View Full Version : Ух много ме обърква..
Ypotrebena
01-28-2008, 12:48
Миии от около месец познавам едно момче мн сладку и ние сме 3 приятелки и те 3-ма приятели и две от моите фр ходат с неговите двама пряители и само ние двамата само че те ходат вече няколко месеца ама аз се неможех да се запозная с него ии на Нова Година се запознахме и двамата без гаджета това онова там пиехме си 2-та само че дойде бившия ми и аз забраих другото момче и с бившия ала бала ама само за вечерта .. и то сички си тръгнаха заспаха и останахме 4 човека а аз бях мн пияна ии седа на дивана и падам и се извинявам на земята ахха ии после вмето да кажа то е нова година казах то е Великден ии от тогава това момче се ми вика къде си бе Великден това онова ии той все идва в моя квартал с неговите приятели там при моите приятелки ама аз все нямам време все съм някъде другаде ии снощи бяхме заедно в една кръчма шестимата и той само ме ебаваше за Великден вика айде наздраве бе Великден ай това ай онова хаха и аз само се смея ии той ай пияницо пии хаха и аз му се усмихвам такава и нещо ко седа и той става и отива до тоалетна и ме хваща за раката и седи е така 1 минута и не ме пуска хаха и по едно време аз такава го погледнах и той избяга надолу по стълбите после се връща ии седи и се обърнал на другата страна и си гледа през прозореца и го срам да ме погледне и виждам как ме гледа в прозореца в отражението и викам са ко стана а аз го харесвам ма нинам той дали ме харесва ии аз пък получих некъф смс от едно приятелче си се бъзикаме "Мило обичам те " такифа глупости се си пишем ии той ми взел телефона и го видял това ии .. 2 часа дума не ми каза и после си тръгваме и нещо пак почна ме ебава за Великден а то беше мокро сноши и аз на токчета и се пързалям и викам еи ела ме дръж и той олеле пак ли се напи и аз не бе и такава съм го хвана под ръка .. и си ходим и си мълчим само че дойде автобуса и той си тръгна .. ;( и немога да разбера далии ме харесва а досега с някое момче толкова бавно никога не е ставало ии нинам нямам му нито скайпа нито телефона .. ;(
•._.•No_NaMe•._.•
01-28-2008, 13:04
mi vzemi mu skypeto i si pi6ete
Yung-Joc
01-28-2008, 13:10
може да е притеснителен , направи му още някои намек там
HIStoiRES_dE_LUv
01-28-2008, 13:58
мхм хубу 6е напраи6 ако му земе6 скайпа ама по описанието мисля 4е те харесфа ;p успех4ета ... ;)
Lost_Kiss
01-28-2008, 14:24
И... това и... онова и,и,и,и.... Аве неможеш си свържеш мисълта.. Ем кво толкова те обърква това.. Даже проблем ли е? Ем харесвате... Ама просто оше малко трябва за да ти го каже...
