PDA

View Full Version : 12ти клас съм и искат да ме оставят без оценка,какво значи..

Kpacu7o
01-28-2008, 18:05
12ti klas sam i iskat po BEL da me ostavqt bez ocenka purviq srok... kakvo znachi tui?shte ostana li da povtarqm godinata?ili na izpit shte me vikat se qvq... vseki razlichno kazva q daite i vie nqkav suvet che drugi den svarshva sroka i mi e mn spekano :(

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

jim_beam
01-28-2008, 18:29
emi dokolkoto zn az tova ozna4ava 4e 6te ti se nasro4i data i 6te se qvi6 na izpit....

ThunderGoddess
01-28-2008, 18:36
Изпит или служебна двойка за срока. Има за какво да ти е спечено, но сам/а си си го направил/а.

•._.•No_NaMe•._.•
01-28-2008, 18:40
ako nqma6 ocenka ne moje6 da zavar6i6 godinata :?

FunkyFresh
01-30-2008, 10:08
цитирам: i mi e mn spekano :(
:lol: разбирам защо си без оценка 8-)

Ifan4o
01-31-2008, 16:03
Изпит или служебна двойка за срока. Има за какво да ти е спечено, но сам/а си си го направил/а.

то ако е служебна двойка добре.Начи тряя да подадеш молба за удължаване на срока за да не останеш без оценка защото без оценка неможеш да завършиш.А ако причина за отсъствията не ти е основателна няма да ти позволят или др вариант ,КОЙТО НЕ Е ХУБАВ НО ПОНЯКОГА СЕ НАЛАГА плати ако има на кого :(

Metroid
01-31-2008, 19:50
Wtf Slujebna dvoika?! No Way , slujebna dvoika e nai qkoto koet moje da ti se sluchi, shot sha si imash ocenka. Znachi v moito daskalo koet e PMG ... da go eba ... nemojesh da povtarqsh, i ako ostanesh bez ocenka edinstvenata ti alternativa e da stanesh chasten uchenik inache te hranqt s laina i otivash v nekoe propadnalo daskalo... gledai da ne te ostavqt bez ocenka! Nastoqvai si za 2kata.

rubi
02-01-2008, 18:07
ако си без оценка е кофти защото оставаш на изпит..ако пък е 2ка няма проблеми 2роя срок си стягаз задника и изкарваш поне 3 :-o

Lorelei
02-01-2008, 18:10
ако си без оценка е кофти защото оставаш на изпит..ако пък е 2ка няма проблеми 2роя срок си стягаз задника и изкарваш поне 3 :-o

Nali znaesh,che troikata e nai-kofti ocenkata,zashtoto mnogo byrzo stava dvoika.

ThunderGoddess
02-01-2008, 19:35
Абе каквото и да си говорим, който си го е надробил да си го сърба просто. Много забвано. Да повтарящ 12-ти клас ... или да ти удължават срока :lol: За мен служебната двойка също е доста гадничка - смисъл такъв не бих си представила да имам за срока по нещо 2-ка.

tenaglia
02-01-2008, 20:56
моят съвет е да се консултираш с директора/ката на училището ти :%
процедурата за двойката е следната
пишеш молба до директора след като си говорил с него за вписване на системна двойка...
тази двойка може да е единствено и само първия срок...втория срок неможе да ти бъде вписана такава
успех!

50cent
02-02-2008, 10:00
значи няма да повтаряш ами ще се явиш пред комисия която ще те изпитва или дедазнам кво дали тест дали устно незнам

и на мен щяха да ме оставят без оценка и тъкмо да се ява пред комисията и ми лепнаха 3ка

FunnYboY
02-02-2008, 13:21
12ti klas sam i iskat po BEL da me ostavqt bez ocenka purviq srok... kakvo znachi tui?shte ostana li da povtarqm godinata?ili na izpit shte me vikat se qvq... vseki razlichno kazva q daite i vie nqkav suvet che drugi den svarshva sroka i mi e mn spekano :(

Moderated by miloto

Брех, от кое даскало си >>>??? :P

Аз в Вазов нямам проблеми :)

magneziq
02-02-2008, 14:44
без оценка значи да нямаш достатачно оценки ,за да те уформят и учителя е длъжен да ти напише служебна двойка и ако това е и двойка за срока трябва да ти насрочат дата за испит или както при мен нищо не става и втория срок се стягаш искарваш 5 или 6 за срока и ти пишат 3 или 4 за годината и всичко е ок

AliceSw
02-02-2008, 17:12
питала съм, не се пише служебна двойка, служебна двойка се пише, ако не се явиш на изпита

обсъжда се от съвета и ти се насрочва изпит

бтв, без оценка могат да те оставят и ако не си правил класно по математика, БЕЛ или каквото и да е друго

LiveFlower
02-02-2008, 17:23
a vie nerazbrahte li,4e taq godina nqma uduljavane na sroka,a?

Умен Пенсионер
02-03-2008, 20:28
То и аз бих те оставил по БЕЛ. Вземи пиши на КИРИЛИЦА и по правилно :)

lola_step
02-06-2008, 07:31

Moderated by miloto

ami kaji da ti pi6e 2 i 2 ri srok se stqgai :shock: