PDA

View Full Version : Даниел Вълчев отива ли си

LiveFlower
01-31-2008, 20:23
aidee Daniel Vul4ev si otiva ot ministurskiq post,predi malko go suob6tiha po novinite
E na mnogo u4enici im be6e merak i nai-ve4e na 12-toklasnicite

great_mari
01-31-2008, 20:28
verno :shock:
ako tva e istinaa.... :grin: :grin: :grin: :-o :grin: 8-)

loyal_88
01-31-2008, 20:34
aidee Daniel Vul4ev si otiva ot ministurskiq post,predi malko go suob6tiha po novinite
E na mnogo u4enici im be6e merak i nai-ve4e na 12-toklasnicite Щях да се зарадвам, ако на негово място сложат някой адекватен... Но всичките са боклуци, така че все тая...

Mitio_man
01-31-2008, 21:08
E na mnogo u4enici im be6e merak i nai-ve4e na 12-toklasnicite Щях да се зарадвам, ако на негово място сложат някой адекватен... Но всичките са боклуци, така че все тая...+1 за съжаление и аз така мисля.дано все пак сложат някой по компетентен

XceSS
01-31-2008, 21:16
Ето Я новата министъркА на образованието
http://www.aba.government.bg/bg/Bd/Archive/062002/interview6.jpg
Казва се Нина Чилова и преди това беше министър на културата и туризма.Дано да е нормална
http://212.122.160.117/photos/Pic_news11/chilova.jpg

doctors
01-31-2008, 21:17

Първо искам да ви успокоя,че няма да си отиде!Тези слухове вървят от няколко месеца,първо го бяха писали по вестниците,сега по телевизията.В новините ако не сте слушали да ви кажа,че човек от НДСВ или по-точно Милен Велчев каза,че няма такова нещо и това са провокации и лъжи на някой които работи против НДСВ.Така,че информацията е лъжа и не отговаря на истината.Това го каза Милен Велчев от Ндсв,а както знаете г-н Вълчев е министър на образованието от квотата на Ндсв.Така,че не вярвайте на слухове,а гледайте реално на нещата.

gorska
02-01-2008, 05:52
Симеон сменя 3-ма жълти министри и 15 замове
01 февруари 2008 / News.dir.bg
Трима жълти министри ще бъдат помолени от своя лидер Симеон Сакскобургготски да се оттеглят от кабинета.
Това предаде bTV, като се позова на източници, близки до НДСВ. Телевизията изтъкна, че разполага с документ, който съдържа имената на тримата, плюс още 15 заместник-министри от НДСВ, които също си отиват от кабинета. Той е част от стратегията на Сакскобургготски за възраждане на НДСВ и достойното й представяне на редовните парламентарни избори догодина.
Министрите на образованието Даниел Вълчев, на отбраната Веселин Близнаков и на държавната администрация Николай Василев ще напуснат постовете си по искане на Симеон Сакскобурготски. За техни приемници се спрягат - Нина Чилова - за министър на образованието и Антон Станков - за министър на отбраната. Другите двама министри от квотата на НДСВ - Гергана Грънчарова и Миглена Тачева, засега запазват постовете си.

Информация: http://dnes.dir.bg/2008/02/01/news2612252.html

Те около Нова Година сменят министрите, така че се очакваше... :lol:
Нина Чилова излежда симпатична, но министър Вълчан също не изглеждаше лош, така че не се знае как ще бъде... Но пък да бъдем поне малко оптимисти!

mon4eto
02-01-2008, 08:50
Superrrrr :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Sa 6e imam povod da se napiq :smt006 :smt006 :smt006 :grin: :grin: :grin: :grin:

doctors
02-01-2008, 09:21
Агенция “Фокус”
Милен Велчев: Симеон Сакскобургготски няма да сменя министри
Твърденията, че Симеон Сакскобургготски ще поиска от трима министри да освободят постовете си, са долни лъжи и инсинуации. Това заяви пред Агенция "Фокус" зам.-председателят на НДСВ Милен Велчев. Той определи тази информация като "пълна измислица" и бе категоричен, че Симеон Сакскобургготски няма да сменя министри.
Коментарът бе по повод информацията, че трима жълти министри ще бъдат помолени от своя лидер Симеон Сакскобургготски да се оттеглят от кабинета - Даниел Вълчев, Веселин Близнаков и Николай Василев.

