View Full Version : Защо се получава така??
BeZrAzLiChNa
02-02-2008, 10:13
Просто незнам какво ми става единственото нещо което ме интересуваше преди бяха момчетата дискотеките и как ще пием и ще танцуваме и с кое момче ще се забия .. но от няколко месеца вече всичко ми е безразлично,все ми е тая дали ще хода с някое момче дали ще съм на дискотека или ще пия всичко ми е безразлично училището приятелите момчетата .. абсолютно всичко а незнам защо е така.. седа в час и нищо е така седа и нищо като някъв призрък съм .. преди бях влюбена щастлива и винаги се забавлявах .. а сега вече не съм така усмихвам се но само външно смея се но просто защото трябва вече не съм щастлива както преди и приятелките ми го забелязват и все ме питат ей какво има и аз не бе нищо обадат ми се хайде на дискотека или на кафе и аз неискам защото те са си с гаджетата а аз неискам гадже няма смисъл защото ми е безразлично .. просто незнам защо така се получи и какво ми става .. ;(
MiMcHeToOo
02-02-2008, 10:38
Всяко нещо омръзва.. Не можеш да тъпчеш на едно място и да искаш до края на живота ти да ти е интересно.. Ориентирай се към нещо друго а не към дискотеки, кафета и момчета.. Може би пък ще се оправиш..
Минаваш през такъв етап от живота си.
Може би узряваш, кой знае.
Апатията не е чудна през зимните месеци.
Това е да си teen. Всички минават през тези периоди, ще видиш че всичко
ще се оправи. Живей живота ден за ден.
Lost_Kiss
02-02-2008, 11:07
Напълно те разбирам... Просто,...нито на кафета ти се ходи, но не ти се и седи вкъщи... Искаш да си има едно момче до себе си, но когато си намериш го зарязваш, защото еди какво си- еди що си...Споко и тва ще отмине... Въпрос на време..
BeZrAzLiChNa
02-02-2008, 11:13
Напълно те разбирам... Просто,...нито на кафета ти се ходи, но не ти се и седи вкъщи... Искаш да си има едно момче до себе си, но когато си намериш го зарязваш, защото еди какво си- еди що си...Споко и тва ще отмине... Въпрос на време..
ami to ve4e 6te stane godina slu4i se minalata godina to4no po tova vreme predi 14 fevruari skusah s edno mom4e deto haresvah g/d i ot togava ne6to stana i ve4e ne me vulnuva vsi4ko u4itelite se oplakvat na maika mi kakvo mi stava i sqkvi takiva maika mi me popita dali vzimam narkotici hahaha tka 4e .. mi e super trudno a dori nz kakvo mi e. .
Lost_Kiss
02-02-2008, 11:19
ami to ve4e 6te stane godina slu4i se minalata godina to4no po tova vreme predi 14 fevruari skusah s edno mom4e deto haresvah g/d i ot togava ne6to stana i ve4e ne me vulnuva vsi4ko u4itelite se oplakvat na maika mi kakvo mi stava i sqkvi takiva maika mi me popita dali vzimam narkotici hahaha tka 4e .. mi e super trudno a dori nz kakvo mi e. .
Ем... Никои няма да може да ти помогне... Трябва сама да се решиш... Трябва сама да си кажеш, "Край на безразличието" защото никой друг няма да ти го набие в главата... Просто се опитай да се забавляваш,.. когато ти стане гадно, задължително излез с най-добрата си приятелка и и сподели какво те мъчи... Опитай се да разноообразиш ежедневието си,.. не само дискотеки и кафета, излез на един билярд или една разходка из парка,... намери си хоби и просто се занимавай с нещо...
Споко, :) Сичко ще се оправи... просто трябва да имаш желание ;)
BeZrAzLiChNa
02-02-2008, 11:25
mi kazvam go i go prava no za malko vreme i posle pak su6toto bezrazli4ie.. nemoga da govora s priqtelkite si za tova za6toto te si mislqt 4e az sum vinagi 6tastliva i kato izlqza vsi4ki cqlata kompnaiq me znae kato super vesel 4ovek i az taka prava da izglejda i vsi4ki se zabavlqvat samo 4e vutre6no ne mi e taka i se 4uvstvam prekaleno samotna a vsu6tnost pluvam v more ot hora no prosto ne6to mi lipsva a neznam kakvo ..