Ypotrebena
01-28-2008, 14:25
ami ddz edin put si mislq 4e me haresva si4ko ok tfa onova ii az mu go pokazvam 4e go haresvam 6ot popricnip problemi s mom4etata sum nqmala kato si haresam nqkoe mom4e to dosta burzo razbira za tova ii vinagi se yrejdam ama toq mn baven haha pyk i ddz dali go iskam za tfa da sme 3 priqtelki i oniq 3-ta e taka si4ki zaedno :S neznam Toi e mn hybav nai hubav ot 3-ta e toi hxahax pyk i teq moite priqtelki ne se yse6tat i mi govorat za toq oniq pred mom4eto i toi samo kak me gleda me pomislil za nekfa kurva sigurno :D
Lost_Kiss
01-28-2008, 14:32
ami ddz edin put si mislq 4e me haresva si4ko ok tfa onova ii az mu go pokazvam 4e go haresvam 6ot popricnip problemi s mom4etata sum nqmala kato si haresam nqkoe mom4e to dosta burzo razbira za tova ii vinagi se yrejdam ama toq mn baven haha pyk i ddz dali go iskam za tfa da sme 3 priqtelki i oniq 3-ta e taka si4ki zaedno :S neznam Toi e mn hybav nai hubav ot 3-ta e toi hxahax pyk i teq moite priqtelki ne se yse6tat i mi govorat za toq oniq pred mom4eto i toi samo kak me gleda me pomislil za nekfa k***a sigurno :D
Ем сигурно за такава те е помислил.. Аве като за начало разбери какво искаш ти, щото по думите ти разбирам, че "Абе харесвам го, ама не, ама и не знам..." А после, се дръж по сериозно, щото по думките ти пак разбирам, че той е некаф то сериозен и ти в очите си му като некфо лигаво момиче.... Дръж се по на ниво... Ама се пак както си искаш ;)
Ypotrebena
01-28-2008, 14:42
daa znam 4e se durja ligavo ama toi se e tam kogato sum v takova nastroenie ili puk kogato sum pila kvo da naprava se taka go vijdam edin den bqh na "u4ili6te" am po to4no bqh v edno mom4e ot moq klas i ne6to pihme ala bala i moita fr zvuni i vika ai ela do moito daskaly i az aa ne myrzi me mn dale4e i tq are be i Velikden 6te doide i az aa idvam i vednaga trygnah ama az bqh pila dostaaa ii toi pak taka me vidq .. piqna malko i sno6ti pak i na nG pak i o6te nqkolko puti taka am ko da naprava taka se polu4ava ;( i toi mi govori nekfi ne6ta deto az ne gi pomna spomnqm si 4e bqh s nego v spalnqta i mu vikah ela za malko nekfi takifa ii toi si spomnqm 4e doide i az go drupnah kum men i go kiss po vrata i togava toi samo me pogledna i si trugna :S:S i ot togava si go haresah mnogo ama ninam toi ko iska :S
Lost_Kiss
01-28-2008, 14:46
daa znam 4e se durja ligavo ama toi se e tam kogato sum v takova nastroenie ili puk kogato sum pila kvo da naprava se taka go vijdam edin den bqh na "u4ili6te" am po to4no bqh v edno mom4e ot moq klas i ne6to pihme ala bala i moita fr zvuni i vika ai ela do moito daskaly i az aa ne myrzi me mn dale4e i tq are be i Velikden 6te doide i az aa idvam i vednaga trygnah ama az bqh pila dostaaa ii toi pak taka me vidq .. piqna malko i sno6ti pak i na nG pak i o6te nqkolko puti taka am ko da naprava taka se polu4ava ;( i toi mi govori nekfi ne6ta deto az ne gi pomna spomnqm si 4e bqh s nego v spalnqta i mu vikah ela za malko nekfi takifa ii toi si spomnqm 4e doide i az go drupnah kum men i go kiss po vrata i togava toi samo me pogledna i si trugna :S:S i ot togava si go haresah mnogo ama ninam toi ko iska :S
Той няма и какво да направи.... Ти викаш че той те е виждал се кат си била пийнала, Еми недей пий и излезте само двамата, а не само на некфи купончета, кръчми ала бала... излезте само двамата и си поговорете, но те за това че го харесваш, а за общи неща, за да се опознаете...
Ypotrebena
01-28-2008, 14:53
emi az kvo da naprava se taka se polu4ava a pyk toi ne mi e tolkova blizyk nie po4ti ne si govorim ili samo me ebava za Velikden .. i se takiva e sno6ti cqla ve4er samo tfa sa me ebavali i toi samo nazdrave nazdrave mi vika ii taka ii vse gleda6e na dr strana i neznam sram li go e kvo e .. abe kak 6e go vikna samo 2-ta haha i ako me otreje :S:S
adidas_boy
01-28-2008, 16:54
hahaha mii to i az da bqh i az bih se durjal taka haha momi4e vij ko prai6 osuznai se
MiMcHeToOo
01-28-2008, 17:11
Със сигурност има някви симпатий, ти обаче поведението няма да е зле да си промениш..