KrisLovePuti
01-27-2008, 15:21
Преди около три седмици ходих на козметик за пръв път защото имам пъпки (момче съм) горе долу направи нещо, каза че ще махне пъпките на 80% според мен ми махна само черните точки. Каза ми да отида след 5 седмици пак за почистване не лицето. ОК обаче черните точки ми се появиха още на първата седмица... ефект както казах почти нямаше и само тези които знаеха че съм ходил уш забелязаха нещо. Козметика ми изтиска пъпките с едно като игличка. Въпросът ми е дали мога да хода по често на козметик и колко често и вие като ходите на козметик за почистване на лицето с някакви по специални уреди ли ви го почистват и какви и има ли ефект при вас и ако има колко трае той
LuCiFersAngeL
01-27-2008, 17:08
Аз преди ходеш на козметик, но при мен не че нямаше ефекта, а просо беше отрицателен :-x Лицето ми стана на рани и докато ги излекувам порите ми отново се бяха позапушили. Общо взето резултата беше плачебен. Пробвала съм при различни козметици, но все едно и също се получава. От тогава не ходя и се почиствам сама толкова често, колкото преценя и съм много по-добре. Отстранявам черните точки достатъчно нежно за да не си съдера кожата, както правят козметиците. А това че трябва да ходиш на всеки месец за да има видим резултат според мен го казват просто за да печелят повече пари от хората, които искат да се поддържат и им се доверяват. Лично мое мнение е, че човек който не е запознат (така да се каже) с кожата ти не може да действа адекватно с нея :?
varnen4e
01-27-2008, 18:26
И аз съм ходила няколко пъти, но честно казано ефекта е за около седмица иии почти го няма.. :)