View Full Version : Ад....
Gabsi-to
01-30-2008, 19:09
Тази вечер за мен беше кошмарна, излязох с един приятел, иии работата така излезе че ходим, и по ирония на съдбата ни видя човека който обичам истински, той обаче не знаеше за първото момче и си му пролича че не му стана приятно, всъщност на момчето което обичам не му казах никога какво чувствам и може би тук ми беше грешката, но вижте той никога не ми каза дали има нещо към мен освен някви неща по скайп които си пишехме...искам съвет от вас, дали трябва да кажа на човека който обичам какво имам към него или трябва да си замълча и да си остана с приятеля си, вижте знам че човека който обичам е наистина сърдит и го разбирам но той никога не ми показа с нещо че ме иска, докато момчето с което съм сега се държи прекрасно с мен и ми е хубаво с него, но пък другия е наистина ВСИЧКО той просто е човека, за който съм готова на страшно много неща....дайте ми съвет наистина незная какво да правя, мерси ако някой ме посъветва нещо, ако не модераторите си знаят работата :-#
Lost_Kiss
01-30-2008, 19:13
Отиди и кажи на тва момче, което обичаш какво изпитваш към него ;) Може пък и той да подтиска своите чувства... Но първо ще трябва да оставиш приятеля си и така да кажеш на другото момче..
Успех! :)
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-30-2008, 19:15
не е кой знае какво :) просто май вече е крайно вр да му кажеш :) че го обичаш ... иначе с времето ще го загубиш .. а това тази вечер си е повод за отказване от негова страна : ) сиг е срамежлив ,.. действай :) :P
marmalad4e
01-30-2008, 19:15
на твое място бих казала на мом4ето към което имаш 4увства..ако той няма и не се полу4и нищо остани с другото мом4е което ти е гадже сега..може пък да заоби4аш така силно него :wink:
GregoryHouse
01-30-2008, 19:20
Ами има един вариянт...той е точно за малолетни...отиваш при тоя дет го обичаш за яката и език до сливиците и му казваш че го искаш само него и другия подяволите...и ги въртиш и 2мата и ще имаш всичко а когато излезе истината наяве вече ще са ти омръзнали като на всяко лапе и ще си намериш нови играчки...
Човек не съжалява толкова за това,което е направил,колкото за това,което не е направил.Иди и кажи на момчето,което обичаш какво чувствай-рискувай,но съм сигурна че никога няма да съжаляваш,каквото и да се случи по-нататък. :)
sasha_90
01-30-2008, 19:24
В момента имаш гадже,не си позволявай каквито и да било авантюри с друг!-гадно е,освен това,рано или късно ще ти се върне същото.
Sv3tLinCetU
01-30-2008, 19:27
ами мила,направих почти същата грешка като тебе... кажи на момчето,което обичаш какво изпитваш към него и защо не си му казала по-рано!!!Ако не го направиш сега докато виждаш,че му пука,после коагто разбереш,че е трябвало да му кажеш ще е късно!!! ;)
machine_shot
01-30-2008, 19:28
По-горе ти го казаха.А след такава вечер сигурно ти е скапано настроението,затова пусни си музика :)
Don't worry about a thing , cuz everylittle thing is gonna be alright :)
Да, иди да му кажеш какво изпитваш, ама не ги слушай че тряя да оставиш приятеля си, ако нищо не се получи трябва да имаш резервен план.И аз бях в някакво такова положение, в крайна сметка нищо не стана с този, когото "обичах", но сега съм аааадски щастлива с приятеля си :) :) :) :) :)
Kakvoto i da pravi6 na vsqka cena trqbva toi znae 4uvstvata ti i kakvo misli6 pak ot kade da znae6 toi moje da gi spodelq i da stane ne6to hubavo i krasivo kato golqmata liubov koqto vseki 4ovek tarsi!!!
ne ostavqite ne6tata nedovar6eni zaradi tova nedovar6vane na ne6ttata sega sam razdelen s moqta taka da kaja Golqma liubov izqsnihme se ve4e de i rabotata potragva pak
Uspeh i dano da stane ne6to m/u vas 6te se radvam da vidq tuk tema 4e ste se sabrali !!!
i o6te ne6to po-dobre mu kaji vs v o4ite a ne po skype ili po telefona liubvta ne zaslujava da se prilagat tezi taka nare4eni isprosteli metodi pak i taka 6te mu dokaje6 4e naistina e taka !!!
led_i_ogyn
01-30-2008, 20:23
И тоя за какво се сърди???Няма причина...Той не е ти е казал за чувствата си (ако има такива) ...Поговори с него...Щом му е станало кофти не е напразно!