View Full Version : Malko problemche sled sex..
Mislq che chetoh nqkude podobna tema, no ne namerih otgovora za sebe si tam za tova shte popitam pak... Sled sex mn mi se poduvat sramnite ustni i trqbva da hodq razkrachena :oops: Dori da ne e nqkakuv po grub sex a savsem normalen pak se sluchva...Kajete mi nqkoi ima li sushtiq problem ili nqkoi ako znae kak moga da go resha?
i az baq podpuhvam sled i po vreme na sex :)
bash razkrachena da hodq :-D nem , nqma takova neshto
po-nejsna si sig , gledai , da ne te protriie neshto , moqta koja syshto e po-chustvitelna i se sluchva , dori pri normalen , nejen sex
lilit_666
01-27-2008, 12:22
Според мен пък не е нормално-все пак не срещам мн хора по улиците,които ходят разкрачени. по-добре иди се допитай до специалист
Water_lili
01-27-2008, 12:25
ами и на мен ми се подуват ,определено не чак толкова че да ходя разкрачена,но според гинеколожката ми било нормално :?
amatorium
01-27-2008, 13:50
Normlano e. Osobeno ako imash pribrani malki sramni ustni. Prosto se nasubira malko kruv v tqh. Nishto plasheshto 8)
pouspokoihte me malko, a sled kolko vreme si zaemat normalnoto sastoqnie pri vas?
amatorium
01-27-2008, 14:49
Ami bi trqbalo nai-mnogo do chas da ti spadnat. Rqdko moje da poluchish po-seriozen ottok ot prishtivpane. No v normalniq sluchai do polovin chas trqbva da se pribere kruvta obratno.
Ami bi trqbalo nai-mnogo do chas da ti spadnat. Rqdko moje da poluchish po-seriozen ottok ot prishtivpane. No v normalniq sluchai do polovin chas trqbva da se pribere kruvta obratno.
+1 8)
mm losho znachi zashtoto na men mi se pribira sled mnogo poveche...priblizitelno 24 chas
tolkova mnogo li si podpunala ????
Според мен пък не е нормално-все пак не срещам мн хора по улиците,които ходят разкрачени. по-добре иди се допитай до специалист
ohh lele shte me poburkash be :razz: nqmala e predvid che hodi kat divan a prosto she ima muskulna treska sigurno :) kav lekar normalno e sled sex hahhahah
moje oshte ako si tqsna i za tva da ti e tolkova podpuhnalo pak i pri vseki e razlichna chuvstviteklnosta :) spoks macko naistina e normal
ludoto_f
01-27-2008, 16:38
az li4no nikoga ne sym podpuhvala :grin: 8)
az li4no nikoga ne sym podpuhvala
ами ако вагината ти е кат входа на НДК няма я :D :D :D