View Full Version : Хижа, вила с класа
Insatiable
01-28-2008, 18:22
Ходите ли на хижи или на вили с класа (или изобщо събирате ли се някъде заедно целият клас на домашно парти примерно). Как си прекарвате? Разкажете някои интересни случки ;)
EmO_KiD_;(
01-28-2008, 18:51
Ходите ли на хижи или на вили с класа (или изобщо събирате ли се някъде заедно целият клас на домашно парти примерно). Как си прекарвате? Разкажете някои интересни случки ;)
Az i klasa-nikoga.Всички са некви ужасни мътнороди,които не знаят къде се намират.В класа има 10 групички и вс се карат постоянно.Не мога да издържам с тях :-x На мен ми трябва по-приятна обстановка,за да мога да работя спокойно,те пречат остоянно и аз най-често се прибирам вкъщи с главоболие :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# Ужасни маймуни са...
•._.•No_NaMe•._.•
01-28-2008, 18:55
S klasa mi kato se saberem(samo nqkoi hora de) e super gotino.a sega v kraq na sedmicata 6te hodim da kupon4e ne s klasa de na edna vila. :grin: :D :P
Insatiable
01-29-2008, 18:07
Айде бе, толкова ли не се събирате никъде с класа си? :shock:
ThePowerOfLove
01-29-2008, 18:12
Ами има едно момче от съседния клас дето прави купони на випуска. До сега е имало 2-3. Еми напиваме се мн яко, всеки си намира "компания" тоест да се натиска с някой и после не могат да се гледат в училище :D С 2 думи това става...
white_chik
01-29-2008, 18:47
[bАми досега не сме ходили с класа на вила или хижа,но лично аз съм заела да организирам мойтеси хора около 3 март да се замъкнем на Витоша.Иначе естесвено че се събираме.По домашни партита,по дискотеки,по барчета,кафета,цъкаме карти някъде,някой като си прави рдто.Иначе имам едни други притялеи,с които 3 години подред си ходим заедно лятото на лагер и така :) [/b]
Water_lili
01-29-2008, 18:54
при мен най готините изкарвания на хижи са ми били когато сме били по няколко човека от различни класове , а когато целия клас отиде някаде е пълен ужас ...само интриги и завист :o
Моя клас е доста неорганизиран, но ако случайно се решим да ходим някъде всички навити.. и като стане време за действие всички решават да си измислят оправдание...Все на такива класове попадам никва сдруженост... групички и т'ва е :)
blahblahblah
01-30-2008, 18:53
Моят клас в часовете не се събира, ти ми говориш за купони. Да взема една бухалка, че да ги избия всичките олигофрени. :booooomb:
Тази година ходих..май октомври ...Принципно трябваше само 12 клас да ходят.но понеже имаше няколко свободни места взеха и няколко човека от нашият клас.Прекарахме си страхотно..и хижата беше добра.Разбира се имаше много алкохол,много музика и много глупости..Стояхме 1 нощ,но се разбихме тотално..
Ooo nie chesto se sybirame.Primerno vinagi za Koleda,za zavyrshvaneto na vseki klas i taka.Taq godina za Koleda se sybrahme vsichki u edna syuchenichka i beshe super qkiq kupon.Edin syuchenik ni vrytna striiptizche i beshe super.Super mnogo tancuvahme,napravihme si kareoke i dori az pqh-xa xa.Imame adski mnogo snimki.Beshe prosto unikalno.Sega sme se navili april-mai da napravim edno Otmynli,dano se poluchi. :grin:
FreeSpirit
02-03-2008, 08:51
Ами ние не ходим по хижи и вили, защото сме невъзможен клас и класната ни не иска да се занимава с нас ;)))
Иначе се събираме без учители и родители и си прекарваме мн яко ;))
EmO_KiD_;(
02-03-2008, 09:29
Айде бе, толкова ли не се събирате никъде с класа си? :shock:
Mi ne,ne iskam tiq hibridi da mi skusqvat jivoteca :-x