PDA

View Full Version : Проблем Bit Comet



Otka4eniq
01-27-2008, 23:19
ми като искам да сваля торент с него ми изписва торентът не може да се свали и само това сменях различни негови версии но не става някой знае ли зашо е така и как да го оправя :evil: ](*,) :cry:

Grobarski
01-27-2008, 23:47
сорри 4оек нинам

slavito007
01-28-2008, 19:34
Дай снимка да видим какво точно изписва.

woshata
01-28-2008, 19:50
и аз го иам същия проблем..ама аз си дърпам с флашгет и не ми пука за биткомета :D :D :D

h349h4n73r
01-29-2008, 13:27
woshia_style Няма да е зле да намалиш размера на подписа си. Чудно ми е как админите още не са ти обърнали внимание...

Така.
Здравей. Торент програмата Бит комет не я използвам от около 2 години. Причината за това са : Взима по високи ресурси, Трябват ми 5 мин да си я настроя и екстри който не ми трябват. Уторент е направен когато ти претоварва компа скороста да падне, така че да може да се справи компа. Сега има и други неща за DHT конекцийте но за тях е обяснено на 1000 други места. Сега като всяка програма и Бит комета си има скрипт в който се казва същото което и във всички други програми : Започни, ако грешка=0, ако не не е равно на 0 - не започвай свалянето. Са има сигурно 15 вида грешки който ти дава. Долу където ти изписвата всичките възможни простотии, трябва да има Tracker : Status. Кажете какво пише там, и другото което е проверихте ли дали има сийдери дадения торент ? и на всички торенти ли ви дава така или само на някои ?

Otka4eniq
01-29-2008, 14:48
Еми има сийдери на торента на всички торенти прави така от вс сайтове за торенти

h349h4n73r
01-29-2008, 17:42
Добре в такъф случай проблема е горе долу ясен. Пробвай със друга програма, пак ли става така, http://www.utorrent.com

Otka4eniq
01-29-2008, 20:34
не с друга не става така но просто искам с него защото мога да свалям и торенти и други файлове :D :-D