Влез

View Full Version : За нежеланите деца..?

KiLLeR_InSTiNkT
01-26-2008, 09:59
Здравейте, интересно би ми било да видя дали някои от вас са разбирали по един или друг начин, че не са били желани? Т.е., за да съм по ясна - родителите на са планирали да имат /друго/ дете, но ето че това е станало и вие сте дошли на бял свят. И какво е отношението към вас? По-различно или е същото?

Cool_Bitch
01-26-2008, 11:06
Ami za men ba6ta mi ne e bil mnogo saglasen oba4e,kogato sam se rodila e bil nai-6tastliviqt i sega i maika mi i ba6ta mi me obi4at pove4e ot vsi4ko!!!

LadyCarameL
01-26-2008, 11:08
Не съм ги питала..Ама майка ми като ми се ядоса тя ме пита защо съм се пръкнала ама как да и отговоря като и аз не знам 8-)

Seducti0n
01-26-2008, 11:30
Ам това нежелано, звучи доста неприятничко.Непланирано би било по-добре. :)

Иначе родителите ми, много са искали да си имат бебенце.Тати се е надявал на момчеце, но уви не съм сбъднала очакванията му.

Според мен не е редно едно дете да научава, че не е било планирано и един вид се е появило случайно.

KiLLeR_InSTiNkT
01-26-2008, 11:34
При мен случаят е бил такъв. Преди около година разбрах, че не съм била "планирана"... Някак странно ми стана - отношението им е много добро, но чувствам, че на моменти на мен си го изкарват. Не знам, преди малко се сетих и затова пуснах тази малко болна за мен тема..

Jaffs
01-26-2008, 11:43
Да, и двамата с брат ми сме били такива.
Майка ми тъкмо е започвала да работи и се е пръкнал брат ми, когато пак е набрала скорост в работата пък аз, но сестра ми е била абсолютно планирана. Искали са трето дете.
Още като си говорехме и ми го натякваше идваше контрата `Ми да си се пазила, аз каква вина имам, че си била безотговорна!?` и разговора приключваше.
Планирани не сме били, но определено като са разбрали, че ще имат деца са се радвали. Това поне не мога да го отрека.

v_shveda
01-26-2008, 13:29
Ами и аз и брат ми сме били желани.Нищо че маиками мн е искала даси има момиченце но неи сее зжаднала мечтата.Може би това е причината докато сме били малки са брат ми тя дани снима с женски дрешки 8-) :razz:
Трябва да ги изхварля тези снимки стига даги намеря :D

Pedigree
01-26-2008, 13:34
Била съм желана,да. :)

Не знам,но майка ми има навика постоянно да ми повтаря,че много ме обича и,че не са имали второ дете,защото ме е обичала прекалено много...и щяла да ни дели. :lol:

EJI4eTy
01-26-2008, 15:38
желано детенце съм си била :lol: баща ми ако е искал момченце ... нали имам и братче 8-)

Галена_Петрова
01-26-2008, 16:03
Желано бебе съм била... :-)

dan4ety
01-26-2008, 16:44
Ми не съм била планирана :-D . Тати преди около 8-9 месеца ми каза, че аз не съм била планирана :-D Няма никаква разлика в отношението им към мен и към кака. И двамата ни обичат страшно много и много са се радвали, като съм се родила. Ама, ако не се бях родила, сега нямаше да има кой да ги ядосва :-D

asi_basi
01-26-2008, 18:58
Na6ite nikoga ne sa mi kazvali, 4e sam bila NEJELANA/NEPLANIRANA...no az imam 4uvstvoto 4e e taka, prosto faktite me vodqt na tazi misal...

miloto_girl_4e
01-26-2008, 20:14
Eми.. аз съм била планирана, но така.., че когато брат ми стане първи клас аз да се родя, за да може майка ми да излезне в майчинство и да гледа брат ми.. :? Супер тъпо ми стана като го разбрах, но иначе отношението на наще към мен е страхотно, е, за да се появя на бял свят, баща ми и сестрата на мама(леля ми)са я убеждавали да си имат наще втого детенце :) :D Мама е искала още едно момче, ама.. я разочаровах :-P

Glezanka
01-26-2008, 21:14
Незнам планирана ли съм била,с брат ми имаме 7 години разлика ... предполагам че са ме искали ... знам ли ги ...

