PDA

View Full Version : Добра тактика ли е за отслабване или са напразни надежди хах

Kapu4ino
02-02-2008, 21:02
Значии на килца съм горе долу в нормата , но искам да сваля едно - две, ей така, за да се чувствам по -добре.Ако е важно - 163 см съм около 54 кг. Проблема ми е , че имам целулит по краката ии някак си налепих мъничко сланинки по корема, въпреки че винаги ми е бил перфектен, проблем винаги са ми били бедрата.
Та се чудя ако започна да пия по 2л вода на ден, поогранича количествата храна дали ще има ефект.
А и да спомена, че от някъде 2 седмици правя нещо от сорта на упражнения. В същност танцувам, защото упражненията са ми скучни и не бих ги правила ако са само тия сухарски истории, та около 30 мин, ама танцувам на здраво хард техно, като на парти си дивея, не само да си подскачвам и "тичам" около 20тина минутки... нооо тичам на едно място, защото нямам пътека... а не върви да хвана да тичам по преспите, а за фитнес няма пари. Но предполагам всякакъв вид движение е полезно, без значение дали е във фитнеса, в къщи или в час по физическо.

Та ако понамаля храната и си карам тези "танци" вместо фитнес дали ще има някакъв ефект... поне да се постегна малко :) ?

zaharnatafeq
02-03-2008, 00:46
запиши се на народни танци, два пъти седмично, по два часа

sexa_na_kompleksa
02-03-2008, 08:51
Ако е само за тия един-два килограма, може и да има ефект. Но най-добре си е, щом нямаш възможност за фитнес или да тренираш нещо, да тичаш навън. Не знам от къде си, че има сняг сега при вас, но изчакай да се стопи и бягай в парка. ;)

i'm so excited!
02-03-2008, 12:28
ще има ефект ако има постоянство.