View Full Version : По какво можем да ВИ познаем...?
Кажете по какво можем да познаем някой от вас ако го срещнем на улицата? Така и така тук не се знаем един друг как изглеждаме повечето, така че кажете, секс-съфорумци, как можем да ви познаем по някое издайническо детайлче?
Аз например имам много пиърсинг: най- се вижда това на нослето, огромни зелени очи, и ползвам парфюм Hot Couture на Jivenchy.
Вие сте :-D
т.1
krem4et0
DevilWish
01-26-2008, 19:13
И аз като теб съм с пиърсчета . . . и на мен това на носа ми се вижда най-вече ,освен ако не вървя оплезена :D ,друго к'во . . . татус на кръста ,винаги много силно напарфюмирана ,с права коса ,винаги /почти/ пусната . . . Ддз друго нне се сещам . . .
Vinagi na visoki tokcheta(izkliucheniqta sa lqtoto-na plaj hodq s djapanki),dylgra prava cherna kosa,v povecheto sluchai samo s moliv,spirala i glanc i obojavam cherno,t.e. povecheto mi drehi sa takiva.
Ice_Queen_
01-26-2008, 19:25
Ако случайно някой тръгне да се заглежда във фейса ми - имам белег м/у веждите-като мъничка дупчица,ама не се вижда много...ъъ иначе..де да знам..и аз съм чернокоса,чипоноса..ъъ..бел� �кожа..злобно излъчване :D
trg_ahmed
01-26-2008, 19:38
ъЪъЪъ м0мчета приемате ли в 0писанията :-o
Ice_Queen_
01-26-2008, 19:40
може ли да ме светнеш,къде прочете : САМО ЗА МОМИЧЕТА?
Чип нос с бемка ( или бенка, както се пише...) на върха :) малък белег на челото (като на Хари Потър... ), широки панталони с огромни джобове (винаги черни или кафяви), кецове и широка усмивка :)
GreenFairy
01-26-2008, 19:42
Ми ако се загледаш в снимката и имаш добра памет ще ме познаеш ако ме видиш... Иначе нещо по-специално... Гледам тъпо! :-D
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-26-2008, 19:44
висок, слабичак, кестенява коса, пъстри очи ... кецове и дънки ... някфо такова
miloto_girl_4e
01-26-2008, 19:47
Имам три обички на едното ухо, една на другото и пиърсинг на нослето :P Висока съм, черна коса, пъстри очи.. ходя спортно-елегантно облечена :D Белези по лицето нямам..Две бемки над горната устна, едната е като на Синди Крауфорд :P :P Парфюмирана с BlackXS на Paco Rabanne :-)
trg_ahmed
01-26-2008, 19:48
може ли да ме светнеш,къде прочете : САМО ЗА МОМИЧЕТА?
Не знам ма видях сам0 м0мичета са писали викам да не съм пр0пуснал нещ0 таман пр0читах за 2ри път темата :)
Така и аз да дам т0гава :grin: :grin: :
Тат0о на дясн0то рам0,фешън прическа,к0лана ми к0йто целия град г0 иска,драснал съм си лявата вежда със синя б0я за к0са и точн0 по тази линия на веждата пр0дължава сини0то и към к0сата (не знам дали успях да ви г0 0бясня),лек0 релефни мускули (не прекален0), общ0 взет0 т0ва.
Oх к0лко сам0влюбен0 г0 казах :razz: :razz:
CocainCocktail
01-26-2008, 19:51
ДребнУуУ,МнОгУ СъМ ЛуДъЪЪ хаха определено съм много различна,че защо не и странна. МнОгУуУ РоШъВа пПиЧеСкЪъЪ. (за да ме видите гледАЙТЕ надолу) :grin: :D
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-26-2008, 19:52
www.sisqta.aha.bg
пфхахахаххахахахаха :grin: :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz:
sramejlivko_
01-26-2008, 19:56
90% със широки дрешки и 10% с така наречените fashion зависи с кого сам излязал бръснат с пиарсинг и.... почти винаги забил поглед в небето
trg_ahmed
01-26-2008, 19:56
www.sisqta.aha.bg
пфхахахаххахахахаха :grin: :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz:
+1
smyle da ti sa to4a na musurta kirliva :-x 8) :grin: :D
Grobarski
01-26-2008, 20:05
ми може да ме познаете по прическата кест.коса която се дели от една руса черта и винаги със широки дрехи
MaRiNkA_16
01-26-2008, 20:35
mi piursin na ystnata na y6ite dosta i tattoo na gurba punk pri4eska :lol:
minava6t 4i4ko :)
01-26-2008, 20:38
през деня съм с униформа на СОТ ,късо подстриган,4ерна коса,пъстри о4и, размотавам се из Филибето с инструменти и лаптоп.
