View Full Version : защо?
защо не направите теенчат канал? :-o :) :-P :-)
Не знам защо. Може да направят една важна тема където всеки да си оставя ника и някой от админите да се ангажира и да вкарва в канал на скайпа всички юзъри, които са си дали ника.
Но според мен си мислят, че по този начин отдалечават юзърите от сайта или нещо подобно, или просто не им се занимава с това.
Ами така ще е добре!......
Но.......ALEX,на тебе занимава ли ти се?... :grin: :-o :-)
miloto_girl_4e
01-26-2008, 20:23
Защо трябва Алекс да се занимава? Няма нищо сложно вие да си направите такава тема и.. и да си вкарвате хората, които са си оставили ника в общият чат :) Не бъдете мързеливи и стига сте чакали наготово :) :P
То имаше такава работа по едно време от юзърите с по 15-20 пишещи, но западна. Няма ли админ\мод, който да се е заел сериозно с това и през някакъв акаунт (примерно teenproblem) да вкарва редовно (веднъж седмично) юзърите, които са си дали акаунтите със съгласието си.... нещата западат.
Ruthless
01-26-2008, 21:25
Готово, направих един публичен скайп канал, който иска може да заповяда в него (http://www.skype.com/go/joinpublicchat?skypename=borislav2235&topic=TeenProblem.net&blob=RiXv-EA_OgsZD_xdd5uNCc8HaPWnoVnelBfZM8zcuGdK6V3W4k8sX40 P_O4HdLRs2wxEF5k)
fuckingwhore
01-26-2008, 21:27
Йепссс..влизайте.. :grin:
DjBaloon
01-27-2008, 06:20
Ако има навити нямам против да направя в mirc,само ако кажете име
Eй за това нещата трябва да се направят от човек от екипа. Сега всеки ли ще си прави собествен канал? Екипа прави един и му прави нужната реклама и нещата стават - иначе не. Без реклама и всеки си прави собствени чат канали няма да стане.
Eй за това нещата трябва да се направят от човек от екипа. Сега всеки ли ще си прави собествен канал? Екипа прави един и му прави нужната реклама и нещата стават - иначе не. Без реклама и всеки си прави собствени чат канали няма да стане.
Съгласен съм с това. Съмнявам се да няма нито 1 човек от екипа, който ползва skype. 1 публичен чат се прави за по-малко от минута, остава само реклама да му направите (важна тема или нещо подобно, в някой от спам разделите на форума).
krem4et0
01-27-2008, 12:56
Ruthless е модератор, макар и ранга му да не показва това :-D
teenkopele
01-27-2008, 21:48
Защо трябва Алекс да се занимава? Няма нищо сложно вие да си направите такава тема и.. и да си вкарвате хората, които са си оставили ника в общият чат :) Не бъдете мързеливи и стига сте чакали наготово :) :P
Работяга. :)
Аз мога да направя mirc канал.
Еми ако ти се занимава. :) :P що не?... :P ако искаш двете да го направим да ти помогна?... :P
Еми ако ти се занимава. :) :P що не?... :P ако искаш двете да го направим да ти помогна?... :P
Той се прави за секунди. Само че трябва да съберем хора. И да си намеря листчето с командите, че съм забравила как ставаше номера. :D
А другите какво мислят?