Милен Велчев: Няма списък с министри за смяна от news.bg
НДСВ - политически съвет

© Антон Станков

Елена Коцева

Размер на шрифта: a a a

Няма такъв списък за смяна на министри. Той е изфабрикуван от вас, медиите. Това категорично заяви зам.-председателят на НДСВ Милен Велчев в интервю по телефона за БТВ.

Велчев категорично отрече да е имало съвещание, на което да са се взели решения за смяната на Николай Василев, Даниел Вълчев и Николай Близнаков, както се обяви вчера в публичното пространство.
Според обяснението на Милен Велчев тази информация е провокация, тъй като „НДСВ е твърде неудобен на много хора" и провокации може да се очакват и дори и от хора вътре в партията. Като конкретен пример Велчев посочи отцепите си и формирали своя парламентарна група - Българска нова демокрация.

"Партенки"-те на Царя от Днес Бг

"Не съществува такъв документ, в който лидерът на НДСВ да е набелязал за смяна членове на правителството", категоричен е зам.-председателят на жълтата партия Милен Велчев.

Дясната ръка на Сакскобургготски смята, че изнесената от bTV информация е „партенка“.

„Това е инсинуация и провокация“, твърди Велчев и допълни, че е много вероятно информацията да е подадена от доскорошните съпартийци в НДСВ, а днес вече „Българска нова демокрация“.

Така,че мога да ви кажа,че никой не си отива.Това са просто слухове!
Както знаете Милен Велчев по-добре знае кое е вярно и кое не,все пак е дясната ръка на Симеон Сакскобурготски!Ако си спомняте тези слухове пак някой ги беше пуснал преди месеци,и бяха поизписани из вестниците,сега в телевизията.Това са просто слухове!!!А по добре не вярвайте на слухове,а гледайте реално на нещата!

doctors
02-01-2008, 15:06
НДСВ зарязва лози, не министерски глави
01 февруари 2008 / News.dir.bg
Днес е Св. Трифон и се зарязват лози, а не министерски глави.
Така се пошегува председателят на ПГ на НДСВ Пламен Моллов по повод слуха за документ с имената на трима министри и още 15 зам.-министри, които ще бъдат сменени (виж линка долу).
Отговорно заявявам, че няма такъв документ, за който се говори по медиите, каза той, цитиран от БТА. Това е инсинуация, някой вероятно има полза от това, във всеки случай не е НДСВ, обясни Моллов. Той напомни, че слухът се тиражира в отсъствие на Симеон Сакскобургготски от страната. Запитан дали има нужда от смяна на министри, шефът на жълтата ПГ каза, че това може да реши само премиерът. Смяната на един министър е въпрос на това дали си върши работата в рамките на правителството, допълни Моллов.

София. Днес е Свети Трифон и се зарязват лози, а не министерски глави. Това заяви председателят на парламентарната група на НДСВ Пламен Моллов в кулоарите на парламента, предаде репортер на Агенция "Фокус". Моллов бе помолен да коментира твърденията за смяна на трима министри от НДСВ. Председателят на ПГ на НДСВ заяви, че не знае за такъв документ, за какъвто се говори по медиите. „Няма такъв документ. Аз също мога да седна, да напиша нещо, да го публикувам някъде и да го превърна в документ. Ще остана изключително учуден, ако такъв документ ми бъде показан. Държа бТВ да покажат този документ”, посочи Моллов.
Той бе категоричен, че твърденията са инсинуация и някой вероятно има полза от това, но във всеки случай това не са НДСВ. „Всичко това се прави в отсъствието на лидера на НДСВ Симеон Сакскобургготски, който не е в страната. Само министър-председателят може да сменя министри”, коментира още Пламен Моллов. По думите му въпросът за смяната на един министър зависи от това дали той си върши работата в рамките на правителството.