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-26-2008, 20:39
през деня съм с униформа на СОТ ,късо подстриган,4ерна коса,пъстри о4и, размотавам се из Филибето с инструменти и лаптоп.
и спамиш в пуберски сайт :D :D Get a life !!!! 8-)
eu.hyricane
01-26-2008, 20:51
slojil sym si snimka, za da vi olesnq.. -_-
По надписа www.teenproblem.net на челото :shock:
the_unknown
01-26-2008, 21:40
Ей тоя на аватара съм аз! 8) :D
Po gyrba li ? 8)
the_unknown
01-26-2008, 21:42
Po gyrba li ? 8)
Ти и толкоз не си се показала... :D :-P
Po gyrba li ? 8)
Ami na avatara si sym az :) Vijda se samo silueta,ama tolkova ;) Kato zaslujite poveche,togava!
the_unknown
01-26-2008, 21:46
Po gyrba li ? 8)
Ami na avatara si sym az :) Vijda se samo silueta,ama tolkova ;) Kato zaslujite poveche,togava!
Защо в множествено число? Това да не клуба на чекиджийте? То не че,не е де,ама не очаквах такова откровение. :D :oops:
sig sma 4e 6te te poznaq prosto nqma na4iin v grap vs gi razpoznavam 8)
A_Loving_Girl
01-26-2008, 22:03
Имам си пирсинг на пъпчето то винаги се вижда :P,имам си и едно петънце до устната от дясната страна то по рождение си ми е там"(малко изглежда изцапано :-D )Минионче съм едвам стигам 1.50 :-) ,и съм направо окъпана с Christina Aguilera (ей направо се влюбих в себе си :smt007 )
ми с къса коса...165 съм висока..абе ето .. :lol:
http://194.12.229.100/photos/305/3040125l.jpg
http://194.12.229.100/photos/287/2863491l.jpg
и по знака на безкрайността (това на врата ми) аз не го свалям!
Dragomir
01-27-2008, 01:41
По желанието за секс 8)
amatorium
01-27-2008, 01:57
Kestenqva kosa, sini ochi. Nosq se s dunki treinurki i pamuchna planelka. Tatusi ako sum s kus rukav. :)
ludoto_f
01-27-2008, 06:25
az mislq da vi dam napravo nqkolko pic?
http://xs223.xs.to/xs223/08040/fo4456.jpg
http://xs223.xs.to/xs223/08040/foruma438.jpg
http://xs223.xs.to/xs223/08040/forrumm347.jpg
eto nqkolko.. plashete se :razz:
165, черна къдрава дълга коса, 3 обици на дясното ушо, 1 на лявото, пиърсинг на веждата, нося камуфлажни панталони и широки тениски... Ае скинарска история... :?
CucAgMuH
01-27-2008, 07:03
Ima si varianti i varianti...(denem ne moi nikoi me sreshtna, osven ako ne se sybudi do men)
Ako sym v dobro nastroenie: Oficialen pantalon(ot onezi s rybchetata :) vliuben sym v tyah ), nyakakva riza(bez vratovryzka, gubya gi i veche ne mi ostanaha - prosto si karam s nezakopchani gorni kopcheta), podhojdashti obuvki za kostiuma - i vinagi vsichko tova v cherno. Nosya si i rykavichki bez prysti, no samo zimata. Nai-otlichitelno - edin ot malkoto s tymni ochila prez noshtta, po princip v kompaniyata na oshte 2-3 podobno oblecheni individa.
Ako ne sym v nastroenie: Razni shiroki drehi(+ mnogo jobove i mesta za otvertki) sys ogromni nadpisi "Sys Admin", "Admin@cluster 51", "Support Unit #845" ili prosto "Sys" i zadyljitelnite tymni ochila. V tozi variant moje da sym i po chehli, zashtoto ne sym planiral da ilizam ili da se zadyrjam pokrai hora...
