View Full Version : любимо място за секс
pepelq6kaaa
01-26-2008, 08:41
kade obi4ate da go pravite ili kade iskate :grin:
най-яко е на стдион :grin:
polarmolar
01-26-2008, 08:52
Hmmm... :-o
Kolkoto pove4e hora ima na mqstoto kudeto smqtate da go pravite tolkova po qko 6te e za6toto riska da budete vidqni e mnogo po golqm :-D :-D :-D
P.S.
Az sum go pravil v ritualna zala :oops:
amatorium
01-26-2008, 11:47
Na vilata. Na legloto. Obicham da mi e komfortno i da mi e OK vsichko. A v toaletnata na vlaka sa mi predlagali, no tam ne bih opital skoro. 8)
Opredeleno bi mi haresalo na mqsto,kydeto bih uspqla da skandaliziram vyzmojno nai-golqm broi hora,stiga nashte da ne sa tam :D I drugoto mi uslovie e da e dostatychno udobno,naprimer da e v kafe,na divanche ili neshto podobno.V kraina smetka iskam da moga da se nasladq maksimalno na momenta udovolstvie.Inache nai-redovnoto mqsto,kydeto si go pravim u nas,ili u tqh,na legylceto ili na masata,super si e.Na stol ili fotioil syshto e strahotno.
Момиченце
01-26-2008, 11:55
Пише се "коМфорт"
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-26-2008, 11:57
Na vilata. Na legloto. Obicham da mi e konfortno i da mi e OK vsichko. A v toaletnata na vlaka sa mi predlagali, no tam ne bih opital skoro. 8)
във влака е смрад :D най-яко си е на легло 8-)
ludoto_f
01-26-2008, 12:06
na leglo si e hubavo 8)
amatorium
01-26-2008, 12:11
Пише се "коМфорт"
+1 Blagodarq za korekciqta. 8)
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-26-2008, 12:14
Пише се "коМфорт"
пише се кУрекция 8)
Пише се "коМфорт"
пише се кУрекция 8)
Ama da be,kak li pyk ne. :razz:
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-26-2008, 12:23
Пише се "коМфорт"
пише се кУрекция 8)
да бе ... честна пиратска :D
Пише се "коМфорт"
пише се кУрекция 8)
да бе ... честна пиратска :D
Daaaa,kolkoto ti imash moita myjka duma :grin:
nai mi e kef na shiroko , toplo leglo ... . tvyrdi vyzglavnici , leko priglushena svetlina iiiiiiii cqloto vreme na sveta :grin:
Все ми е тая къде съм . Стига да имам желания и върху боклукчийска кофа ще получа оргазъм....
Все ми е тая къде съм . Стига да имам желания и върху боклукчийска кофа ще получа оргазъм....
Shte se otnesa s izvestna doza skepticizym kym poslednoto ti tvyrdenie...
Защо?
Защо?
Zashtoto ne moga da se syglasq,che gledaiki nqkolkoto kamari bokluk i nadushvaiki neveroqtnata mirizma na bokludjiiskata kofa,shte uspeesh da se nasladish na edin neveroqten i raztyrsvasht orgazym.
Защо?
Zashtoto ne moga da se syglasq,che gledaiki nqkolkoto kamari bokluk i nadushvaiki neveroqtnata mirizma na bokludjiiskata kofa,shte uspeesh da se nasladish na edin neveroqten i raztyrsvasht orgazym.
Когато кажеш че би скочила от моста за голямата си любов , наистина ли ще скочиш??
Не се задълбочавай толкова много...
Галена_Петрова
01-26-2008, 14:20
В/У масата
в/у пералнята
и на много други места.......
Na vilata. Na legloto. Obicham da mi e komfortno i da mi e OK vsichko. A v toaletnata na vlaka sa mi predlagali, no tam ne bih opital skoro. 8)
И ние бяхме много навити във влака, ама решихме че хигиената ни е по-важна :P
FENKATAA
01-26-2008, 16:01
ами най си ми е добре на легло някъде на спокойно местенце ... бих искала на стадион ама абсурд да стане :D
TeKiLaSuNrIsE
01-26-2008, 17:41
obojavam v jakuzito ili pak nqkade kadeto ima nai golqm risk da te vidqt vazbudata ot straha e 2no po golqma ai orgazama trae po dalgo :P
angel_hearth
02-01-2008, 12:52
:D :D много саа..
в леглото на родителите, в банята по време на семейна вечеря, в самолет(при турболенция колкото и да е гот затваряйте капака щото ми драпна боксерките и стана чудо после :D :D ), на вилата в басеин или джакузи, на кухненският плот, на пода в хола, в банята( да се непребиете с сапуна само :grin: :) )
многооо са :):) в леглото с мацката си цепи и те ттва си е :oops: :oops: :oops: :oops:
Insatiable
02-01-2008, 14:15
Каквото и да говорим на легло най си ми харесва. Има пространство и мога да се развихря ;)
krem4et0
02-01-2008, 14:18
Най-много обичам на пода като постеле 1 юрганче, за да не се ръбим......супер. А в кола съм получавала най-хубавите оргазми, но не е комфортно определено.
pepelq6kaaa
02-01-2008, 14:33
nii po4vame na legloto ma poneje ne sme sami v ka6tata/ primerno /i stava skrac skraaaaaaaaaaac i aide na poda :D :D :D
hahavteen
02-01-2008, 15:36
Skoro si govorihme s priatelia mi za tova kude ni e nai-hybavo.Eto i na6ata klasacia:
1.Kolata
2.Koridora
3.Divana
4.Legloto
Ina4e sum mn navita da probvam na niakoia polianka v gorata ama kude gora tyka... :?
в кола и кино :D :D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Най- обичам в колата ма пред блока докато ми духа се запотят джамците и после се разлюлеем :grin: :grin: :grin: Във ваната също не е за изпускане ама напоследък получавам сърцетуп от горещата вода обединена с движенията! :? Едно време много обичах да седя на дивана , да пия бира и да гледам ТВ докато надуват дрегера ма вече не се практикува ! :grin: :grin: :grin: