Влез

View Full Version : Тъпа работа..

Sladyranna
02-01-2008, 03:46
Ау хора направо съм много скапана :(
Тъпа ми е темата но искам да си "излея душата"
Значии..в даскалото има един пич който страшно мн харесваммм дори спокойно мога да кажа че го обичам!

Та този пич в началото също ме харесваше и всеки ден ме караше да ходим на кино..да излезем някъде без значение къде... обаче аз все се праех на интересна и никога не се съгласих :-o Та...мина се време..той постоянно ме "преследваше" в даскалото и ме заговараше а аз се праех на тъпа пред него, а и съм такава, че като ме хване срам и направо нз на кой свят съм..той ми говори и ме пита разни неща а аз въобще не отцепвам..

Таа за мен нещата почнаха мн да се задълбочават и един ден отивайки на даскало си казах, че този път ще се съглася да отида с него там където кажее за да се опознаем повече все пак...И една такава весела влизам аз в първия час и една фр ме среща и някфа развълнува ми вика:
Имам новини за теб!
И аз я питам какви и тя ми каза:
Твоя приятел ходи с тази дето те мрази! :shock:
и аз тогава как се скапах само ;( приятелката му е една мн гадна лигла дето само разправя измислици за мене из цялото даскало и с нея много се мразим... ;( и от тогава той въобще забрави за мен!!!!! Даже и едно здрасти не иска да ми каже когато се засечеме по коридора...а аз не мога да спра да мисля за него..просто само той ми е в главата идиота с идиотите..
И все пак......мн мерси на тези дето са успяли да прочетът дългата ми и съвсем безмислена тема.

the_uNf0rgIv3n
02-01-2008, 05:18
Не за първи път виждам това да се е случило т.е. момчето се държи мило, приятно, иска да те изведе, having a good time, но вие да се правите на интересни. А това, че казваш, че си "тъпа" не е оправдание. Или се пробвай ти да го заговориш или просто го забрави. Препоръчвам ти първото - ще си вземеш момченце и ще направиш гадно на оная ...

Lost_Kiss
02-01-2008, 07:00
Не за първи път виждам това да се е случило т.е. момчето се държи мило, приятно, иска да те изведе, having a good time, но вие да се правите на интересни. А това, че казваш, че си "тъпа" не е оправдание. Или се пробвай ти да го заговориш или просто го забрави. Препоръчвам ти първото - ще си вземеш момченце и ще направиш гадно на оная ...

+1... Само не разбрах, как ще направи гадно на оная, като "си вземе момченце" ?

MartyParty
02-01-2008, 07:13
Темата ти не е тъпа,поне за мен.Държала си се тъпо-това е вярно,но си го разбрала,макар и даста късно.Миналото лято и аз бях в такава ситоация и ми беше доста кофти.Аз я мразех(и още я мразя) щото е клюкарката на махалата и само като я видя да се размотава с модерните си парцалки ме избива на съдизъм.Момчето беше много печено ,но за жалост тя му беше по интересна и...аз си изревах очите (което,сега осъзнавам,е било ненужно)Мислех си за него доста дълго време и не ми излизаше от главата,обаче го забравих.Намерих си друго момче ,с което съм невероятно щастлива и даже не мога да се сетя как се казваше оня :lol: Ето описах ти какво ще стане...а сега ходи пии една бира :smt006

Rookie
02-01-2008, 16:26
Поздравления - наистина си тъпа!

Като си се правила на интересна когато не е трябвало, така е. Изпуснала си питомното, и за какво? Май и ти не знаеш. Много мразя такива момичета... които не знаят какво искат!

WithLove
02-01-2008, 16:32
Ами научете се най-накрая да спрете да се правите на недостъпни.Така нищо не печелите и повярвайте ми НЕ ПРАВИТЕ ПО-ГОЛЯМО ВПЕЧЕТЛЕНИЕ!Даже по тоэи начин само може да прогоните човек от себе си.И таэи тема е поредното докаэателство эа това.Мацка,не мога нищо да те посъветвам,освен да си вэемеш поука эа напред :?

•._.•No_NaMe•._.•
02-01-2008, 16:38
ami naistina si postapila tapo.opitai se da go zagovarq6 predloji mu da izlezete nqkude sled daskalo, no edva li tvoqta "lubimka"6te te ostavi da se sbliji6 s nego :?

MiMcHeToOo
02-01-2008, 16:39
Е .. Чакаш сега.. Подминавай го и ти с надменен поглед..

sLaDkA_GrEsHkA
02-01-2008, 16:39
Ами научете се най-накрая да спрете да се правите на недостъпни.Така нищо не печелите и повярвайте ми НЕ ПРАВИТЕ ПО-ГОЛЯМО ВПЕЧЕТЛЕНИЕ!Даже по тоэи начин само може да прогоните човек от себе си.И таэи тема е поредното докаэателство эа това.Мацка,не мога нищо да те посъветвам,освен да си вэемеш поука эа напред :?

+1