(Neshtoto koeto ne se promenya: Dylga kosa, v 95% ot sluchaite - na konska opashka... e, ponyakoga ya zabravyam pusnata :razz: )
visok tok , dylga chupliva kosa na rusi kichuri ,pusnata ...
parfium - seki den sym s razlichen pyk i edva li na nqkoi nepoznat shte mu pozvolq tokova da mi se navira , che da ostanovi marka :-D
Anna5339
01-27-2008, 10:13
Позитивна и АБСОЛЮТНО винаги Усмихната:):):):) Това просто си ми е запазена марка:) :D :D :D
http://gabchy.aha.bg/ :) По-добре да се покажа на снимки,отколкото да се описвам,че не ме бива много в описанията :)
visoka 176 :shock: slaba , sini ochi, rusa i mnoo dylgi kraka...ne nosq visok tok...zashto li :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
По отнесения поглед ще ме познаете....
По нищо друго не можете
[B]a[N]D[i]T[k]a
01-27-2008, 10:31
хах определено по това че си слагам игли в края на панталоните ... слагам си бял молив на очите.. да се види от далечееее :oops: и не нося дънки .. т.е. нося ама мн мн мн рядко ... :? абе кво общо има темата със секса.. :?
hahaah em to pri men se vijda be :) otdolo si go pishe impulsa mi noo vse pak " www.impulse.bg/emvi " ili " www.emvi.aha.bg " :D imate pravoto da umrete ot smqh :P
Къса пола (винаги!), висок ток.
Смея се много. И шумно. Понякога изглеждам малко неадекватна. :-s
Aз като слушам хаус изглеждам доргирана :shock:
Aз като слушам хаус изглеждам доргирана :shock:
az zatova ne slusham , shtoto trqq da sym nadrusana za da moga da ponesa nqkoi setove :-D
Да, ама не приемам подобно субстанции :-D
А и колкото до темата-- имам бяла кожа и много червени устни-- не ми вярват даже, че са ми така, а мислят, че си слагам нещо. :o
lilit_666
01-27-2008, 12:07
http://246757.Sladur.com
Ми постоянно си сменям стила,така че съм неузнаваема :D
spark_94
01-27-2008, 12:09
www.sisqta.aha.bg
пфхахахаххахахахаха :g : rin: :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz:
+1+2 :smt046
steffa4ko
01-27-2008, 12:10
:Д
90% със широки дрешки и 10% с така наречените fashion зависи с кого сам излязал бръснат с пиарсинг и.... почти винаги забил поглед в небето
Искаш ли да се запознаем? :)
Еми 185 съм тежа 96кила. Доста съм едър на фитнес ходя редовно. Счупен ми е носа - като на майк тайсън е ххаах :D А и имам трибал татус на гърба, отива към рамената и на дясната ръка.
Kато се замисля, може и с теб :oops:
Икльочително луд и тъп!? 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Мии...кестенява коса,кафяви очи,винаги ухилена до ушите :-D спортно-елегантно облечена...ии..тфа е май :)
spark_94
01-27-2008, 12:41
www.sisqta.aha.bg
пфхахахаххахахахаха :g : rin: :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz:
+1+2 :smt046Гологлав пубер :D :D :D
LiLGrizzly
01-27-2008, 12:58
am Az sam ot Ruse! Nisak,vinagi sas shiroki pantaloni i golqma bluza s beli kecove , vinagi zloben poglet i fashion pri4eska,imam bemka do ustnata i centar na vnimanie po tfa moje me poznaete 8)
Canis_Dirus
01-27-2008, 13:40
Дебел и грозен съм!
men mnogo lesno moje da me poznae 4ovek s lilava kosa sam mi kvo drugo nosq kubinki ama sq kato po4ne da se zatoplq minavam na kecove drugo neznam ama po kosata
Де'а знам, нямам отличителни черти.
Висока, без цици, с тъмна коса и много светла кожа, кльощава, с щръкнали уши, голяма уста ( особено като се ухиля). Гледам лошо през повечето време, защото не съм на кеф. :lol:
krizbeto_zleto
01-27-2008, 13:54
paaaaaaaaaaaaaaaa hilq se kato idiot xaxaxaxa :D
AvaLan4e
01-27-2008, 15:07
бихте ме познали само ако съм с къса розова коса. тогава шанса да съм аз е по-голям.
