Влез

View Full Version : Изтрадала и изпепелена от любов ;(

as_f
01-27-2008, 15:35
Zdraveite vsi4ki,koito pose6tavate tozi sait!
Imam problem i nenzam s koi da go spodelq i zatova re6ix da pi6a na vas...
Ot mesec imam priqtel.Da obi4am go ne moga da otreka,oba4e o6te v no6tite i dnite si spomnqm za biv6iq... A s nego se razdelixme zaradi na6te,za6toto ne go odobrqvaxa.Bqxme zaeno okolo godina i polovina,ujanso mnogo ne6ta prejivqxme zaedno...Sega kato go vidq i sarceto mi se sviva za6toto ne moga da sma s nego...
Ima momenti,v koito ne sajalqvam 4e sme se razdelili,za6toto se 4uvstvam prekrasno sas sega6niq si priqtel toi me obi4a stra6no mnogo i pravi vsi4ko za men...Oba4e obi4am i biv6iq si iii mi lipsva...
Ne mi dava sarce da ostavq sega6niq si priqtel zaradi biv6iq,za6toto 6te go naranq do smart,a ne iskam i toi da strada zaradi men,biv6iq strada dostata4no...i to zaradi men...
No dalida jiveq s nego,toi mi predlaga prekrasen jivot i vazmojnosti sled kato zavar6a mi predlaga da zamina s nego v London,a ako se varna pri biv6iq toi moje da mi predloji samo lubov...ne 4e sega6niq ne go pravi...
Ujasno sam obarkana,ako nqkoi e preivql ne6to takova ili moje da mi dade savet neka mi pi6e...6te se radvam da pogoovrq s novi xora...
Blagodarq vi predvaritelno!!!
Ostavqm po6tata si za onezi,koito iskat da mi pi6at 6te otgovorq na vsi4ki,obe6tavam. gerito_usmivka@abv.bg
Pak blagodarq,do skoro!!!
;(

Fallen`Angel
01-27-2008, 15:49
Това, което е станало с бившия ти приятел е ужасно. Разделили сте се не по ваше желание, а нечий друго - в случая на родителите ви. Не мога да разбера такива хора като вас. Оставяте любимите си хора щот на някой не му изнася. Нима теб не те засяга ти как се чувстваш? Защо си го оставила? Била си щастлива с него и сама го казваш. Година и половина не е малко време. Гадно е това чувство, но още по гадно е да бъдеш с някой и да мислиш за друг. Повярвай, ако му кажеш на сегашния си приятел, че мислиш още за бившия ще бъде още по ужасно от това да го оставиш. Ако си сигурна, че можеш да бъдеш пак с предишния си приятел остави сегашния, за да намери момичето, което е точно за него и ще му се отдаде изцяло на него.

Just_say_no
01-27-2008, 15:51
Ами нормално е да ти липсва бившия. все пак една година не е никак малко време. Но дори и да се разделиш със сегашния ти приятел едва ли ще постигнеш нещо, щом родителите стоят между теб и предишния... понякога просто нямаме избора (което не е правилно, но на този етап нищо не може да се направи). Постараи се да не мислиш за него и да се радваш на това което имаш в момента, защото мога да ти кажа, че има и хора които не могат дори да се връщат към спомените си - по простата причина че такива нямат... така че просто гледай от хубавата страна на нещата.

bibo
01-27-2008, 16:08
OMГ...СПОРЕД МЕН СИ ИЗТЪРВАЛА ЧОВЕКА НА ЖИВОТА СИ...НЕ ЧЕ СЪС СЕГАШНИЯ ТИ Е ЛОЩО ДЕ АМА СЪМ СИГУРЕН ЧЕ Я НЯМА ОНАЯ ТРЪПКА,НАЛИ...ЕМИ SORRY МИЛИЧКА АМА МАЙ Ш ТРЯЯ ДА ЖИВЕЕШ СЪС СЕГАШНИЯ...ПЪК И Т'ВА С РОДИТЕЛИТЕ СПОРЕД МЕН Е ГОЛЯМА ГЛУПОСТ...АЗ АКО ОБИЧАМ МН НЯКОЙ И СМЕ ЗАЕДНО 1,5 ГОД НЕ РОДИТЕЛИТЕ АМИ И ПАПАТА ДА ДОЙДЕ НЯМА ДА ГО ОСТАВЯ...

bebokt
01-27-2008, 16:21
suglasna sum s mnenieto na bibo, a ako e tolkova vajno kakvi materialni izgodi shte ti predloji choveka do teb..kato zaminavane v london...nz ne moga da ti pomogna v takuv sluchai, no sled kato nqma nachin da si s bivshiq pone ne sajalqvai che e minalo,radvai se che e bilo