View Full Version : Стрии... и Maximum Body Makeover на Avon
Скоро забелязах, че имам стрии по краката... сега се чудя какво да изпозлвам за да ги залича по някакъв начин.. Някой използвал ли е Maximum Body Makeover на Avon и ако да- действа ли ?
zaharnatafeq
02-03-2008, 00:39
айде всеки дето има стрии да си пусне отделна тема....
Аз питам специално за този крем.. не въобще за стриите !
08mdam__
02-03-2008, 11:46
Аз съм ползвала Cellu Sculpt на Avon, което е от същата серия, но е специално за целулит. Много бях доволна, краката и корема ми наистина отслабнаха, кожата ми стана по-равна, целулита ми намаля и даже го забелязваха други хора. Имам и крема, който е само за стрии, обаче не съм го ползвала още. Според мен е най-добре да си вземеш специализиран само за едното, а ако не се лъжа Maximum Makeover е и за стрии и за целулит, най-вероятно ефекта и за двете ще е намален в сравнение със специализираните кремове. А и кремовете срещу стрии са само помощно средство, няма да изчезнат само от тях. По-добре си вземи от някоя аптека крем срещу белези, чувала съм че помага, макар че не съм пробвала. Стриите са си мисията невъзможна за съжаление... Но пък 90% от жените ги имат, така че няма какво да ти пука толкова ;)
CataclysmicAbyss
02-03-2008, 16:59
стриите не се махат с нищо.. :smt011
Dark_Angel_F
02-03-2008, 18:30
Ами не знам за този продукт на Avon , но мода да ти препоръчам едни аммпули на Лерак за стрий ( копуват се от аптеката една кутия е 50 лева ) Скъпи са , но си залсужават цената...
bolutica
02-04-2008, 17:13
Аз съм дистрибуторка на АВОН и мн мои френдки са опитвали подобни неща от серията,но не и точно този.Сигурно ефекта ще е също отличен по шестобалната ;)
абе глупости махт се ама с крем4ета и трябва мн време и да си по4нал да ги маже6 от на4алото аз имам супер мн и не съм се мазал за са и те си избеляват неси ли4ът по4ти а като по4на да ги мажа може и да се махнат :)
MiLeNcHeToO
05-12-2008, 12:36
taka e,striite ne se mahat s ni6to,ako si gi polu4ila naskoro moje leko da gi zali4i6 s razni kremove i takiva ne6ta,no ne i da gi mahne6 :? :(
klamer4e
05-12-2008, 13:50
taka e,striite ne se mahat s ni6to,ako si gi polu4ila naskoro moje leko da gi zali4i6 s razni kremove i takiva ne6ta,no ne i da gi mahne6 :? :(
И аз съм привършеник на тази теория. Махат се единствено с времето. Като бях 2ри клас надебелях драстично и имах стрии в областта на ханша.Преди няколко месеца забелязах, че почти не се забелязват.. :) Но ако стриите скоро са ти излезли може да опиташ с всякакви кремове за белези.. Казват, че имат видим ефект макар и да не помагат напълно. Но ако стриите са ти от 1-2 години няам начин да ги отстраниш с кремчета :) Само с времето
LuCiFersAngeL
05-12-2008, 14:16
Стриите може да се излекуват само докато са още "пресни". На мен ми се появиха на едното бедро и в момента ползвам кремче за лечение на стрии на Galenic (~ 30 лв.) и се надявам да има ефект.
Мъжа имаше по ръцете (от залата) и използваше един лилав на Ейвън (незнам дали точно за него говориш) и да ти кажа стриите му се скриха :)