View Full Version : Дилемата
kurabiikata
02-01-2008, 20:19
Въпросът е хубаво,но тъпо гадже или невзрачно,но свестно?Вариантът
красива и умна не съществува :-P
DivoTo_KoTe
02-01-2008, 20:29
Не отговорих на анкетата защото нямам отговор тъй като не мога да кажа за приятеля ми,че е тъп и красив или грозен и умен!
хм..нещо по средата. Или хубава за секс, другата за разговори :P
MiMcHeToOo
02-01-2008, 21:10
Ебаси крайностите. Стига бе не е толко гаден живота 8-)
Хубава, пък и кат няма акъл ше си приличаме 8-)
хьах моя приятел за мен е най-добрия :-D много е сладак и умен :) говорим си за всичко
SandForGaara
02-01-2008, 23:14
Колкото и да е грозен човек се ще има нещо красиво.А и съм прекалено извратен и няма значение как изглежда 8-) !
KimBerLy1912
02-01-2008, 23:19
Във всеки човек има по нещо красиво,специално,истинско ..Нещо,което го прави различен...Въпроса ти е .....АДСКИ ТЪП.... :booooomb:
ycMuBkaTa
02-01-2008, 23:21
Ако ти е приятно с дадения човек предполагам, че в очите ти той ще бъде достатъчно симпатичен и ще намерите теми за разговор определено, така че дилемата всъщност е такава само на думи, не и в действителност.
cherinka
02-02-2008, 00:26
аз си падам по кретени ахаххахаха не че някой ме пита де..
Не си падам по грозни. Но пък съм твърдо против идеалът - мечта на " всеки " мъж - русо, кухо и с големи.
sladkoto_neli
02-02-2008, 06:52
Еми аз съм на мнение че неможем да съдим за човека по външния вид и аз предпочитам да е грозен но да има какво да си кажа с него....но в крайна сметка всеки си има мнение
Каквото и да ти кажем - избора си е твой, но все пак аз бих избрала втория вариант.Ако е тъпа, ти един нормален разговор не можеш да проведеш, да си говорите за нещо интересно и т.н.Пък и от друга страна - това момиче, което е невзрачно не е задължително да е грозна, различни неща са.