PDA

View Full Version : Да тръгна ли с него?

cool_angel
01-29-2008, 17:02
problema e 4e haresvam edno mom4e(toi mi e fr),no pove4eto ot moite priqtelki ne mogat da go ponasqt i samo mi govorqt 4e e smotan(te ne znaqt 4e go haresvam)a i toi me pokani na kafe i ne znam kakvo da pravq,dali da tragna s nego,problema mi e 4e me interesuva kakvo 6e kajat drugite,vapreki 4e znam 4e ne trqbva i pove4eto 6te mi kajat da ne gi slu6am...mn sam obarkana i ne znam kakvo da pravq,molq vi daite mi saveti :(

Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка

Spider4eto
01-29-2008, 17:04
ем след като го харесваш за какво да си проваляш шанса заради приказките на другите а и ако тези твои приятелки държат на теб ще се съобразят с избора ти и няма да ти се подиграват а ако не поне знаеш кви приятели имаш 8)

sexy_bebz
01-29-2008, 17:07
Не си изпускай шанса! Тръгвай :P

bibo
01-29-2008, 17:08
първо излез с него тайно за да видиш дали наистина толкова го харесваш ио ако да...срещайте се тайно докато ти е каеф щом като толкова те е грижа за мнението на другите

RaP_KiD
01-29-2008, 17:18
Незнам .... Защо не се пробваш с него ? иИи ще разбереш какъв е .. приятелките ти може да лъжат :)

d0mat4et0
01-29-2008, 17:26
Абе тръгвай кво се чудиш.....Въпросното момче няма да е гадже на приятелките ти , а твое....Ти решаваш....Срещайте си и го опознай по-добре....Решението е изцяло твое и не трябва да ти пука от приятелките ти....Те все пак са ти фрс , но не чак до такава степен да ти избират с кой да ходиш :-P

anSsito
01-29-2008, 17:49
Излез с него. Виж как се държи и ако не те разочарова тръгвай с него. Няма смисъл да изпускаш това,което можеш да го имаш. А относно приятелите ти и какво ще кажат - опитай се да не ти пука,все пак не мислиш да се съобразяваш с всичко с тях нали ;) Все пак живота си е твой и всеки има свой предпочитания. Пък и те може и да не са го опознали така както ти.. Така че действай и да не ти пука.. :)

D@rk_AnGeL
01-29-2008, 17:52
Не слушай хорските приказки......прави каквото ти казва сърцето!

"Родих се без да искам,ще умра без да искам,затова правя каквото си искам!"

koalka
01-29-2008, 17:57
Това е наистина тъпо да те интересува чак толкова хорското мнение.Наистина са ти приятелки, но ако държат на теб ще те разберат и ще уважат решението ти, ако наистина го харесваш.Ако не го харесваш - няма смисъл, естествено.

baby_leisy
01-29-2008, 18:10
Ako go haresvash tragni s nego i ako priqtelkite naistina sa ti priqtelki nqma da ti prechat da si s nego!

white_chik
01-29-2008, 18:21
Ако са ти истински приятели ще искат ти да си щастлива.И щом това момче може да те напрви щастлива,те би трябвало да го приемат.И аз се интересувам какво мислят другите (макар че не трябва) обаче от друга страна не трябва да позволяваш чуждото мнение да ти пречи на щастието.

IrReplacaBle
01-29-2008, 18:31
И аз си бях харесала момче,за което хората нямаха много хубаво мнение,но пък приятелките ме подкрепяха....смисъл не ми казаха нещо от сорта на "остави го,ако искаш нас" или нещо такова,за което съм много благодарна...та по темата -по-добре излез с него, не трябва да обръщаш толкова голяма внимание на хорското мнение ;) ако наистина държат на теб въпросните приятелки няма да им пречи това,че ходиш или се срещаш с момче,което те не харесват ;) Е,едва ли ще излизате всички заедно,но със сигурност ще можеш да излизаш и с него и с тях \:D/ Хайде успехи

MiMcHeToOo
01-29-2008, 18:32
Ако найстина го харесваш, отивай.

So unbelievable love..
01-29-2008, 18:50
И аз си бях харесала момче,за което хората нямаха много хубаво мнение,но пък приятелките ме подкрепяха....смисъл не ми казаха нещо от сорта на "остави го,ако искаш нас" или нещо такова,за което съм много благодарна...та по темата -по-добре излез с него, не трябва да обръщаш толкова голяма внимание на хорското мнение ;) ако наистина държат на теб въпросните приятелки няма да им пречи това,че ходиш или се срещаш с момче,което те не харесват ;) Е,едва ли ще излизате всички заедно,но със сигурност ще можеш да излизаш и с него и с тях \:D/ Хайде успехи

+1 :) и аз харесвам и ходя с момче,което повечето от приятелите ми не харесват(може би защото не го познават мн добре) но тяхното мнение не ми пречи :)

iiirish
01-29-2008, 18:53
Живота сега е такъв, че чуждото мнение малко или много винаги ни засяга, особено ако е в отрицателна посока. Незнам доколко те са против него, но на теб това определено ще ти пречи дори и да решиш да си с него. Но пък засега това е просто покана за кафе и нищо повече. Ако смяташ, че може да стане нещо повече, но те е страх от хорските приказки, по-добре прекрати нещата още докато е рано за да няма сълзи после. Сори за негативното и обезкоражаващо мнение, но просто съм реалистка :oops:

MyCuHkA
01-29-2008, 19:09
Трябва да си помислиш дали наистина те интересува мнението на приятелите ти... защото ако ги слушаш никога няма да имаш някой да себе си. Те винаги ще намират кусури на момчетата, които харесваш. Мисля, че не трябва да живееш за хорското мнение, и ако наистина харесваш това момче да бъдеш с него... Ако се водиш по хората не трябва да излизаш от вкъщи...
Изясни си пред себе си какво искаш и тогава ще знаеш какво да направиш... :)
Успех :)

GleZeNa7a_gLeDaNa7a
01-29-2008, 20:58
Izlez s nego :)