View Full Version : нямам приятели
KrisLovePuti
01-27-2008, 15:08
Така проблема ми е че нямам приятели, не говоря за истински а изобщо за познати дори. Преди живеех в малък град сега се премескихме в голям и само ходя на училище, там е добре... ама те от класа ми живеят все в различни квартали и не мога да излизам с тях. И само ходя на училище и следобед умирам от скука а си мислех че в големия град ще ми е много по готино...даите накакви предложения
EmO_KiD_;(
01-27-2008, 15:16
Ми като живеят в др квартали..разбирайте се да излизате в центъра,да ходите на кафе.Ако центъра е далечко...гледай тв,слушай музика...
cute_mimi
01-27-2008, 15:22
къде живееш? Иначе след даскало ходете в близките кафета ала бала или в центъра наистина е добра идея :П
EmO_KiD_;(
01-27-2008, 15:24
Mi to i moite "fr" (v kavi4ki go pi6a,6toto ne sa mi mn,mn fr) ne jiveqt v moq kvartal i se razkarvam do centura,za da se vijdam s tqh...15 min put mi e.A ina4e kude jivee6,v smi,mn li e dale4e ot centura?
FairyNymph
01-27-2008, 16:14
В кой град живееш?
Ем стани по общителен с тези дет живеят в твоя квартал!
ThunderGoddess
01-27-2008, 16:40
Идея е и да влезеш в някой чат и да се запознаеш с хора от твоя кватрал, въпреки, че доста трябва да внимаваш, ако решиш да постъпиш така. Абеее .. всичко тръгва от даскалото. Там като се запознаеш със съучениците, като ги поканиш два пъти на кафе, после те те канят и става работата :-D
KrisLovePuti
01-27-2008, 16:45
Значи забравих да кажа че съм на 14. С предните ми приятели не сме ходили почти по кафета и такива но си прекарвахме супер яко бъзици и с момичетата бяхме добре. В сегашния ми клас сме малко момчета и 3-ма живеят на 40 мин от нас един на 30 а другите са ми... не ме кефят и нещата нестават а ми много тъпо по цял ден само пред телевизора и малко пред учебниците
Значи .... не е казано ,че приятелите ти трябва да са ти на 5 мин път ;) Цяло училище не може да нямаш приятели! Събирайте се и излизайте не е казано,че трябва по кафета или вечер на барове ... пейка парти (: просто бъди по комуникативен/а. щом ся си се преместил/а в нов град е нормално да нямаш все още толкова много приятели! :)
KrisLovePuti
01-27-2008, 18:23
аз имам само 7-8 приятели от цялото даскало и те са от моя клас друг никои не познавам там.... Свършва даскалото те си хващат автобусите и аз се прибирам в нас нито има с кои да изляза нито има какво да правя. много е скучно,тъпо,безинтересно...
Даваите съвети моля ви
EmO_KiD_;(
01-27-2008, 18:30
аз имам само 7-8 приятели от цялото даскало и те са от моя клас друг никои не познавам там.... Свършва даскалото те си хващат автобусите и аз се прибирам в нас нито има с кои да изляза нито има какво да правя. много е скучно,тъпо,безинтересно...
Даваите съвети моля ви
Mi pitai gi da izlizate nqkude po centura,to ne e lesno...A ti se zapoznai s o6tehora v u4ili6te i se pointeresuvai dali jiveqt do kvartala ti ili sa na malko razstoqnie.Ne znam kak po dr na4in da ti pomogna.
Vendetta05
01-27-2008, 18:36
До преди 2 месеца и аз бях в същата ситуация :) В нов клас,почти всички си се познаваха и бяха приятели.Само аз никой не познавах всъщност се знаехме с 1-2 ма на здр. и първите няколко седм беше гадно всеки си стои с някой само аз сам,всеки отива с някой на някъде аз пак сам даже на 15 септ се получи много кофти всеки отива на кафе аз сам поех пътя към вкъщи :( :( В началото беше много гадно защото ме мислеха за смотаняк,но ето,че се опознахме и сега се прибирам с някой заедно ходим на кафе след даскало и т.н.Моят съвет е бъди малко по отворен в началото и аз бях сдухан и си мълчех по цял ден на чина,но отпуснах се малко и ето,че стана работата просто се отпусни :)
Pedigree
01-27-2008, 18:41
Няма формула как да си намериш приятели,не се търсят,просто се случва-запознавате се,общувате,имате общи интереси и се сближавате.
Не стой в ъгъла,не се отделяй от другите.Говори с някой,ако се получат нещата-излизате.Няма значение дали живее на 8 минути път до вас,или половин час.