Влез

View Full Version : как се справяте?

donkihot
01-27-2008, 13:26
Проблема ми е,4е с приятеля ми не се виждаме редовно..може би два пъти седми4но,защото у4им в разли4ни градове...може би има и други с такъв проблем...е можете ли да ми кажете как се разсейвате,какво правите,за да не пла4ете постоянно? Ве4е за пореден път той заминава и аз пла4а по цяла седмица,докато се върне..някакви идейки относно този проблем? Моля да не ми се подигравате,не съм дорасла достатъ4но и не знам как то4но да се справям в такива моменти,затова искам помоща ви. Благодаря предварително!

akitametam
01-27-2008, 13:35
да аз съм същия :)

donkihot
01-27-2008, 13:38
е кажи какво правиш да не мислиш нон стоп за нея? Аз тренирам два дни в седмицата каланетика,успокоява за около 1 4ас....у4а засилено,даже си оправих успеха....ама пак през цялото това време ми иде да умра...

bungle
01-27-2008, 13:46
Миличка, не си единствената с този проблем.
Моят приятел е студент във Варна, преди това бяхме неразделни. Вие се виждате сравнително често, няма от какво да се оплачеш, аз го виждам в най-добрия случай на 2 седмици.

Гледай филми, запълвай си времето с четене/игране на нещо, излизай с приятели.

Знам какво ти е.

akitametam
01-27-2008, 13:50
еми слушам музика и не мисля за това че не е тук ии нз гадно ми е сека вечер си мисля за нея :( ся като не си е идвала 2 седмици е още по гадно и нз не мисля за това ;)

princesa_viki
01-27-2008, 14:18
И аз имах същия "проблем"(сложих го в кавички,защото не мисля,че е в пълния смисъл на думата,както и да е...)Та...разсейвах се като излизах с приятели и по това време всъщност бях на училище.Просто си намери някакво занимание.Например,ако можеш да рисуваш се занимавай с рисуване,или пък с пеене.

Zodiac
01-27-2008, 14:39
e towa moje da stane golema ebawka 6ot ako go prenebregne6 moje da spre6 da go obi4a6 puk ako samo sa nego mili6 ne moje da jiwee6 normalno!!

ThePowerOfLove
01-27-2008, 14:50
И аз съм в подобна ситуация :( Много ми е тъжно за него и не мога да те посъветвам нищо,защото и аз не се справям мн добре :?