View Full Version : 2.02
lilit_666
02-02-2008, 11:10
Та какво е за вас този "празник"?Мислите ли,че хората, родени на тази дата имат някакви вродени наклонности,които по-късно могат да се развият в педерастия :booooomb: А, и трябва ли хората, родени на тази дата да се срамуват, или обратното, защото познавам 2 такива момчета-едното си вдига големи купони, на които всички трябва да са гримирани(момичетата се грижим за това, ама ест после го трием,като излизаме)(а + това е голям женкар и сваляч), а др умира от срам.
glezan4e
02-02-2008, 11:13
ами и аз познавам двама.. не са обърнали резбата, пък и не дават признаци че ще го правят..... аз бих се кефила, това, че е различно, го прави по-готино...
partychild
02-02-2008, 11:20
Не мисля че е причина за срам..тфа че е роден на втори нищо не значи... всичко е до човека ..а и за мен втори си ми е като празник щото неска правим година и 3 месеца :)
Boje,shto za gluposti sa tova?
Wrathchild
02-02-2008, 11:32
Ти ебаваш ли се? :-o
То по тази логика мъжете родени на 08.03 са направо родени травестити...
И ТОВА ПО НАЧАЛО Е ДЕН НА МЪЖА, А НЕ НА ХОМОСЕКСУАЛИСТА!
:D xaxa ебати темата. Няма за какво да се срамуват, те не са избирали сами датата. Иначе няма никаква връзка с това дали са гейове щом са родени на 2 февруари. Има един дето е роден на 1 и е педал, ама това редко се случва.
MakeMeLaugh
02-02-2008, 11:43
Честит ви празник :D
Аз довечера ще хоидя на РД на един мой близък пр-ел.. Еми кво да кажа.. голям е лудак но не е педал ;)
Обещавам да си нося тапата за гъз :razz: :o
а какво да кажеме ,ако са родени на деня на спина
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
lilit_666
02-02-2008, 12:11
а какво да кажеме ,ако са родени на деня на спина
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Всъщност се ебавах с тея , дето се ебават :o
amatorium
02-02-2008, 14:21
Ako govorim za petliov den toi e praznik na mujete i nqma nishto obshto s pederasite! 8)
swords1010
02-02-2008, 14:26
Наистина ли си убеден/а че знаеш какво е "педерастия" ? ;)
Иначе това са измислици и не вярвам в подобни глупости!
не мисля че има логика в това....хората които са родени на 15 септември да не би да са по умни от нас ?
02.02 за мене е една обикновенна дата и не мисля,че някои трябва да се срамува,че е роден на този ден.
Моята информация е,че 02.02 е ден на курварите(тия които е*ат всичко наред) и ден на бащите,които имат мъжка рожба... :) :)
Разбира се 4е няма от какво да се срамуват. Братов4едка ми има рожден ден днеска и какво от това?! Уверявам ви 4е не е обратна. А и да е има ли зна4ение?!
Баси и темата
BeBoNcHeTo
02-02-2008, 16:55
Спорет мен това е простотия Азис като не е роден на 02.02 да не се е променил случаино (нищо лично към Азис) :)
BaTe_Martoo
02-02-2008, 17:13
4estit praznik na vs praznuva6ti mom4eta :D :D :D :D
Вродени наклонности баш не, ама аз лично нямаше да си празувам рожденния ден ако съм роден на тази дата.Дори нямаше да казвам че съм роден тогава щото това ще предизвика доста подигравки.
8) :-o :-P