Влез

View Full Version : Братя и сестри!

Mariolcheto
01-27-2008, 21:44
Имате брат или сестра?Те ви мислят още за тяхното МАЛКО братче и сестриче?А вие вече не си играете с кукли и колички?Разбирам!В повечето случаи когато има по-малки или по-големи братя и сестри,по-малките деца не разбират че техните по-големи братя и сестри са пораснали :? !Карат ви още да си играете на разни играчки и не осъзнават че вас не ви интересуват , а вече сте отнесени във вихъра на любовта!Това се получава много често когато разликата между вас е от 4 години нагоре...Тийновете не понасят това,затова започват дразги по между им!Ето от къде идват всички теми в които се пише "Не понасям сестра си/брат си,защото само се дразни с мен" . В такъв случай не обръщайте внимание на това!Те са деца и за тях не само играчките са игра,но и боищата и дразгите между вас!Попринцип по големите братя/сестри около 12 до 17 години са във възраст на развитие и ги вълнува друга тема на разговор.Ето защо не намират общо по между си и започват караници между тях! :P

Blab
01-27-2008, 21:49
И? Не разбрах какво да пишем. :-D

Аз обожавам да се "джанкам" с брат ми. Заяжданията ни са адски сладурки. Голям кеф е, като си имаме тайна, която крием от наш'те. Сладко е да имаш братче или сестриче. Иначе щеше да е аааадскиии скуууучнооо...

Grobarski
01-27-2008, 22:52
ам при нас с моя брат не е така дава си ми цигарки карам му мотора :D и така даже сме се били насериозно беше ми цепнал веждата :shock:

Zodiac
01-28-2008, 06:40
ам при нас с моя брат не е така дава си ми цигарки карам му мотора :D и така даже сме се били насериозно беше ми цепнал веждата :shock:

mnogo posnato

kPuCkA
01-28-2008, 07:05
И какво?!?Аз съм на 18,брат ми на 9....не се караме,не се заяждаме,само аз го тормоза като почна да го щипя и целувам,ама на него не му пречи много,после ходи и се закача и иска пак.Той е моето слънчице :---)

Glezanka
01-28-2008, 18:53
Аз с брат ми не се погаждам,на 17 съм,той на 24 ... изобщо не се разбираме,напоследък все по-малко му говоря,бях спряла,но заради наще прекратих малката вражда ... Може би разликата в годините,или различното мислене и светове,различна компания,незнам защо не се разбираме,винаги съм искала да имам общ език с него,но просто не се получава ... не мисля,че причината е само в мен,той също няма желание да си говори с мен за някакви по-открити теми,аз не го карам да ми разказва живота си,а просто да комуникираме по някакъв начин,но уви не се получава ... Гадно ми е,че не се рабзирам с него,имам желание да сме в добри взаимотношения,но явно той още не го е разбрал,е здраве да е ... :)

asi_basi
01-28-2008, 19:15
Az s sestra mi se razbirame mnogo dobre, vinagi spodelqme, podkrepqme se, za6titavame se edna druga i taka ... vinagi i pomagam ako ima ne6to daje i posle da si navleka problemi s na6te zaradi tova (kato vmomenta). E da imame si i na6ite lo6i momenti no...barzo se opravame :grin: . Noooo kato malki bqhme kato vragove i ne se ponasqhme :o boi boi i pak boi ima6e. No sega mnogo sme blizki ne prosto sestri a nai-dobri priqtelki i mnogo se obi4kame :D

Mitio_man
01-28-2008, 19:45
ми аз съм на 15,а брат ми е на 8 и още се караме за некви работи(по-точно той ме дразни и се закача,а след това аз съм виновен)и ест. накрая тоя яде малко боя(ест. колкото да си седне на гъза :D )и после аз съм виновен щот съм го ударил,.но.......мисля че всички сте имали тези проблеми така че........

ThunderGoddess
01-28-2008, 19:57
Аз много обичам брат си и сестра си, въпреки че са много по-големи от мен. Сестра ми я чувствам едва ли не като втора майка и в интерес на истината тя много се е грижила за мен, докато мама е била на работа. С нея имаме 12 години разлика. С брат ми имаме девет, той е много пекан човечец и общото между нас е, че към два се събираме да ядем за вечеря и си говорим разни неща 8) . Чувствам го като френд повече даже, не е някаква гадна порта и мога да го помоля за разни услуги - да скрия нещо от нашите, да направим някаква изненада ... С него малко се караме вечер за компа, ама ни минава после :)

Saymon90
01-28-2008, 20:00
Ми, с брат ми не се караме - само дребни, битови спорове. Като цяло имаме доста добри отношения, но ние сме по-големи... нормално е :) За дребните е тичпично да се карат, особено ако комбинацията е тийнейджър + лапе 7-8.... :-D

Eli>>>
01-28-2008, 22:11
Иии аз съм почти на 18,имам си по-малко братче на 13 :?
ии със него си танцуваме,пеем,иска ми цигари,ритвам го тук-там,той мене също :x изобщо все едно че ми е боксова круша :D
Не си го целувам,щото лапето не иска,дърпа се и почва да ми вика :lol: Абе където и да се срещнем с него се ритаме..но като ми каже "Искам 1 цигара" мали........ :D :booooomb: :D

fake
01-29-2008, 05:39
:( искам брат дееба! ама да е така..примерно 2-3 години по-малък. да си го възпитавам по мой вкус и подобие...
тфа са още доста места за дупчене и татуси :D бахти пича да е бил брат ми

BioX
01-29-2008, 06:01
ko sa oplakvate se ot bratqta i sestrite si bre........
az iskam po golqma sestra ama na nqmam :(
ama svar6ilo ve4e....ili na6te osven ako ne si osinovqt nqkoq kaki4ka :D
kak 6te se zaradvammmm

sapphirr
01-29-2008, 11:14
девой4е,разликата между мене и сестра ми е 13 години,а знаеш ли колко ми пука малка ли е голяма ли е.аз съм на 19,а тя......на 6.по-голям дразнител през живота си не съм имала,а ти седиш и обясняваш,4е на по-големите им е супер важно едва ли не да карат по-малките им братя/сестри още да си играят с игра4ки.аз малкия звяр не мога да го махна от компютъра ми ,ти за игра4ки ми говориш...абе кви игра4ки ,кви 10 кинта.........ох,малеее #-o ](*,)

KiLLeR_InSTiNkT
01-29-2008, 12:16
Ааа, брат ми го обичам адски много, той е 4 години по-голям, но се разбираме чудесно... Като по-малки се млатехме яко и нямахме общ език , но сега като сме по-големи нещата стоят по друг начин. :grin:

Seducti0n
01-29-2008, 13:24
Нормално е докато сте по-малки и луди да се карате, биете, обиждате и да си мерите силите по изключително примитивен и смешен за околните начин.Ужасно е да си тийн и да имаш по-малък брат/сестра, който само знае да тормози и да те използва, без да прави нищо в замяна.Така е, признавам го, обаче колкото и да се вайкаме, няма да променим света.Важното е, след време като израстнете и станете зрели и разумни хора, да се разбирате и да се уважавате.Това да не си само дете и голямо предимство.Да знаеш, че освен родителите си, можеш да разчиташ на брат си/сестра си. :)