View Full Version : Пренебрегната ?
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-30-2008, 19:58
ОМФГ :shock: нищо не можеш да направиш ,.... дори не знаем нейната реакция :o
ами приятелите ми ми казаха че е била доста ядосана като е излизала / излизахме по 1 и също време от кафето , аз просто бях до тоалетна / а защо не я настигнах ли ? ами щото съм куха лейка ](*,) ](*,)
Гледай сега. Не мислиш ли, че през многото пъти когато си я изпращал си пренебрегвал приятелите си? Не мислиш ли че това дори подсъзнателно да я поставаш пред тях е грешка? Момичетата са до време приятелите понякога до гроб.
Просто ти си бил с приятелите си и е нормално да си останеш с тях. Щом тя е отишла някъде и случайно сте се засекли значи е имала с кой да е и кой да я изпрати. Ако си дошъл с нея и си я оставил заради приятелите си това вече е нещо друго и би било грешка. В случая си постъпил правилно, защото иначе щеше да пренебрегнеш приятелите си и щеше да е гадно спрямо тях.
това ме успокоява амаа... в нейните очи илиза че не я обичам толкова щом съм я пренебрегнал а тва не е така !
sapphirr
01-30-2008, 20:08
ми виж сега, ти си я питал то4но и ясно тя се на правила на интересна,за да се сетиш ти уж сам и да поемеш инициaтивата.като незнае да си направи устата и да каже ,4е иска и ще и е приятно,другия път пак с приятелите под ръ4и4ка,та да и дойде акъла в главата!
това ме успокоява амаа... в нейните очи илиза че не я обичам толкова щом съм я пренебрегнал а тва не е така !
Виж сега. Не искам да обиждам и няма да го правя но искам да ти кажа че приятелката ти ... не е много свестна. Ще ти кажа защо.
Ти каза, че си я попитал искаш ли да те изпратя и тя ти казала ако искаш. Съпер детинско е да намекваш така на хората. Да кажеш еми ако искаш и това да значи "да щото ако не го направиш не държиш на мен". Вижда се че е искала да я изпратиш, но ако беше момиче на място щеше да ти каже "да миличко изпрати ме" ... малко не мога да си представя тия думи как излизат от устата на момиче. Не може да кажеш на някого изпрати ме ако искаш и после да се цупиш. Разбирам да ти е казала искам и да си и отказал ... да, но в случая изобщо няма право щото ти си с приятелите си.
И другия ден ще ти се цупи и ти ще я питаш защо и тя ще ти каже "еееми така, трябва ли да има причина да се цупя?" ей като почнат с тия номера и ми иде ... не знам какво да направя. И после ще ти каже "ааа не не съм нацупена ама нещо не ми е добре в цикъл сим мрън мрън". Тя никога няма да си признае защо е нацупена щото не е права ама ще си се цупи.
led_i_ogyn
01-30-2008, 20:21
Ти не си излязал на кафе с нея, бил си с приятелите си на кафе.Не е честно да заебеш приятелите си и да отидеш да я изпратиш.Ако беше излязал с нея и беше видял приятелите си и беше тръгнал с тях щеше да е кофти.Обаче така не мисля, че има право да се сърди!
trittico
01-30-2008, 20:21
Просто й кажи , че вие момчетата не разбирате от намеци :smt003
казах и го вече... ии всичко се изясни
trittico
01-30-2008, 20:25
В такъв случай радвам се за вас :grin:
казах и го вече... ии всичко се изясни
Гледай сега. Аз например разбирам от намеци. Но това не е начин на общуване. Снамеци. Какви са тия неща. Не може да си намекнал че искашп нещо и ако не го получиш да се цупиш. Идеята на това да намекнеш нещо е че не искаш да го изкажеш наглас, защото знаеш че не е правилно да го искаш. За това са намерците и тя е направила намек защото не може да ти каже еми остави си приятелите за да ме изпратиш а идеята е да ти намекне и ти да го направиш, а после ти да си черния защото си оставил приятелите. И какво става хем вълка сит хем агнето цяло. Да ама за нея, за теб ...
абеее не е права. Не може да се цупи ако по принцип ти прави такива номера зарежи я.
Ауе пич слушаи ся малко не се впрягай толкова не е станало кои знае кво
просто не си я испратил малко по твърд бъди не и оставяй вазможноста да та звалдее нека чувства малко трапка гаделичкай я по нервите ама не я натискай че става лошо! само да претрапва да не тичаш ти след нея а тя след теб тва сам го разбрал с моите 7 години опит с момичетата и ся си живя живота ;]
Лол много я обичам че да я зарежа заради някви подобни глупости / btw за 5 мсеца тва ни беше 1вата "караница" , "ядосване" или квото искате го наречете щото и аз незнам кво е точно / Иначе има доста истина в отговорите ти !
Еееее ако за 5 месеца това е била единствената картинка няма прияблем, но не знам ... останах с впечатлението че си готов на прекалено много неща за нея и пренебрегваш много други неща в живота ти, а тя не би направила и една десета от това което ти правиш за нея. Много е възможно да греша, не знам.