Jeuelle
01-27-2008, 11:02
Знам че не съм била планирана.
Майка ми е прекъснала образованието си (бакалавър) и на мен ми е доста кофти за нея но....

Briseis
01-27-2008, 15:04
Майка ми се е оженила бременна, познайте как съм била планирана 8-) Само че, нашите никога не се държат с мен като нежелана. Моята майка също е прекъснала образованието си, но е завършила, когато съм била на 2-3.
Та определено не съм била планирана, затова пък не чувствам липса на обич или пък обвинения.
А брат ми си беше напълно желан - от всички :grin:

natity91
01-27-2008, 15:29
imam po golqm brat
Az ne sym bila iskana ot maika mi a ba6ta mi e iskal momi4e...i taka eto me men :oops:

st1ka
01-27-2008, 19:24
Ами май съм била желана,ама знае ли човек... :D Все пак имам по-голяма сестра,но все пак си мисля че са ме искали!

MaLty
02-02-2008, 09:15
желана съм била... :P

nastyangel
02-02-2008, 13:48
Майка ми се е оженила бременна, познайте как съм била планирана 8-) Само че, нашите никога не се държат с мен като нежелана. Моята майка също е прекъснала образованието си, но е завършила, когато съм била на 2-3.
Та определено не съм била планирана, затова пък не чувствам липса на обич или пък обвинения.
А брат ми си беше напълно желан - от всички :grin:

the same story :)

So unbelievable love..
02-02-2008, 14:43
ами незнам да ви кажа :D сигурно наще са искали едно дете,ама сме се родили двете със сестра ми,но пък сега казват ,че радостта е двойна и аз им вярвам :) :)

kiss_poni4ka
02-02-2008, 18:21
Желано дете съм си,само дето са очаквали да съм момченце. :D Малко съм ги разочаровала. :-D

Saymon90
02-02-2008, 18:41
Не знам... а и честно казано не ме интересува :)

nicolepcd
02-02-2008, 18:56
Ми знам ли... То си е било време да си имат детенце, макар, че все още са учили... нооо всичко си се е подредило и си ми се радват :D

GreenFairy
02-02-2008, 19:17
определено съм била желана, щото майка ми се е мъчила половин година да забременее... а сестра ми аз си я изпросих като подарък за нова година :-D (роди се на 02.01)

Wrathchild
02-02-2008, 20:22
Май не съм била планирана... след като майка ми се е омъжила бременна... ама предвид, че баща ми много я е врънкал за дете знам ли...

sweet_sorcerer
02-06-2008, 11:05
Аз съм била желано бебче,ама не планирано... :grin: :grin: :grin:

ilenceto
02-06-2008, 15:10
Аз имам познати,при които бащата искаше да даде детето на дом за сираци,но майката небеше хич съгласна.Когато бащата е видял бебето
ииии дума да не става да го дават. :) :grin:

TheNewReligion
02-07-2008, 19:15
О , била съм планирана и още как !Много са се радвали и на мен и на сестра мии ... :-) :-) :-)

BeautifulWorld
02-08-2008, 10:54
Брат ми не е бил планиран точно за момента, в който се е родил... слава Богу, че се е получило така! Ако сега в стаята ми имаше едно лапе на 10-12 години, с който постоянно да се караме за компютъра... :? А 2те години помежду ни са малка разлика и ни е много добре така :-) Нашите също в нинакъв случай не съжаляват, въпреки че е било адски трудно и първите години са се чудели кой при кой роднина/приятел да пращат, че майка ми е учела, ходила по изпити...

hahavteen
02-08-2008, 14:25
Nito planirana sum bila nito osobeno jelana...Maika mi e mislela 4e ne moje da zabremenee i ne sa se pazeli mn i kato e stanala beliata sa go prinydili da se ojeniat i est sled niakolko godini sa se razveli...Liybov oba4e pone ot strana na maika mi ne mi e lipsvala i ne sum zabeliazala niakakvo po-razli4no otno6enie...Samo malkata mi sestri4ka e planirana i stra6no jelana.Spomniam si kak maika mi iz4isliava6e koga da zabremenee za da moje beb4eto da se rodi oktomvri za da e su6tata zodia kato muja i :smt007