PDA

View Full Version : Нужда от съвет

deian_dek
01-27-2008, 14:36
Здравейте на всички. Отдавна знам за форума, но сега се реших да пиша за пръв път.

Искам да ви разкажа за проблемите, които имам с момичето с което съм вече почти 6 месеца. Тя ми е първата ИСТИНСКА любов и то от доста време. Но да почна историята от самото начало.("Тя" и "нея" съм използвал за да не кажа име)

След седми клас(Сега съм 11ти) влязох в гимназия в София и се преместих от Видин. В класа ми се оказа че има още хора от моя роден град и една от тях беше ТЯ. Знаех че е в класа ми от една преподавателка от Видин, но нищо повече. Оказа се че живеем в един квартал и във Видин и тук (блокчетата са на около 100 метра един от друг) Тъй като училището ни е в Лозенец решихме да ходим заедно към училище, за да минава по-бързо времето. За няколко седмици се опознахме и аз се влюбих адски силно, но нямах силите да го призная. Така минаха две години, в които станахме най-добри приятели. Естествено тя си имаше гаджета, но ми е казвала че за нея съм по-важен от всеки друг.
Ходехме на кафета, на кино, по купони, но никога нямах смелостта да й кажа за чувствата си.

Миналото лято ходехме и на едно и също място на работа, но освен това аз ходех и на френски вечер. Една вечер(16ти август) тя ме изненада като дойде да ме чака след френския и предложи да отидем на кино...Отидохме, а след това вместо в нас отидох да спя при нея(случвало се е и преди, но само като приятели) Гледахме телевизия до късно, бяхме пийнали и малко алкохол...И най-накрая аз се реших да призная че я обичам. Тогава тя ходеше с друг и не очаквах чуството да е споделено, но се оказа че е така и двамата заживяхме най-хубавите мигове заедно. Естесвено каза на другия за нас и го заряза...

Но след това дойдоха и проблемите. Защо? Защото живея сам с майка ми, а тя беше оперирана и трябваше да се грижа за нея и да се виждам с гаджето си...Естествено случвало се е да кажа на гаджето ми: "Така и така, не мога да дойда еди-къде-си.." След всяка моя такава реплика се скарвахме и досега защастие съм оправял бакийте...

Най-жестокото скарване беше когато майка ми пред нея ми заяви че "Щом отношенията ми с нея(гаджето ми) са се променили и други неща са се променили." И в резултат на тази реплика нямаше как да отида с гаджето ми във Видин по повод РД на един приятел.... Както и да е преживяхме го и пак нещата бяха все едно че нищо не се е случило...До тази Коледа когато майка ми пак влезе в болница и пяк кат разкъсан-постоянно хвърчах от едната при другата...

Сега в петък се скарахме за абсолютна глупост и аз както никога не тръгнах след нея, а реших да видя какъв ще е ефекта ако този път тя ще трябва да ме потърси...направи го, но на следващата вечер се скарахме отново, затова че ми е звъняла и не съм си чул телефона(бях в банята). Вече ми писна винаги аз да съм виновния и и казах всичко като го мисля, за всеки път в който ме е наранявала...Но тя пак се сърди и ме изкарва мен виновен.

Та молбата ми е да ми кажете какво да направя, как да постъпя...

ОБИЧАМ Я много и не искам да я изгубя...

Zodiac
01-27-2008, 14:43
Здравейте на всички. Отдавна знам за форума, но сега се реших да пиша за пръв път.

Искам да ви разкажа за проблемите, които имам с момичето с което съм вече почти 6 месеца. Тя ми е първата ИСТИНСКА любов и то от доста време. Но да почна историята от самото начало.("Тя" и "нея" съм използвал за да не кажа име)

След седми клас(Сега съм 11ти) влязох в гимназия в София и се преместих от Видин. В класа ми се оказа че има още хора от моя роден град и една от тях беше ТЯ. Знаех че е в класа ми от една преподавателка от Видин, но нищо повече. Оказа се че живеем в един квартал и във Видин и тук (блокчетата са на около 100 метра един от друг) Тъй като училището ни е в Лозенец решихме да ходим заедно към училище, за да минава по-бързо времето. За няколко седмици се опознахме и аз се влюбих адски силно, но нямах силите да го призная. Така минаха две години, в които станахме най-добри приятели. Естествено тя си имаше гаджета, но ми е казвала че за нея съм по-важен от всеки друг.
Ходехме на кафета, на кино, по купони, но никога нямах смелостта да й кажа за чувствата си.