kahn
02-01-2008, 16:17
doctors споко ве брато ,няма страшно и на новия мионистър ще му се мазниш ,те всички ги обичат гъзолиците като теб :D

ThunderGoddess
02-01-2008, 16:36
Първо, няма да го сменят. Гей Станишев иска да го чувства близко. Второ, дори да го сменят няма да ви отменят матурите, така че не се радвайте особено много :P :-P :D . При тези обстоятелства не разбирам какво ви топли дали ще има нов министър или не ;)

JustaMan
02-01-2008, 16:42
Не знам какво точно не му харесвате. Според мен се държи адекватно и е изключително начетен човек.

ThunderGoddess
02-01-2008, 16:48
Егоцентична, подла, гадна свиня, която плете интрижки. За да си политик, трябва да си и човек и да се вслушваш в народния глас, а по време на стачката той показа точно противоположното. А след нея ние като ученици не получихме човвешко отношение - трябваше да се намали броя на оценките по предметите и да завършим с по-малко, защото срока е по-кратък. И ако беше четвъктокласник, който си къса гъза от учене и му предстои да избира училището, в което учи - или може би родител на четвъртокласник, едва ли щеше да го харесваш. Иначе признавам, че човека се опитва и е направил някои много хубави неща, също. Ей на - той измисли олимпиадата по история например :grin:

namina
02-01-2008, 16:51

:grin: :grin: :grin: :grin: ВЪВ ВЪЗТОРГ СЪМ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

namina
02-01-2008, 16:56
Не знам какво точно не му харесвате. Според мен се държи адекватно и е изключително начетен човек.

ДА ти кажа ли аз лично кв'o не му харесвам.......ме е мръсен комунист,че искаше да направи закон да се учи в събота,''че ни е ''МАЛКО'' 5дена....и че и той не прави нищо за БГ а както всички политици просто я ограбва и краде както е било винаги ,сега е така и щебъде винаги ако хората не престанат да мислят само как да изкарват повече и повече пари.
Ние сме като американците които мислят секи ден как да изкарат се повече и повече злато.

JustaMan
02-01-2008, 17:00
Егоцентична, подла, гадна свиня, която плете интрижки. За да си политик, трябва да си и човек и да се вслушваш в народния глас, а по време на стачката той показа точно противоположното. А след нея ние като ученици не получихме човвешко отношение - трябваше да се намали броя на оценките по предметите и да завършим с по-малко, защото срока е по-кратък. И ако беше четвъктокласник, който си къса гъза от учене и му предстои да избира училището, в което учи - или може би родител на четвъртокласник, едва ли щеше да го харесваш. Иначе признавам, че човека се опитва и е направил някои много хубави неща, също. Ей на - той измисли олимпиадата по история например :grin:

Според мен си абсолютно объркан човек, който си противоречи. Даже не знаеш защо не го харесваш, просто си в мимикрия с тълпата. Първо постигни нещо в живота си и тогава се изказвай така. Супер неадекватно изказване. Как може да наричаш човек, когото не познаваш, свиня? Аман от анонимни всезнайковци. Какви интриги е плел?

JustaMan
02-01-2008, 17:02

ДА ти кажа ли аз лично кв'o не му харесвам.......ме е мръсен комунист,че искаше да направи закон да се учи в събота,''че ни е ''МАЛКО'' 5дена....и че и той не прави нищо за БГ а както всички политици просто я ограбва и краде както е било винаги ,сега е така и щебъде винаги ако хората не престанат да мислят само как да изкарват повече и повече пари.
Ние сме като американците които мислят секи ден как да изкарат се повече и повече злато.

