Влез

View Full Version : Какво да правя ?????

Naseto0o
01-29-2008, 20:06
Здравейте като начало,
Историята ми е такава: с приятелката ми се разделяме поради простата причина че тя заминава да живее в София. С нея сме преминали през прекалено много и нз какво да правя. Заедно сме повече от година и половина, за малко щях да изгубя живота си заради нея и незнам какво ще правя като си замине. Ако някой може да ми даде какавто и да е савет
ще бада много благодарен.

marmalad4e
01-29-2008, 20:11
защо не дойдеш в софия с нея..

Naseto0o
01-29-2008, 20:23
Ами поради 3 причини няма каде да остана- нямам роднини, баща и не ме харесва много много, а сам на 16 и немога да се издарйам сам за квартира

MiMcHeToOo
01-29-2008, 20:23
Начи.. Или отиваш с нея или и предлагаш се пак да си запазите връзката.. Тя ще си идва от време на време предполагам, макар и за малко ще се виждате..

Naseto0o
01-29-2008, 20:28
Ами все още нишо не се знае мога да се надявам, хубавото е че заминава лятото и правя всичко вазможно да сам с нея непрекаснато

MartyParty
01-30-2008, 09:10
А ти къде живееш?Можете да се виждате при солидно желание,но малко по -рядко.Не ми изглеждаш обаче от хората,които дават големи надежди на връските от растояние...Не знам де,нямам честта да те познавам лично.Знам само,че ако поемеш риска няма да ви е лесно.

Naseto0o
01-30-2008, 09:15
Еми от Вн сам. Чесно казано и аз нз дали ще проработи вразка от разтояние. Но ще направя всичко по силите си да я запазя.
Колкото и да не ти изглеждам от тия хора дето задаржат вразките си от далече аз мисля да успея и се надявам. За нея щях и бих дал живота си стига да не я загубя.

ПП: Ако искаш подробности питай.

n0r4eto
01-30-2008, 09:18
След като сте преживели толкова много защо да не преживеете и това. Ще се виждате по рядко докато не стане време и ти да дойдеш в София.

led_i_ogyn
01-30-2008, 09:20
След като сте преживели толкова много защо да не преживеете и това. Ще се виждате по рядко докато не стане време и ти да дойдеш в София.

+1

Naseto0o
01-30-2008, 09:27
Мерси за предложенията.Стигам до извода че наистина трябва да преодолеем тази трудност ( не е най-голямата ни до сега). Защото в крайна сметка животът е това трудности.

krem4et0
01-30-2008, 09:33
На 16 си-какво си се впрегнал. Връзка от разстояние и то колко 400 км няма да стане, особено на тази възраст. По-добре се разделете, защото сте млади и нищо не сте видели от живота. Какви трудности сте имали, бе деца? Тя си заминава-край на всичко. да, ако беше на 20 щеше да е по-различно. Отиваш в софия, работиш, издържаш се някак си. Ти идея имаш ли колко струва пътят от Варна? А имаш ли идея колко пари са хотелите или квартирите там? Слез на земята. Връзката ви няма бъдеще в тази ситуация!

Naseto0o
01-30-2008, 09:42
Еми, ако не ти се струва трудност че бях наръган 3 пати с нож за да не пострада тя и че това не е затвардило поне малко вразката ни незнам. Но за останалото си прав.

krem4et0
01-30-2008, 09:48
Жена съм......да, това не е малко. И все пак не си гарантираш по този начин, че тя винаги ще е с тебе, нали? не ти го казвам с цел да те нараня или обидя. Просто помисли реално какво ще жертваш и дали си струва за 1 тийнейджърска любов, която след 2-3 години така или иначе ще отшуми.

Naseto0o
01-30-2008, 09:55
Извинявай като начало,
И не си ме обидила дори ми помогна. Ще седна и ще поразсаждавам но най вероятно ще се стигне до раздяла.

krem4et0
01-30-2008, 10:05
Ти си решаваш-просто прецени струват ли си всички жертви...Ако смяташ, че щастието, което ще получаваш в малкото ви мигове заедно, ще компенисира мъката ти пез останалото време-не се разделяйте....

radito
01-30-2008, 11:17
Е какъв съвет искаш да ти се даде....то е ясно че тази връзка няма как да продължи,та вие сте още на по 16, живота е пред вас.Немога да ви разбера защо не си изживявате годинките, а не да се залоствате с един 3 4 години, особено пък на такова разстояние като вашето връзката няма дори на какво да се крепи..