Влез

View Full Version : Как да стигнем до секс?

fdddas
02-01-2008, 14:42
Значи, немога да приказвам с момичета... имал съм приятелки но просто немога да завържа смислен разговор... още съм девствен и не мисла че , съм много грозен... даже наскоро си напрайх кичури и се чувствам супер пич. Та мисълта ми е някое момиче ако може да ми отговори как да заговоря някоя мадама и евентуално да стигнеме до секс но не от разговора а от продължителни дискусии...

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Lorelei
02-01-2008, 14:49
Tova,che si si napravil kichuri dalech ne te pravi gotin.Spored men problema ti idva ot nachina na mislene,koeto ot posta ti sydq ne e osobenno razvito.Mislish kato nqkoi 14 godishen,ne znam na kolko si,i dokato edinstvenata ti cel e da vkarash nqkoq madama v legloto i da q naebesh,povqrvai mi nqma da ti se poluchi.A otnosno razgovorite,za da mojesh da zavyrjesh smislen razgovor na kakvoto i da bilo tema,trqbva nujnata informaciq po temata.Nelovko,a i pravi losho vpechatlenie,kogato chovek govori za neshta,za koito hal haber si nqma,prosto za da se izkaje i toi.

fdddas
02-01-2008, 14:52
оф не съм се изразил правилно искам сеедно няква връзка... съжалявам за по-горния пост... а са разговора просто като ми напрай някаф намек се спичам на 15 съм ше ти прата лс да ме видиш понеже ме е срам ако някой приятел случайно види...

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-01-2008, 14:55
ау кичурите са чудна идея :) коса на 2 цвята :D найз

Tazadar
02-01-2008, 15:01
Еми... приближаваш се до някоя и казваш "М-м-м каква сладка путчица имаш, ще те скъсам от ебане :-) "

fdddas
02-01-2008, 15:03
последното мнение е неуспешен опит за гавра... :P

Lorelei
02-01-2008, 15:10
Sladur si.Ne vijdam kakvo ima da se spichash.Normalno e na 15 da si leko sramejliv,a ponqkoga mejdudrugoto e i dosta pechelivsha taktika.Primerno v nashiq klas imame edin syuchenik,ot mnogoto ni 4 momcheta,deto si gi pazim... mani mani.Za nego,toi e super stesnitelen,sramejliv i svit dori,obache e golqm simpatqga inache.Znachi ot 8 klas kato sa ni sybrali kat sym go hvanala po cql den si go tormozq,gushkam go,shtipq go,skubq go,draskam go,Kike tova,Kike onova...i tui s miss california po cql den!Drug nash syuchenik e dosta po-vulgarno agresiven i ne vednyj i dva pyti dori me pita kakvo sym namirala v tova vyprosnoto momche i vsichkoto tova predpolagam ot chista zavist.Obache toi e tolkova sladyk i nepodpraven,che prosto 100 pyti po-sklonna sym da sedna i da si govorq s nego za seks,deto bykyl moje da ne razbira,otkolkoto s drugoto momche,deto se ima za golqm ebach,i razpravql kak mu se iskalo da ni opyne,ama s iskaneto shte si ostane.Dadah ti vyprosniq primer,za da razberesh za kakvo govorq.
Spored men tvoqta segashna poziciq e dosta pechelivsha.Ne mislq,che ti trqbva da stavash nqkakyv deto postoqnno hodi i razpravq nago nadolu "Pyk vchera ako znaete k`va putka naebah",sled 2 dena "Male taq rusata kurva kak duha" i t.n.Pred teb shte si zamylchat okolnite,ama kato se obyrnesh shte ima "Taq smeshka za kyv se misli?" Taka che po-dobre leko stesnitelen i sladyk,pone takiva momcheta mi haresvat na men,otkolkoto mega praveja i vsyshnost edno golqmo leke.

fdddas
02-01-2008, 15:22
Аз всъщност мразя да се хваля... туй онуй просто искам сеедно да мога да приказвам ... искам да съм като синия Loop :P разбираш нали ае ако може да ми дадеш някаква по-бърза връзка ircq или skype понеже виждам че разбираш нещата...

Lorelei
02-01-2008, 15:31
Аз всъщност мразя да се хваля... туй онуй просто искам сеедно да мога да приказвам ... искам да съм като синия Loop :P разбираш нали ае ако може да ми дадеш някаква по-бърза връзка ircq или skype понеже виждам че разбираш нещата...

Razbiram za kakvo govorish,no si mislq,che tova bi bilo dosta trudno dostijimo,ako ti samiq ne si otvoren i komunikativen chovek po harakter.Razbira se,che horata se promenqt i razvivat,no tova nqma v nikoi sluchai da stane ot dnes za utre.Primerno mnogo moi priqtelki prosto ei taka minava si nqkoi chovek po ulicata i te go pozdravqvat,bez da go poznavat,nishto i mu se usmihvat i choveka si otvryshta,shto da ne.Sq nqkoi shte kajat "Ami to na hubava jena i malka smetka vseki se natiska"-Vqrno,no ako nqkoi simpatqga me zagovori,shto da ne otvyrna.Kato za nachalo spored men zavyrji si novi priqtelstva v daskalo,pokrai kompaniqta.Govori si aktivno,otpusni se,prosto se zabavlqvai.V momenta,v koito popadaiki dori v nepoznata kompaniq zapochnesh da si govorish na harabiq i radvash drugite hora shte ti stane mnogo qko i spored men tova shte razchupi pritesneniqta ti.

fdddas
02-01-2008, 15:39
Аз съм в малък град познавам сигурно 90% от 13-20 год. А и имам още 1 проблем харесвам 1 момиче ама сеедно съм като дърво кога мине покрай мене... wtf should I do?!

