View Full Version : Той е моят живот...вече го няма..нямам живот
4ujdata_
02-01-2008, 10:45
Toi !!! toi e moita parva lubov ..4oveka koito nqma da zabravq..eto kak zapo4na vsi4ko lqtoto na 2006 grad PLOVDIV( ne e istinskiq grad )….sedqh sama I gledah nego I priatelite my kak igraqt futbol…vsi4ki si tragnaha I toi ostana sam ..doide pri men ..i me zagovori..razkaza mi za sebe si az za men..govorihme si pove4e ot 3 4asa ….i taka vseki den dori I bez ugovorka bqhme I dvamata v 2 na stadiona, tam-v malkoto grad4e…razgovorite ni prodaljavaha s 4asove …I diode edin moment v koito toi se vlubi v men az v nego I vsi4ko potragna …kakto vsqko momi4e me4tae….toi e tolkova istinski..tolkova…hodihme blizo mesec I nakraq az glupa4kata go zarqzah…nz za6to ….ne vsa6tnost znam ,za6toto ne osaznavah kakvo imam I kakvo gubq…toi se razplaka pregarna me I mi kaza 4e nqma da me zabravi kakvoto 6te da stane dori I sveta da svar6i..be6e parvoto mom4e koeto plaka za men ..plaka ne prosto ei taka plaka I salzite my izlizaha ot tam vatre ..tam v nai dalbokoto k1t4e na vseki 4ovek..i vapreki vsi4ko koeto my pri4inih toi ne se otkaza ot men…ne se otkaza dori I da bqh go naranila tolkova mn …vsqka ve4er idva6e I mi se mole6e pla4e6e ne moje6e da spi ne moje6e da jive bez men ne moje6e da obi4a druga…I az glupa4kata ..pak ne osaznavah kakvo gubq ne osaznavah 4e tozi 4ovek moje da e nai golemiq mi k1met v jivota…I mina vreme mn vreme meseci I toi kaza krai ..kaza krai..i go kaza tolkova istinski….kolkoto be6e istinska lubovta my…sled kato se varnah v sofia ..zapo4nah jivota si po staro my….no ne go zabravih ….vseki pat kogato go videh trepva6e ne6to v men ..ne6toto za koeto toi me mole6e…eto 4e mina vreme I diode lqtoto na 2007 …otidoh otnovo v plovdiv I 6tom go zarnah se probudi 4uvstvoto v men 4uvstvoto koeto izpitva6e toi predi…mina izvesno vreme az ne izdarjah …I my priznah vsi4kono toi ne se otre4e ot onzi ‘’KRAI’’…..i vse pak sled mesec..toi se varna pri men varna se I to ne ot sajalenie a ot 4uvstvata koito be6e zapazil samo I edinstveno za men ..bqh nai 6tastlivata ..no eto 4e pak moqta tapa gre6ka sasipa vsi4ko..razdelihme se otnovo..i dvamata kazahme ‘’KRAI’’……ve4e ni6to ne e sa6toto toi nqma da mi prosti….no eto 4e na 31.01.08g. v edin 4at toi mi prati edna pesen—DJENA –JIVOTA NQMA VTORA SERIQ—I mi kaza ::’’moje da ti lipsvam ,no ti na men 3 pati pove4e’’,’’v jivota nqma vtora seria ,az ti q dadoh ti q propila I sega 6te ti priznaq obi4am te no nqma da ti prostq nikoga’’kaza mi ‘’sbogom nedostapnata ‘’I izleze ot skype////nz ve4e sasipana sam ni6to nqma smisal dori I tfa koeto napisah nqma smisal ..jivota mi nqma smisal …..……………….tova e moqta istoriq ….tova e moqta sadba …tova e moq jivot vapreki 4e sam samo na 16 ……..OBI4AM GO………no vsi4ko svar6i blagodarq 4e otdelihte vreme ..ne iskam saveti prosto iksah da izkaja makata si …..(izvinavam se za gre6kite v teksta I za tfa 4e ne pi6a na BG ) :smt022 :cry: :cry:
т.7
krem4et0
:razz: Бая бот си,заклевам се.Много те е чакал пича... :)
MiMcHeToOo
02-01-2008, 10:53
Бъди силна и се бори. Не е края на живота ти, нищо още не е свършило.
PerfectByNature
02-01-2008, 11:14
i az napravix podobna gre6ka samo 4e ne sus 1 ili 2 meseca vruzka a sus godina i polovina ... i sq po4ti 2 godini sled tva ve4e sum s drug oba4e vsi4ko me vry6ta nazad .... vupreki tva znai 4e spomenite ne se zabravqt lesno i vinagi 6te ostanat v teb kakto i toi .. ot li4en opit ti go kazvam :( uspex zanapred....