Аз ти казах кво да направиш ти не ме слушаш бласкаи си глвата тогава...
Прав е за това което казва. Виждал съм как едно много добро ама много много много добро момиче, тръгва с добро момче. Постепенно той се влюбва здраво в нея и започва да и се отдава изцяло и да прави всичко за нея. На това е способен само един мъж. Само мъж би правил добро за добро момиче, момичетата са добри амо ако си лош с тях. За тях връзката е предизвикателство и състезание за надмощие. Да се върнем на момчето и момичето. Точно в момента в който той започна да се държи добре с нея тя му се качи на главата. Ей от това нещо ми се повръща!!!
останах с впечатлението че си готов на прекалено много неща за нея и пренебрегваш много други неща в живота ти, а тя не би направила и една десета от това което ти правиш за нея. Много е възможно да греша, не знам. не грешиш :) такъв съм си .... тиквеник ама какво да направя като толкова я обичам ... неискам да я наранявам по никакав начин !
](*,)
останах с впечатлението че си готов на прекалено много неща за нея и пренебрегваш много други неща в живота ти, а тя не би направила и една десета от това което ти правиш за нея. Много е възможно да греша, не знам. не грешиш :) такъв съм си .... тиквеник ама какво да направя като толкова я обичам ... неискам да я наранявам по никакав начин !
](*,)
Ядосвам се не защото смятам че си тиквеник, а защото съм същият. Правя всичко за тях а те ми се качват на главата. Да кажеш че не ги подбирам? Напротив подбирам ги само добри и умнички и като им отдам всичко какво става??? нищо!!!
Слушайте мене и с момичетата ще преоспейте :)
Такаам, тук определено не съм съгласна за това с пренебрегването...
Нормално е, знаеш, човек да излиза с приятелите си, да съчетава двете неща.Лошо е, когато едното е за сметка на другото.Винаги изпращаш приятелката си, един път просто няма да я изпратиш, защото си излезнал С приятелите си, а не с нея.Тя също е била с нейни приятелки, но все пак не е седяла сама и е киснала там, нали?
Извини й се, въпреки че според мен няма за какво и просто й обясни, че понякога трябва да обръщаш внимание и на приятелите си.
sLaDkA_GrEsHkA
01-31-2008, 18:42
zimash i edna hubava rozi4ka.. samo roza bez celufan samo sus pandelka i edni bonboni milka sur4ice deto sa moje i ot po malkite kutii te sa po 1.50 kupuvash edna karti4ka kato gledash otpred da si e takuv texta za izvinenie i i pishesh neshto iskreno :) nqma kak da ne podeistva !!
TheNewReligion
02-01-2008, 07:14
O, ако тва на пикчето си ти значи ти е простено ... на сладурите всичко им е простено ! :P :P
MartyParty
02-01-2008, 07:44
Какво сега,като не си я изпратил веднъж?На всеки доже да се случи да се издъни понякога,още повече за нещо толкова дребно.Както виждам вече сте се разбрали.Успех по-нататък.
SeXy_DeSi
02-01-2008, 08:33
Много хубаво, че сте се оправили ;) Браво :smt038 :smt038 :smt038 но това изобщо не е повод за караници. Ти си излязал с пр ти и не си длъжен да я изпращаш, тъпо е да ти се сърди за такова нещо... Това, че 5 месеца сте издържали да не се карате за нищо е прекрасно, но е "нож с две остриета", понякога всички двойки имат нужда от малко спречкване, за да осъзнаят колко се обичат и колко мн ще си липсват. Това е моето мнение, но не според всеки е така ;)
El`Clasico
02-01-2008, 10:17
Здравейте пак проблемче.. ама то аз си го правя щото съм гаден идиот прост кух шибан и т.н ... Значи седим с приятели на кафе и идва приятелката ми с 2 нейни приятелки . видяхме се а у и те седнаха до нащо сепаре. Поседях при приятелите ми и отидох при момичето ми.Седях докато дойде момента да си тръгваме ии тук дойде проблема...
"Искаш ли да те изпратя"
" Ами незнам както искаш "
И аз идиота тръгнах с приятелите ми. Просто незнам кво ми стана друг път винаги съм я предпочитал отколкото приятелите а сега незнам ... изобщо не мислих в тоя момент а усещах че ще ми коства доста нерви каквото и да направя./ от една страна приятелите да ме ебават че съм "под чехъл" :shock: , от друга тва което се случи по надолу / Таа по пътя с приятелите ми усещах че съм сгафил супер гадно ии осъзнавах че съм я пренебрегнал заради аверите... Дайте савет как да и се реванширам утре Колкото и да се обичате вечни връзки няма може да се скарате да скъсате (не ти го пожелавам) и ако си обръщал внимание само на нея пренебрегвал си приятелите те ще се отдръпнат и няма те търсят ако е човек толкова веднъж ще разбере...!!!
MiMcHeToOo
02-01-2008, 10:25
Ако тя си мисли, че не я обичаш само, защото не си я изпратил начи тя е кухата лейка а не ти!