RoyTheReaper
01-27-2008, 15:56
Кръгла глава с 1-2 мм коса; за нормалния ми поглед другите казват "гледа лошо".
мда, всички ще ви позная, но тези, написали си парфюма, най-лесно.
Като вървя подскачам,викам,хиля се като идиот по улиците...
Обичам като вървя с някой друг да ходя назад,с лице към него,та да го виждам като му говоря...
Имам няква идиотска прическа...и нося мъжки панталони(момиче съм де)
psychopath
01-27-2008, 16:58
по нищо 8-)
хубава съм 8-)
няма по кво да ме познаете...освен по луничките и странния естествен цвят коса
Saymon90
01-27-2008, 17:28
Хм.. по шарената коса, може би.
по вирнатия нос, забелязвам се от километри.
Еми...4ерна коса...4ерни о4и и сега в тва време ходя с едно 4ерно яке с едни катерами,прили4ащни на катинари :D ...Друго кво...
Pedigree
01-27-2008, 17:33
Пиърсчета,мнооого тъмни очи(почти черни),кестенява коса,висока,слаба...
Хиля се като ненормална,вървя с изключителна скорост.
Хъ... 8-)
Violenza
01-27-2008, 17:41
мда, всички ще ви позная, но тези, написали си парфюма, най-лесно.
ххахах точно т'ва щях да кажа.
Особено марката.. само като усетя парфюма и веднага разбирам какъв е.
А пък с ваш'те "пиърсчета" на носа, езика и пъпа(най-баналните)... та то всяка втора има там.
Мен.. с дънки по мен ходя, шарени кецове.. чанта настрани.. преди бях и с шарена коса.. лилаво/рижаво/кестеняво.. сега съм кестенява.
abla na lilavi ki4ori aaaaaaaaaaa drugo kvo nai vesliq 4ovek na ulicata s osmihka do u6ite ii s obica na vejdata ae ko da obesnqvam vidite li me nemoje ma zbarkate :)
OtherDimension
01-27-2008, 19:15
не съм "як", защото не гледам злобно -> ще ме познаете лесно
Ice_Queen_
01-27-2008, 19:23
Дебел и грозен съм!
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХХА
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХ
Canis_Dirus
01-27-2008, 19:27
Дебел и грозен съм!
смешно ти е?
Е това е трагедия. Ти си жестока!
Ice_Queen_
01-27-2008, 19:42
Дебел и грозен съм!
смешно ти е?
Е това е трагедия. Ти си жестока!
аз съм КУРавосърдечна 8-)
А относно твоя проблем...искаш ли да ти дам линк към Козметика и Диети?
Има там една чудна тема за извайване на тялото 8-)
червена раница и бели кецове :grin: не мъцам без тях :lol: е понякога са черни де ама рядко 8)
Canis_Dirus
01-27-2008, 19:53
ух де. стига ме бъзика. Ще плача. Станах ЕМО!
Та като видите едно дебело грозно ЕМО, което отива на хаус парти дъни от пм3-то си чалга - АЗ СЪМ!
Ice_Queen_
01-27-2008, 19:54
ух де. стига ме бъзика. Ще плача. Станах ЕМО!
Та като видите едно дебело грозно ЕМО, което отива на хаус парти дъни от пм3-то си чалга - АЗ СЪМ!
мн ша та гушкам като та видя! 8-)
Canis_Dirus
01-27-2008, 20:00
мн ша та гушкам като та видя! 8-) :smt003 :smt003 :smt003 :smt003
AvaLan4e
01-27-2008, 20:03
и сега си предствавете/към всички от форума/ как Въклът и Феята са 2ма костюмирани бизнесмени, които ги пишат тези работи между важните, сериозни работи ^^ ('=
Canis_Dirus
01-27-2008, 20:07
и сега си предствавете/към всички от форума/ как Въклът и Феята са 2ма костюмирани бизнесмени, които ги пишат тези работи между важните, сериозни работи ^^ ('=
Нагледал съм се на такива работи. А ти виждала ли си "феята" ? На нея не можеш да се нагледаш.
FelisDirus
01-27-2008, 20:09
Нагледал съм се на такива работи. А ти виждала ли си "феята" ? На нея не можеш да се нагледаш.
Какви са тия феи бе? Неадекватна работа, ей...
