Влез

View Full Version : Moже ли малко съветче? :)

cidsan
01-30-2008, 06:34
Казвам се Стилиян,от гр. Стара Загора ,на 14 години съм и искам да ви помоля за съвет. Има едно момиче от класа,по което си падам страшно много (нямате си никаква представа колко я обичам).По принцип си говорим нормално,аз се опитвам да се държа мило с нея,да я развеселявам( приятелят ми го прави по-добре, т.е. да я развеселява) ,но тъй като имам недостатъци ( за които си мисля че тя ще ме отхвърли ),поради факта,че съм срамежлив и заради това че моят приятел също я харесва ( а май и тя го харесва),не смея да й предложа. Много се притеснявам. А и без това,ако станем гаджета,не знам как да се държа в клас.Тъй като ми е за 1-ви път (да изпитвам толкова силни чувства към някого,потенето на дланите,онемяването когато я видя и т.н.) не знам какво да направя.Мисля,преди да й предложа, да я "проуча",какво харесва и т.н...... Моля,ако някой има идея,с какво и как да ми помогне,да казва. Благодаря ви.

ПС. Ако я заведа на среща,дали това ще й помогне?
ПСС. Може ли да ми кажете и начини да й предложа,по които тя направо ще онемее?

Fallen`Angel
01-30-2008, 06:38
Не се занимавай момче, не се занимавай с момичета от твоя клас. Може да ти бъде хубаво, но всичко ще свърши рано или късно и после ще съжаляваш, защото агонията е ужасно голяма и няма да можеш да спиш, да се храниш и да мислиш трезво. В момента съм в такова положение, по голям съм, но вече 5-6 месеца не мога да я забравя от както се разделихме. Виждаме се всеки ден и е ужасно трудно. Не се подлагай на това нещо, съвет !

GreenFairy
01-30-2008, 06:39
Ми заведи я на кафе, на разходка... нещо такова, не мисля че ще има нужда да и предлагаш като излезете 3-4 пъти, ако и на нея и хареса де... Не знам, тва ми се струва лапешка работа, да и предлагаш... Както си решиш де, но мисля че ще е по-добре да я поканиш да излезете отколкото да и предлагаш направо...

cidsan
01-30-2008, 06:43
Мен раздялата не ме тревожи(поне за сега). Просто наистина я обичам,чувствата които изпитвам са много силни. А и не съм от този тип момчета,които като се разделят,веднага да хукнат,че да търсят друга.

cidsan
01-30-2008, 06:44
Тревожи ме факта,че тя май си пада по приятеля ми и че той си пада по нея :(

MartyParty
01-30-2008, 08:22
Мммдам това,че тя си пада по приятеля ти,определено е кофти.Значи, ако наистина я харесваш,трябва да деистваш бързо.Просто я хващаш един ден и почваш да и разправяш неща от сорта,че си страшно привързан към нея,че я смяташ за забвна,че ти е приятно да сте заедно...абе нали ги знаеш тия лиготии :lol: та даже ако не те хване страх можеш да я целунеш.Така няма как да не разбере,че я харесваш.Обаче винаги има вариант да ти откаже. :( Тука идва гадното и ще трябва просто да приемеш отказа и друго...не знам какво да ти кажа. :P айде успех

4you
01-30-2008, 08:52
Не си го причинявай.

cidsan
01-30-2008, 09:12
Много благодаря,ще се пробвам,още днес , но наистина съм много срамежлив. :oops: (но и съм събрал известна смелост). Много ви благодаря. Страхотни сте. :grin:

malko_pros
01-30-2008, 10:34
няма да е лошо и да поговориш с твоя приятел първо.... 8)

cidsan
02-06-2008, 12:06
Нищо не направих,не можах да й предложа.Но имам идея,за Свети Валентин да й напиша валентинка на която да пише едно френско стихотворение "J'aime toi comme la rose,mais la rose est pour un jour,et mon amour est pour toujours. Je t'aime!" ("Обичам те като роза,но розата е само за един ден,а моята обич- завинаги. Обичам те!")Ще й подаря червена роза и едно плюшено мече,ще я изпратя до тях и тогава ще й предложа. ( на валентинката няма да пише,че е от мен,а когато я изпратя до тях ще й кажа.Може да е малко тъпо,но тя обича загадките :) ) Много се надявам да й хареса. Вие как смятате? :)

BlueFace
02-06-2008, 12:10
Еми ако наистина я харесва6 толкова мн тряя да преодолее6 комплексите и срама и да действа6 ...се пак няя да се дава6 толкова лесно на приятеля ти де :) :wink: :D Просто и кажи и ако тя наистина те харесва наистина може да излезе не6то :)
Късмет... :)

viki_nt
02-06-2008, 15:28
RAZBERI DALI NAISTINA HARESVA PRIQTELQ TI ...AKO E TAKA 6E TE OTREJE ... :(

sasha_90
02-06-2008, 15:51
Против такава връзка съм.
Но ти сам си решаваш.Ако наистина толкова я обичаш се бори за нея.

