Влез

View Full Version : Родителите ми си мислят че пуша ..

Forester
01-29-2008, 14:47
Хора,помощ,нашите си мислят,че пуша .. а аз честно не пуша и не бих искала.Не знам кой им е вмъкнал тази муха в главата.. Майка ми само ми повтаря,че била разбрала от някаде,че съм пушила в тоалетните на училището ми .. боже,какви измишлъотини.Нямам си и на представа кой и е казал такова нещо.НИКОГА не съм миришела на цигари и никога не съм пушила .. как да й обесня ?? Защо не ми вярва ?? Колко пъти съм и казвала,че някой я лъже,но файда няма.. помогнете !! Много поздрави на всички :-)

nikinkaa
01-29-2008, 15:21
Сигурно иска да те провери.Понякога казват така,за да видят реакцията на детето и дали то ще си признае,ако е истина,това което са чули ;)

Jeuelle
01-29-2008, 15:45
Блъфират :)

mumiikataa
01-29-2008, 15:50
еми то майка ми беше намерила цигари в мене.не бяха мои...бяха останали от един фр...и само се опитва да ме накара да си призная че "пуша".като ми каже "ти пак си пушила","миришеш на цигари","и кво..пушихте ли?" или някакви такива ги снася,аз я затапвам по някакъв начин.и да ми каже че са и казали че пуша или са ме видяли,тя не може да го докаже.след като не пушиш няма от какво да се боиш :)

LadyCarameL
01-29-2008, 15:54
Ами обясни им го.Разкажи им цялата история с подробности!Накарай ги да повярват в теб ..

<-ChelseA->
01-29-2008, 16:19
Лошо е ,че родителите ти ти нямат доверие.
Нямаш какво да напрвиш,освен да им кажеш ,че не пушиш.Щом не си виновна ,не се иэявявай като такава.Говори спокойно и не си давай толкова эор да ги убедиш.В крайна сметка ти си энаеш истината...недей да влагаш много емоции,эащото някрая майка ти може да си помисли нещо от сорта на ГУЭЕН НЕГОНЕН БЯГА...
Остави ги да си мислят каквото искат.Стига да не ти налагат някакви накаэания,какъв ти е прблема...важното е ,че ти си энаеш истината..

ElisaDay
01-29-2008, 16:19
Нашите пък мислят, че се дрогирвам :D

st1ka
01-29-2008, 16:31
Обясни им,че не са прави и нямат с какво да го докажат!След като наистина не пушиш няма за какво да се тревожиш!

inSane_baby
01-29-2008, 16:38
100% блъфф ;]

Seducti0n
01-29-2008, 16:42
Лошо е ,че родителите ти ти нямат доверие.
Нямаш какво да напрвиш,освен да им кажеш ,че не пушиш.Щом не си виновна ,не се иэявявай като такава.Говори спокойно и не си давай толкова эор да ги убедиш.В крайна сметка ти си энаеш истината...недей да влагаш много емоции,эащото някрая майка ти може да си помисли нещо от сорта на ГУЭЕН НЕГОНЕН БЯГА...
Остави ги да си мислят каквото искат.Стига да не ти налагат някакви накаэания,какъв ти е прблема...важното е ,че ти си энаеш истината..

Най-добрия и точен коментар за момента.Вслушай се в съветите и наистина не си давай много зор.По-важното е, че не тровиш организма си и не лъжеш ваще.Един ден, дано осъзнаят колко глупаво са постъпили, като са те лишили от доверието си. :wink:

Forester
01-29-2008, 17:04
Благодаря много на всички,да ще им обясня отново,че няма нищо подобно с това което си мислят .. а пък и както казвате нямат с какво да докажат.Ако пак се запъват .. незнам аз за себеси знам,че не пуша,пък .. :?

RaP_KiD
01-29-2008, 17:21
Кажи им да не си играят с нервите ти !! :grin: Не бз ... както всички казват обясни им ,че не пафиш :) , а ако не ти повярват :shock:

dixo
01-30-2008, 09:22
i moite sa tui basi da se pribera 5 minuti po kasno i ve4e me mislqt za piqn predi da si miq racete me du6at... basi