Canis_Dirus
01-27-2008, 20:19
Какви са тия феи бе? Неадекватна работа, ей...
Хах, ами предполагам, че Сладичко_би под "Феята" има предвид Ice_Queen_. която Ice_Queen_ естетвено се е кръстила на песента на Азис "Ледена кралица", но не си признава.
та същата Ice_Queen_ е като нарисувана. Много хубаво момиче с изваяни черти и може да прекараш часове да я гледаш.
Абсолютно прекрасна е тази Айс Куийн, подрекпям.
lovetanya
01-27-2008, 20:38
Ами значи аз съм ниска, слаба абе направо миньонче :-D
С дълга кестенява коса...Шантав стил смеска от няколко стила 8-)
Движа се шумно, смея се без причина и често пея доста силничко и фалшиво 8-)
По походката. :-D
Казват ми, че била странна. :lol:
Аз пък не искам да ме разпознават..
Виж веднъж без да се опитам,брейн стю ,пор и буут си седели и ме видяли и за малко не съм си отнесла боя,доколкото разбрах. :lol:
Не бе! Ние мислехме, че ще отнесем боя, ако те заговорим 8-)
Ами..мен,честно казано ме е страх от брейн стю,веднъж вече ме е разплаквала,като сме се виждали .
ABSOLUTme
01-27-2008, 21:33
Ами..мен,честно казано ме е страх от брейн стю,веднъж вече ме е разплаквала,като сме се виждали .
Верно ли бе?На мен пък не спря да ми се хили..
А мен по тъпата физиономия ше ме познаете.Или по блуждаещия поглед. 8-) Нямам някви отличителни белези,нося се и спортно,и елегантно(според случая)..абе ако не ме познавате лично няма как да се сетите по снимка - много бързо вървя и докато се замисли човек - вече ме няма. :D
Тя от смях ме разплака,Марти,на 16ти може ли да се видим,ако искаш ела с нас ще ходим на габбър/даркуев парти :)?
ABSOLUTme
01-27-2008, 21:39
Много,много,много искам,ама неска се прибрах във фъкин' Франс,та ще го отложим за април.. ](*,)
The Shadows Madame
01-27-2008, 23:25
безопасни игли на ушите :lol:
TasteOfSin
01-28-2008, 07:08
Висока, с тъмна коса,синьо-сиви очи,имам белег на м/у веждите ,но не се вижда много. Другоооо... понякога си танцувам докато чакам автобуса,а парфюма най-често е Coco Mademoiselle :)
Ice_Queen_
01-28-2008, 07:59
Хайде стига Джон,стига си флуудил по форуми,искам да оправим сделката по-скоро,че самолета заБахамите ме чака..с русата маца вътре 8-)
Canis,а аз си мислех да те водя на Within Temptation като дойдат в Бг,ама няма..ще те водя на Азис като искаш!
Буут :-)
Буут :-)
Мисля, че е време да пуснеш някоя нова снимка :P
Епъ, първият олигофрен, който си говори сам, пее си /но не достатъчно високо, за да разберете какво точно :-P /, или просто по отнесения поглед се вижда, че духът е доооооооста делече от тялото, но който не е рошав клошар /рошавка може, но не и неизмита!/ без лява обувка; не е циганка, ровеща в кофите, събирайки картон за вторични суровини, и псуваща живота на толкова висок глас, че като у вас сте си надули музиката до краен предел пак да можете да я чуете; не е стара бабка или стар дедка - и двамата без зъби... та като изключим тези алтернативи, по правило първото такову требе съм аз! :D
sharkybul
01-28-2008, 10:06
По розовата шапка..... вече рядко ходя с нея но като съм с нея цела сф ме знай :П
А мен по тъпата физиономия ше ме познаете.Или по блуждаещия поглед. 8-) Нямам някви отличителни белези,нося се и спортно,и елегантно(според случая)..абе ако не ме познавате лично няма как да се сетите по снимка - много бързо вървя и докато се замисли човек - вече ме няма. :D
Аа кака трудно ще я познаете. На живо е много различна.
И е много висока. [-o<
ABSOLUTme
01-28-2008, 12:35
И е много висока. [-o<
Е ти па вземи сега всички ги наплаши. 8-)
:-D Предупреждавам ги бе како. Нека знаят с кой си имат работа.
