Влез

View Full Version : Плс хелп-Св.Валентин !

AnoNim4e
01-29-2008, 14:05
Знам,че има такива теми,но моят случаи е "по-специален" ! Та,моля ви да давате някакви идейки за подарък на приятелят ми,знам,че обикновенно се подаряват някакви плюшени сърчица,но тои мрази разни "лигави" неща (както тои ги нарича) Тои е...как да кажа...пооо-мъжестван хахаха как ли ви е прозвучало...та да не се отклонявам,тои не е голям привърженик на плюшени неща...а нз какво да му подаря...заедно сме от почти 1 година и мн се обичаме и това ще е първият ни Св.Валентин...иии молявиии помогнете...направо нз какво да правя ! :S И да добавя разни неща от сорта на гривни,гердани,пръстени и др. подобни-има бол,също и да добава,ако има голямо значение де-тои е на 16 ! Хаите даваите идейки ! :P

Harum_Scarum
01-29-2008, 14:07
Значи аз лично ноо добра идея не мога да ти дам ма обичаините са нещу сребърно или некои часовник а по нестандартните се праят в фотото от рода на чашка с снимка и послание или тениска.Аи успех!

Spider4eto
01-29-2008, 14:09
офф души се едно описваше моя приятел само дето моя е на 19 та аз съм му замислила да му намера неква метална рамка да ръгна в нея наша снимка и да я дам да гравират отгоре "Обичам те!!!" надявам се да му хареса :)

BeBsItO
01-29-2008, 14:12
me 2 me 2 :D samo 4e moq e na 18 po4ti.... koeto o6te pove4 eotejnqva slu4aq.. :grin:

PerfectByNature
01-29-2008, 14:56
spx xora moq e na 21 i e zadovolen ot kum vsi4ko daje si nqmam na ideq ve4e kvo da mu podarqvam ot 5 meseca nasam vseki mesec vze po ne6to se praznuva i kakto kazax 4e e zadovolen ot vsqkude ve4e naprao se 4udq...nqma kola ama ... :? i sq 6te 4akam ... moje da me ugree nqkoq izmislica :)

manik
01-29-2008, 15:03
nie s priqtelq mi si podarihme po nqkakwa slu4ainost min godina na6i ob6ti snimki w mn hubavi ramki+karti4ka s iskreni pojelaniq,a moje sa6to da mu podari6 ne6to,koeto si naprawila sobstwenora4no za nego,sas sigurnost moje6 da mu naprawi6 ne6to podobno

PLuScHeTo
01-29-2008, 16:39
офф души се едно описваше моя приятел само дето моя е на 19 та аз съм му замислила да му намера неква метална рамка да ръгна в нея наша снимка и да я дам да гравират отгоре "Обичам те!!!" надявам се да му хареса :)

ето това е добра идея :)

ani4ka_bani4ka
01-29-2008, 19:05
оф, то и аз не обичам такива лигави работи и той също... чудя се чудя дали вобще да му подарявам нещо, щото не съм съвсем сигурна дали той ще ми подари... а най-тъпото е, че той е влюбен в колата си повече, отколкото в мен... тъпанар

deniiiii1
01-29-2008, 19:18
Направи му свирка 8-) :D :lol:

Aligator
01-29-2008, 21:16
Добре сте си вие. Аз за пореден път има голяма вероятност да не празнувам свети валентин а трифон зарезан.

Virgin
01-29-2008, 23:59
на един приятел за рождения му ден подарихме диплома (в рамка, стъкло, всичко точно ;)), която специялно поръчахме да ни изработят. на нея пишеше, че печели първа награда в световния конкурс "Модел на мъжко съвършенство", така че може нещо от сорта, подкрепено с някакво друго подаръче, от сорта на любимия му парфюм или някакво дрешле, а ако не искаш да се оръсваш толкова, може някакъв талисман, амулет, сувенир (на тва момче му подарихме и меч :D --==> беше супер доволен от подаръка) и пр. 8) :-) :P

poltergais
01-30-2008, 07:45
Лелелеле какво сте се вманиачили в тоз свети Валентин... :booooomb: :booooomb: :booooomb: Все едно е ебахти празника (дори не е български). Проста ден като ден може да се мине и без подаръци една разходка и някъде на кафе и тва е. Какво по добро от това че любимия човек е до теб :) (не се опитвам да се заяждам просто това е лично мое мнение и то от скоро)