Миналото лято ходехме и на едно и също място на работа, но освен това аз ходех и на френски вечер. Една вечер(16ти август) тя ме изненада като дойде да ме чака след френския и предложи да отидем на кино...Отидохме, а след това вместо в нас отидох да спя при нея(случвало се е и преди, но само като приятели) Гледахме телевизия до късно, бяхме пийнали и малко алкохол...И най-накрая аз се реших да призная че я обичам. Тогава тя ходеше с друг и не очаквах чуството да е споделено, но се оказа че е така и двамата заживяхме най-хубавите мигове заедно. Естесвено каза на другия за нас и го заряза...

Но след това дойдоха и проблемите. Защо? Защото живея сам с майка ми, а тя беше оперирана и трябваше да се грижа за нея и да се виждам с гаджето си...Естествено случвало се е да кажа на гаджето ми: "Така и така, не мога да дойда еди-къде-си.." След всяка моя такава реплика се скарвахме и досега защастие съм оправял бакийте...

Най-жестокото скарване беше когато майка ми пред нея ми заяви че "Щом отношенията ми с нея(гаджето ми) са се променили и други неща са се променили." И в резултат на тази реплика нямаше как да отида с гаджето ми във Видин по повод РД на един приятел.... Както и да е преживяхме го и пак нещата бяха все едно че нищо не се е случило...До тази Коледа когато майка ми пак влезе в болница и пяк кат разкъсан-постоянно хвърчах от едната при другата...

Сега в петък се скарахме за абсолютна глупост и аз както никога не тръгнах след нея, а реших да видя какъв ще е ефекта ако този път тя ще трябва да ме потърси...направи го, но на следващата вечер се скарахме отново, затова че ми е звъняла и не съм си чул телефона(бях в банята). Вече ми писна винаги аз да съм виновния и и казах всичко като го мисля, за всеки път в който ме е наранявала...Но тя пак се сърди и ме изкарва мен виновен.

Та молбата ми е да ми кажете какво да направя, как да постъпя...

ОБИЧАМ Я много и не искам да я изгубя...

daje ne si naprawih truda da go pro4eta!

deian_dek
01-27-2008, 14:46
А защо тогава коментираш ? Помолил съм за нещо конкретно, а не да спамиш и да се мислиш за велик с този отговор :-x
Така че ако имаш да кажеш нещо по темата добре, ако не недей да пишеш...

ThePowerOfLove
01-27-2008, 14:47
Еми обясни й,че не може да се сърди за най-малкото нещо и че майка ти е болна и трябва да се грижиш за нея...Ако те обича,ще се съгласи с теб :wink:

donkihot
01-27-2008, 14:50
ами...предлагам да си поговорите и тя да разбере какво ти е на теб,за да се сърди всеки път..ако не стане с разговор нз..

princesa_viki
01-27-2008, 14:52
Аз пък го прочетох цялото.Наистина е ужасно,защото все едно трябва да избираш между нея и майка си.Аз мисля,че ако момичето достатъчно те обича и е достатъчно голяма,за да види,че ти е адски трудно,нямаше да се сърди за такива дреболии.Според мен най-добре ще е да седнете някоя вечер,или просто когато се видите и да и обясниш всичко.Всичко,което си написал тук,без да мислиш какво ще си помисли и ще я загубиш ли.Ако тя има същите чувства като твоите-ще те разбере,а ако не те разбере-значи няма смисъл да се измъчваш за момиче,което в такава тежка ситуация не е до теб и не те подкрепя.
Искренно се надявам майка ти да се оправи и нещата с твоята приятелка също да се оправят.
Успех :)

princesa_viki
01-27-2008, 14:53
А защо тогава коментираш ? Помолил съм за нещо конкретно, а не да спамиш и да се мислиш за велик с този отговор :-x
Така че ако имаш да кажеш нещо по темата добре, ако не недей да пишеш...
Всички се борят за Мегафен не го забравяй

Lost_Kiss
01-27-2008, 14:54
Hm.. mnogo kofti.... Ti q obi4a6,..ok, a tq obi4a li te? Za6toto ako te obi4a6e mislq 4e trqbva da ti vleze v polojenieto, 4e maika ti e bolna i ne moje6 da si samo pokrai NEQ... Mislq, 4e trqbva da si izqsnite 4uvstvata ili po-skoro tq da si gi izqsni, i da se opitate da ne se karate tolkowa 4esto i to sa gluposti... A moje i prosto da ste si omryznali,6tom tolkowa 4esto se karate... ako e taka, opitaite se da si dadete po4ivka primerno mesec-dva i taka...

