Влез

View Full Version : Как да го спечеля за себе си

Cherry_Berry
01-30-2008, 10:21
наскоро се запознах с едно момче в местната дискотека и си искарахме супер готино!обаче всички си беше за вечерта! неискаше нищо от мен с думите че неискал да ме нарани.
кажете ми какво да направя за да го накарам да се отпусне и изобщо как да го спечеля за себе си защото наистина доста се измъчих докато го накарам да се видим пак, a и наистина много харесвам това момче!!
благодаря предварително и ще обеснявам други неща по нататък за него защото дори незнам как да обесня положението точно!

т.7
krem4et0

Presley
01-30-2008, 10:39
Ако ти не го привличаш и не иска да имате нищо по-сериоэно,няма какво да направиш,освен да спреш да му досаждаш :D

Cherry_Berry
01-30-2008, 10:43
едва ли не го привличам защото той ме търси, но ми разказа че бил наранен и т.н за тва се обърнах към форума.сам ми каза че умира за мен но се притеснява!

malko_pros
01-30-2008, 11:00
не му досаждай...мисля че лъже :?

TheNewReligion
01-30-2008, 11:40
Забелязала съм , че Presley n sun винаги е реалист при изказването на мнението си ! И този път съм съгласна с него/нея! Сорка за правописните грешки в ника ти ! :D :D

Presley
01-30-2008, 11:42
Забелязала съм , че Presley n sun винаги е реалист при изказването на мнението си ! И този път съм съгласна с него/нея! Сорка за правописните грешки в ника ти ! :D :D
Нея! :D МомИче съм

Cherry_Berry
01-30-2008, 12:26
а мислите ли че мога да го привлеча към мен по някакъв начин?

Presley
01-30-2008, 12:34
Доколкото раэбрах вие подържате контакт и се виждате.Ако досега не си му направила впечетление,эначи надали ще успееш.То теэи неща стават от самосебе си.Когато тръгнеш да обмисляш всеки свой ход,да се стараеш като всеедно ти е эа последно и т.н,нещата се обеэсмислят.Поне според мен.

Cherry_Berry
01-30-2008, 12:42
два пъти сме се виждали след дискотеката...просто самата аз усещам че му е добре с мен обаче нещо го притеснява.точно за това исках да разбера как да го накарам да се отпусне щото в главата ми е каша

sapphirr
01-30-2008, 13:41
наскоро се запознах с едно момче в местната дискотека и си искарахме супер готино!обаче всички си беше за вечерта!-кога се запознахте ,кога запо4на да се 4удиш как да го отпуснеш?

неискаше нищо от мен с думите че неискал да ме нарани.-казал ти е деликатно,4е няма сериозни намерения и е по-добре да се откажеш.

кажете ми какво да направя за да го накарам да се отпусне и изобщо как да го спечеля за себе си защото наистина доста се измъчих докато го накарам да се видим пак -щом е била такава битка за едното виждане,представям си какво ще е за едното ходене!

DrCIH
01-30-2008, 13:58
От многото си вечери прекарани по дискотеките съм разбрал, че там не можеш да си хванеш приятел/ка. Пртичината? Еми свестните ходят с приятелите си, другите или са курви или си гледат живота. Те отиват там за да прекарат прекрасно вечерта и после да няма последствия. Там всички се плашат от връзка, отпускат се танцуват натискат се правят много други неща да не изброявам ни на следващата вечер не те и помнят.
Само ще ти кажа че последният път когато бях в планета пайнер си харесах едно момиче и почнах да танцувам с нея. Попитах я как се казва и тя ми отговори "има ли значение" 8-) . Просто нямам думи. Това е истината за дискотеките няма да си намериш свестен там повярвай ми.

MiMcHeToOo
01-30-2008, 14:23
наскоро се запознах с едно момче в местната дискотека и си искарахме супер готино!обаче всички си беше за вечерта!-кога се запознахте ,кога запо4на да се 4удиш как да го отпуснеш?

неискаше нищо от мен с думите че неискал да ме нарани.-казал ти е деликатно,4е няма сериозни намерения и е по-добре да се откажеш.

кажете ми какво да направя за да го накарам да се отпусне и изобщо как да го спечеля за себе си защото наистина доста се измъчих докато го накарам да се видим пак -щом е била такава битка за едното виждане,представям си какво ще е за едното ходене!

Абе щом за едно виждане се опъва, до ходене едва ли ще се стигне ама..

MartyParty
01-30-2008, 17:28
Ако ти не го привличаш и не иска да имате нищо по-сериоэно,няма какво да направиш,освен да спреш да му досаждаш :D
true...true...

sasha_90
01-30-2008, 17:35
Едва ли.Ако искаш да има нещо хубаво и истинско между вас,трябва сам да те пожелае.Той обаче не те иска.

missss_kisss
01-30-2008, 17:37
Знам тежко е ама не го остави ако иска нещо от теб той ще те потарси,а ако ли не продлжи по патя си.Ти неможеш до го накараш на сила да те обича.Няма друг избор спорет мен :neutral: :neutral: :neutral:

Cherry_Berry
02-03-2008, 18:52
значи да кажа сега че забравих!
той изглежда е девствен(поне така излиза)!после аз си имам гадже но бяхме доста скарани с него и така това момче разбра за гаджето ми и незнам какво да направя!защото определено искам да съм с него!

matador
02-04-2008, 12:53
Забрави за него! Всяка жена има много голям избор. Преследваш го, защото бяга от теб ... :)

Ionsita
02-06-2008, 15:29
Milichka kvo si trygnala da mu se molish po dobre go ostavi sega toi ako iska da ima ne6to s teb sam 6te te potyrsi pone az taka mislq :) :) :)

zvQr_nO_s_ChAr
02-09-2008, 08:29
po dobre ne go presledvai toi shte razbere kakvo e mojel da ima edva kogato zabravish za nego ...

Chess
02-09-2008, 08:31
Milichka kvo si trygnala da mu se molish po dobre go ostavi sega toi ako iska da ima ne6to s teb sam 6te te potyrsi pone az taka mislq :) :) :)

+1 8)

Cherry_Berry
02-12-2008, 20:36
разбрах че моето гадже с което съм от години си заслужава да съм с него независимо, че доста пъти ме е наранявал и дори се занимаваше с една лигла която с мн години по малка от мен...но за сега съм добре и така:)

oTPoBHa
02-13-2008, 06:13
той ще разбере какво е изгубил чак след като го забравиш .. спокойно всичко ще си дойде на място и тогава той ше го лапне .. няма от кво да те ебе :D