spyk
02-06-2008, 16:13
Помисли ако ти откаже какво пък толкова ще го преживееш в живота има и разочорования ако не опиташ нямаш никакъв шанс.
Етоти пример: след училище се разходете останете на саме за повечко време. Поговорете си и вместо да я питаш "Искаш ли да си станем гаджета" (да и предложиш) просто събери смелост и я прегарни, целуни, фания за ръка покажи и някак че искаш да сте заедно. Ако тя не иска ще ти го каже или покаже, за което също трябва да си готов. Но спокойно дори да останеш "съкрошен" е временно преодолява се и след няколко месеца може да искаш по същия начин друго момиче ;)
А помисли и за приателя ти дали няма да се скарате, дали ако тръгнеш с момичето той ще го приеме добре и обратното ако тръгне той аве общо взето си прецени колко близак ти е той и дали си заслужава заради момиче да се скарате.
Много често първия път си разочарован от себе си, или си отблъснат но практиката му е майката да станеш истински "Дон Жуан"
Пожелавам ти успех и дано харесва теб ;)

Quasar
02-06-2008, 16:49
Недей се излага е...мечки валентинки и прочее...а ако те отреже...ако си в гимназия недей ама ако си в 7 клас все пак рискувай все пак още една година сте в класа

gerim
02-06-2008, 17:11
em spored men pyrvo govori s tvoq priqtel...kak stoqt ne6tata i dali toi 6a ima ne6to protiv da se "probva6 s neq"...a sled tova...prosto budi mil i i namekni...edinstvenoto ne6to koeto trqbva da znae6 e 4e momi4etata iskat da bydat ohajvani,obi4ani :oops: ...razbihri fantaziqta si.. ;) i uspeh! :P

_KeLlY_ClaRkSoN_
02-06-2008, 18:14
em spored men pyrvo govori s tvoq priqtel...kak stoqt ne6tata i dali toi 6a ima ne6to protiv da se "probva6 s neq"...a sled tova...prosto budi mil i i namekni...edinstvenoto ne6to koeto trqbva da znae6 e 4e momi4etata iskat da bydat ohajvani,obi4ani :oops: ...razbihri fantaziqta si.. ;) i uspeh! :P

:wink:

pet_14
02-06-2008, 21:12
Eiiiiiiii kak b1rzo minaha 2 godini i poluvina otkak bqh na 14 god :D I az se vlubih za 1-vi p1t na taq v1zrast...Sq 6ti kaja ne6to,malko meo da ti stane kofti,ama.....Ti vse o6te q haresva6 i si hl1tnal zdravo po enq,moje daje da q obi4a6,no lubovta ti e nespodelena...Tq ne boli tolkova kolkoto,da se razpadne edan spodelena lubov..Ima predvid da sa se obi4ali 2ma du6i i sled vreme da sk1sat i posle ediniq prod1ljava da obi4a...Abe stava mn kofti..Kakto si re6i6,ako az bqh na tvoite godini 6tqh da se opitam da q spe4elq,no sega ve4e kakto s1m na blizo 17 ne mi puka,za6toto v kraina smetka si4ko se preebava i nakraq pak ostava6 sam,pak si t1jen,msili6 za neq,ama znae6 4e tq ne te obi4a i qde6 k**a

Chess
02-08-2008, 20:26
Пич.Пожелавам ти успехи с това момиче... Някои от коментарите тук наистина могат да помогнат. Аз само искам да добавя : потготви се психически за "съкрушението"/"разрухата" или каквото там , абе за края...Защото винаги боли :lol: . Аз лично подкрепям pet_14 относно за болките от несподелената любов и раздялата след споделена любов.Но все пак пробвай...нищо не губиш освен един ритник у гъзо :lol: (ако нещата не вървят...а ако потръгнат :) ). А и запомни, че всеки ритник те тласка напред :-D

cidsan
02-11-2008, 11:27
Наистина Ви благодаря за всичките съвети....мисля да бъда напълно откровен,мил с нея и да я обичам наистина много и тя да го усети. Вече започнахме да си говорим по-често,тя ми се усмихва,аз й помагам и т.н. Не съм сигурен как реагират момичетата,когато харесват някое момче,тъй като моят приятел като й каже нещо......гадно,тя започва да го бие,а когато аз се пробвах само се обърна погледна ме и нищо ( не че се оплаквам че не ме бие :D ) просто искам да разбера. Мисля,че започва да харесва (и) мен. Моля ви се в четвъртък (на обяд) да ми стискате палци!!! Благодаря ви от все сърце за помощта,която ми оказахте,за моята 1-ва любов!