Aide uspeh :) ;)

deian_dek
01-27-2008, 15:02
Аз пък го прочетох цялото.Наистина е ужасно,защото все едно трябва да избираш между нея и майка си.Аз мисля,че ако момичето достатъчно те обича и е достатъчно голяма,за да види,че ти е адски трудно,нямаше да се сърди за такива дреболии.Според мен най-добре ще е да седнете някоя вечер,или просто когато се видите и да и обясниш всичко.Всичко,което си написал тук,без да мислиш какво ще си помисли и ще я загубиш ли.Ако тя има същите чувства като твоите-ще те разбере,а ако не те разбере-значи няма смисъл да се измъчваш за момиче,което в такава тежка ситуация не е до теб и не те подкрепя.
Искренно се надявам майка ти да се оправи и нещата с твоята приятелка също да се оправят.

Благодаря Ви за съветите!
Вики, (предполагам че така се казваш) смятам да последвам съвета ти :)
Lost kiss, neshtastno^vliubena ThePowerOfLove благодаря и на вас :)
Ако някой се сети още някакъв вариант да предлага :)

Sunny_stz
01-27-2008, 15:09

Aбсолютно!

deian_dek
01-27-2008, 17:41
Още веднъж Ви благодаря от сърце :)

Поговорих си с нея и поне по първоначалния наблюдения постигнах две неща:
1) Тя ме разбра и дори не се намръщи(както се е случвало)
2) Заедно сме...И мисля че по-силни от преди това :) :grin:

Тенкс отново :)

TheNewReligion
01-27-2008, 18:19
thepoweroflove е прав! :booooomb:

princesa_viki
01-27-2008, 18:57
Още веднъж Ви благодаря от сърце :)

Поговорих си с нея и поне по първоначалния наблюдения постигнах две неща:
1) Тя ме разбра и дори не се намръщи(както се е случвало)
2) Заедно сме...И мисля че по-силни от преди това :) :grin:

Тенкс отново :)
Много се радвам за вас :) Тя по този начин ти доказва любовта си,което е адски важно. :)

vvs_go
01-27-2008, 20:13
am v slu4aq ne sym sig dali trqq me slu6a6 no spored men trqbva da i obqsni6 si4ko tova koeto kaza v temata
1. 4e ne zavisimo kyde si moje da ti ima doverie
2. kato ne moje6 da i otgovori6 na tela v momenta v koito se osvobodi6 i zvyni6
3. obqsnqq6 i 4e mn q obi4a6 no ima6 dylg kym maika si
4 tq teq raboti gi znae no ako gi 4ue o6te vednyj moje da pogledne na ne6tata po drug na4in

tenaglia
01-27-2008, 20:19
и кво...цял живот с путките ли ще се съобразяваш ? ако съм бил аз да съм и бил шута одаавна одавна... :x

Fallen`Angel
01-27-2008, 20:36
Девойката те обича безумно много и я е страх да не те изгуби. Както виждам и ти я обичаш много, но тя не може да го види това. Трудно е да избираш, но в твоя случай няма място за избиране. Поговори с приятелката ти с най спокойния глас. Кажи й, че трябва да поговорите и искаш да те изслуша и после да каже каквото има да казва. Обясни й, че ти е адски трудно на моменти, защото не може да обръща внимание и на нея и на майка ти. Обясни й, че искаш тя да те подкрепя и да ти има нужното доверие. Кажи й, че я обичаш повече от всичко на света и не искаш да страда заради такива неща. Това бих направил аз, ако бях в твоята ситуация.

А защо не вземаш приятелката ти при майка ти? Освен ако не е наистина неудобно..