:-)
Skullbreaker
01-28-2008, 15:13
Оглеждайте се 1-2 глави над нормалните хора :Р .
Оглеждайте се 1-2 глави над нормалните хора :Р .
Отново доказваш колко си зле.
То по тая логика и мен могат да ме познаят така?
Изглеждам като начинаещо хипи и теч джънкие.
Огомно афро, постояно висят кабели от мен, от какви ли не неща /като нямам много джобове... най-ярката случка бе, с 7 лентови кабели/.
Psychoalgie
01-28-2008, 18:35
имам антенки.
rosskata
01-28-2008, 21:28
Тука реклама ли трябва да си правим? :-D
п.с.Едно такова рошаво, трътлесто и със шарени дрехи. Ама няма да ме познаете. Освен ако не съм с гердана с дини, който е ръчна изработка и си е уникално единствено МОЙ!!! :grin:
DieselBlood
02-15-2008, 21:55
http://gal.impulse.bg/upload/2008/01/28/martin_tu_tu-56c9e75bb9.JPG
6e ma poznae6 vglejdai sa v liceto
i'm so excited!
02-16-2008, 06:13
единственото момиче със зелен харингтън :D
ми...черно от главата до петите, дълго палто, пусната коса, очна линия ала 60те и...се блъска в стените, прегръща дърветата и се върти в кръг. има навика да ходи подскачайки ако не е на ток. уоу. себе си ли описах, или мутирала 12-годишна? :-D
AvaLan4e
02-16-2008, 19:07
И е много висока. [-o<
А аз значи не ща да я виждам :-# Аз съм пък дребосък ^^ Ама се слагам на токове, кво знаити ^^
DisturbinThePeace
02-16-2008, 19:37
миии много лесно , със зализан бретон , косата вдигната отгоре и отзад , ризка отгоре с пуловерченце , дънки точно по краката ми и маратонки на адидас :grin: :D 8-) уникален съм ! 8-)
VilleBaby
02-16-2008, 19:55
ами косата ми е много къдрава...малко чипо носле...хубаво тяло и голям бюст (лелееее колко съм скромна :D ) имам тен...не съм мургава, но не и прекалено бяла...
ееем войнишки кубинки ( винаги перфектно излъскани, мноого е важно) или червени гуменки
черни тиранти, ама не винаги
иии някоя друга значка
тъмно руса коса... винаги с някви фиби по нея 8-)
DisciplineAndOrder
02-16-2008, 22:22
с русолява,пусната коса
зеленоока
разни ленти по ръцете
слаба,средновисока :lol:
друго не се сещам...трудно ще ме познаете :р
psychopath
02-16-2008, 23:55
1.42 89кг с гипс 8-)
Ако видите двама сотаджии да ретардстват в някой автобус единия от тях съм аз. :-D
Ice_Queen_
02-17-2008, 08:10
По прическата и очилата :)
теб определено мн хора биха искали да те познаят 8-)
cappy123
02-17-2008, 09:04
Ходя ии се оглеждам постоянно...Много съм разсеяна...винаги със слушалки в ушите и огромна чанта :shock: :grin: ...
С червени маратонки и черна права,бухнала коса :oops: 8)
eu.hyricane
02-17-2008, 09:10
po nepreodolimoto mi obaqnie i izklu4itelno magneti4nata mi aura {}
eu.hyricane
02-17-2008, 09:15
po nepreodolimoto mi obaqnie i izklu4itelno magneti4nata mi aura {} :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
i az teb {}
hahavteen
02-17-2008, 09:16
6e me poznaete po cicite nai-ve4e :-D 8-) Viso4ka sum,s duuulga tumno rysa kosa i vinagi s kusa pola(zimata s klin ili 4orapoga6tnik i bоty6i,liatoto nai-4esto s tok4eta )..Ne se se6tam za drygo koeto da se zabeliazva ot pruv pogled... :-o
Disrespect
02-17-2008, 09:18
6e me poznaete po cicite nai-ve4e :-D 8-) Viso4ka sum,s duuulga tumno rysa kosa i vinagi s kusa pola(zimata s klin ili 4orapoga6tnik i bоty6i,liatoto nai-4esto s tok4eta )..Ne se se6tam za drygo koeto da se zabeliazva ot pruv pogled... :-o
емм...тебе най-трудно ще те позная от всички..
