View Full Version : Как да стигнем до секс?
Значи, немога да приказвам с момичета... имал съм приятелки но просто немога да завържа смислен разговор... още съм девствен и не мисла че , съм много грозен... даже наскоро си напрайх кичури и се чувствам супер пич. Та мисълта ми е някое момиче ако може да ми отговори как да заговоря някоя мадама и евентуално да стигнеме до секс но не от разговора а от продължителни дискусии...
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Tova,che si si napravil kichuri dalech ne te pravi gotin.Spored men problema ti idva ot nachina na mislene,koeto ot posta ti sydq ne e osobenno razvito.Mislish kato nqkoi 14 godishen,ne znam na kolko si,i dokato edinstvenata ti cel e da vkarash nqkoq madama v legloto i da q naebesh,povqrvai mi nqma da ti se poluchi.A otnosno razgovorite,za da mojesh da zavyrjesh smislen razgovor na kakvoto i da bilo tema,trqbva nujnata informaciq po temata.Nelovko,a i pravi losho vpechatlenie,kogato chovek govori za neshta,za koito hal haber si nqma,prosto za da se izkaje i toi.
оф не съм се изразил правилно искам сеедно няква връзка... съжалявам за по-горния пост... а са разговора просто като ми напрай някаф намек се спичам на 15 съм ше ти прата лс да ме видиш понеже ме е срам ако някой приятел случайно види...
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-01-2008, 14:55
ау кичурите са чудна идея :) коса на 2 цвята :D найз
Еми... приближаваш се до някоя и казваш "М-м-м каква сладка путчица имаш, ще те скъсам от ебане :-) "
последното мнение е неуспешен опит за гавра... :P
Sladur si.Ne vijdam kakvo ima da se spichash.Normalno e na 15 da si leko sramejliv,a ponqkoga mejdudrugoto e i dosta pechelivsha taktika.Primerno v nashiq klas imame edin syuchenik,ot mnogoto ni 4 momcheta,deto si gi pazim... mani mani.Za nego,toi e super stesnitelen,sramejliv i svit dori,obache e golqm simpatqga inache.Znachi ot 8 klas kato sa ni sybrali kat sym go hvanala po cql den si go tormozq,gushkam go,shtipq go,skubq go,draskam go,Kike tova,Kike onova...i tui s miss california po cql den!Drug nash syuchenik e dosta po-vulgarno agresiven i ne vednyj i dva pyti dori me pita kakvo sym namirala v tova vyprosnoto momche i vsichkoto tova predpolagam ot chista zavist.Obache toi e tolkova sladyk i nepodpraven,che prosto 100 pyti po-sklonna sym da sedna i da si govorq s nego za seks,deto bykyl moje da ne razbira,otkolkoto s drugoto momche,deto se ima za golqm ebach,i razpravql kak mu se iskalo da ni opyne,ama s iskaneto shte si ostane.Dadah ti vyprosniq primer,za da razberesh za kakvo govorq.
Spored men tvoqta segashna poziciq e dosta pechelivsha.Ne mislq,che ti trqbva da stavash nqkakyv deto postoqnno hodi i razpravq nago nadolu "Pyk vchera ako znaete k`va putka naebah",sled 2 dena "Male taq rusata kurva kak duha" i t.n.Pred teb shte si zamylchat okolnite,ama kato se obyrnesh shte ima "Taq smeshka za kyv se misli?" Taka che po-dobre leko stesnitelen i sladyk,pone takiva momcheta mi haresvat na men,otkolkoto mega praveja i vsyshnost edno golqmo leke.
Аз всъщност мразя да се хваля... туй онуй просто искам сеедно да мога да приказвам ... искам да съм като синия Loop :P разбираш нали ае ако може да ми дадеш някаква по-бърза връзка ircq или skype понеже виждам че разбираш нещата...
Аз всъщност мразя да се хваля... туй онуй просто искам сеедно да мога да приказвам ... искам да съм като синия Loop :P разбираш нали ае ако може да ми дадеш някаква по-бърза връзка ircq или skype понеже виждам че разбираш нещата...
Razbiram za kakvo govorish,no si mislq,che tova bi bilo dosta trudno dostijimo,ako ti samiq ne si otvoren i komunikativen chovek po harakter.Razbira se,che horata se promenqt i razvivat,no tova nqma v nikoi sluchai da stane ot dnes za utre.Primerno mnogo moi priqtelki prosto ei taka minava si nqkoi chovek po ulicata i te go pozdravqvat,bez da go poznavat,nishto i mu se usmihvat i choveka si otvryshta,shto da ne.Sq nqkoi shte kajat "Ami to na hubava jena i malka smetka vseki se natiska"-Vqrno,no ako nqkoi simpatqga me zagovori,shto da ne otvyrna.Kato za nachalo spored men zavyrji si novi priqtelstva v daskalo,pokrai kompaniqta.Govori si aktivno,otpusni se,prosto se zabavlqvai.V momenta,v koito popadaiki dori v nepoznata kompaniq zapochnesh da si govorish na harabiq i radvash drugite hora shte ti stane mnogo qko i spored men tova shte razchupi pritesneniqta ti.
