View Full Version : През целия си живот слушам че съм боклук...
Постоянно се карам с наще тоест само с баща ми ... за нишо не можем да се разберем и се си викаме ... че не съм измила чинийте, че не съм простряла прането, че по цял ден нищо не съм правила а само съм лежала квото и да на правя никога не е благодарен ... винаги ми казва че съм боклук и че от мене нищо няма да излезе... даже ми е каза че ме е създал за да му слогувам ... :cry: ;( чувствам се ужасно и не знам какво да правя вече ... :cry: :smt022 :smt022
Съжелявам, знам че темата за мозина ше е пълна глупст, но съм направо съсипана ... :(;(:(
Поговори с него. Обясни му, че не ти е приятно да ти говори така. Ако пак нищо не стане поговори с майка си (според мен тя би трябвало да те разбере) :) Надявам се, че всичко ще се оправи. :)
LuCiFersAngeL
02-02-2008, 17:38
Не се обиждай ама баща ти е голямо копеле! Говори с майка си и дано нещата се оправят :-#
моя съвет - почвай да си сабираш багажа :grin:
bebeto0o
02-02-2008, 17:44
su6toto ama s maikimi :booooomb: :-x . pone tate si me obi4ka6e ama toi zamina i za dr durjava i ma nema z ajiva ;((((((((((
Говорила съм много пъти с майка ми за тва ... тя също му е казвала да не се държи така но няма резултат ... :( но съм забелязала че с брат ми не се държи така ... авно мене много ме мрази ... :(:(:(
Говорила съм много пъти с майка ми за тва ... тя също му е казвала да не се държи така но няма резултат ... :( но съм забелязала че с брат ми не се държи така ... авно мене много ме мрази ... :(:(:(
явно не е искал дъщеричка :D ами почни да се държиш по стабилно някакси или просто поговори с него
BeBoNcHeTo
02-02-2008, 18:22
И аз постоянно съм в конфликт с баща си за това мн добре те разбирам.Говори с майка си или когато се скарате или той не е доволен за пореден път от това което си направила просто несе в прягай ще дойде време когато вече всичко ще си дойде на мястото :)
FunkyFresh
02-02-2008, 19:28
Аз съм случила на готин баща 8)
Колкото до твоя тоя човек алкохолик ли е или има психични отклонения :? Съжелявам за въпроса но за пръв път чувам баща да говори така на детето си :(
skatemore
02-02-2008, 20:05
е той и на мене ми го казва ама мене си ме боли хуя щот на мене ми го казва с причини кат иам лоши оценки или ма мързи да напраа нещо ама иначе неам такиа проблеми добре си сa държи :)
Funky Fresh
МнениеПуснато на: Съб Фев 02, 2008 11:28 pm Заглавие:
Аз съм случила на готин баща Cool
Колкото до твоя тоя човек алкохолик ли е или има психични отклонения Confused Съжелявам за въпроса но за пръв път чувам баща да говори така на детето си Sad
Бе алкохолик не е, не пие изобщо ... ама за психичните ми отклонения не знам ... не бих казала че е някъв психясал ... но не знам и аз ... :(
prettyIdeath
02-03-2008, 09:09
Според мен това че ти е казал че си създадена за слугиня е в изблик на ярост както и това че си боклук.. Просто ти е изтрелял 1-вото нещо което му е минало през главата... Не може един нормален баща да каже нещо такова на детето си ... :shock: /или поне аз не го намирам за нормално понеже цял живот съм детенцето на тати и подобно отношение не съм изпитвала/ .
Гледай да правиш повече неща за това той да е доволен... Ако искаш да изгладите отношенията по между си - му докажи че не си ''боклука''..
ПС: Вие само двамата ли живеете?!
^-Cat-WoMaN-^
02-03-2008, 09:14
Не, не живеем само двамата ... Имам и брат, с който вече както казах не се държи така ... и майка също живее с нас ...
prettyIdeath
02-03-2008, 09:28
Не, не живеем само двамата ... Имам и брат, с който вече както казах не се държи така ... и майка също живее с нас ...
Е ок де.. тогава майка ти да подхване нещо... :shock: бати.. не е честно така....
Мила зарадвай го с нещо.Както казва измий чините и простри.може да помогне :neutral: ако не седни и пий една бира с него :smt006
И аз имам подобен проблем.Имам отличен успех в училище,помагам на баща ми,когато му потрябвам.Ама например трябва да свърша нещо и не е точно,както той иска и почва да ме навиква.Аз в крайна сметка не може всичко да мога перфектно.Той само ме подценява,има ме идва ли не за боклук,а пък и ми го е казвал.Наскоро взех шофьорска книжка и трябваше първоначално да карам с него.Правих грешки и той само викаше срещу мен.Така карах с него три пъти и се отказах.След това той се ядоса,че не съм искал да карам.Заради това ме е обиждал,че съм жена,боклук,срам го било от мен.Не мога да правя нещо под натиск...
