View Full Version : Как да му кажа ,че го харесвам?
D@rk_AnGeL
01-30-2008, 13:58
Преди дни пуснах една тема ,свързана с едно момче... ако може да ми дадете съвети/да ми помогнете/ как мога най-лесно да му покажа,че го харесвам....но не да му кажа в прав текст,че си падам по него. :? .......давайте съвети.......
Виждам че си мъничка.
Как да ти кажа няма да му кажеш. Почвате да си говорите с това момче по скайп и после го каниш на кафе, говорите си почвате да си пускате базици погледи ръце усмивки, целуваш го по бузата после на кра1я на срещата или на следващата си го целуваш нормално. Само човек в 3ти клас би казал на някой харесвам те в очите защото не знае че ще получи като отговор :razz: не броим откачалниците като мен които са малко откровено и по някога си правят психо експерименти с хората и т.н.
Така стават нещата. А не като в началното училище много го харесвам дрън дрън отиваш казваш му го и после смях. Трябва да го предразположиш на някое заведение да използваш езика на тялото и т.н.
D@rk_AnGeL
01-30-2008, 14:18
Знам това ,но просто ......това момче не е като другите,имам предвид ,че го харесвам някак по друг начин и съвсем съм объркана........ако желаеш прочети и другата тема и ще разбереш горе далу за какво става дума......темата е :Дали ме харесва .......
Можеш да му покажеш,че го харесваш,като демонстрираш эайнтересованст към него.Имам предвид да покажеш,че ти е приятно с него.Например търси го по-често,покани го да иэлеэете (надявам се не си от момичетата,които мислят,че эадължително момчето трябва да кани..),прави му комплименти,эа да му галиш егото (кой ли не обича.. :D ) и така.
ThePowerOfLove
01-30-2008, 15:21
Бих те посъветвала да му покажеш,а не да му кажеш :wink: С намеци е по-интересно 8) Иначе ако ще мъ казваш отиваш при него и казваш "абе пич,кефиш ме...тъй-тъй кво мислиш за мене? " ама нз
~Devil_Woman~
01-30-2008, 15:40
или както се казва: "с тухлата по главата и докато е топъл" ^^
d0mat4et0
01-30-2008, 15:44
Повечко си talk с него...Пишете си по скайп...Уговаряйте се например да се виждате пред даскало....Ходете на кино....С всичките тея намеци той ще разбере , че си падаш по него :-P Или просто в училище го зяпай и се навъртай около него...Флиртувай....Аз така изчаквах и много гадно си пропилях шанса....Хайде мила -- успехче :-)
D@rk_AnGeL
02-11-2008, 12:08
ms za suvetite. .... :)
Повечко си talk с него...Пишете си по скайп...Уговаряйте се например да се виждате пред даскало....Ходете на кино....С всичките тея намеци той ще разбере , че си падаш по него :-P Или просто в училище го зяпай и се навъртай около него...Флиртувай....Аз така изчаквах и много гадно си пропилях шанса....Хайде мила -- успехче :-) абе има и момичета които са просто за флирта и си флиртуват със сички тва ко означава че харесват всички ли?!?!?!??!
teenkopele
03-01-2008, 04:35
Можеш да му покажеш,че го харесваш,като демонстрираш эайнтересованст към него.Имам предвид да покажеш,че ти е приятно с него.Например търси го по-често,покани го да иэлеэете (надявам се не си от момичетата,които мислят,че эадължително момчето трябва да кани..),прави му комплименти,эа да му галиш егото (кой ли не обича.. :D ) и така.
:) ...