Аз съм в малък град познавам сигурно 90% от 13-20 год. А и имам още 1 проблем харесвам 1 момиче ама сеедно съм като дърво кога мине покрай мене... wtf should I do?!
Аз съм в малък град познавам сигурно 90% от 13-20 год. А и имам още 1 проблем харесвам 1 момиче ама сеедно съм като дърво кога мине покрай мене... wtf should I do?!
E i ? Kakvo kato si ot malyk grad ? Tochno tova bi moglo da byde v tvoq polza,che vse nqkoi tvoi priqtel ili poznat shte poznava vyprosnoto momiche i nqkoi pyt moje da izlezete zaedno s nqkakva kompaniq.Tam shte se zapoznaete i prosto shte imash vyzmojnostta da q nabliudavash sred neini priqteli kak se dyrji,v nqkakva stepen kak misli,da precenish bi li moglo tova momiche da byde tvoeto momiche.Ako otgovoryt ti na tozi vypros e da.To opitai se da predizvikash vtora podobna sreshta,kydeto veche bydi po-deen i aktiven v razgovorite i se opitai da privlechesh vnimanieto i.
Искате ли да напрайме 1 вот да я сложиме президент? :grin: помага яко... сеедно напрежението спадна в мене са... 8) напрао ми стана некфо яко :P
i az iam sashtiq problem :((( ako iskash i na teb da ti prata pic?
vidish li uspq da zagovorish momi4e mai q zabi.. q da se proam i az :) buzik :P
Prosto trqbva da se gleda optimistichno na neshtata.Ot vsqko otricatelno izjivqvane ili fakt, trqbva da se tyrsqt i izvlichat pliusovete i predimstvata.Taka shte ni e mnogo po-lesno.V tova sym se uverila.Opitai s tova momiche,ako moje razbira se,ako tq ti dopadne,ako ti na neq...neshtata moje i da potrygnat,ako ne...shte potyrsish druga.Hubavoto na malkiq grad moje bi e,che ako te haresa edna to sled tova plyzva kato epidemiq.V stariq klas,tova oshte ot 5 do 7 klas,imashe edno momche pak takyv mega drypnat i stesnitelen,no beshe sladur.Mnogo si go bqh haresala i vednyj taka v razgovor s priqtelki,a vsichki znaqt,che na 11-12 e golqma taina koi kogo haresva,se bqh sklonila da si kaja i to se okaza,che nego togava vsichki go haresvali i sled tova veche celiq ni vipusk moje bi 5-6 momicheta bqgaha podire mu.Stana ebahti fobiqta da si mu gadje.Dobre che mi mina,ama sled 2 godini...Detska mu rabota :)
vidish li uspq da zagovorish momi4e mai q zabi.. q da se proam i az :) buzik :P
Xa-xa.Napravo me zakopa :-D
Пич.. девойките на твоята възраст не се интересуват дали си си направил кичур (каквото и да означава.. може би си се изрусил.. тъпо от твоя страна)... дори го намират за бебешко.. Имай пред вид, че момичетата на тази възрст са доста по-добре развити (физически.. та дори и умствено - колкото и да ми е трудно да си го призная) и определено не им харесват глупави "момчешки" изпълнения...
По принцип трябва да се държиш тежко - т.е. идеята е следната... Да не си говориш с приятелчетата какъв "баварец" или "медждан" е минал.. И ако случайно беше твой как ще дадеш газ.. Или как те кефи да стреляш с Дизърт Ийгъл или Беретта (въпреки, че никога не си го правил).. И не разправяй как ти се лепят пичките от квартала - като мухи на лайно.. А просто бъди себе си.. И бъди на място.. Не се изхвърляй и се опитай да се държиш като по-зрял. Тогава ще успееш да привлечеш вниманието на повечето момичета около теб... Със сигуност си забелязал, че връстничките ти се заглеждат (та дори излизат) с батковци, които са поне 2-3 години по-големи от теб.. Ето за това говоря.. По принцип е генетично заложено във всяка една жена - да търси стабилност около себе си.. Това е така, защото такава ни е природата. Т.е. жените са създадени физически по-слаби и търсят упорна точка - която със сигурност не могат да получат в свой съученик..
Такъв е живота.. братче.. ако искаш да се вредиш.. или преждевременно трябва да порастнеш.. или да си търсиш гадже с поне 2 години по-малка от теб..
аз кво да кажа.. като по принцип винаги съм харесвал по-големи момичета за сериозна връзка.. Просто не харесвах момичетата на моята възраст.. изглеждаха ми малки.. а да не говоря за съучениците си.. които направо ми се стуваха бебета..
Lorelei
Имаш право за скромността напоследък я тествах с голям успех :grin:
Ооо колко си ми добричък леле ама ако тръгнем не искам да те нараня ако всички бяха такива като теб .... ей момиченца намерих ви слабото място :P :P :P
Пич бъди такъф какъфто си .... за всеки влак си има пътници просто някои влакове спират по рано на гарата от други .... на 15 девствен кво толкова нищо не е станало да не би да си по малко мъж от някой койтого е направил на 14 я не се излагай! Има време и твойта принцеса ще се появи от някъде!
varnen4e
02-01-2008, 20:28
Искам и аз да те видяаааа :D :P
Искам и аз да те видяаааа :D :P
Aaaa samo az poluchih bonux :P