hahavteen
02-17-2008, 09:20
Ni6to az sum si slojila i snimki vuv foruma za tezi koito iskat da me poznaiat 8-)
eu.hyricane
02-17-2008, 09:28
Ni6to az sum si slojila i snimki vuv foruma za tezi koito iskat da me poznaiat 8-)
link? :D
EarthShaker
02-17-2008, 10:40
по косата може би... почти винаги съм я вързал, дредлокс е.. друго ко, пълен съм, повечето пъти съм си надул музика в слушалките и се усмихвам налудничево :D :shock:
ABSOLUTme
02-17-2008, 13:44
И е много висока. [-o<
А аз значи не ща да я виждам :-# Аз съм пък дребосък ^^ Ама се слагам на токове, кво знаити ^^
Е специално за теб ще си обуя кецове 8)
Топирана коса ,големи очила ,шшшшшарени дрехии много много шарено се обличам и кецове :grin:
ABSOLUTme
02-17-2008, 13:51
^^Ела ми само! :-x :o :D
Canis_Dirus
02-17-2008, 13:53
ABSOLUT`me лесно ще я познаете. като видите една млада симпатична госпожица, която може да се върже на моряшки възел - тя е!
ABSOLUTme
02-17-2008, 13:57
^^Не ми се мазни,аз още ти се сърдя! :?
ABSOLUTme
02-17-2008, 14:11
Вилицо!Още притежавам 5те ти евро! :D
Disrespect
02-17-2008, 14:15
Вилицо!Още притежавам 5те ти евро! :D
ахахахаха :lol:
я кажи къв беше баса? :D
ABSOLUTme
02-17-2008, 14:16
лельо, цял живот ще те ебавам за това... :-) 8-)
аз ли съм виновна за разваления му инглиш.. :D
Canis_Dirus
02-17-2008, 14:22
Значи exploitedteen можем да го познаем по това, че е загубил 5 евро на бас.
А ABSOLUT`me, че е middle-aged.
But age doesn't matter. All that matters i maturity!
freakchild
02-17-2008, 15:54
Вечно съм хилната :) И ям нещо .. хм най-вече сникърс :-D
PaSsioN_GiRL
02-17-2008, 16:21
Ами по русата косичка,сините очички,оражевото яке и жълтите ботушки :grin:
По сърдития поглед :-o 8) 8) ...
4ерна коса...нося пове4ко 4ерни дрехи или оранджево в 4ерно...4ерни о4и...големи гривни на ръцете,някои от тях са със шипове...Много псувам :oops: :-D няма да ме сбъркате :lol: :lol: :lol:
AvaLan4e
02-17-2008, 16:38
И е много висока. [-o<
Е специално за теб ще си обуя кецове 8)
<3
Blacklisted
02-17-2008, 16:44
по 'х'-овете на ръцете. :)
ABSOLUTme
02-18-2008, 07:40
^^Дай сега Локейшън,Локейшън,Локейшън . :D
ABSOLUTme
02-18-2008, 08:02
^^от кво бе? 8-)
Alice Fox
02-18-2008, 08:20
Високи токчета, тъмно червена коса, татуйровка на тила ( ще я видите само ако съм с вдигната коса и без няква голяма яка :) ) , ако съм спряла и чакам някого най-верятно ще пуша :)
ABSOLUTme
02-18-2008, 08:38
ще видиш април месец... :booooomb:
Е стига бе,аз за Тони се пазя :oops:
Локейшъна ми трябва,за да си премерим силите на канаЦка :D
Lunatic-
02-18-2008, 08:41
sad theme :-s
moje da me poznaete po butilkata smirnoff v dqsnata ryka :D
jenity_bs
02-18-2008, 08:55
еми...с черна коса с бретон.който ми влиза в очите,ама не емовски бритон,а такъв прав....в телосложение нормално висока... :)
FelisDirus
02-18-2008, 11:11
Или нахилена и щастлива, или адски изнервена (нали куенчи? хаха) и почти винаги пушеща.
най-вече с къдравата ми дълга коса ... :)
Blacklisted
02-18-2008, 11:25
^^Дай сега Локейшън,Локейшън,Локейшън . :D
Love City Sofia http://fc02.deviantart.com/images2/i/2004/06/1/0/sXe_Emoticon.gif