View Full Version : Лятото идва, а аз трябва....
..да си обръсна краката защото искам пак и за мое :oops: съжаление сам доста хм хммм ;( окосмясъл там 3см достига горе долу косъмчето така на око :-D .НО съм доста комплексирано детенце(17) та така де само като си помисля като ме видят маика и татко duuh ми иде да се гръмна.Та знам че е геиско но си признаите че е сексссиииии по секси от братовцед ТО(семеиство адамс ехооо) нямаше да ми е такъв комплекс ако бяка 0,5-1см ноо.ТАКА де как да постъпя какво мислите вие? дали е добра идеата така де 3см Е доста,лично предпочитам да съм гладичък като моделче :oops: .ИИИ как да ги премахна ?? за епилатор да не става дума,искам нещо по таино по скришно, не ми допада идеята за бръснач също, ?? какво остава?? ,и да е нещо дето мога да си го купя от аптеката :P ауу като си помисля ми става лошо как ли ще се пресрамя и да го купя.Стана доста дълго а ;(
varnen4e
01-31-2008, 06:00
Ти пък, няма кво да се притесняваш.. има доста момчета, които го правят. Все пак в това да влезеш в аптеката и да покажеш, че държиш на външния си вид, няма нищо срамно.
Относно това, с какво да си премахнеш космите, аз мога да ти препоръчам кола маска или може би някакъв депилиращ крем... ти си реши, преполагам, че все нещо ти говорят. Кремът премахва косъмчетата, но само периферно. Кола маската ги отскубва... тук вече решението е изцяло твое.
Ииии не се притеснявай от това, че държиш на външния си вид, пак ти казвам.
:)
Стига с тея педераски историй! Краката 6е си бръснеш... и за кво... те момичетата са толкова тъпи, че и 10 санта косми да имаш, няма да забележат! Най - много баща ти да забележи и да ти каже "Педераси в къщата не искам" :D
PinkFloydSound
01-31-2008, 09:43
ем моето мнение е следното: щом си решил, че искаш да го правиш, направи го :) но си помисли има ли огромна полза за теб, с или без косми ще са ти краката :) ако не е нещо фрапиращо, недей :)
miloto_girl_4e
01-31-2008, 09:47
Няма нищо лошо да се бръснеш и хич не е гейско :!: :)
Има няколко варианта, като начало мисля, че е по-добре да почнеш да се бръснеш и ако мислиш да продължиш да се обезкосмяваш, ти препоръчвам да ходиш на козметик да ти прави кола маска .., защото с епилатора си е бая играчка ...
BlueMushroom
01-31-2008, 10:07
най-добре ги мини първо с машинка за подстригване и после сам решаваш какво ще ги правиш :)
PinkFloydSound
01-31-2008, 10:38
най-добре ги мини първо с машинка за подстригване и после сам решаваш какво ще ги правиш :)
с машинката за подстригване не растат ли после много бързо, мисля, че още по-бързо от другите :-D
lovelyone
01-31-2008, 11:37
Шэобщо не е гейско да си обеэкосмиш краката!Даже е много по-хубаво да са гладки,отколкото космясали :-o
Аэ ти препоръчвам да действаш с кола маска,може даже да отидеш коэметик да ти го направи..
slun4ice_90
01-31-2008, 11:49
Това е умно момче,което държи на себе си.С теб съм сладък :grin:
BlueMushroom
01-31-2008, 11:55
с машинката за подстригване не растат ли после много бързо, мисля, че още по-бързо от другите :-D
[/b]еми да може и така да е.аз казвам първия път да ги мине така защото ако ги направи първо с самобръсна4ка доста труд ще хвърли :)
varnen4e
01-31-2008, 19:01
Стига с тея педераски историй! Краката 6е си бръснеш... и за кво... те момичетата са толкова тъпи, че и 10 санта косми да имаш, няма да забележат! Най - много баща ти да забележи и да ти каже "Педераси в къщата не искам" :D
Научи се да пишеш и тогава обяснявай, че сме тъпи!!!
FunkyFresh
02-02-2008, 15:25
Нали си наясно, че като ги махнеш и след това ше пораснат още по твърди,дълги и гадни :? Ех каква е тая мания момчета да се занимават с момичешки истории [-(
Братлеееееееееее недееееееееейййййй
JuS7^YourS
02-02-2008, 18:03
срам те е какво ще ти кажат родителите, срам те е да питаш в аптеката, смяташ, че е гейско...изобщо сигурен ли си, че искаш да се обезкосмиш? Ако наистина е така, можеш да идеш на кола маска, ще ти я направят по-качествено, отколкото сам у вас с ленти. Или пък за да не е напълно гладко, но все пак космите да са много по-къси, можеш да ползваш машинка за подстригване, много момчета го правят.
Машинка! :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=
Не виждам нищо срамно в това да се обезкосмиш по краката,а и не само-това е въпрос на лична хигиена и самоуважение.Има много начини-кола маска,епилатор,самобръснач ка,депилатор,но най-добре се епилирай или ги мини (ако не сам,то в козметичен салон) с кола маска-най-дълготрайно е действието.
И недей да се срамуваш толкова,нищо толкова странно не правиш. :)
Ами мойта идея е да ги премахваш сега, обаче по начини, които намаляват растежа, т.е. кола маска или епилатор, пък после лятото, ако не са толкова много и резулатата от начина, който избереш се вижда, да престанеш!
stomah4eto
02-02-2008, 19:23
Mmm s kola maska-ot aptekata ! :)
vvaann44eettoo
02-03-2008, 08:06
davai mahai vsi4ko :razz: :razz: :razz: nqma lo6o v tova da si 4isti6 krakata stiga da ne te boli mmnogo
run7av3lk0
02-10-2008, 21:27
Чувал съм, че с кислородна вода и памук като се мажат и се изрусявали (не съм сигурен, ако греша някой да ме поправи) и щом не си сигурен дали да ги махнеш, по-добре пробвай да ги изрусиш ( стават по светли)
danny_f4e
02-11-2008, 07:39
Чувал съм, че с кислородна вода и памук като се мажат и се изрусявали (не съм сигурен, ако греша някой да ме поправи) и щом не си сигурен дали да ги махнеш, по-добре пробвай да ги изрусиш ( стават по светли)
така е ! прав си аз пробвах на корем4етои не се забелязват :)
по темата : абе да ти кажа недей с бръснача или с депилаторно кремче ... по-добре козметик на кола маска ... аз 1 година вече ходя редовно на кола маска и съм доволна много :) и не е боли толкова колкото те плашат ( е поне мен не ме болеше) и след кола маска ако не ти хареса не са след това твърди и гадни косъмчетата :)
angellove
02-11-2008, 07:48
Ами според мен въобще не е гейско. Ни най малко! На мен лично много повече ми харесват момчета без косъмчета, отколкото със. Особено през лятото. 8)
А колкото до кислородната вода - ами и тя е вариант, но като съм си говорила с козметичката ми и тя ми каза, че действително пораствали повече. Тъй че според мен, най-добрия вариант е с кола маска при козметик. :)
•._.•No_NaMe•._.•
02-11-2008, 10:40
Izob6to ne se pritesnqvai,iz4isti si krakata.Tva 4e ima nqkoi kompleksari koito mislqt 4e e geisko ne ozna4ava 4e e taka.i ako se obezkosmqva6 tova 6te se haresa mn na momi4etata,za6to tova ozna4ava 4e se griji6 za van6nostta si.Az ti predlagam da ne si gi izsvetlqva6 s kislorodna voda za6toto 6te ti stanat po-dulgi kosum4etata.A kato za na4alo moje da zapo4ne6 s kola maska. :) :-) :P
EarthShaker
02-11-2008, 12:47
абе човеккк...
жените измислиха начин да си махат малкото окосмение по тялото че и нас вече карат... какво ти пречат отлкова тея косми, да не са ти като 3та ръка? за да то пораснат там значи природата в нас говори, щом са там- трябва да ги има... не мога да разбера ква е тая маниа? от няколко години насам мъжете почнаха масово да се бръснат ЦЕЛИТЕ... и за кво...? преди да не би да космите да са били по-малко :shock: я си помислете хубаво преди да правите такива работи само и само да угодите на женските... ако са готини ше ви приемат до последния косъм, баси
аааааааахахахахха ...супер зле ... начи първо си махаш космите след това почваш да си слагаш фон дьо тен и след това почваш да харесваш момчета ..ае супер гейска раута !! ...
MaXy_GiRL
02-12-2008, 22:38
Козметик! :grin: :grin: :grin: :grin:
аааааааахахахахха ...супер зле ... начи първо си махаш космите след това почваш да си слагаш фон дьо тен и след това почваш да харесваш момчета ..ае супер гейска раута !! ...
таа па миризливата..хои да те ебат рапърите дет немоат да спрат гората да се разлиства със сиренясалите патки и се кефи ;)
тоя па ..супер зле си ....ако не беше вярно нямаше да се връзваш ...ама щом се върза ..ааа изпедерастен .....
таа па миризливата..хои да те ебат рапърите дет немоат да спрат гората да се разлиства със сиренясалите патки и се кефи ;)
тоя па ..супер зле си ....ако не беше вярно нямаше да се връзваш ...ама щом се върза ..ааа изпедерастен .....
хуу ве ас съм педал 6том казва6 6том съм обезкосмен...ама ло6ото е 4е ти си космата като маймуна и те ебат само майммуни :С
ооо да ти знаеш няй-дуре !
DisciplineAndOrder
02-15-2008, 15:57
то са е модерно да се правиш на жена!