View Full Version : Нещо за устни в това студено време
nekazvam12
01-28-2008, 19:34
та въпроса ми е вие какво бихте предложили за устни в студеното време?тъи като в такова време устните ми се напукват и се чудих с какво точно да ги третирам
LuCiFersAngeL
01-28-2008, 19:57
С балсам за устни!
На Нивеа е най-добър.. и мойте устни много се пукат и изсъхват, но балсама много ми помогна :)
Аз имам балсам за устни на Leocrema- мляко и мента. Супер як е;)
_crazy_baby_
01-28-2008, 20:54
балсам за устни хармония има наи разли4ни вкусове струва лев лев и не6то продава се по аптеките или козмети4ните магазини
Пробвала съм какви ли не прехвалени ваэелини,но нищо не действа.Вэимаш си от аптеката един боров балсам эа устни и се кефиш ,това е :D
Friend_witH_Benefit
01-29-2008, 06:38
На Нивеа е най-добър.. и мойте устни много се пукат и изсъхват, но балсама много ми помогна :)
\:D/
kalpazanka
01-29-2008, 07:20
Nivea Velvet Rose :grin:
GleZeNa7a_gLeDaNa7a
01-29-2008, 09:19
Naistina balsamite na NIVEA sa dosta dobri no ako sa ti mn naukani usni4kite probvai s med naistina pomaga :)
Nivea Velvet Rose :grin:тва па е толкоз гаднооооооооо
:? с нар е по-яко
chipi_kaoo
01-29-2008, 10:14
Опитай като проф. ЮлианОо Вич(и)ков, чрез ОбЛиЗвАнЕ :razz: :razz:
По темата, с възелин, овлажнител, балсам, гланц, някое по "мазно" червило... нз, мисля че за момиче става, а за момче възелин (използвайте го само за устните) :razz: :-P
zaharnatafeq
01-29-2008, 11:13
Опитай като проф. ЮлианОо Вич(и)ков, чрез ОбЛиЗвАнЕ :razz: :razz:
По темата, с възелин, овлажнител, балсам, гланц, някое по "мазно" червило... нз, мисля че за момиче става, а за момче възелин (използвайте го само за устните) :razz: :-P
облизването не помага, точно обратното ;) гланцовете със силикон също.
с две ръце гласувам за балсама на Юсерин, и не мисля че е само за момичета, това не е червило все пак.
а балсамите на нивеа са много твърди, за зимата са по-подходящи меки и мазни :) вазелина също върши работа
CataclysmicAbyss
01-29-2008, 12:25
ми значи аз действам така...
1.навлажни си малко устните с топла вода
2.вземи малко захар ии ги масажирай с нея(за да се премахнат мъртвите клетки) ,а ако имаш ексфолиант за устни още по-добре :)
3.след т'ва си сложи мед и постой 20 минз(като се опитваш да не го облизваш :D )
4.сега си сложи някакъв балсам за устни(на Нивеа са добри а аз сега ползвам един на Орифлейм страхотен е ,в опаковка е като червило и е розов.А може и с вазелин)
5.ако искаш може на седмица по един път да си масажираш устните с лед ,за да се подобри кръвообръщението :P :-)
zaharnatafeq
01-29-2008, 13:04
State oF MinD това което си написал/а е много полезна информация, но няма нищо общо с предпазването от студа ;)
CataclysmicAbyss
01-29-2008, 13:17
хаха еми поунесох се малко :oops: ..надявам се не съм навредила на никого #-o :mrgreen:
:razz: AVON-->BALSAM4E-> VANILIQ
mumiikataa
01-29-2008, 16:30
това за меда и захарта наистина действа :)
ch0colate_f
01-29-2008, 16:38
Nivea Velvet Rose :grin:тва па е толкоз гаднооооооооо
:? с нар е по-яко
haha obicham nar i sushto taka ima 1 rozov s perlqn blqsuk :p ne izlizam bez balsama ;]
Гланца на Avon с жожоба - много е хубав!
балсам за устни на Nivea :)
На мен ми помагат и балсамите на oriflame. В момента използвам такъв с алое :)
VilleBaby
01-29-2008, 20:27
AMI KATO SI NAVAN POLZVAI BALSAMITE ZA USTNI NA NIVEA,A KATO SI SI VKA6TI SLAGAI NA USTNITE SI MED I 6TE STANAT SUPER MEKI4KI! SAMO NE GO IZQJDAI :D :D :D
varnen4e
01-30-2008, 07:46
:razz: AVON-->BALSAM4E-> VANILIQ
И аз това ползвам от както стана студено.. иии съм много доволна честно казано.. :) А и ухае много приятно... въпреки, че и промоционалните балсамчета на Капи и тези, които се предлагат от Нивеа също са с много добър ефект... за другите не знам.. :)
Балсамите на Leocrema са много добри. По-мазнички са и предпазват от студа. Някой спомена и боров балсам, също предпазва. Аз лично си предпочитам Леокрема-та. :)
Angel_Girl
01-30-2008, 12:08
\:D/
ElisaDay
01-30-2008, 12:27
Мм един обикновен балсам от аптеката ще ти свърши чудесна работа (не знам как не си се сетила ...)!
slun4ice_90
01-30-2008, 12:44
\:D/И аз използвам розовата(pearl & shine) страхотна е,на мен ми отива и защото съм мургава. :grin:
zabludenata
01-30-2008, 15:22
Балсамите на Leocrema са много добри. По-мазнички са и предпазват от студа.
Lo_Lo_LOvE_me
01-30-2008, 16:14
bALSAM zA ustni Na NiveA i ImA RazLI4ni NUAnssi ;]
zvezdichkaaa
01-30-2008, 17:56
Аз ползвам на Leocrema не е лош.
royal_girl
01-30-2008, 20:36
балсамчетата на Ейвън с плодов вкус са най-добрите,които някога съм ползвала :grin:
elichkaaa
02-01-2008, 14:21
balsam :-D
И аз съм за балсамите на нивеа-наистина са много добри.Всъщност това което правя аз е първо да си хмм...как да го кажа :D изчетквам си устните с четката за зъби за да махна мъртвите клетки,след което нанасям един балсам на Хармония с диня-добър е,след него балсам на Нивеа с грозде или понякога този с череша.Един два пъти в седмицата си слагам мед на усните,както вече споменаха действа отлично,а и последно понякога правя една маска за устни,която не помня къде открих-кисело мляко и малко лимонов сок,наистина е добра.Толкова от мен дано съм била полезна :-) .