomagam po malko. :-)

jotitu
01-26-2008, 00:39
не ми е особено нормализиран.. беше, но началото на лятото мн стрес покрай училище и ми дойде на 18тия ден.. супер рано и от тогава не мога да го следя иначе ми идваше през 26-8 дни. Само, че тогава бях девствена и не ми минаваха такива глупости през главата... Сега интервала е 23-25 дни.. веднъж преди 4 месеца дойде на 28 ден. Егати глупостите :x

vaniLL
01-26-2008, 00:45
не ми е особено нормализиран.. беше, но началото на лятото мн стрес покрай училище и ми дойде на 18тия ден.. супер рано и от тогава не мога да го следя иначе ми идваше през 26-8 дни. Само, че тогава бях девствена и не ми минаваха такива глупости през главата... Сега интервала е 23-25 дни.. веднъж преди 4 месеца дойде на 28 ден. Егати глупостите :x

qsno .... gledai sq mucunka , utre e sybota , shte namerish kak s nqkoi priqtelka da se osamotite uvas ili utqh 8)
kupuvash si 1 SureCheck , struva mejdu 3-4 lv , smqtam che shte gi dadesh , pone kaot gledam ne spish noshtno vreme , barrem ti se vyrne synq :-D
kato go kupuvash vij data na godnost :idea:

prochitate 2te hubavo instrukciite - otdavna go praih , ama ne trqq da si pil mn golemmi kolichestva voda .. blq , blq , no ima i vajni neshta :!: taka che hem shte ste 2 te , da ne iztyrvete neshto , pishkash v 1 chashka , s kapkomera kapvash na mestenceto kolkoto kapki pishe v instrukciite i chakate dvechkite , hem da ne ti e tersene 5-10 min sama da broish sekundi :-)

za men tova e edinstveniq nachin da se uspokoish :) shtoto kakvoto i da ti govorq ti shte si mislish "ama se pak , ako ..."

haide uspeh :-) ako ima oshte neshto pishi , mene neshto ne me lovi synq :)

DoPye
01-26-2008, 05:09
Sujalqvam, bremenna si! Samoubii se :(

FTW

ludoto_f
01-26-2008, 05:52
spokoino mislq 4e nqmash problemi.. :);) 8)

DoPye
01-26-2008, 05:53

една патка мислила мислила и накрая се удавила

ludoto_f
01-26-2008, 05:56

една патка мислила мислила и накрая се удавила

ex taka sa.. mom4etata.. vednaga trqbva da po4nat da obijdat .. 8-)

CocainCocktail
01-26-2008, 07:20
тая паника чак ме дразни.
Пък иселд някакавА БОЛЕСТ насъпват промени мен от едно възпаление почна да ми идва на 36 дена,но савсем нормално излезе,ако се напънеш малко да потърсиш инфо а не да си пускаш глупавите притеснения като теми в форуми може би ще научиш нещо. :x

o7ka43na7a
01-26-2008, 10:58
Uspokoi se nqma za6to da se pritesnqvash..Ne si bremenna 6tom ste se pazili nqma kak da si bremenna..taka 4e spox :)

mon4eto
01-26-2008, 11:16
Ni6to nqma v korema ti spoko :)

Lorelei
01-26-2008, 11:19
Samo si nabivash filmite,bez da ima smisyl.Uspokoi se i shte ti doide.A ako ne mojesh,napravi edno testche i gotovo.Uspeh!