View Full Version : Отчайвам се...
Nz dali e pravilno da pi6a to4no za tova..am kakto i da e.Zna4i nqmam si priqtel ot 5 meseca nqkade ili ot pove4e vreme..i ve4e se ot4aivam..po4ti vsi4kite mi priqtelki si imat priqteli..i dosta sa malko tezi koito nqmat..nz az ne sam grozna..i ne moga da razbera..za6to taka stava. Ako nqkoe mom4e ot tuk prisastva6tite si tarsi priqtelka i e ot sofiq moje da pi6e 8-) mersi predvaritelno :)
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
eu.hyricane
01-31-2008, 18:05
iii tova e problem, 4e nqma6 gaje, taka li ? :/
tapi4ko e da TARSI6, razbira se, osven ako ne iska6 ne6to neangajira6to i neseriozno.. ili ako ne si pridir4iva i kaprizna v tova otno6enie.. i vse pak.. pomisi dali ne iska6 da izjivee6 prekrasen romans, za koito si zaslujava i 5 godini da stoi6 sama ili da se 6lqe6 s nqkvi marliovci -_-
Lost_Kiss
01-31-2008, 18:07
И какво можем да направим ние 8-) 8-)
Добра обява си пусна иначе : "Търся си приятел, По възможност от София, Който да не е грозен, но не по красив от мен... Телефон за връзка: 0899******"
епа
имаше един младеж с подобна на твойта тема.... малко като обява във вестник.. не си спомням ника му обаче.... потърси темата...
не моа да разбера как се случват така тия неща... ама явно аз съм некав олд фешън... what'evs...
:D :D :D :D :D xaxxaxxaxa to e qsno 4e ni6ty nqma da stane..ot moqta obqva vav vestnik :D ama..se taq :D ms 4e pi6ete komentar4eta
polojenieto mi e podobno i az nqmam gaje(i ne sam imala) skoro mi be6e malko gadno ama ve4e ne mi dreme. nedei da iska6 da ima6 kolkot da ima6 ei taka za da ne si po-razli4na ot drugite. svirkai si ;)
eu.hyricane
01-31-2008, 18:14
be se eno kato ima6 gaje si nai-golqmata rabota.. s edin 4ovek se tragva za da si zadovoli6 potrebnostite.. ako si nameril drug pat za tqhnoto zadovolqvane, gaje nqma da ti e nujno.. kapi6 ?
led_i_ogyn
01-31-2008, 19:16
Тфа го обърнахте на сайт за запознанства.Аз ли да дойда да ти намеря приятел...я стига с тия глупости....
aLeX4et0
01-31-2008, 19:26
Abe spoko ne e bolka za umirane :)) shte si namerish nqkoi koito naistina 6te te ceni i povqrvai mi 6te si zaslujava 4akaneto :)
GregoryHouse
01-31-2008, 19:31
Виж ся ако наистина пък си хубава...може да се замисля...ама не съм чак толкова сериозен в намеренията си...и казано направо свиркай ако ти се дочука... :D
So unbelievable love..
01-31-2008, 19:32
iii tova e problem, 4e nqma6 gaje, taka li ? :/
tapi4ko e da TARSI6, razbira se, osven ako ne iska6 ne6to neangajira6to i neseriozno.. ili ako ne si pridir4iva i kaprizna v tova otno6enie.. i vse pak.. pomisi dali ne iska6 da izjivee6 prekrasen romans, za koito si zaslujava i 5 godini da stoi6 sama ili da se 6lqe6 s nqkvi marliovci -_-
+1
Dobrodu6niq
01-31-2008, 21:11
И какво като твойте приятелки си имат приятели,това да не би да те прави по смотана,не не мисля.Изчакай всичко с времето си,търпението е най-важно така че успех и не се отчаивай както се казва Don't worry be happy.
ThankYouVeryMuch
02-01-2008, 13:59
Едва ли си на повече от 14. И какво като си нямаш прител? Заголи бедро и веднага ще свалиш някой. Въпроса не е до това. Ако не чувстваш нужда от приятел не ти трябва просто, за да го показваш пред приятелките си. Какъв е смисъла?
Insatiable
02-01-2008, 14:02
За какво ти е приятел изобщо? ;)
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-01-2008, 14:08
не съм от софия сри :D не те ща :-P
m0nkataa
02-01-2008, 15:38
:smt001
Хахаха много ми е забавно! Верно, що трябва да си имаш гадже?! Незнам на колко си години, но съм сигурна че и аз на твоята възраст съм нямала...и да ти кажа беше доста яко...Бях в клас с 20 момчета, излизах си с тях, по купончета, дискотеки..насам на там...без да има някой да ти мрънка... Понеже сега нито, имам възможноста да ги виждам...нито пък на моя приятел му е много приятно!
Живей си живота и да не ти пука има време за всичко, а то рано или късно ще дойде! :)
PerfectStrang3r
02-01-2008, 18:12
Хм, няма смисъл да се отказваш. Предпочитам да съм сам.. преди време ходих с една.. тя така ме обсебваше, че си заенах приятелите. Сега имам толкова време за тях, за излзиания, не се налага да давам обяснения къде съм бил, не се приятеснявам кога ще изляза с гаджето. Абе страшно е :) Обичам, когато съм сам :)
xXxScreamxXx
02-01-2008, 18:23
xaxx .. horata za tav sa s1zdali impulse.bg i aha.bg :-D :-D
MiMcHeToOo
02-01-2008, 18:35
Ох не мога да разбера що всички се сдухвате заради тва, че нямате гаджета!
Dale Tremont
02-02-2008, 18:46
хммм, 5 месеца... струва ми се, че нямаш нужда в момента от някаква дълбока духовна връзка, имала си приятели досега... на твое място щях да се кефя, че съм по-различна от всички останали в тайфата :D
sexy_eJlz
02-02-2008, 18:48
Аве човек заеби ги тия гаджета ве!!! :booooomb: :booooomb: :booooomb:
E da to tuka ne mu e mqstoto za takiva ne6ta :D az poprincip imam reg v impuls.bg i v sladur.bg ama..iskah vse pak da popitam horata s pove4e opit :P :D puk..i mnogo ot tezi saveti koito mi davate tuk sa mi mn polezni :) blagodarq na vsi4ki
hooliganka89
02-04-2008, 07:07
А момичето си мисли,че 6том няма гадже значи е грозна и никой не я харесва апак приятелките и имат значи са готини,а тя се страхува да не сметнат за задрастянячката без приятел.Я ми кажи на колко си години?
Спокойно, живота е пред теб, все ще се намери някой, а и ние във форума нищо не можем да ти помогнем 8-)
na 13 i nqkolko meseca :D :booooomb:
sLaDkA_GrEsHkA
02-06-2008, 08:05
xaxx .. horata za tav sa s1zdali impulse.bg i aha.bg :-D :-D
eiii az imam registraciq i vuv dvata saita puk si imam priqtel ... ne sum go namerila tam :-D ne i davai naprazni nadejdi