Quasar
03-26-2008, 20:04
раздуй малко какво стана...
бтв се оше подържам тезата че не си заслужава ако е от класа
и все пак се оказва че ви познавам....тя е малко шашава там е и чара и...добро момиче е и си мисля че ще се нараните повече...дже ако щеш вярвай аз съм и втълпявал че няма смисъл от връзки в класа...затова те и реже... :oops:
а и иска някой по директен по груб....твърде мил си бе човек....бъди директен и самоуверен...при все че сега си и правиш място в обещството...ако не тъпчеш ще те стъпчат дори да не е за нея направи го за себе си стегни се и ще вземат сами да си идват...външността я имат ;)

Dark_Angel_F
03-27-2008, 13:42
раздуй малко какво стана...
бтв се оше подържам тезата че не си заслужава ако е от класа
и все пак се оказва че ви познавам....тя е малко шашава там е и чара и...добро момиче е и си мисля че ще се нараните повече...дже ако щеш вярвай аз съм и втълпявал че няма смисъл от връзки в класа...затова те и реже... :oops:
а и иска някой по директен по груб....твърде мил си бе човек....бъди директен и самоуверен...при все че сега си и правиш място в обещството...ако не тъпчеш ще те стъпчат дори да не е за нея направи го за себе си стегни се и ще вземат сами да си идват...външността я имат ;)
Тц тц , кой го казва ... Абе Фичкааа моля ти се :D :D :D :D Не се прав на големия спец - не си ... А като гледам ква оргия е в товя клас и ти си редовния участник и ми става лошо , а и май май има горе долу заформени двойки ...Не обърквай Стенли още повече! А за Стенли - мой човек един съвет от мен не се хаби нали съм говорила с Мирела харесва те само като приятел и нищо повече...Много съжелявам , че трябва да ти го кажа ама е така дрържи ан теб само и единственот като на много добър приятел това е ....

Quasar
03-30-2008, 12:59
скиви ся ако искаш да и направиш гадно напий я и я забий поне победата ще е за тебе...и ако още някой ми каже Фичка ще си събира зъбите :-x

Endo
03-30-2008, 13:03
Не се занимавай момче, не се занимавай с момичета от твоя клас. Може да ти бъде хубаво, но всичко ще свърши рано или късно и после ще съжаляваш, защото агонията е ужасно голяма и няма да можеш да спиш, да се храниш и да мислиш трезво. В момента съм в такова положение, по голям съм, но вече 5-6 месеца не мога да я забравя от както се разделихме. Виждаме се всеки ден и е ужасно трудно. Не се подлагай на това нещо, съвет !
+ 1
1 момиче от моя клас адски мн ме харесва от няколко месеца и преди 2,3 месеца правихме секс обаче не тръгнахме и тя сега полудява ..всеки ден ме вижда,а аз нищо,така почва да се издухва :( Не се занимавай с момиче от класа ти !!!

didkatagb
03-30-2008, 13:37
ами поговори с ния за това след училище,но всичко ще свърши досто по-бързо от обичайното...когато се виждате всеки ден изчезва тръпката и..абе друго си е като не се виждате толкова често

vesito13
03-30-2008, 19:39
Не се занимавай момче, не се занимавай с момичета от твоя клас. Може да ти бъде хубаво, но всичко ще свърши рано или късно и после ще съжаляваш, защото агонията е ужасно голяма и няма да можеш да спиш, да се храниш и да мислиш трезво. В момента съм в такова положение, по голям съм, но вече 5-6 месеца не мога да я забравя от както се разделихме. Виждаме се всеки ден и е ужасно трудно. Не се подлагай на това нещо, съвет ! аз съм момиче но съм напално сагласна с това мнение не се захва6таи с момиче от твоя клас , голяма грешка :?

cidsan
04-29-2008, 21:20
Мдам,нищо не стана,но поне си останахме приятели и за това съм много щастлив. За гаджета може да не ставаме,но за приятели-определено сме добре. Преживях го,трудно но го преживях.Все още я харесвам (както се казва любовта винаги клее в сърцето на човека,само трябва някой да я разпали) но се надявам да отмине. Ееее страшна работа е това любовта.

i'm so excited!
04-29-2008, 21:22
ебати колко е сладко тва :D

CfEtii
04-29-2008, 21:25
А как я обичаш,като дори незнаеш кво харесва?

alex_devv
04-29-2008, 21:58
много ясно, че ще помогне срещата... заведи я и поговори с нея, а след това може и да я предложиш :) ако тя те харесва едва ли това, че си срамежлив ще и попречи да бъде с теб ;)

Sawyer_94
04-29-2008, 22:04
ООО :shock: самоубиваш се,замисляш ли се колко ще е неловко след раздялата ?! :-o :grin: :grin: :grin: :grin:

cidsan
03-05-2009, 12:02
Еее,въпреки, че предложих.... 2 пъти тя отказа. Поне сега сме много добри приятели (да не кажа най-добри). Сега тя си има сериозен приятел...а аз си търся приятелка :D . И че така де, поне се радвам че не сбърка с мен, тъй като не съм най-добрия човек на когото може да попадне O.o . И все пак...много благодаря за мненията, да сте живи, здрави и да не попадате на момчета като мен (за момичетата говоря) и приятели като мен (за момчета и момичета). Много ви благодаря, че отделихте малко време и мислене за моята първа любов и скапана тема, е на всеки се случва, все пак всички сме хора, нали така, всички се влюбваме и т.н., т.н. (пак започнах да плямпам глупости,затова по-добре да млъкна СЕГА) :D :D