Аз почти нямам приятели(само от класа двама) и татко ми се е подигравал за това.Когато направя нещо хубаво ми се радва де...
Признавам че и аз понякога го обиждам,но това ми е по скоро защитна реакция.Надявам се след време да заживея в една по спокойна среда :)
LadyCarameL
02-03-2008, 13:51
Че ти да не си му робиня ве?Туй че ти е баща не значи че ти е господар,а ти си му робиня!Стегни се и му покажи,че не може да се държи така с теб!Няма да се даваш да те тъпчат!
От правописните и пунктуационни грешки си ли4и,4е баща ти е поне мааааалко прав във мнението си за теб :-D
Такааам...ами ти мила моя,как си оплътняваш времето?По цял ден ли стоиш сама?А през това време какво правиш?...Не е прав да те обижда така,но...просто приеми,4е не трябва да го оставяш да ти говори така.Не го слушай. :)
Ами майка ти не му ли казва нещо по въпроса????Тя къде е в тази историйка? :shock: ...
Може би наистина не помагаш толкова много...защото,ако го правеше,той нямаше да ти говори така и майка ти да си трае.Това зна4и,4е трябва да се нау4иш(ако не знаеш),как се 4исти според стандартите на родителите ти :-D Мисля,4е не е 4ак толкова трудно,ако имаш воля,както имап воля да седнеш пред компа и да 4атиш.
МОята майка винаги ми е казвала,4е ще ме изхвърли през прозореца,ако придължавам да и отговарям,но пък винаги е била доволна от мен.Хвали ме навсякъде,4е и помагам и,4е съм и отняма...Да,трудно ми е,но пък тя всяка ве4ер се прибира скапана от работа и и е супер гадно...За това,се опитвам да съм и колкото се може пове4е от полза.
Ако нямаш добър успех,поне се старай пове4е у вас!
Миличка, просто трябва да се 'примириш' то някаква степен. Изпълнявай каквото ти нарежда и не се съпротивлявай.....Трябва да си свикнала с мисълта, че така ще е дотогава, когато вече поемеш по своя път и не живееш с родителите си ...Щом не става дори с думи....просто трябва да бъдеш търпелива.... :?
Сънсет, грешки може да допусне всеки, както се казва - няма безгрешни хора на тоя свят. Погледни първо как разваляш българския език (който е твой роден), като пишеш "Ч" със 4, тогава нападай момичето относно правопис...... :?
Сънсет, грешки може да допусне всеки, както се казва - няма безгрешни хора на тоя свят. Погледни първо как разваляш българския език (който е твой роден), като пишеш "Ч" със 4, тогава нападай момичето относно правопис...... :? Добре,приемам забележката ти...просто ми е по-лесно да пиша така! :)
Но все още съм на същото мнение за правописа.Едно 4 не може да ти попре4и да пишеш правилно думите.Както и да е,това не е темата на разговор и няма да навилзам в подробности.
Мила, знам какво е. Майка ми от доста години насам ни нарича (мен и брат ми) неблагодарници, идиоти, боклуци и разни такива. Всяка среща е скандал (добре, че не се виждаме вече).
Опитай се да оправиш отношенията с баща си. Пробвай като си е вкъщи да вършиш нещо, да измиеш чиниите или нещо такова. Говори с него за тези скандали. Говори с майка си или най-добре говорете и двете.
Но има и друг проблем ... Както всички казвате може би ме обижда и се държи така гадно с мен само когато ми е ядосан, но той ме и обиждал и без да има някакъв конфликт или нещо да сме се сдърпали ... Имам по-малък брат, с който баща ми се занимава в училище, да си пише домашните и т.н. Веднъж баща ми се извика да реша една задача, защото той не може. Когато реших задачата първите думи на баща ми бяха: "Ей таз овца реши задачата" !!! Вие ако бяхте на мое място как бихте се почувствали ... ? Може би преувеличавам, но мразя го тоя човек ... :(
Това и правя ... Не само че не му говоря ами не съм го и виждала от седмица, не сядам да ям с него на една маса ... се едно не живеем в една къща, но не знам колко ще издържа още така ....
ResidentEvil
02-03-2008, 16:49
През целия си живот слушам че съм боклук...
Добре Дошла в Компанията.