MakeMeLaugh
02-02-2008, 11:28
Имаш нужда от психолог, наистина.
http://lesendolar.hit.bg/
Който има свободно време и си мисли че няма да са му излишни пари да прочете :)
adidas_boy
02-02-2008, 14:09
mi prosto s vremeto sig 6e se promeni vsi4ko :S
sasha_90
02-02-2008, 14:26
Да не би да е депресия или нещо подобно?
Тове се нарича узряване.
Добре дошла в света на възрастните.
Тове се нарича узряване.
Добре дошла в света на възрастните.
Точно
DaHuTyYyY
02-02-2008, 14:54
И аз имам такива периоди, обаче при мен не траят повече от 2-3 дена
BeZrAzLiChNa
02-02-2008, 19:19
mii nai veroqtno za6toto izlqzoh kym 4-5 na kafe ii posle f edno priqtel4e i si prekarah super kakto predi ama tfa e rqdko 6ot sa mi be6e qko mom4eta ala bala ama samo e taka za den dva e taka ina4e.. pak me obhva6ta bezrazli4ieto .. ne e depresiq 6ot ne reva ili nekfi takifa prosto si4ko e bezrazli4no za men a ne trqa da e taka
Вика му се порастване ;) Не се притеснявай толкова много... няма от какво.
BeZrAzLiChNa
02-02-2008, 19:49
haha da ama neiskam da e taka iskam da sym si kakto predi
Frozen_Flame
02-02-2008, 19:59
Аз мисля, че човек като няма с кого да сподели, споделя с най-близките - родителите си. Направи го някой те няма как да не се опитат да ти помогнат или дори да знаят как да решат проблема.
Или пък направи нещо друго. Замисли се какво беше това нещо преди година, което те правеше щастлива и виж дали все още го има в живота ти.
На колко си години?
BeZrAzLiChNa
02-02-2008, 20:07
mi 16 po4ti 17 ami praveha me 6tastlivi diskotekite mom4etata pieneto haha hodeneto nasam natam motaneto s fr-ta ii vsqka sedmica s razli4no mom4e da se natiska6 be6e qko ve4e ne mi dostavq tfa udovolstvie ;(
Frozen_Flame
02-02-2008, 20:09
А защо не опиташ по-дълготрайна връзка? От рода на няколко месеца, а не 1 седмица.
Според мен е нормално де всяко нещо в един момент омръзва и просто трябва да се замени с друго.
BeZrAzLiChNa
02-02-2008, 20:17
mi imah takava vruzka predi godina dve daje pove4e i mn obi4ah mom4eto no go zarqzah to4no zaradi diskotekite i si4ki teq ne6ta 6ot mn se karahma i se razdelihme i sega vsqko lqto se se6tam za nego i se vijdame i si4ko deto e bilo se vru6ta iii moje bi toi mi lipsva6e do skoro no ve4e i za nego mi stana bezrazli4no ;(
Frozen_Flame
02-02-2008, 20:29
Хм добре какво винаги си искала да направиш?
BeZrAzLiChNa
02-02-2008, 20:33
mii nz nqma takova ne6to :D:d
Frozen_Flame
02-02-2008, 20:37
Ами набележи си...ама да е нещо лудо, откачено, опасно абе адреналин да има. Или пък сподели с някой за положението в което се намираш. Все някой ще може да ти помогне.
BeZrAzLiChNa
02-02-2008, 22:38
e kvo ?? HXAhax ima nekfi momenti na jivot v men am sa rqdkost prosto mi e stranno za6to taka stana zabavlqvam se ot vreme na vreme v meseca 2 puti nqkude ima6e vreme deto se bqh opravila bqh (happy) ne hodeh na u4ili6te de am to dr vupros tfa po cql den se zabavlqvah i si bqh kakto predi puk posle problemi v daskalyty i pak stanah kakto predi prosto bqgam ot problemite a ne gi re6avam ;(
malko_pros
02-03-2008, 01:51
смяна на компанията... :)