Lorelei
02-01-2008, 15:44
Аз съм в малък град познавам сигурно 90% от 13-20 год. А и имам още 1 проблем харесвам 1 момиче ама сеедно съм като дърво кога мине покрай мене... wtf should I do?!

E i ? Kakvo kato si ot malyk grad ? Tochno tova bi moglo da byde v tvoq polza,che vse nqkoi tvoi priqtel ili poznat shte poznava vyprosnoto momiche i nqkoi pyt moje da izlezete zaedno s nqkakva kompaniq.Tam shte se zapoznaete i prosto shte imash vyzmojnostta da q nabliudavash sred neini priqteli kak se dyrji,v nqkakva stepen kak misli,da precenish bi li moglo tova momiche da byde tvoeto momiche.Ako otgovoryt ti na tozi vypros e da.To opitai se da predizvikash vtora podobna sreshta,kydeto veche bydi po-deen i aktiven v razgovorite i se opitai da privlechesh vnimanieto i.

fdddas
02-01-2008, 15:50
Искате ли да напрайме 1 вот да я сложиме президент? :grin: помага яко... сеедно напрежението спадна в мене са... 8) напрао ми стана некфо яко :P

savoy
02-01-2008, 15:50
i az iam sashtiq problem :((( ako iskash i na teb da ti prata pic?

savoy
02-01-2008, 15:52

vidish li uspq da zagovorish momi4e mai q zabi.. q da se proam i az :) buzik :P

Lorelei
02-01-2008, 16:01
Prosto trqbva da se gleda optimistichno na neshtata.Ot vsqko otricatelno izjivqvane ili fakt, trqbva da se tyrsqt i izvlichat pliusovete i predimstvata.Taka shte ni e mnogo po-lesno.V tova sym se uverila.Opitai s tova momiche,ako moje razbira se,ako tq ti dopadne,ako ti na neq...neshtata moje i da potrygnat,ako ne...shte potyrsish druga.Hubavoto na malkiq grad moje bi e,che ako te haresa edna to sled tova plyzva kato epidemiq.V stariq klas,tova oshte ot 5 do 7 klas,imashe edno momche pak takyv mega drypnat i stesnitelen,no beshe sladur.Mnogo si go bqh haresala i vednyj taka v razgovor s priqtelki,a vsichki znaqt,che na 11-12 e golqma taina koi kogo haresva,se bqh sklonila da si kaja i to se okaza,che nego togava vsichki go haresvali i sled tova veche celiq ni vipusk moje bi 5-6 momicheta bqgaha podire mu.Stana ebahti fobiqta da si mu gadje.Dobre che mi mina,ama sled 2 godini...Detska mu rabota :)

Lorelei
02-01-2008, 16:03

vidish li uspq da zagovorish momi4e mai q zabi.. q da se proam i az :) buzik :P

Xa-xa.Napravo me zakopa :-D

TH33N
02-01-2008, 16:50
Пич.. девойките на твоята възраст не се интересуват дали си си направил кичур (каквото и да означава.. може би си се изрусил.. тъпо от твоя страна)... дори го намират за бебешко.. Имай пред вид, че момичетата на тази възрст са доста по-добре развити (физически.. та дори и умствено - колкото и да ми е трудно да си го призная) и определено не им харесват глупави "момчешки" изпълнения...
По принцип трябва да се държиш тежко - т.е. идеята е следната... Да не си говориш с приятелчетата какъв "баварец" или "медждан" е минал.. И ако случайно беше твой как ще дадеш газ.. Или как те кефи да стреляш с Дизърт Ийгъл или Беретта (въпреки, че никога не си го правил).. И не разправяй как ти се лепят пичките от квартала - като мухи на лайно.. А просто бъди себе си.. И бъди на място.. Не се изхвърляй и се опитай да се държиш като по-зрял. Тогава ще успееш да привлечеш вниманието на повечето момичета около теб... Със сигуност си забелязал, че връстничките ти се заглеждат (та дори излизат) с батковци, които са поне 2-3 години по-големи от теб.. Ето за това говоря.. По принцип е генетично заложено във всяка една жена - да търси стабилност около себе си.. Това е така, защото такава ни е природата. Т.е. жените са създадени физически по-слаби и търсят упорна точка - която със сигурност не могат да получат в свой съученик..
Такъв е живота.. братче.. ако искаш да се вредиш.. или преждевременно трябва да порастнеш.. или да си търсиш гадже с поне 2 години по-малка от теб..
аз кво да кажа.. като по принцип винаги съм харесвал по-големи момичета за сериозна връзка.. Просто не харесвах момичетата на моята възраст.. изглеждаха ми малки.. а да не говоря за съучениците си.. които направо ми се стуваха бебета..

ubuntu
02-01-2008, 20:26
Lorelei
Имаш право за скромността напоследък я тествах с голям успех :grin:
Ооо колко си ми добричък леле ама ако тръгнем не искам да те нараня ако всички бяха такива като теб .... ей момиченца намерих ви слабото място :P :P :P
Пич бъди такъф какъфто си .... за всеки влак си има пътници просто някои влакове спират по рано на гарата от други .... на 15 девствен кво толкова нищо не е станало да не би да си по малко мъж от някой койтого е направил на 14 я не се излагай! Има време и твойта принцеса ще се появи от някъде!

varnen4e
02-01-2008, 20:28
Искам и аз да те видяаааа :D :P

Lorelei
02-01-2008, 20:29
Искам и аз да те видяаааа :D :P

Aaaa samo az poluchih bonux :P