View Full Version : Какъф тип ЛИЗАНЕ предпочитате ?
Момичетата нека кажат как обичате да ви лижат...
1.От сърце
2.Както е обеснено по форумите
Момчетата нека кажат къф стил практикуват
може и чалъми да споделите
Q oshte vednyj vyprosa,ako moje. :-D
Според мен смисълът на въпроса е дали предпочитате да ви лиже момче, което може и да не знае точно какво прави но влага цялото си сърце и душа, или " перфектно " но механично ^^
Ice_Queen_
02-01-2008, 15:05
Момичетата нека кажат как обичате да ви лижат...
1.От сърце
2.Както е обеснено по форумите
Момчетата нека кажат къф стил практикуват
може и чалъми да споделите
ти на коя планета живееш?
stiga pa vie we 4овека ви пиа нормално
Според мен смисълът на въпроса е дали предпочитате да ви лиже момче, което може и да не знае точно какво прави но влага цялото си сърце и душа, или " перфектно " но механично ^^
:grin:
Predpochitam nqkoi,koito go pravi,za da mi dostavi udovolstvie,kolkoto i zle da se spravq,moga da mu pomogna da se nauchi-vse pak nqmam slivi v ustata si,shte mu kaja "Zavyrti si eizcheto tam,napravi tova,sega go vkarai...",dokato nqkoi koito go pravi idealno,no bez jelanie,ne moga da go vdyhnovq.
Hubavoto e,che na men ne mi se nalaga da izbiram m/u dvete :-)
psychopath
02-01-2008, 15:31
Wtf?!
Kолкото и да се напрегна не мога да разбера...
Как така механично или от сърце? Все лиже нали...
Какви са тези чувства??
Не не , съжалявам но по неадекватен въпрос не бях чела...
psychopath
02-01-2008, 16:04
мислех си ,че само аз не схващам въпроса
amatorium
02-01-2008, 16:06
Az lija v stil "Piqniqt maistor" - vse edno sum mnogo piqn i oblizvam jadno ruba na butilkata za posleddnata kapchitsa 8-)
unknownn
02-01-2008, 16:11
Не схванах много добре въпроса пич,но как лижа деа знам не бих могъл да го обесня точно,но винаги когато лижа момичето остава доволно.Не знам при други момчета но аз много обичам да :P
vupros4eto leko lo6o formolirano, no mai go razbiram! mi ... nebih durjala mom4eto da znae vsqka tunkost ot purvia put. bih mu dala vreme da se uflaifa, bih mu dala nqkoi i dr suvet ako trqbva! :P
amatorium
02-01-2008, 19:17
Taq tema mi napomnq edin vic.
Dve mutri si govorqt i ednata pita drugata:
- Ave brato, kak se pravi oralna lubof?
A drugiq:
- E kak se pravi, kak se pravi. Ami lijesh det se pishka.
- E da ve brato az tui go znam. Ama koe? Plastmasovoto ili keramichnoto?
:lol:
skatemore
02-01-2008, 19:31
Taq tema mi napomnq edin vic.
Dve mutri si govorqt i ednata pita drugata:
- Ave brato, kak se pravi oralna lubof?
A drugiq:
- E kak se pravi, kak se pravi. Ami lijesh det se pishka.
- E da ve brato az tui go znam. Ama koe? Plastmasovoto ili keramichnoto?
:lol:
:razz: :razz: :razz: :razz:
Две мутри си вървели по улицата и гледат едно куче си ближе топките.Единия вика на другия:
- Искам и аз да можех така!
а другия отвърнал
- Е ако го погалиш може и на теб да ти даде да му ги ближеш!
:grin: :P :P :-P
Пички не лижем ако не са красиви и мноооогоооооо подържани .... въпрос на вкус .... мразя ужасниците!
anonymous546178
02-13-2008, 12:37
0жг
amatorium
02-13-2008, 12:52
A kakvo te kara da mislish, che obqsneniqta vuv foruma ne sa ot surce!? :P
dylgo i bavno , s chustvo :-D
CragHack
02-13-2008, 12:56
А пръстче в дупето обичаш ли да ти пускат, докато те лижат?
CragHack
02-13-2008, 13:10
Според зависи дали си е изрязал ноктите ли :D :D :D
Wrathchild
02-13-2008, 13:16
Predpochitam nqkoi,koito go pravi,za da mi dostavi udovolstvie,kolkoto i zle da se spravq,moga da mu pomogna da se nauchi-vse pak nqmam slivi v ustata si,shte mu kaja "Zavyrti si eizcheto tam,napravi tova,sega go vkarai...",dokato nqkoi koito go pravi idealno,no bez jelanie,ne moga da go vdyhnovq.
Hubavoto e,che na men ne mi se nalaga da izbiram m/u dvete :-) Same here...
krem4et0
02-13-2008, 13:45
Ако може да го прави мъжа ми-той знае какво обичам АЗ. някой може да има прфектна техника, но да не знае какво точно се харесва на МЕН!
Anna5339
02-13-2008, 14:00
Az lija v stil "Piqniqt maistor" - vse edno sum mnogo piqn i oblizvam jadno ruba na butilkata za posleddnata kapchitsa 8-)
Ммммммм :smt110 :smt110 :smt110 :---) :oops: :razz: :razz: :razz:
partychild
02-13-2008, 18:19
:lol: :lol: :lol: да го прегава на осмица :lol: оофф.... сорри :-D сега сериозно...бих си избрала да не знае нищо но с чувство и желание.. ако беше така де :lol:
VilleBaby
02-13-2008, 19:51
това е един от възможно най-тъпите въпроси ,които съм чувала през живота си...баси :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
NaDuPeNa_PrInCeSa
02-13-2008, 20:25
Hubavoto e,che na men ne mi se nalaga da izbiram m/u dvete :-)
И Аз съм натова мнение! :P :P :P :P :P
Theoatguy
02-14-2008, 08:48
Правя го с желание - никога не остава разочарована. :oops:
предпочитам да ми лижат ануса 8)
ShokoladkaTa
02-16-2008, 16:33
моя приятел го прави по свой начин ,но честно казано се справя страхотно... ноправо се разтапям :-)