На 15 съм ... но си мисля че с това да се изнеса от нас няма да стане ... супер е лудо,а и където да отида аз съм на 15 и няма да издържа много и след около седмица ще се върна е нас, а знам след това какво ме чака ...
talisman4e_
02-03-2008, 19:59
Еми виж ко... докажи му,че не си такава и че от теб ще излезе нещо! Започни да вършиш някаква работа във вас... да учиш!Всичко, за което те е опреквал започни да го правиш , за да му докажеш,че не си такава каквато те изкарва...А ако и въпреки това той продължи да те обижда и да говори такива неща... Да не та ебе живей си живота както искаш , и не му обръщай внимание... 8) 8)
Съжалявам,но все още ми е интересно...майка ти не се ли намесва? :-o
utrevpetchasa
02-04-2008, 07:14
Постоянно се карам с наще тоест само с баща ми ... за нишо не можем да се разберем и се си викаме ... че не съм измила чинийте, че не съм простряла прането, че по цял ден нищо не съм правила а само съм лежала квото и да на правя никога не е благодарен ... винаги ми казва че съм боклук и че от мене нищо няма да излезе... даже ми е каза че ме е създал за да му слогувам ... :cry: ;( чувствам се ужасно и не знам какво да правя вече ... :cry: :smt022 :smt022
Съжелявам, знам че темата за мозина ше е пълна глупст, но съм направо съсипана ... :(;(:(
и с мен беше тъка , и когато бях 11-ти клас баща ми почина от алкохолизум . мн пиеше и като нямаше пари за алкохол и цигари целия свят му беше крив и си го изкарваше на мен , какво да ти кажа аз не се прибирах в нас и той тъка говорише за мен , но за сега вървя добре уча такова нещо което никой не би предполагал че ще вляза дори , и се оправям долу горе с нещата , просто се постараи като ти се кара и такива да не страда майка ти от цялата работа защото това е по лошото в случая повярваи ... дано се оправят взаимоотношенията ви , което ме съмнява но не му обръщай мн внимание
feelthless4o
02-04-2008, 15:53
Хах и аз понякога така :( Няма да ти пука :?
FaHrEnHeit
02-05-2008, 16:59
Не си ли се замисляла, че може наистина да си бъркаш в носа по цял ден и да има причина човека да ти вика ?
FaHrEnHeit
02-05-2008, 17:00
Не се обиждай ама баща ти е голямо копеле! Говори с майка си и дано нещата се оправят :-#
Преди да обиждаш който и да било се опитай да се поставиш на мястото на баща й..
FaHrEnHeit, колкото и да е голяма причината в крайна сметка едва ли заслужава да я нарича Боклук
FaHrEnHeit
02-05-2008, 19:05
FaHrEnHeit, колкото и да е голяма причината в крайна сметка едва ли заслужава да я нарича Боклук
Нали знаеш, че не можем да разберем до колко е достоверно написаното от нея.. било то че баща й я нарича боклук и т.н.
Are you normal?
02-05-2008, 19:47
Ама преди или след новините те бие ?
prettyIdeath
02-06-2008, 03:06
Почнахте вече да му се подигравате на момичето.Но в крайна сметка.. от тук и да искаме не можем ти помогнем... Дискусияя.... Говори с баща си! Престраши се! .. а ако не искаш... стой си на тва дередже....
TheNewReligion
02-07-2008, 19:24
Избегай , бе ... е го събираш си багажа и айде при там , който искаш и който те прибере ... :D :D :D :D
mimi_gothica
02-07-2008, 20:28
mili4ka ne si samo ti taka,maika mi mi go povtarq postoqnno,doskoro ba6ta mi kaza 4e sma kurva za6toto me vidq da izlizam s tur4in,posle maika mi mi kaza 4e sma kurva 6toto si napravih tattoo,a az ni6to lo6o ne sam napravila,razbira6 li,prosto se draj dokato ne stane6 samostoqtelna dokaji mu 4e moje6 i posle go pogledni taka 4e da ti akje gordeq se s tebe :)
DevilWish
02-07-2008, 21:20
Kofti raota . . . s maika ti ne si li v po-dobri otnошения?Според мен трябва да поговориш с някой ,защото това определено не може да продължава просто не е нормално за теб ;) Съчувствам ти наистина :С
HAGVXSXVH
02-08-2008, 10:29
еми явно си го провикрала с нещо..само,защото не си измила чинийте да ти каже,че си боклук.. :? а и може да не е бил в настороени човека..незнам ..успех дано се оправят нещата.. :(
za6to_vse_na_men;((
02-10-2008, 16:01
Neznam kakvo da ti kaja mila :( osven ako tva te uspokoqva....i az sum postoqnno v konflikt s nashte i te postoqno mi povtarqt che sum bokluk nishto ne stavalo ot mene kakvo iskat da stane ot mene pffffff :-x vsichki v kushti mi povtarqt pochti vinagi che sum bokluk neznam si oshte kakvi gluposti ama shte sajalqvat nqkoi den garantiram ti go samo ne im obrushtai vnimanie :-x :-x :x :(