View Full Version : Още повече приятели
cute_mimi
01-27-2008, 12:07
Здравейте хора. Имам приятели от сегашното ми училище, бившето ми и няколко други от морето или пък общи приятели. Въпроса е ,че през седмицата излизам с тях както и петък и някога събота, но ако излизаме секи ден ше си ормъзнем а и те имат и други приятели. Та така живея в центъра и се чудя кои са добри начини да се запозная с нови хора. Мерси за помоща :)
анонимка
01-27-2008, 12:36
Е нали сте приятели как ще си омръзнете,бе?! аз всеки божи ден се виждам с две момичета и повярвай ми не си омръзваме и все намираме за какво да си говорим и да правим заедно или и с други хора.
Ами по темата:излизаш на улицата и почваш да викаш:"Аз съм там както се казваш,търся си приятели" :P
cute_mimi
01-27-2008, 12:57
И ако им кажа тва ше имам приятели от новото място където живея-4ти километър. Искам просто нови приятели за разнообразие а и да се запозная с някое ново момче :-D
Е кви сте тия приятелки,след като си омръзвате?С мойта фр седиме заеднов даскало,комшийки сме,ходиме,прибираме се заедно,абсолютно всеки ден сме заедно и не сме си омръзнали,а няма и да си омръзнем :)
PaMcHetO
01-27-2008, 15:22
ем аз съм си добре с моите фр и чесно не мисля че ще си омръзнем щот дори и да няма за кво да бърборим с нас си върви купончето и се смеем,абе въобще готинко си изкарваме :)
ThunderGoddess
01-27-2008, 17:13
Омръзва си приятелите. В един момент се познавате адски добре и сте си казали всичко интересно, което е станало и като се виждате всеки ден, няма какво друго да си кажете. За съветче ... не знам ... от форума можеш да хванеш някой, хаха :)
Ами по чатовете, макарче в http://chat.abv.bg/ са най-голямите извратеняци и перковци. :D
Castaway
01-27-2008, 21:02
Мм.. аз не мисля,че ще си омръзнете .. аз мога да съм по цял ден с мойте няколко дружки, и няма да си омръзнеме :D :D все ще има какви щуротиики да правиме :D