Влез

View Full Version : куче

EJI4eTy
02-01-2008, 18:31
едно времее имах едно голяяямо бяло куче , ушите попринцип се пордязват понякога и опашката ... някой да се сеща каква порода е защото не мога да го намеря а искам пак да си взема такова :neutral:

Arista
02-01-2008, 18:41
Еми мацка сещам се само за 3 породи дето са задължително бели ма едната от тях е малка :neutral:

Начи сещам се за самуед ( то е средно голямо бяло пухкаво с издължема муцунка)
За мини шпиц който е мъничък
И за Аржентински дог който е бял режат му се ушите и мъничко се бели около очите (седи леко розовко)

Надявам се да ти бях полезна :)

EJI4eTy
02-01-2008, 18:50
АРЖЕНТИНСКИ ДОГ ! е това е мерси много :-)

EJI4eTy
02-01-2008, 19:16
а ако си взема все пак такова куче - малко ... дали ще мога да го отгледам в къщи при положение че си имам и котка от 3-4 години :( в смисъл кучето докато е още малко (много малко) дали ще има нещо против котката :-D

gorska
02-01-2008, 19:48
а ако си взема все пак такова куче - малко ... дали ще мога да го отгледам в къщи при положение че си имам и котка от 3-4 години :( в смисъл кучето докато е още малко (много малко) дали ще има нещо против котката :-D

Какви ли не неща се случват. Зависи от характера на животните.
Ето например аз като съм била малка сме имали 2 кучета и 1 котка.
Котката е гонила едното куче, а до другото е спяла през зимата, когато е по-студено. Вярвам, че е възможно и да няма нищо против нея, а когато е малко... още повече вярвам!

elichkaaa
02-01-2008, 20:58
ку4ето няма да има ни6то против котката котката 6те е против ку4ето :D

EJI4eTy
02-02-2008, 07:17
ку4ето няма да има ни6то против котката котката 6те е против ку4ето :D

и аз това си помислих само че искам някакси такаа да станат нещатаа :D че да се разбират кучето и котката а в същото времее кучето да не е приятелски настроено със други котки :lol: а тази котка си я гледам от 3-4 години и не мога ей така да я изхвърля от нас а в същото време много искам куче :? добре е все пак че баща ми е съгласен да го гледаме ВЪТРЕ в къщата :neutral:

varnen4e
02-02-2008, 07:54
Ако наистина си вземеш кучето от малко, има много голяма вероятност да се разбират добре... но ти си познаваш котката и сама трябва да си прецениш дали много я е страх от кучета например, дали пък напада често такива при самозащита. Защото има случаи, в които дори и кучето да е малко, когато живее с котка, ако тя му покаже няколко пъти, че я е страх и то надделява, и тогава става тежко... :)

EJI4eTy
02-02-2008, 11:48
а според вас кое е по добре

Дого Аржентино (Аржентински дог) , Хъски или Боксер :neutral: аз съм най-навита за Аржентиното :P [просто искам да знам мнението ви]

summergir1
02-02-2008, 12:45
Хъски =;

dan4ety
02-02-2008, 15:25
а според вас кое е по добре

Дого Аржентино (Аржентински дог) , Хъски или Боксер :neutral: аз съм най-навита за Аржентиното :P [просто искам да знам мнението ви]

Хъски! :) Страхотни са тези кучета! Влюбена съм в тях (на 2-ро място са чау-чау, а на трето пинчарите и чихуахуатата) :oops:

BeBoNcHeTo
02-02-2008, 18:28
Хъски (олее като ги видя ии се побърквам мн ми харесват големи сладурчета)

Deni4ka_
02-03-2008, 07:15
ти си решаваш за породата но ако си вземеш хъски ще се скуби много през лятото иначе и трите породи искат големи разходки (нямам нищо против хъскито даже и аз исках да ми вземат но майка ми не разрешаваше заради космите :( )
за котката и аз имах когато ми подариха кучето и когато то отиваше към нея котката го драскаше но претполагам че твоите ще свикнат
и когато си вземеш кученце да пуснеш снимки :oops:

EJI4eTy
02-03-2008, 10:33
снимки разбира се че ще пусна :grin: и понеже никъде не мога да намеря дого аржентино ... мъжко ... Хъски - аз също много харесвам тази порода само че доколкото прочетох - дружелюбни към непознати и не стават за кучета пазачи ... не ми трябва точно такова куче , Боксер - също са ми казали че може и Боксер само че много се лигави (буквално) и е много инатливо за това не ми трябва ... Питбул в никакъв случай не ми разрешават :D ... Немска овчарка - не ми харесва ... и не мога да се сетя други породи , и все пак не искам от тея малките кученца , и Санбернар не искам :-D ПОМАГАЙТЕ някак си :D

sladur4e_yo
02-03-2008, 10:47
Ако искаш куче пазач,хъскито определено не е вариант.Аз имам хъски.Лигави се на всеки срещнат,дори не може и да лае. 8-) Куче пазач ти предлагам канадски вълк(и такова имам).Страшен пазач и е много красив 8) (исля че в повечето случаи е черен).Надявам се да съм помогнала. :)

EJI4eTy
02-03-2008, 10:55
Ако искаш куче пазач,хъскито определено не е вариант.Аз имам хъски.Лигави се на всеки срещнат,дори не може и да лае. 8-) Куче пазач ти предлагам канадски вълк(и такова имам).Страшен пазач и е много красив 8) (исля че в повечето случаи е черен).Надявам се да съм помогнала. :)

точно 5 минути преди да видя поста ти ,баща ми, каза че може и канадски вълк 8-) само че на мен ми трябва повече за домашен любимец и обмислям варианта да си взема такова куче защото наистина много ми харесва :D

EJI4eTy
02-07-2008, 13:46
ииииииии най-най-наааай послее крайното ми решение :grin: ще си взимам доберман :grin: :grin: :grin: :grin:

vasito06
02-07-2008, 14:40
Да много са красиви доберманите само в едно мнение бе6е наисала 4е самоед се пи6е с у , а то е с е :-)

TheNewReligion
02-07-2008, 18:32
Не си взимай куче , щом имаш коте , защото именно това , че кутренцето е малко , ще предизвика мацата да го тепа ... ама ти си решаваш :D

EJI4eTy
02-07-2008, 18:37
Не си взимай куче , щом имаш коте , защото именно това , че кутренцето е малко , ще предизвика мацата да го тепа ... ама ти си решаваш :D

ще минат ден два и котката ще свикне с него :grin:

DieselBlood
02-08-2008, 18:52
земи си хъски или немска овчарка и 2-те породи са супер умни
немската която имам аз е много умно куче на 1 година е ама е много умна

EJI4eTy
02-08-2008, 19:14
земи си хъски или немска овчарка и 2-те породи са супер умни
немската която имам аз е много умно куче на 1 година е ама е много умна

хъски ... мм не ги харесвам особено въпреки че майка ми умира за тях, а немска овчарка - ами това куче просто не е за вътре в къщата, а аз точно такова търся :P през идната седмица ще си вземем доберманчето, но още не е сигорно в кой ден точно 8-)

Detestation
11-10-2008, 07:55
Вземи си - самоед (да,така се пише,не самует,самуед,самоет,самол� �т и други подобни) ! Възможно най-добрата порода за домашен любимец!
Повече инфо- www.samoyedbg.com Не забравяй да отвориш и форума,има страшно много инфо!

Detestation
11-10-2008, 07:55
Вземи си - самоед (да,така се пише,не самует,самуед,самоет,самол� �т и други подобни) ! Възможно най-добрата порода за домашен любимец!
Повече инфо- www.samoyedbg.com Не забравяй да отвориш и форума,има страшно много инфо!

kPuCkA
11-10-2008, 08:11
АЗ сега чакам да си взема сибирска лайка.Адски красиви са и много умни (:

ResPekT333
11-10-2008, 08:23
Родвайлера според мен също е добър домашен любимец,много умно куче и добър пазач.! :)

ValzZi
11-10-2008, 16:28
This is my sweet spam:Кучииииииииииииии :grin: :-) обичам кучита...сякви!! :lol:

crazygirl13
11-10-2008, 20:43
Хъски

Wrathchild
11-11-2008, 06:47
а ако си взема все пак такова куче - малко ... дали ще мога да го отгледам в къщи при положение че си имам и котка от 3-4 години :( в смисъл кучето докато е още малко (много малко) дали ще има нещо против котката :-DТо няма да има против котката, въпроса е, че котката може да има против него. Моята е една такава много ревнива, не дава друго животно да се доближи вкъщи.