Alabalaportokala
02-01-2008, 11:49
Авторката - много си тъпа и неориентирана. Ми като е твоя живот за ко късаш човека ма марда :D ? Съветвам те докато не достигнеш някакъв вид зрялост да си играеш на майкини и деца с кукли барби и да не се занимаваш. Така ще спасиш света от 1 заблудено лапе. Иеей :grin:
bebeto0o
02-01-2008, 12:15
Ebasi obi4la si go, zarezala si go, toi e plakal i ti ne si sa varnala pri nego. Em dobre strada6 sea da vidi6 na nego kvo mu e bilo. Sorry 4e se durja po tozi na4in,ama ... ](*,)
DiabolicAngel
02-01-2008, 12:18
Детска работа е тая твойта.Сама си си виновна за всичко!
Все пак събери сили,не мисли за него,гледай напред и всичко ще се оправи.Едва на 16 си,живота,любовта...всичко е те първа пред теб!
Успех! :P
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-01-2008, 12:19
не го заслужаваш
Не ти четот работите на латница,само щи кажа че сега той е твоя живот...след две мсеца ше си намериш друг живот...споко...
m0nkataa
02-01-2008, 15:53
Абсолютно съгласна с SmiLeHappyEnjoyMyPaiN!
Просто забрави за момчето! Колкото и да те боли, не го заслужаваш! :x
Aligator
02-01-2008, 16:26
И аз с риск да се повторя бих казал че не го заслужаваш. Аз на негово място едва ли бих те погледнал пак. За това казвам че малките момичета не знаят какво правят... Следващия път помисли преди да правиш простотии
sLaDkA_GrEsHkA
02-01-2008, 16:34
ako naistina si osuznala greshkata si zashto ne mu se obadish po telefona zareji go toq skype i mu kaji neshtata taka kakto gi kaza na nas... a ako ne osuznala... prosto naistina.. naistina ne go zaslujava6
4ujdata_
02-01-2008, 16:56
ms za savetite znam 4e sam glupa4ka i 4e ne go zaslujavam ama i dori da moga da se varna pri nego nqma da se varna ...6toto sam prekaleno tapa i 6te go naranq pak ](*,) :cry:
shivacheva
02-01-2008, 17:29
Ем ти изобщо знаеш ли какви си ги вършиш...?
Наистина не го заслужаваш,момчето те е молило,а ти все си го рязала...
Какво очакваш?Да те чака вечно?
Ами явно няма намерение...и грешката е твоя...
Сега и да се молиш едва ли момчето ще наруши обещанието си...
Съжалявам...
PerfectStrang3r
02-01-2008, 17:57
Нищо не е свършило.. животът продължава. Не се отчайвай момиче, ти си само на 16 години.. толкова си млада, имаш още много години да обичаш, да те изоставят, да изоставяш... всичко в този свят е пред теб. Ако си го загубила заради простотия, така е трябвало. Главата горе, стискаш зъби и само напред. Успех.
Шматка..Де и за мен такова момче :? :?
Сама си виновна. Дал ти е 2 шанса, ако след първия беше разбрала наистина грешката си, нямаше да постъпиш пак така. Щяхте още да сте заедно и да не страдаш. За една връзка трябват 2ма. Двама да правят компромиси, двама да обичат, двама да се държат добре. Не може да го зарязваш постоянно, а той вечно да прощава. Не знам дали е възможно пак да спечелиш доверието му и дори това да стане...може би след някой и друг месец пак ще скъсаш с него. Много добре премисляй какво вършиш, така ако продължаваш, ще загубиш много скъпи хора.
Ivs Jonas
02-01-2008, 21:08
ne pro4etoh temata i ne smqtam da q 4eta...ama po postovete razbiram 4e mn dramatizira6...ee golqmo 4udo stanalo...ne e samo toi edinstveniq muj na zemqta..izlez i se ogledai da gi vidi6 kak se razhojdat i drugi xD
TheNewReligion
02-06-2008, 17:20
Леле , ти си луда !Не ме интересува , че ще те засегна , но си абсолютна използвачка и егоистка ! Сама си прави изводите ! :-x :-x :-x :-x :-x
Бъди силна и се бори. Не е края на живота ти, нищо още не е свършило.
едни и същи съвети, като г*вната които пускам в тоалетната....
авторката и тя е яко глупавка :razz:
GameFace
02-06-2008, 18:41
А защо си го зарязала 1-вия път?
4ujdata_
02-06-2008, 19:15
za6toto togava si misleh 4e ne ispitvam ni6to kam nego ...zabludena tapa4ka sam :cry: