PDA

View Full Version : От два стола на земята..

GoTiNa f3nKa
01-31-2008, 10:09
;( Имаше едно момче дето мн обичах и ко стана тръгнах с него но после и с още едно момче и сега сичко се прееба те разбраха и ме зарязаха и 2-та значат адски много за мен .. и ми липсват неможех да избера и за това с двамата бях само че .. ги загубих .. и незнам как да си ги върна поне единия от тях защото немога побърквам се без тях .. а пък има и още едно момче с което ходех преди и мн го обичах но той мн лъжеше беше женкар .. и мн ме беше наранил и сега той не спира да ме търси и вика хайде да се съберем пък аз незнам дали трябва неискам пак да ме нарани.. отделно има още едно момче дето ме кефи и той ме харесва но ... той ходи с една фр и неискам да ги разделям само че ние неможахме да се разберем кой кого харесва и той тръгна с нея и сега тая фр ми звъни и вика ей ай ела ние сме в Васето тука ще празнуваме нещо и аз кои е там и тя ми изрежда и вика а да и милото бе и аз само аа не иам работа защото неискам да ги гледам как се натискат .. Таа незнам какво да правя и с кой да бъда ... ;(

bibo
01-31-2008, 10:21
Така като гледам написаното си мисля че ти дори нямаш и 16 год.Да,това е от значение защото едно момиче на 14,15 въобще не знае какво иска...Според мен ти само си играеш с мамчетата за да си постоянно с някой или за да не си сама или за да има някви филми около теб или нз защо...Вземи първо да си изясниш кой харесваш и тогава питай за съвет...Ако греша някъде поправи ме :booooomb:

led_i_ogyn
01-31-2008, 10:22
Еми ти кфо очакваш, че ще харесваш 15 момчета на веднъж, ще ходиш с 5 и ще ревнуваш гаджетата на приятелките си.Еми я се вземи в ръце.Намери си сериозен приятел и си ходи само с него...Какви са тия хиляда момчета наведнъж и към никое не си сигурна какво изпитваш!

mother
01-31-2008, 10:23
Кристалната ми топка е на ремонт и не мога да отгатна в случая с кой от няколкото десетки дето искаш да бъдеш :D

GoTiNa f3nKa
01-31-2008, 10:23
ami na 17 sym .. emi neznam iskam gi vsi4kite haha ama nqma da se polu4i tui 4e iskam da izbera tozi koito me zaslujava maa neznam koi e toi ot si4kite teq .. ii za tfa pisah da mi pomognete koi stava pove4e :-D

mother
01-31-2008, 10:24
ami na 17 sym .. emi neznam iskam gi vsi4kite haha ama nqma da se polu4i tui 4e iskam da izbera tozi koito me zaslujava maa neznam koi e toi ot si4kite teq .. ii za tfa pisah da mi pomognete koi stava pove4e :-D

даааа ти си незаменима....

led_i_ogyn
01-31-2008, 10:26

Еми ние как да знаем кой става като за първи път чуваме за тея хора и дори не сме ги виждали.Еми кой...кой третия от ляво на дясно..Той е!Него избери....Пфф...

bibo
01-31-2008, 10:28
еми като гледам отивай при женкаря,щом ти е все едно кой ще избереш...поне при него ще те огреее веднага о ще знаеш какво да очакваш-т.е. ще те нае*бе и ще те зареже :D ..ама в нкакъв случай не взимай гаджето на приятелката си

GoTiNa f3nKa
01-31-2008, 10:36
:? ama pff na vas vi e sme6no ama .. ne e mn sm6no 6ot gi haresvam si4kite puk .. vsi4kite sa me preebvali no tfa mom4e deto sa hodi s moita fr mn sladuk naprayy unikalen puk az kogato iska6e da hodim ne pomna 6to mu otkazah i sega znam 4e toi o6te me haresva 6ot se mi pi6e po skype se mi se obajda po tela .. ama ... nz a puk toq jenkara i toi hubav ama ako me preebe pak a puk dr 2 mom4eta te sa mn mili4ki takiva

Iv4eTy
01-31-2008, 10:44
Хахаха да и какво очакваш да ти кажем ние, като ти харесваш този, ходиш с онзи, тоя те зарибява... Ами решаваш с кой да си и така... а двете момчета нормално да те зарежат...

bibo
01-31-2008, 10:46
ama pff na vas vi e sme6no ama .. ne e mn sm6no 6ot gi haresvam si4kite puk .. vsi4kite sa me preebvali no tfa mom4e deto sa hodi s moita fr mn sladuk naprayy unikalen puk az kogato iska6e da hodim ne pomna 6to mu otkazah i sega znam 4e toi o6te me haresva 6ot se mi pi6e po skype se mi se obajda po tela .. ama ... nz a puk toq jenkara i toi hubav ama ako me preebe pak a puk dr 2 mom4eta te sa mn mili4ki takiva

аз се отказвам :D :D :D

BAD_KID
01-31-2008, 10:53
Според мен трябва първо да си изясниш какво искаш и тогава да избираш защото ме съмнява че незнаеш какво искаш. :)

sasha_90
01-31-2008, 10:54
Чета и ти се чудя на акъла,честно.Май повече ги харесваш защото са с хубава външност,а?

CrazyWitch
01-31-2008, 10:56
Бе няма да останеш на сухо или без човек който да не харесваш или "обичаш".

PaSsioN_GiRL
01-31-2008, 11:22
Абе що не земеш да устроиш една огрия и да те минат сичките по няколко пъти за да разбереш кой е най-добър и да си хванеш него... Кой знай пък може след т'ва да ти дой акъла в главата... 8)

GoTiNa f3nKa
01-31-2008, 11:22
ami mn mi puka6e za tfa mom4e i mn go obi4ah am toi e jenkar ili pone be6e .. i ako mu povqrvam pak i toi mi razbie surceto otnovo.. nqma da go ponesa :( zna4i znam 4e opleskah ne6tata s oniq 2 mom4eta no iskam da sym fr s tqh a nz kak 6ot az na ediniq mu vikam ai pone fr-ta si ostanem i toi mi ne neiskam drugiq vika ok ..ama nikfi fr ne sme toi ne mi govori ..

bibo
01-31-2008, 11:25
Абе що не земеш да устроиш една огрия и да те минат сичките по няколко пъти за да разбереш кой е най-добър и да си хванеш него... Кой знай пък може след т'ва да ти дой акъла в главата...

и т'ва е идея :grin: :grin: :grin:

01-31-2008, 11:27
Бахти шаврантията... :D 8-) :lol:

mistral
01-31-2008, 11:33
кой ше ти помогне бе мацка????
земи си почини, че мноо си се вживяла :( ?!
а за сърцето ти :Д:Д:Д:Д аре няма ... =)

GoTiNa f3nKa
01-31-2008, 11:48
;( ;( neiskam pak da me boli kokloto i tupo da izglejda me e strah da se doverq na nqkoe mom4e i za tfa sa tolkova mn 6ot se zaribq s nqkoi i kato useta 4e stava mn seriozno prava vsi4ko vuzmojno da me zareje .. :( :( :( neiskam pak da reva sus sedmici zaradi nqkoi idiot i sega su6tiq tozi idiot mi se kulne i mi reve po telefona kolko me obi4al..

Tazadar
01-31-2008, 11:50
Мри ма, тъпа патко :-x Пачавретина с пачавретините :o

sLaDkA_GrEsHkA
01-31-2008, 12:36
Еми ти кфо очакваш, че ще харесваш 15 момчета на веднъж, ще ходиш с 5 и ще ревнуваш гаджетата на приятелките си.Еми я се вземи в ръце.Намери си сериозен приятел и си ходи само с него...Какви са тия хиляда момчета наведнъж и към никое не си сигурна какво изпитваш!

GoTiNa f3nKa
01-31-2008, 13:28
prosty neznam kak da se durja i kakvo da naprava .. mn sum oburkana .. mai se promenih ii yse6tam kak se otdale4avam ot priqtelkite si .. ot vsi4ko koeto bqh predi bqh nekfa luda tam samo kuponi i mom4eta .. no sega ne e taka moje bi porasnah i prosto iskam edno ot tezi mom4eta da bude do men i adcki mn iskah tova mom4e da e Liubo (gadjeto na moita priqtelka) no ako gi razdelq ..

saskou
01-31-2008, 14:08
на такива като теб им викам "малки магистралки"

boy toy
02-01-2008, 07:21
:D :D :D :D :shock: alQlqLQL :D:D ujas mn golqm problem ima6 maliii hahahaha

SeXy_DeSi
02-01-2008, 07:36
Ти май много си се оплела... Какъв филм е около теб... Първо трябва да знаеш какво и от кого искаш, но съмнявам се че е сериозно. Sorry, че така ти го казвам, но според мен не изпитваш нищо към никого. Не може да харесваш толкова много хора на веднъж, а ако наистина е така по-добре си хвани женкаря - поне ще си подхождате и никой няма да бъде наранен

GoTiNa f3nKa
02-01-2008, 07:42
iskam Liubo no toi hodi s mn dobra fr ... ;( ;( a puk toq jenkarq e samo hubav i tfa me ystroiva no toi moje da hodi s men no 6te ima o6e mnogo dokato mi se kulne 4e me obi4a .. izpitvam 4uvstva kum jenkarq vse pak predi toi zna4e6e super mn za men ama mi izneveri i posle si ostanahme samo fr-ta do sega kogato toi re6il 4e pak e vliuben v men..

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-01-2008, 08:05
радвам се, че така се е получила :) ти не си заслужила нито един от тях :) по-наивния можеш и да си го върнеш и лъжи и умилквания ... иначе на тоя етап си прецакана :lol:

adidas_boy
02-01-2008, 11:37
ami momi4e trqbva da si po dobre malko sama ostavi gi tezi mom4eta i si nameri drugo tova koeto e bilo v minaloto po dobre da si ostane tam :)

lovey0u
02-01-2008, 14:02
харесват те мн момчета ти също харесваш мн, но явно не можеш да избереш никое, защото те е страх да не те нарани
отвори сърцето си за другите и рискувай ;)

princesa_viki
02-01-2008, 14:38
Не си направих труда да прочета цялото,но след като "обичаш"един как ще му причиниш това да тръгнеш с друг,който сигурно също много "обичаш"?

sindity
02-01-2008, 15:10
Леле жено вземи се в ръце.. колко момчета бяха.. :shock: ти не знаеш кфо искаш и според мен си супер лигла.Просто не искаш да оставаш сама и си търсиш "играчка"!

m0nkataa
02-01-2008, 15:27
Хахаха...този форум започва да си губи смисъла! GoTiNa f3nKa, скъпа...ако всеки знаеше, какво ще е най-добре за него и кой да избере, нямаше да има наранени, прецакани и както щеш ги наречи! Предлагам да забравиш за всички, които изброи и да си намериш момче с което да си искренна...ако искаш да имаш истинска връзка, а не просто да се хвалиш пред приятелки с колко момчета си в момента... :razz:

GoTiNa f3nKa
02-01-2008, 15:53
:? mi kak da izbera to ako mi be6e lesno 6tqh li da pitam.. mi iskam istinska vruzka 6oot mi pisna ot nekfi kratkotraini za mesec nai mnogo puk i ne se hvalq pred priqtelkite si 6ot te pravat su6toto kato men samo 4e te ne vlagat 4vustva puk az s poslednite nqkolko mom4eta vlojih 4uvstva i si4ko se preeba .. prosto iskam da znam dali si zaslujava da buda s gadjeto na moita fr .. za6toto tq ne mu se kefi mnogo puk az vijdam 4e toi me haresva i moje da ima ne6to po seriozno m/u nas

m0nkataa
02-01-2008, 15:57
Е, окей! Би ли ми обяснила как става тоя номер, щото аз съм с моя приятел от година и нещо...Никога през това време не съм харесвала 5496759385364987 момчета наведнъж! Давал ми е всичко от което съм имала нужда...и не съм почувствала потребност от някой друг! :?
А пък и ако тя ти е истинска приятелка...колкото и да казва, че не я кефи момчето по-добре стой настрана! Момчета колкото искаш, приятели - рядкост!

GoTiNa f3nKa
02-01-2008, 16:37
mii nz kak stava toq nomer predi ne bqh takava ama ne6ty stana zaradi onq idiot golemiq jenkar ii ot togava ne6ty mi stana i stanah napylno bezrazli4na sega oba4e iskam gadjeto na priqtelkata si i to mnogo sno6ti bqhme si4ki na disko i s nego 2-ta ai nazdrave tq moita fr nekude zaspala ve4e murtvo piqna nie 2ta si se gu6kahme dance posle toi si trugnahme az toi i moita fr am tq be6e mn piqna i nie q nosehme pribrahme q i posle toi me izprati do bloka i az mu vikam ai do vhoda de i toi aa ne do vul6ebniq vhod ne otivam i po4nahme se smeem i me gu6na i vika aide leka ii naprayy (inlove)

MiMcHeToOo
02-01-2008, 16:47
Оставай сама! Ти си се оплела като патка в кълчище! Баси майката..

xXxScreamxXx
02-01-2008, 17:31
mmm samo v1n6nostta li gleda6 ?!? :shock:

GoTiNa f3nKa
02-02-2008, 06:39

mii predi samo tfa :S:S am to i sega e taka samo 4e sega haresvam mn gadjeto na priqtelkata si toi ne samo e super sladuk puk i e mn dobur :grin: :-P

LizZz
02-02-2008, 07:54
УжасТ и безумие...
Заслужаваш да нямаш гадже още 3 години,даже са малко... :x

princesa_viki
02-02-2008, 10:15

mii predi samo tfa :S:S am to i sega e taka samo 4e sega haresvam mn gadjeto na priqtelkata si toi ne samo e super sladuk puk i e mn dobur :grin: :-P
Ти си...много зле.....
Не завиждам на приятелката ти.Ех...ако тя знаеше ква "приятелка си има"...

GoTiNa f3nKa
02-02-2008, 10:18
ами хубаво че незнае каква приятелка има

princesa_viki
02-02-2008, 10:19
ами хубаво че незнае каква приятелка има
Май наистина ти има нещо.... :?

GoTiNa f3nKa
02-02-2008, 10:24
хмм аз знам по добре как стоят нещата тя знаеше че го харесвам но тогава аз си имах приятел и тя ми каза е ти ходи с Калин значи Любо е за мен въпреки че знаеше че го харесвам сега аз съм сама Любо ме иска аз го искам само тя пречи

princesa_viki
02-02-2008, 10:30
Твоя си работа...
Ама ще ти кажа нещо,което един ден сама ще го разбереш,пишеше го даже на една картичка "Гаджетата идват и си отиват,а приятелите остават"Ти дори и да си с тоя,ще скъсате,ама няма да има към кой да се обърнеш за съвет и утеха...

GoTiNa f3nKa
02-02-2008, 10:34
ххаха повярвай ми дори да не тръгна с това момче а с някое друго и ако ме боли ала бала никога не бих се обърнала точно към това момиче хмм приятелки сме само за забавление ходим по магазините дискотеки забавляваме се но не си споделяме по точно нямам приятелки с които да споделям точно поради тая причина писах тук защото невярвам на приятелките си а пък и е по лесно да кажеш на непознат за проблемите си отколкото на някой познат :)

kifla
02-02-2008, 10:37
Баси курвенската работа..... :?

LizZz
02-02-2008, 10:47
ххаха повярвай ми дори да не тръгна с това момче а с някое друго и ако ме боли ала бала никога не бих се обърнала точно към това момиче хмм приятелки сме само за забавление ходим по магазините дискотеки забавляваме се но не си споделяме по точно нямам приятелки с които да споделям точно поради тая причина писах тук защото невярвам на приятелките си а пък и е по лесно да кажеш на непознат за проблемите си отколкото на някой познат :)
Вземи да помислиш защо се получава така... :?

П.С.:Всъщност заглавието трябва да е ''От 9 стола на земята"...

GoTiNa f3nKa
02-02-2008, 10:59
амиии нямам никакфа представа защо се получава така :s:S:S

princesa_viki
02-02-2008, 11:11
аз мисля,че знам.Спри се малко с тия момчета.Тогава може пък и да си намериш приятелки.По-добре приятелка,отколкото гадже

GoTiNa f3nKa
02-02-2008, 11:15
аз мисля,че знам.Спри се малко с тия момчета.Тогава може пък и да си намериш приятелки.По-добре приятелка,отколкото гадже

ami imah no preebah vsi4ko to4no zaradi teq mom4eta i sega mi e kofti no taka se slu4i promenihme se vsi4ki i sega tezi 2 momi4eta koito mi bqha super dobri priqtelki zaedno bqhme pove4e ot 10 godini az gi zarqzah zaradi edno mom4e zaradi tozi tup jenkar i sega ve4e ne sme taka kakto predi .. kazvah im vsi4ko a ve4e nemoga za6toto nz kakvo 6te si pomislqt .. za men za vsi4ko koeto sum vur6ila edin den kazah na ednoto momi4e lqtoto kakvo se slu4i i tq taka me pogledna 4e napravy se po4uvstvah kato nai golemiq bokluk .. ;(

LizZz
02-02-2008, 12:03

ami imah no preebah vsi4ko to4no zaradi teq mom4eta i sega mi e kofti no taka se slu4i promenihme se vsi4ki i sega tezi 2 momi4eta koito mi bqha super dobri priqtelki zaedno bqhme pove4e ot 10 godini az gi zarqzah zaradi edno mom4e zaradi tozi tup jenkar i sega ve4e ne sme taka kakto predi .. kazvah im vsi4ko a ve4e nemoga za6toto nz kakvo 6te si pomislqt .. za men za vsi4ko koeto sum vur6ila edin den kazah na ednoto momi4e lqtoto kakvo se slu4i i tq taka me pogledna 4e napravy se po4uvstvah kato nai golemiq bokluk .. ;(
Чак най-големия не си.Винаги може още.
Мисля,че е време да се промениш! :)