На теб и 8 дни в седмицата няма да ти стигнат май, за да си оправиш правописа. Със сигурност на теб ти е малко 5 дни. Поредната неадекватница, която нищо не знае, а е чула-недочула нещо и писка.

namina
02-01-2008, 17:06

На теб и 8 дни в седмицата няма да ти стигнат май, за да си оправиш правописа. Със сигурност на теб ти е малко 5 дни. Поредната неадекватница, която нищо не знае, а е чула-недочула нещо и писка.
А ти много много не се отваряй!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!А се отнасяй с хората,както искаш с теб да се отнасят-малоумнико.

JustaMan
02-01-2008, 17:11

А ти много много не се отваряй!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!А се отнасяй с хората,както искаш с теб да се отнасят-малоумнико.

Пфхахаха лапешка история. А ти искаш ли хората да те наричат "мръсен комунист", след като ти го правиш? Едва ли даже знаеш значението на тази дума.

FreAK_
02-01-2008, 20:58
Вълчев от последните министри определено е най- добър.
Жалко, че никой не го признава по една или друга причина.
Матурите хубаво ги въведе, дано да ги издържи и да не ги махнат отново..
За заплатите какво да коментирам- той си отнесе всичкият гняв събиран през последните 18 години. Не нито повече нито по- малко виновен от предшествениците му. Единствен се опитва да промени нещо !!!!
Хахах как разбрахте че е "мръсен комунист" само това не разбрах. И защо решихте, че комунистите са мръсни. Въобще знаете ли какво е комунизъм, или някой ви е разправял някви работи.
А за 6 дневната седмица- би било много добре. Определено е нужно на някои. Ако всеки полага малко усилия нещата ще са съвсем различни!

Дано не го махнат!

Sevt
02-02-2008, 05:35
С Вълчев съм имал " щастието " да обсъждам лично някои теми.
ЕЙ БОГУ ПО ТЪП ЧОВЕК НЕ СЪМ СРЕЩАЛ ! Разбирам да имаш съветници, и да ти помагат тук и там, ама тоя не може да мисли самостоятелно. Аз му говоря той само седи и ме гледа като гръмнал бойлер в тръстика. Аз лично обаче се съмнявам че ще го махнат. А и да го махнат то цялото правителство трябва да падне....

JustaMan
02-02-2008, 06:34
С Вълчев съм имал " щастието " да обсъждам лично някои теми.
ЕЙ БОГУ ПО ТЪП ЧОВЕК НЕ СЪМ СРЕЩАЛ ! Разбирам да имаш съветници, и да ти помагат тук и там, ама тоя не може да мисли самостоятелно. Аз му говоря той само седи и ме гледа като гръмнал бойлер в тръстика. Аз лично обаче се съмнявам че ще го махнат. А и да го махнат то цялото правителство трябва да падне....

Как може да кажеш, че е тъп? Нещо май не си в час. :-o
Аз пък ще ти кажа, че според мен човекът говори изключително спокойно и аргументирано и е харизматична личност.

Sevt
02-02-2008, 08:42
Не съм в час ? Пак ти казвам водил съм ЛИЧНИ разговори с това мекере и то не за по няколко минути. Тъп е като антична брадва вярвай ми. Не гледай по бтв как ти изглежда....

JustaMan
02-02-2008, 11:03
Не съм в час ? Пак ти казвам водил съм ЛИЧНИ разговори с това мекере и то не за по няколко минути. Тъп е като антична брадва вярвай ми. Не гледай по бтв как ти изглежда....

Що да не гледам, да не би във всички предавания, в които е участвал, да му говорят на ухото какво да казва? Да вярвам на очите си или на някакъв анонимник, който въобще не знам дали ми говори истината?

Sevt
02-02-2008, 16:48
Боже някакъв анонимник. Ако искаш и име ще ти дам и телефон за връзка, че и ЕГН :lol: Че и среща в централата ще си чукнем да ти дам лична пресконференция. Закво ми е да говоря глупости на някакъв пълен анонимник, за чието мнение не давам 5 стотинки ?

DjuDje_s_Pra6ki_f
02-02-2008, 17:23
лелеее тая Нина Чилова още по-зле, та тя бъркаше Владимир Димитров с композитор... правете си изводи колко струва :? :(